04.09.03, 21:55
włącz telewizor. na polsat w didaskaliach dodaje. nie bedziesz załowac :-)
Obserwuj wątek
    • emusia Re: ANIELA!!! 04.09.03, 21:58
      twoja miłość była kiedyś w zakładzie dla normalnych inaczej. wiedziałas o tym?
      • ignatz Re: ANIELA!!! 04.09.03, 21:59
        a na detoxie nie bywał czasami (znaczy od czasu do czasu hyhy). Ale on fajny
        jest, nie czepiaj się.
        • emusia Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:01
          a ja nie mam nic do niego aboslutnie, lubiem go nawet, ale mnie rozwaliło
          stwierdzenie naszej anieli, że on ma twarz anioła :-)
          • ignatz Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:02
            upadłego ofkors
            • emusia Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:03
              zbuntowanego raczej :-)
              • ignatz Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:04
                zmutowanego, hyhy
                • ignatz Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:05
                  Nieno, spokój. Wszyskie Maleńczuki to fajne chłopaki przecież, a jakie fajne
                  piosenki piszą!
                  • emusia Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:08
                    i tak ci sie dostanie od anieli.
                    • ignatz Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:08
                      e-e, ja się kajam :-) Ty nie :-P
                      • emusia Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:10
                        łups. tego. maleńczuk to taki sexowny i pociagający jest. gdyby nie to, ze on
                        tylko i wyłacznie aniele kocha, to bym go przeleciała :-)
                        • ignatz Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:12
                          i se nashałaś w papiehy, bo on tylko Anieli jest a teraz jej bruździsz hyhy
                          • emusia Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:13
                            nienie, p[rzeciez on tylko aniele chce. a ja jako dobra przyjaciolka plazowe
                            chlopaka jej odbijac nie bede. nie wolno. w kazdym bravo tak pisze.
                            • ignatz Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:14
                              hyhy mnie on fascynuje jeno jako artysta :-)
                              • emusia Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:16
                                on ma takie delikatne rysy twarzy.... a przy tym taki męski...
                                • ignatz Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:17
                                  nie przesadzaj, nikt w to nie uwierzy hyhy nawet Aniela :-)
                                  • emusia Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:19
                                    dłonie dekarza ma i mięsnie brzucha jak kaloryfer.
                                    a ty uwzazaj bo jak aniela sie do kompa dorwie to ci liscia sprzeda.
                                    • ignatz Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:22
                                      Spokojnie, Aniela jest ostatnią osobą (Kalgar wybacz), w której inteligencję (i
                                      urodę) bym zwątpił. Przedostatni jestem ja (nie móię o urodzie teraz).
                                      • emusia Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:27
                                        no przecież ja też. aniela jedyna niepowtarzalna i wogole najpiękniejsza i
                                        najinteligentniejsza. to samo malenczuk. jak takie dwa ideały się spotkały to
                                        powiedz jakie będą ich dzici?
                                        • ignatz Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:29
                                          strach pomyslec! :-)
                                          • emusia Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:31
                                            rany... a jak myślisz, pozwoli mi byc chrzestną ich dzieci?
                                            • ignatz Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:32
                                              strach pomysleć :-)
                                              • emusia Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:36
                                                aha i sexowny, cudowny z twarzą anioła maleńczuk się skończył. może zaraz
                                                aniela po skończonym senasie przyjdzie tu i zoabzcy nas gramolących się d. pana
                                                m.
                                                • ignatz Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:39
                                                  no ja się na pewno nigdzie nie gramolę, a jeśli już to w kierunku odwrotnym do
                                                  d. pana m.
                                                  • emusia Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:41
                                                    za to gramolisz się w kierunku grajdołków a w szczególności jednej takiej
                                                    cytryny.
                                                    a teraz wybacz, ide spac. i dzieki za zadanie.
                                                  • emusia Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:44
                                                    aha, dobranoc :-)
                                                  • ignatz Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:44
                                                    przecież sama je zrobiłaś, spryciulo :-) Lepiej bym tego nie wymyslił, serio
                                                  • emusia Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:46
                                                    ale dzieki za rozwianie mych obaw :-)
                                                    i milych snow. zyczylabym rudych, ale mam wrazenie ze ostatnio ci sie to nieco
                                                    odmieniło wiec pozostane przy neutralnych miłych. pa.
                                                  • ignatz Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:48
                                                    dalej rude me eldorado
    • Gość: aniela Re: ANIELA!!! IP: *.acn.waw.pl 04.09.03, 23:25
      yhyhyhyh. wzeuszylam sie tak, ze nie wiem co powiedziec wiec zachichocze
      nerwowo: yhyhyh ;))
    • emusia Re: ANIELA!!! 07.09.03, 20:14
      znaczy podciągam bo aktualnie jest aktualny :-)
      • Gość: aniela Re: ANIELA!!! IP: *.acn.waw.pl 07.09.03, 20:35
        yhhy czy mowisz moze ze siedzi obok tego kurdupla nadetego, miernoty
        przekletej z pretensjami do tronu, tronu po napoleonu? wyjm ten pogrzebacz z
        boku mego :)
        (nie moge sprawdzic bo w pokoju obok lezy nieboszczyk)
        • ignatz Re: ANIELA!!! 07.09.03, 20:36
          ten z rybą w nazwisku?
          • Gość: aniela Re: ANIELA!!! IP: *.acn.waw.pl 07.09.03, 20:38
            aha co to blizniemu po pysku
        • emusia Re: ANIELA!!! 07.09.03, 20:37
          o tym z twarzą anioła mówie.
          • emusia Re: ANIELA!!! 07.09.03, 20:38
            ułła misia bela misia kasia konfa cela.
            • Gość: aniela Re: ANIELA!!! IP: *.acn.waw.pl 07.09.03, 20:38
              wiemwiem. alo o kontekst w jakim siedzi dopytuje :)
              • emusia Re: ANIELA!!! 07.09.03, 20:40
                a obok jaiegoś dużego z wiesniackim nazwiskiem. i obok taiej z denkami od
                słikjów na nosie.
                wiesz co? chyba przez ciiebie zaczne polsat czasem wieczorami oglądać. zabije.
                • emusia Re: ANIELA!!! 07.09.03, 20:40
                  i chyba się spiłam. takiej ilości lietrówek w jednym poście to mi sie chyba nie
                  udało popełnić.
                  • Gość: aniela Re: ANIELA!!! IP: *.acn.waw.pl 07.09.03, 20:42
                    aha znaczy dobrze sie domyslilam ze mię pogrzebacz w podpasze uwiera.
                    (znaczy szczesciej pijana jestes czy czym?)
                    • emusia Re: ANIELA!!! 07.09.03, 20:43
                      powietrzem.
                      • Gość: aniela Re: ANIELA!!! IP: *.acn.waw.pl 07.09.03, 20:46
                        wierze w Twoje zapromilowane powietrze. ja natomiast odnosze wrazenie ze
                        oddychamm powietrzem wysokokalorycznym
                        • emusia Re: ANIELA!!! 07.09.03, 20:52
                          znaczxy jak zwykle mnie zagięłaś postem więc się tylko usmiechnę: :-)
                        • ignatz Re: ANIELA!!! 07.09.03, 22:15
                          o, a nie widać po Tobie wcale a wcale.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka