Dodaj do ulubionych

pokaz mi sniegi

04.09.03, 23:52
nene to nie jest watek zimowy. chodzi mi o to ze nie mam z kim zjechac po
bialej łące akurat.
Obserwuj wątek
    • ignatz Re: pokaz mi sniegi 05.09.03, 00:04
      poznałaś tych albo owych? masz troszeczkę kataru? hyhy
      • aniela Re: pokaz mi sniegi 05.09.03, 00:05
        yhyhyh znaczy nie wiem o czym Ty mowisz ;P
        • ignatz Re: pokaz mi sniegi 05.09.03, 00:13
          hyhy a co zrobisz zupełnym rankiem? ;-)
          • aniela Re: pokaz mi sniegi 05.09.03, 00:17
            znaczy mam juz przygotowana bez gazu szklanke ;)
            • ignatz Re: pokaz mi sniegi 05.09.03, 00:23
              żebyś tylko dałą radę po schodach na piechotę
              • aniela Re: pokaz mi sniegi 05.09.03, 00:33
                aha czy dobrze widze ze amsz usta drwiace ?
                • ignatz Re: pokaz mi sniegi 05.09.03, 00:39
                  aha uważaj na mnie dziewczyno kolegi ;-)
                  • aniela Re: pokaz mi sniegi 05.09.03, 00:40
                    yhyh podsluchujesz moze? ;))
                    • ignatz Re: pokaz mi sniegi 05.09.03, 00:41
                      uchem środkowym, tym samym co słyszy jak krew boga się leje i co słyszy szum
                      Bałtyku śmierdzącego ropą naftową
                      • aniela Re: pokaz mi sniegi 05.09.03, 00:43
                        znaczy czy moje sciany maja Twoje uszy moze?
                        • ignatz Re: pokaz mi sniegi 05.09.03, 00:44
                          aha a powinny? zapytam niewinnie
                          • aniela Re: pokaz mi sniegi 05.09.03, 00:47
                            hyyhy a metoda ze szklanką to przezytek? ;)
                            • ignatz Re: pokaz mi sniegi 05.09.03, 00:49
                              w dobie ynternetu? oczywiście!
                              • aniela Re: pokaz mi sniegi 05.09.03, 00:51
                                yhyhyh skoro tak, to spuszczam nortona z łancucha i pojde sie drzemnac. :)
                                • ignatz Re: pokaz mi sniegi 05.09.03, 00:59
                                  posłuchaj i zaśnij...
                                  • mreck ? 05.09.03, 08:01
                                    nocne Polaków rozmowy,
                                    cichym ścigały ich lotem,
                                    "krople" od bólu głowy,
                                    kładły ich potem pokotem.

• Gość: ainela Re: ? IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 08:15
                                      mreck :))
                                      mialam wychodzic juz, no. znow sie spoznie
                                      • viki2lav Re: ? kiegdhakfgy 05.09.03, 08:19
                                        ze spiewem na ustach i dziedz czy z tuszem na rzesach
                                        • Gość: aniela Re: ? kiegdhakfgy IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 08:21
                                          tuszu jeszcze nie polozylam. cholera 5 min temu zaczal mi biec czas pracyno.
                                          nie zagadujcie mnie
                                          • viki2lav Re: ? kiegdhakfgy 05.09.03, 08:24
                                            co ci sie snilo?
                                            • mreck Re: ? kiegdhakfgy 05.09.03, 11:18
                                              śnił się jej ignatz o posągowych kształtach zapewne. :)
                                              • ignatz Re: ? kiegdhakfgy 05.09.03, 11:20
                                                moja skromność nie pozwala mi potwierdzić, ale kto by się jej słuchał... ;-)
                                                • aniela Re: ? kiegdhakfgy 05.09.03, 11:22
                                                  yhyh teraz mi sie obaj snicie. w kolorze zielonym :)

ps. aha Mreck chcialabym powiedziec ze ktores z nas ma berdyczowski meldunek.
                                                  sprawdz moze swoj dowod osobisty
                                                  • ignatz Re: ? kiegdhakfgy 05.09.03, 11:25
                                                    a ja sobie krążę po sieci niczym widmo wiadomoczego po Europie...
                                                  • viki2lav Re: ? kiegdhakfgy 05.09.03, 11:27
                                                    kupilam pudelko murtibingow chcesz, swiat taki piekny
                                                  • aniela Re: ? kiegdhakfgy 05.09.03, 11:29
                                                    aha wydwalo mi sie ze juz z aurory wystrazl padl.
                                                  • ignatz Re: ? kiegdhakfgy 05.09.03, 11:30
                                                    teraz czekam na "Kriasnyj Oktiabr", ma którego będę mógł zapolować :-)
                                                  • mreck Re: ? kiegdhakfgy 05.09.03, 11:37
                                                    puki co zostaje "MISIA II" na której pokonałem onegdaj cieśninę pilawską i
                                                    naocznie widziałem flote bałtycką Wielkiej Siostry.
                                                  • aniela Re: ? kiegdhakfgy 05.09.03, 11:56
                                                    a pancernik potiomkin> mastersztyczek
                                                  • ignatz Re: ? kiegdhakfgy 05.09.03, 12:05
                                                    a Bismarck? Tirpitz? Albo USS Missouri, na którym Casey Ryback szalał pospołu z
                                                    Eriką Eleniak :-)
                                                  • misiania Re: ? kiegdhakfgy 05.09.03, 12:09
                                                    YYYYYYYYYYYYYY???????????????????
                                                  • ignatz Re: ? kiegdhakfgy 05.09.03, 12:14
                                                    że nie wspomnę o U96.
                                                    Misianiu, nie próbuj mi wmówić że nie jesteś miłośniczką kamiennej twarzy
                                                    Stevena Seagala :-)
                                                  • mreck Re: ? kiegdhakfgy 05.09.03, 12:18
                                                    enterpajs
                                                  • ignatz Re: ? kiegdhakfgy 05.09.03, 12:25
                                                    bigel
                                                    nina, pińta i santa marija
                                                  • misiania Re: ? kiegdhakfgy 05.09.03, 12:26
                                                    a nene, ja w sprawie nazwy mreckowej łodzi. puchem łabędzim dźgnięta pod żebro
                                                    się czuję.
                                                  • aniela Re: ? kiegdhakfgy 05.09.03, 12:15
                                                    nene ja mowilam o pancerniku w wykonaniu Siergieja Eisensteina z jego pieknymi
                                                    schodami odeskimi, ktore nastepnie machulskich jaksiemnie zdaje parodiowal
                                                    (skad moga byc znansze szerszej publicznosci)
                                                  • ignatz Re: ? kiegdhakfgy 05.09.03, 12:17
                                                    e tam to starocie, cza iść do przodu bo kto nie idzie to się cofa.
                                                  • baloo1 Re: ? kiegdhakfgy 05.09.03, 12:24
                                                    Etam. Ja na przyklad, wzorem Pewnego Pana, cwicze takie chodzenie po schodach
                                                    (w przypadku odeskich to tez dziala podobno), zeby nikt nie wiedzial, czy
                                                    postepuje czy sie cofam.
                                                    ;o)
                                                  • aniela Re: ? kiegdhakfgy 05.09.03, 12:25
                                                    aha oraz kto plynie pod prad sie cofa. np łososie.
                                                  • ignatz Re: ? kiegdhakfgy 05.09.03, 12:27
                                                    hyhy idź pod prąd, idź pod prą-ąd, nie próbuj nigdy szukac przyczyn :-)
                                                  • mreck Re: ? kiegdhakfgy 05.09.03, 12:26
                                                    a kto się cofa ten nie wie co dalej.
                                                  • aniela Re: ? kiegdhakfgy 05.09.03, 12:29
                                                    zawsze mozna przeczytac w gazecie przeciez. a niepismienni (znaczy nieczytelni)
                                                    moga zobaczyc w telewizorze
                                                  • mreck Re: ? kiegdhakfgy 05.09.03, 12:31
                                                    zdrowe ryby zawsze płyną pod prąd.
                                                  • aniela Re: ? kiegdhakfgy 05.09.03, 12:34
                                                    aha nie wplywaja w ten sposob po raz drugi do tej samej rzeki.
                                                  • ignatz Re: ? kiegdhakfgy 05.09.03, 12:36
                                                    bo co, nie można?!
                                                  • aniela Re: ? kiegdhakfgy 05.09.03, 12:41
                                                    aha parzyste proby sie zwykle nie udaja.
                                                  • ignatz Re: ? kiegdhakfgy 05.09.03, 12:44
                                                    o do diaska, ale i tak nie próbuję iśc pod prąd
                                                  • aniela Re: ? kiegdhakfgy 05.09.03, 12:48
                                                    no jatez nie. nie lubie sie cofac ;)
                                                    a teraz oddam Wam 200 tys walkowerem i pojde polanczowac.
                                                  • Gość: kanuk Re: ? kiegdhakfgy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.09.03, 00:41
                                                    czy Aniela znalazla juz kogos na te jazde do Bialegostoku ? :)
                                                  • aniela Re: ? kiegdhakfgy 06.09.03, 00:50
                                                    e-e. chociaz ja przepraszam Panswta najmocniej za zgrztanie zebami
                                                  • Gość: kanuk Re: ? kiegdhakfgy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.09.03, 00:58
                                                    mogiem siem tylko domyslac , do ktorego Panstwa te slowa.
                                                  • aniela Re: ? kiegdhakfgy 06.09.03, 01:00
                                                    panstwa polskiego. bialo-czerwonego.
                                                    bo kolor naszej flagi jest zlozony kolor czarny jest kolorem bialym, koloer
                                                    gorny to kolor czerwony (janerka)
                                                  • Gość: kanuk Re: ? kiegdhakfgy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.09.03, 01:03
                                                    a w monako odwrotnie ? riennewapli
                                                  • aniela Re: ? kiegdhakfgy 06.09.03, 01:05
                                                    czarny nie jset czarny tylko dolny/ a monaklo na odwrot
                                                    ps. wysluchales?
                                                  • Gość: kanuk Re: ? kiegdhakfgy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.09.03, 01:11
                                                    nyie moglemm, bo sluchalem Wodki Suflera :)
                                                  • aniela Re: ? kiegdhakfgy 06.09.03, 01:13
                                                    etam. kury sa najlepsze. porzuc budke dla kur
                                                  • Gość: kanuk Re: ? kiegdhakfgy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.09.03, 01:24
                                                    nie zawsze mozna ogladac to co sie chce . ale fiordy na Synaju dzis ogladalem.
                                                  • aniela Re: ? kiegdhakfgy 06.09.03, 01:25
                                                    myslalam ze fiordy sa tylko skandynawskie
                                                  • Gość: kanuk Re: ? kiegdhakfgy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.09.03, 01:27
                                                    do dzis o tych na Synaju nic nie wiedzialem. sa tez w Kanadzie.
                                                  • aniela Re: ? kiegdhakfgy 06.09.03, 01:28
                                                    wiem ze synaj zasiedlono polakami po 68 roku. czy stad te fiordy>
                                                  • Gość: kanuk Re: ? kiegdhakfgy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.09.03, 01:32
                                                    one byly tam juz tysiace lat temu. ciekawe czy woda jest w nich kapielowa ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka