Dodaj do ulubionych

Mars a znaki Zodiaku

IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.08.03, 05:04
Mars a znaki Zodiaku.

Bliskosc Boga wojny do Ziemi wplywa na wzrost pasji we wszystkich
znakach.Obecnie Mars wchodzi w znak Ryb , ale nie na tradycyjne1 dwa miesiace
nad Wisla i Dunajem , ale -co wyjatkowe- na pozostala czesc roku. A przeciez
do jego konca pozostalo jeszcze mase czasu i niejedna oliwa na wierzch zdazy
i niejedna spierzchnie sprzed oltarza lub warga. Dla wszystkich znakow tzw.
Wodnych , czyli dla Ryb , Rakow i Skorpionow , jest to sygnal alarmowy.
Zwykle marzyciele i artysci, sklonni rozpuscic swa tozsamosc w otoczeniu, tym
razem odczuwaja przyplyw tworczego niepokoju. To samo tyczy Rakow, znanych z
pomagania znajdujacym sie w potrzebie. Teraz same siebie zaskakuja swa
niecierpliwoscia.. Skorpionie : czas wystapic krok do przodu i byc docenionym
za swa ciezka prace . Rownie silnie Mars wplywa na znaki Ziemskie , czyli
Byka, Koziorozca i Panne. Wszystkie odczuwaja potrzebe zrobienia czegos
waznego i wrazenie, ,ze czas ucieka . “Zrob to teraz “ , zdaja sie
slyszec. Znaki Powietrzne : Bliznieta, Waga i Wodnik sa pochloniete
sprawami materialnymi.. Znaki Ognia tj. Barana, Lwa i Strzelca, Mars wzywa
do dzialania w waznych sprawach sercowych. Nawet z odleglosci 55,8 miliona
kilometrow nie nalezy tego lekcewazyc. Nikt juz nie bedzie taki sam, chocby
nie wiem jak gral na saksie. Pomyslcie o tym przez chwile a podam Wam
przepis na brzoskwinie w lawendzie, niebianski deser , godny tej wznioslej
chwili. To jeszcze ide popatrzec.
Obserwuj wątek
    • aniela Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 09:02
      Gość portalu: kanuk napisał(a):

Znaki Ognia tj. Barana, Lwa i Strzelca, Mars wzywa
      > do dzialania w waznych sprawach sercowych.

aha czytalam w magazynie kobiecym, ze panuje wsrod polskich kobiet epidemia
      zawałów serca. wszystko co moge zrobic w tej waznej sprawie sercowej to pic
      regularnie czerwone wino.
      • e.silver Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 09:09
        widać jakiś właściciel winnicy sponsorował artykuł ;)
        • aniela Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 09:12
          nene to sie sprawdza. na mnie to sie np sprawdza. pije czerwone wino i nie
          mialam zadnego zawalu jeszcze.
          • brezly Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 09:14
            Ja mam to samo z piwem.
            • e.silver Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 09:15
              brezly napisał:

> Ja mam to samo z piwem.

Dbasz o mięsień piwny jak Aniela o serce? ;)
              • brezly Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 09:17
                A nene. O serce piwem.
                • e.silver Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 09:19
                  czyli piwo od serca ;)
                • baloo1 Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 09:19
                  aha,ja zas slyszalem, ze iryjsko-szkockie wynalazki uzywane z umiarem, nie moga
                  zaszkodzic nawet w najwiekszych ilosciach .
                • aniela Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 09:20
                  aha trzeba by jeszcze zaprzac jakichs naukowcow zeby teorie do praktyki
                  dorobili. inaczej nikt w to nie uwierzy.
                  aleale, czy Ty jestes polska kobieta albo chociaz ogniowym znakiem? moze
                  Twojego dowodu nie mozna dopuscic z przyczyn formalnych poprostu?
                  • e.silver Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 09:23
                    polska ogniowa kobieta ;) ale w sprawach sercowych to ostatnio inaczej
                    działałam. niemniej poskutkowało znakomicie :)

S.lew
                  • brezly Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 09:24
                    aniela napisała:

> aha trzeba by jeszcze zaprzac jakichs naukowcow zeby
                    teorie do praktyki
                    > dorobili.

Nie zaprzac tylko zaspnsorowac sie mowi.

inaczej nikt w to nie uwierzy.
                    > aleale, czy Ty jestes polska kobieta albo chociaz
                    ogniowym znakiem? moze
                    > Twojego dowodu nie mozna dopuscic z przyczyn formalnych
                    poprostu?

A kogo pytasz. Bo ja nie jestem polska kobieta, od razu
                    mowie.
                    • aniela Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 09:26
                      yhyh znaczy w swietle ostatnich wydarzen sprawy nie sa tak oczywiste. nawet
                      sowy nie sa tym zcym sie wydaja.
                      ale w Silwerke wierze, bo ja zobaczylam ;)
                    • e.silver Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 09:26
                      brezly napisał:

> A kogo pytasz. Bo ja nie jestem polska kobieta, od razu
                      > mowie.

właśnie, wzielam to do siebie, ale chyba sie mylę ;) kropki mi sie dziś
                      plątają :)
                      • brezly Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 09:31
                        Aniela zadzialala jak odwortnosc wyroczni. Zadala
                        enigmatyczne pytanie :-)) Genius loci?

PS. Aniolku, slowo honoru ze.
                        • aniela Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 09:34
                          aha nie po delfijsku zupelnie postapilam. ale wierze, albowiem pierwsza jestem
                          naiwna.
                          • brezly Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 09:36
                            Wyobraz sobie wyrocznie, ktora ma odpowiedziec na pytatnie:
                            -Co ma mi sie chciec, gdyby mi sie wogole cos chcialo?

(A Pytia: usmaz sobie jajecznice na boczku.)
                            • aniela Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 09:40
                              aha to jesli idzie o Rzeczy Naprawdę Ważne. i ile tracą one na wartosci jesli
                              jajecznica jest wegetariańska np?
                              • brezly Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 09:51
                                To jest wzgledne zatem nie jest naprawde wazne (czy
                                wegetarianska czy nie). Na odwrot : z piwem bezalkoholowym.
                                • aniela Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 09:55
                                  yhyh na szczescie nikt nie wymyslil bezalkoholowego wina czerwonego :)
                                  • brezly Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 10:01
                                    Poki co. Nauka idzie naprzod.
                                    • aniela Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 10:05
                                      nauka uprawia chodziarstwo. oby na niezyznej glebie (jesli o owoce o ktorych
                                      mowa idzie)
                                      • brezly Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 10:13
                                        E, chiba zagrozenia nie ma. Enologia pracuje na uzytek
                                        winne go biznesu, a ten nie widzi ssania na taki produkt.
                                        Moze jak znow gdzies sie winiarstwo znacjonalizuje w
                                        Slusznych Celach, to wtedy jakis Panstwowy Instytut
                                        Postepu zacznie nad WB pracowac, ale my tego nie dozyjemy :-)
                                        • aniela Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 10:20
                                          aha ale na szampana bez promili znalazl sie rynek. oraz na gumy do zuia w
                                          ksztalcie na wzor i podobienstwo papierosow lepionych. nie mow hop przed
                                          zachodem slonca :)
                                          • brezly Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 10:29
                                            Pewnie. I kometa nam moze na glowe zleciec z nowymi
                                            przebojami w styl New Disco Polo abo co. Fakt.
                                            • aniela Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 10:42
                                              yhyh no ale zobacz mars mars mars jednak atakuje i zadnej litosci nie czuje. a
                                              jak mars napada to owoce ludzkiej pracy zjada. ale co Ty mozesz o tym wiedziec,
                                              jesli wroclaw od zawsze poddaje sie ostatni ;)
                                              • brezly Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 10:48
                                                Ja tam w te Marsy nie wierze. Slodkie, do zebow sie lepi
                                                i marketingiem traci (tronci).Do dla tackich, co na
                                                kradziezy tego zlapani w supermrkecie immunitetem sie
                                                zaslaniaja (no co, i to przyjdzie). A niech se atakuje.
                                                Wierze w ziemskie, glebowe, gumnowe nawet i
                                                pszenno-buraczane pochodzenie tego co nas coraz to
                                                bardziej otacza.

• aniela Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 11:24
                                                  znaczy reprezentujesz nurt ekologiczny. chadzasz we lnie, jaadsz zywnosc
                                                  niezbyt modyfikowaną a wodę pijesz wylacznie niegazowaną. nie farbujesz tez
                                                  wlosow.
                                                  • brezly Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 11:34
                                                    aniela napisała:

> znaczy reprezentujesz nurt ekologiczny. chadzasz we
                                                    lnie, jaadsz zywnosc
                                                    > niezbyt modyfikowaną a wodę pijesz wylacznie
                                                    niegazowaną. nie farbujesz tez
                                                    > wlosow.

Nie w lnie, tylko w skorach, wynalezienie ognia moze
                                                    jeszcze tez future, jak chodzi o czynnosci cywilizacyjne
                                                    charakterystyczne dla Naczelnych to poslugiwanie
                                                    narzedziami, blokada drog, zadanie podwyzki plac i
                                                    korzystanie z chata i SMSu.

• aniela Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 11:40
                                                    najekologiczniej przechadzac we wlasnej skorze. chociaz moze nie wyłacznie.
                                                  • mmpm Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 11:49
                                                    Dlaczego?
                                                  • aniela Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 11:52
                                                    pytanie dotyczy zdania pierwszego czy drugiego? bo nie wiem jaka przyjac linie
                                                    obrony ;)
                                                  • mmpm Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 12:04
                                                    aniela napisała:

> pytanie dotyczy zdania pierwszego czy drugiego?

Drugiego
                                                  • aniela Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 12:09
                                                    yhyh znaczy atakujesz mie jednak? ;)
                                                  • brezly Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 11:50
                                                    Ekologiczny, ekologiczniejszy, najekologiczniejszy?
                                                    (Znaczy to ostatnie zmnineralizowany i rozproszony w
                                                    srodowisku, po susnieciu metali ciezkich).
                                                    Hmm, mialem kiedys taka koncepcje zeby w pl. zamiast
                                                    telefonizacji i internetyzacji przeprowadzic tam-tamizacje.
                                                  • aniela Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 11:53
                                                    aha a czy wiedziales ze oswiadczenia woli mozna skladac w dowolny sposob,
                                                    rowniez za pomocą znakow dymnych oraz tamtamow?
                                                  • brezly Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 12:00
                                                    Hmm, ale takim dym-podpis lub bumbum-podpis to latwo
                                                    sfalszowac, nie?
                                                  • aniela Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 12:03
                                                    no ale najlatwiej chyba podrobic milczenie. nawet po glosie ine rozpoznasz kto
                                                    milczy. a sa przypadki kiedy uznaje sie je za zgodę przeciez.
                                                  • brezly Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 12:08
                                                    No to mamy pomysl na przekret, Aniolku. Podrobimy
                                                    (kurom?) milczaca zgode Waznej Osoby dla osiagniecia
                                                    Korzysci Osobistych.
                                                    A co z przypadkiem udawania falszowania milczacej zgody.
                                                    Jak znam Taka Jedna Joanne, to ona by umiala nawet w ten
                                                    sposob udwac falszowanie wlasnej milczacej zgody.
                                                  • aniela Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 12:11
                                                    aha taka np ja to juz nie raz podrabialam wlasny podpis. ale falszywie milczec
                                                    musialabym sie nauczyc. moze przyprowadz tu Joannę?
                                                  • brezly Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 12:18
                                                    A czy mozna milczec dwuznacznie? (cf. 'A co na to Premier?').

PS. Przyprowadzic TJ Joanne? Mnie sie tylko raz udalo ja
                                                    Zaprowadzic (chociaz twierdzi ze to na odwrot). Hmm,
                                                    rozpoczne negocjacje.
                                                  • baloo1 Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 12:05
                                                    aha. ale za to dym na wodzie i ogien na niebie cuzamen wziete niepodrabialne i
                                                    piekne.

a chodzenie w samej swojej skorze dobrym jest pomyslem, ale tylko dla
                                                    upowaznionych specjalnym wydanym przez speckomisje. W razie cus, gdyby takowa
                                                    tworzono, prosze pamietac, ze bylem pierwszy.
                                                  • aniela Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 12:08
                                                    znaczy w ktorej kolejce sie ustawiasz? po własną skórę, czy po pencję członka.
                                                    członka speckomisji rzeczjasna
                                                  • mmpm Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 12:09
                                                    aniela napisała:

> pencję członka.

Tak, chyba właśnie po to... ;-)
                                                  • baloo1 Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 12:12
                                                    po to drugie , rzecz jasna. Od znajomego tkwiacego w bagnie szo£byznesu wiem,
                                                    ze bywanie czlonkiem takich komisji dodatnio wplywa na stope zyciowa , ze o
                                                    innych przyjemnosciach wynikajacych z castingu (tfu, znaczy procesu
                                                    kwalifikacyjnego)nie wspomne.
                                                  • brezly Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 12:15
                                                    E, tam, Baloo :-( Szwagier szwagra kiedys mial rozmowe o
                                                    pracojob. Znaczy on mial dawac-przyznac prace. I uslyszal
                                                    ze ze osoba aplikujaca byla juz w tej sprawie ........,
                                                    wiec niech nie oczekuje.
                                                  • baloo1 Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 12:19
                                                    Uch, taki pechowiec w rodzinie, nawet dalszej, zle rokuje i moze zle wplywac.
                                                    Cos jak Jonasz. Pozbyc sie go zalecam.
                                                  • aniela Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 12:21
                                                    yyy znaczy nie wiem o czym ze soba klikacie juz. chyba jestescie offtopicowi
                                                    jacys
                                                  • baloo1 Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 12:24
                                                    Chcesz moze powiedziec, ze rozmydlamy watek ? To nieslychane. Takie wypadki nie
                                                    powinny miec miejsca na Plazy. Na szczescie rzadko sie zdarzaja ;o)
                                                  • brezly Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 12:25
                                                    Pechowiec jak pechowiec. On mowi ze to teraz taka
                                                    maniera. Falszowanie Swiadectwa. No bo co dowodem? Gorzej
                                                    jak znaki dymne :-)
                                                  • baloo1 Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 12:28
                                                    Aha. znaki wodne fajniejsze sa. Zwlaszcza w dobrym znalezione kontekscie.
                                                  • aniela Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 12:31
                                                    bądx srebrne nitki. byle nie we wlosach ;)
                                                  • baloo1 Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 12:35
                                                    zalezy, jak na to spojrzec. Moim skromnym IMHO srebrna nic we wlosach godnie
                                                    wyglada. Ale ta druga, towarzyszaca znakom wodnym, milej brzeczy.
                                                  • aniela Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 12:40
                                                    znaczy ja nad brzek szelest przedkladam.
                                                  • baloo1 Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 12:51
                                                    E, bo slizgasz sie po powierzchni zdarzen. Skoro srebrna nic, to w szelescie
                                                    musi byc slyszalny brzek.
                                                  • brezly Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 13:05
                                                    Polubisz Anielciu i srebrna nic naglowna :-) Brzek czy
                                                    szelest, IMHO, wtorny. Wazny jest wydruk.
                                                  • aniela Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 13:09
                                                    y-y nici na glowie powinny byc czerwone.
                                                    ale na nicki szeleszczacej czy brzdakajacej wazny jest nominal, sie zgadzam z
                                                    Przedpiszacym Szanownym
                                                  • brezly Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 13:30
                                                    Konkluzja jest prosta:
                                                    fly.cc.fer.hr/~pgoran/lar46.html
                                                  • aniela Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 13:46
                                                    yhyh teoria względnosci.
    • basia Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 10:16

a mnie zastanawia dlaczego taki Wodnik do znaku powietrznego jest zaliczany.
      • emusia Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 10:46
        a moje bliźnięta czemu? bliźnięta raczej po ziemi chodzą, z tego co wiem.
        • brezly Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 10:55
          Bo to sa znaki ODLOTOWE
          • mmpm Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 11:14
            Ja tam jestem Ziemski.
            I czemu mam wrażenie, że czas mi ucieka? ;-)
            • czarnajagoda Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 13:11
              ja też jestem ziemska... i dobrze wiem czemu mam wrażenie
              że mi czas ucieka ;))
              • mmpm Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 13:26
                Ej no! Bo krzyknę!
                • edzioszka Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 13:29
                  ja za to - 100 % ogień - potrzebuję powietrza by się podniecić tfu!!!
                  rozniecić, ziemia i woda niestety mnie nieco przygaszają...;)
                • czarnajagoda Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 13:31
                  na mnie chcesz krzyczeć??? na mnie??? :'(
                  • mmpm Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 13:34
                    Dosyć tracenia czasu! Ale już!
                    • czarnajagoda Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 13:36
                      jak już, to już... wyłączam net i zabieram się do pracy
                      (nie mylić z nauką)...
                      a jak będziesz na mnie wrzeszczeć, to się przestanę do
                      Ciebie odzywać... :P
                      • mmpm Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 13:44
                        Jeśli by to miało pomóc - to proszę bardzo. Jestem gotów sie poświęcić dla
                        Sprawy... ;'-(
                        • czarnajagoda Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 13:47
                          a nienie, to nie pomoże... zdaje się, że temat mojego
                          lenia już omówiliśmy...
                          • mmpm Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 13:52
                            Znaczy - sie odzywasz? :-)
                            • czarnajagoda Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 13:57
                              mówiłeś, że zaczniesz krzyczeć, ja zaś mówiłam, że jak
                              zaczniesz, to się przestanę odzywać... a na razie nie
                              zacząłeś krzyczeć, nie??? czy tylko ja ogłuchłam i nie
                              zauważyłam???
                              • mmpm Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 14:05
                                Yhy, nie zacząłem. Przestraszyłem się. ;-)
                                • czarnajagoda Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 14:06
                                  mojego milczenia??? aż takie straszne CI się ono zdaje???
                                  • mmpm Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 14:57
                                    Yhy. Torturą jest. Niewypowiedzianą. :-)
                                    • czarnajagoda Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 14:59
                                      zapamiętam to sobie na wypadek jakby mogło okazać się
                                      przydatne ;))
                                      • mmpm Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 15:06
                                        Aha, ubiczować chcesz mnie kiedyś?
                                        • czarnajagoda Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 15:09
                                          nie chcę, ale nie wiem, czy kiedyś nie będę zmuszona ;))
                                          • mmpm Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 15:15
                                            I skazać mnie na wieczne potępienie? ;-(
                                            • czarnajagoda Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 15:16
                                              tam od razu wieczne... tylko tak długo jak długo trzeba
                                              będzie...
                                              • mmpm Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 15:18
                                                Okrutna jesteś! :-)
                                                • czarnajagoda Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 15:19
                                                  prawda??? i w tym chyba tkwi mój urok, nie sądzisz??? ;))
                                                  • mmpm Re: Mars a znaki Zodiaku 28.08.03, 15:29
                                                    Oczywiście. :-) Choć nie tylko... :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka