mmpm 28.08.03, 11:43 www.toyvault.com/montypython/ www.milosierdzieboze.com/przepowiednie.php Ten dla Ignatza :-) airliners.net/search/photo.search?engine_version=5&nr_of_rows=393990&sort_order=views&first_this_page=0&page_lim it=50& Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignatz Re: Parę linków 28.08.03, 12:07 Heh dzięki - co prawda od 2 lat jest w moich ulubionych, niemniej doceniam intencje :-) Te przepowiednie - łokuuurrr, idę się przebrać z wrażenia :-) A ze sklepiku zamówiłem już śpiącą papugę i królika ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Parę linków 28.08.03, 12:08 Była razem wrzucona, to dałem. :-) Ie do bookmachera postawić, że Gołota będzie mistrzem świata. Ale powinna być przebitka... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Parę linków 28.08.03, 12:12 te przepowiednie to mały pikuś.... poczytajcie resztę z tej strony.... czy to jakis koles Andrzeja, Romka, Gabrysia i reszty? Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Parę linków 28.08.03, 12:42 Wkładki magnetyczne ‘’ROMI’’ do butów, są napromieniowane przez brata Panka Tadeusza Edmunda. Główne ich zastosowanie to, że będziemy latać jak ptaki, tak jak lata na miotle Harry Porter. ZAMAWIAM!!! Od razu trzy pary! Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Parę linków 28.08.03, 12:46 ciekawe jednak, że skoro mamy niby latać jak ptaki, to po kiego grzyba nam helikoptry i awionetki zamiast samochodów? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Parę linków 28.08.03, 14:16 fakt. a skoro mamy cofnąc sie do epoki powozów, bryczek i zaprzegów konnych, to dlaczego - do cholery - samochody należy produkowac szerokie i bezpieczniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Parę linków 28.08.03, 13:22 Piekne są te zdjęcia samolotów. szczególnie tych lecących 30 m nad plażą. Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Parę linków 28.08.03, 13:25 te bliźniaki bez bólu się mi spodobały :) ale w wieku emerytalnym??? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Parę linków 28.08.03, 17:44 nie no,[pierwszy link jest boski(drugi z resztą też) :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd Odpowiedz Link Zgłoś