Dodaj do ulubionych

odkrywam karty

29.08.03, 09:40
karta rowerowa, karta pływacka.
ktos mnie przebije?
Obserwuj wątek
    • edzioszka Re: odkrywam karty 29.08.03, 09:41
      diabelski tarot jeno na mysl włazi...;)
    • maga34 Re: odkrywam karty 29.08.03, 09:41
      Karta Praw Człowieka i Obywatela
      HA!
      • edzioszka Re: odkrywam karty 29.08.03, 09:42
        jeszcze kredytowa - jedyne co mnie interesuje tak naprawdę u faceta...;)
        • aniela Re: odkrywam karty 29.08.03, 09:43
          As z rekawa. karta przydatna w kazdej sytuacji.
          • edzioszka Re: odkrywam karty 29.08.03, 09:44
            kto gra w karty, ten ma łeb obdarty <no co?>...;)
            • nioszka Re: odkrywam karty 29.08.03, 09:45
              Karta-gina
              • oxycort Re: odkrywam karty 29.08.03, 09:46
                kenkarta
                ~~
                ox
                • brezly Re: odkrywam karty 29.08.03, 09:47
                  Karta-cz
              • edzioszka Re: odkrywam karty 29.08.03, 09:47
                ka<r>ta-maran - no tak prawie, prawie...;)
                • aniela Re: odkrywam karty 29.08.03, 09:48
                  Zielona Karta.
                  • oxycort Re: odkrywam karty 29.08.03, 09:49
                    Pożyczam katrę szczepień od Misi
                    ~~
                    ox
                  • chris_45 Re: odkrywam karty 29.08.03, 09:49
                    kartacz
                    dżakarta
                  • edzioszka Re: odkrywam karty 29.08.03, 09:50
                    za-ka<r>ta-rzonym być...;)
                    • edzioszka Re: odkrywam karty 29.08.03, 09:52
                      do ka<r>ta-falku kogo? co? wkładac...;)
                      • aniela Re: odkrywam karty 29.08.03, 09:54
                        hamprejs boKARTA ktos wzmiankowal juz?
                    • aniela Re: odkrywam karty 29.08.03, 09:52
                      aha przebijam własna kartą choroby.
                      • misiania Re: odkrywam karty 29.08.03, 09:54
                        rzucam na stół karte-luszek
                        • aniela Re: odkrywam karty 29.08.03, 09:55
                          koKARTE zzune z warkocza, skoro tak.
                        • maga34 Re: odkrywam karty 29.08.03, 09:56
                          jak na stół to tylko karta dań
                          • aniela Re: odkrywam karty 29.08.03, 09:58
                            dla mnie raczej karta win ;)
                          • oxycort Re: odkrywam karty 29.08.03, 09:59
                            Kartblasz
                            ~~
                            ox
                            • misiania Re: odkrywam karty 29.08.03, 10:01
                              kart-d-or
                              • aniela Re: odkrywam karty 29.08.03, 10:06
                                go-karty
                              • maga34 Re: odkrywam karty 29.08.03, 10:08
                                a taka istotna KARTA członkowska ( w tym wypadku członek jest zupełnie obojętny)
                                • aniela Re: odkrywam karty 29.08.03, 10:24
                                  karta klubowa. clubbing jest obojetny.
                                  • gitman Re: odkrywam kraty 29.08.03, 10:40
                                    krata piwa (no co?)
                                    • aniela Re: odkrywam kraty 29.08.03, 10:41
                                      yhyh znaczy chcialbys rozdawac karty moze? ;)
                                      • gitman Re: odkrywam kraty 29.08.03, 10:44
                                        lepiej rozdawac karty niz wrzucac za kraty . ;)))
                                        • aniela Re: odkrywam kraty 29.08.03, 10:44
                                          wielki szu :)
                                          • gitman Re: odkrywam kraty 29.08.03, 10:48
                                            hehe to w co zagramy? (i o co? ;))))
                                            • emusia Re: odkrywam kraty 29.08.03, 10:49
                                              w pokera rozbieranego.
                                              • aniela Re: odkrywam kraty 29.08.03, 10:50
                                                e, mała.
                                              • gitman Re: odkrywam kraty 29.08.03, 10:53
                                                no dobra - panie sie rozbieraja panowie stawiaja kolejke. moze byc?
                                                • aniela Re: odkrywam kraty 29.08.03, 10:58
                                                  aha to ja panstwa przepraszam. zobacze co z wampim ;)
                                                • maga34 Re: odkrywam kraty 29.08.03, 11:00
                                                  a nie mogłoby choć raz być odwrotnie? pliiiiiizzzzzzzzz ;))
                                                  • aniela Re: odkrywam kraty 29.08.03, 11:01
                                                    aha ja sie przechylam na strone magi.
                                                  • gitman Re: odkrywam kraty 29.08.03, 11:01
                                                    eno az tak nowoczesni nei jestesmy. ;)))
                                                  • maga34 Re: odkrywam kraty 29.08.03, 11:05
                                                    ech ci tradycjonalisci...
                                                    ukręcą łeb każdej inicjatywie
                                                  • gitman Re: odkrywam kraty 29.08.03, 11:08
                                                    bo to byla inicjatywa typu przewrotowego! (a kto tu kogo ma zdobywac no
                                                    kto? ;)))
                                                  • maga34 Re: odkrywam kraty 29.08.03, 11:14
                                                    aha, to my rozbierając się mamy tym samym was zdobywać? tak?
                                                    czy znowu cos poprzewracałam? ;))
                                                  • gitman Re: odkrywam kraty 29.08.03, 11:19
                                                    to pozdobywaj mnie troche noooo. :))))
                                                  • maga34 Re: odkrywam kraty 29.08.03, 11:22
                                                    hmmm, trochę się boję jednej pani, bo ona zbyt waleczna jest ;))
                                                  • gitman Re: odkrywam kraty 29.08.03, 11:23
                                                    no przeciez jestesmy tu sami. ;)))
                                                  • aniela Re: odkrywam kraty 29.08.03, 11:25
                                                    w ogole mnie nei widac zza tego przepierzenia przeciez ;)
                                                  • gitman Re: odkrywam kraty 29.08.03, 11:31
                                                    aha i przeploszylas mage, neidobra. ;)))
                                                  • maga34 Re: odkrywam kraty 29.08.03, 11:33
                                                    jestem, jestem :)
                                                    strategię opracowuję, nie chcę działać zbyt pochopnie ;))
                                                  • gitman Re: odkrywam kraty 29.08.03, 11:39
                                                    jakbys jakas strategie juz znalazla to mow smialo - aniolek polecial wlasnie
                                                    po popkorn. ;)))
                                                  • maga34 Re: odkrywam kraty 29.08.03, 11:47
                                                    aniołka to ja się akurat nie boję :))
                                                    ale zaraz, zaraz ...czy to nie Aniela dała mi (i kilku innym Magdalenom) Ciebie w prezencie imieninowym?
                                                    to by w zasadzie rozwiązywało problem zdobywania ;)))
                                                  • gitman Re: odkrywam kraty 29.08.03, 11:59
                                                    dobra masz pamiec! to ja jestem tym prezentem, a wiec masz prawo zrobic ze mna
                                                    co zechesz (no pamietajac o jakichs granicach, choc neikoniecznie). ;)))
                                                  • miltonia Re: odkrywam kraty 29.08.03, 12:13
                                                    Szlam po zimne napoje i az mi sie goraco z oburzenia zrobilo z powodu
                                                    gitmanowego rozpasania. Poczekaj, poczekaj Ty zdrajco.
                                                  • gitman Re: odkrywam kraty 29.08.03, 12:15
                                                    o ty tutaj? a nie w pracy? poczekaj ja ci wszystko wytlumacze, to nei tak jak
                                                    myslisz.
                                                  • oxycort Re: odkrywam kraty 29.08.03, 12:26
                                                    Hyhyhy, że zaśmieję się ostatni.
                                                    Ale skoro już przyszłem (gdyż nie miałem co robić), to może mnie jakoś
                                                    zagospodarujesz w charakterze nagrody pocieszenia?
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • misiania Re: odkrywam kraty 29.08.03, 12:30
                                                    o. ksero się przegrzało.
                                                  • oxycort Re: odkrywam kraty 29.08.03, 12:35
                                                    misiania napisała:

> o. ksero się przegrzało.

Yhy, Ale Maga chyba nie ostygła?
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • maga34 Re: odkrywam kraty 29.08.03, 12:32
                                                    znaczy ja czy Miltonia?
                                                    (tak tylko pytam)
                                                  • oxycort Re: odkrywam kraty 29.08.03, 12:34
                                                    No Ty (do Miltoni śmiałości nie mam jeszcze)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • maga34 Re: odkrywam kraty 29.08.03, 12:43
                                                    rozumiem, że zachowałes miedniczkę?
                                                  • oxycort Re: odkrywam kraty 29.08.03, 12:58
                                                    Miednica w pogotowiu, biodra przepasane, pochodnia na podorędziu :)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • miltonia Re: odkrywam kraty 29.08.03, 12:35
                                                    Moze droga losowania ustalimy?
                                                  • oxycort Re: odkrywam kraty 29.08.03, 12:38
                                                    Turniej. Bez dyskusji. Tak prawdziwie będzie i po rycersku. Pójdę nastawić
                                                    kisiel.
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • maga34 Re: odkrywam kraty 29.08.03, 12:42
                                                    byleby nie był zbyt gorący ;)
                                                  • gitman Re: odkrywam kraty 29.08.03, 12:41
                                                    aha a ty tu robisz co? tu sie gorszace rzeczy dziac moga. (i dzialyby sie
                                                    zapewne gdyby nei ... ;))).
                                                  • miltonia Re: odkrywam kraty 29.08.03, 12:46
                                                    A powyzszy post to niby do kogo?
                                                  • gitman Re: odkrywam kraty 29.08.03, 12:47
                                                    odezwaly sie nozyczki. ;)))
                                                  • oxycort Re: odkrywam kraty 29.08.03, 12:52
                                                    Czujność się wybudziła :)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • maga34 Re: odkrywam kraty 29.08.03, 12:57
                                                    hmmm, a miałam takie możliwosci, rzec by można bezgraniczne ;)
                                                  • oxycort Re: odkrywam kraty 29.08.03, 13:02
                                                    yhy, miałąś złoty róg, wróbla w garści i owies w żłobie :)
                                                    Muszę zmykać, pa!
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • miltonia Re: odkrywam kraty 29.08.03, 13:07
                                                    maga34 napisała:

> hmmm, a miałam takie możliwosci, rzec by można bezgraniczne ;)

Mozliwosci bezgraniczne sa zazwyczaj teoretyczne, che, che.
                                                  • aniela Re: odkrywam kraty 29.08.03, 13:19
                                                    o. spoznilam sie widze. czy zostaly jakies okruszki chociaz?
                                                  • miltonia Re: odkrywam kraty 29.08.03, 13:25
                                                    Wyglada na to, ze nie.
                                                  • maga34 Re: odkrywam kraty 29.08.03, 13:25
                                                    zdaje się, że miltonia zgarnęła kąsek sprzed nosa ;)

bajdełej przyszła całkiem jak po swoje
                                                  • aniela Re: odkrywam kraty 29.08.03, 13:32
                                                    aha to ja zjem moze ostatki. bede piekna i gladka.
                                                  • miltonia Re: odkrywam kraty 29.08.03, 13:57
                                                    I z tego nici. Pod Wasza nieobecnosc wyjadlam do czysta.
                                                  • maga34 Re: odkrywam kraty 29.08.03, 13:59
                                                    a co z linią? czy nie nazbyt pochopnie postępujesz?
                                                  • aniela Re: odkrywam kraty 29.08.03, 14:00
                                                    z linii nici. to chyba dobrze? ;))
                                                  • miltonia Re: odkrywam kraty 29.08.03, 14:07
                                                    No nie, to akurat zle.
                                                  • aniela Re: odkrywam kraty 29.08.03, 14:53
                                                    nene szlo mi o to ze nic zamiast linii. wezsza wiec.
                                                  • viki2lav Re: odkrywam kraty 29.08.03, 14:54
                                                    zupa nic ?
                                                  • miltonia Re: odkrywam kraty 29.08.03, 15:33
                                                    Zupa nic, to calkiem jest tuczaca.
    • ignatz Re: odkrywam karty 29.08.03, 10:51
      karta dań i karta win. i Karta gina.
      • oxycort Re: odkrywam karty 29.08.03, 10:56
        zegarowa i wyborcza
        ~~
        ox
        • aniela Re: odkrywam karty 29.08.03, 10:59
          karta wyejsc i wyjsc. w skrocie:przepustka na srebrnym lancuszku
        • maga34 Re: odkrywam karty 29.08.03, 11:01
          oxycort napisał:

i wyborcza

to gazeta już im nie wystarcza??
          • aniela Re: odkrywam karty 29.08.03, 11:05
            nie sama kielbasa wyborczą zyją.
            • oxycort Re: odkrywam karty 29.08.03, 11:20
              Yhy, ale każdym słowem pochodzącym z ust Jego (zauważcie, że nie użyłem
              nadaremno imienia Jego).
              ~~
              ox
              • Gość: viki2lav Re: odkrywam karty IP: 213.255.126.* 29.08.03, 13:42
                zielona karta, zielona karta, no co dwie rozne zielone
    • Gość: misio Re: odkrywam karty IP: *.brucepower.com 29.08.03, 19:32
      Magna Karta.
      Ma wszystkie karty pod a nawet za soba.
      +++

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka