emusia 04.09.03, 21:55 włącz telewizor. na polsat w didaskaliach dodaje. nie bedziesz załowac :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emusia Re: ANIELA!!! 04.09.03, 21:58 twoja miłość była kiedyś w zakładzie dla normalnych inaczej. wiedziałas o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: ANIELA!!! 04.09.03, 21:59 a na detoxie nie bywał czasami (znaczy od czasu do czasu hyhy). Ale on fajny jest, nie czepiaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:01 a ja nie mam nic do niego aboslutnie, lubiem go nawet, ale mnie rozwaliło stwierdzenie naszej anieli, że on ma twarz anioła :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:05 Nieno, spokój. Wszyskie Maleńczuki to fajne chłopaki przecież, a jakie fajne piosenki piszą! Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:10 łups. tego. maleńczuk to taki sexowny i pociagający jest. gdyby nie to, ze on tylko i wyłacznie aniele kocha, to bym go przeleciała :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:12 i se nashałaś w papiehy, bo on tylko Anieli jest a teraz jej bruździsz hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:13 nienie, p[rzeciez on tylko aniele chce. a ja jako dobra przyjaciolka plazowe chlopaka jej odbijac nie bede. nie wolno. w kazdym bravo tak pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:14 hyhy mnie on fascynuje jeno jako artysta :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:16 on ma takie delikatne rysy twarzy.... a przy tym taki męski... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:17 nie przesadzaj, nikt w to nie uwierzy hyhy nawet Aniela :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:19 dłonie dekarza ma i mięsnie brzucha jak kaloryfer. a ty uwzazaj bo jak aniela sie do kompa dorwie to ci liscia sprzeda. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:22 Spokojnie, Aniela jest ostatnią osobą (Kalgar wybacz), w której inteligencję (i urodę) bym zwątpił. Przedostatni jestem ja (nie móię o urodzie teraz). Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:27 no przecież ja też. aniela jedyna niepowtarzalna i wogole najpiękniejsza i najinteligentniejsza. to samo malenczuk. jak takie dwa ideały się spotkały to powiedz jakie będą ich dzici? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:31 rany... a jak myślisz, pozwoli mi byc chrzestną ich dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:36 aha i sexowny, cudowny z twarzą anioła maleńczuk się skończył. może zaraz aniela po skończonym senasie przyjdzie tu i zoabzcy nas gramolących się d. pana m. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:39 no ja się na pewno nigdzie nie gramolę, a jeśli już to w kierunku odwrotnym do d. pana m. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:41 za to gramolisz się w kierunku grajdołków a w szczególności jednej takiej cytryny. a teraz wybacz, ide spac. i dzieki za zadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:44 przecież sama je zrobiłaś, spryciulo :-) Lepiej bym tego nie wymyslił, serio Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: ANIELA!!! 04.09.03, 22:46 ale dzieki za rozwianie mych obaw :-) i milych snow. zyczylabym rudych, ale mam wrazenie ze ostatnio ci sie to nieco odmieniło wiec pozostane przy neutralnych miłych. pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: ANIELA!!! IP: *.acn.waw.pl 04.09.03, 23:25 yhyhyhyh. wzeuszylam sie tak, ze nie wiem co powiedziec wiec zachichocze nerwowo: yhyhyh ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: ANIELA!!! 07.09.03, 20:14 znaczy podciągam bo aktualnie jest aktualny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: ANIELA!!! IP: *.acn.waw.pl 07.09.03, 20:35 yhhy czy mowisz moze ze siedzi obok tego kurdupla nadetego, miernoty przekletej z pretensjami do tronu, tronu po napoleonu? wyjm ten pogrzebacz z boku mego :) (nie moge sprawdzic bo w pokoju obok lezy nieboszczyk) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: ANIELA!!! IP: *.acn.waw.pl 07.09.03, 20:38 aha co to blizniemu po pysku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: ANIELA!!! IP: *.acn.waw.pl 07.09.03, 20:38 wiemwiem. alo o kontekst w jakim siedzi dopytuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: ANIELA!!! 07.09.03, 20:40 a obok jaiegoś dużego z wiesniackim nazwiskiem. i obok taiej z denkami od słikjów na nosie. wiesz co? chyba przez ciiebie zaczne polsat czasem wieczorami oglądać. zabije. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: ANIELA!!! 07.09.03, 20:40 i chyba się spiłam. takiej ilości lietrówek w jednym poście to mi sie chyba nie udało popełnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: ANIELA!!! IP: *.acn.waw.pl 07.09.03, 20:42 aha znaczy dobrze sie domyslilam ze mię pogrzebacz w podpasze uwiera. (znaczy szczesciej pijana jestes czy czym?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: ANIELA!!! IP: *.acn.waw.pl 07.09.03, 20:46 wierze w Twoje zapromilowane powietrze. ja natomiast odnosze wrazenie ze oddychamm powietrzem wysokokalorycznym Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: ANIELA!!! 07.09.03, 20:52 znaczxy jak zwykle mnie zagięłaś postem więc się tylko usmiechnę: :-) Odpowiedz Link Zgłoś