aniela Re: do mrecka 11.09.03, 14:19 yhyhyh ejno. sciagnales za mna temat do watki i nie zaplaciles ani pol tantiema? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: do mrecka 11.09.03, 14:20 No to już wszystko jest jak za dawnych dobrych czasów:) Cały czas mam nadzieje że was kiedyś obu na raz zwabię na spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: do mrecka 11.09.03, 14:22 yhyhhy znaczy w zasiegu rzutu butelką bym ich nie sadzala ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: do mrecka 11.09.03, 14:27 ale dlaczego Vampi się rozpłakał w inauguracyjnym poście? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: do mrecka 11.09.03, 14:31 Tęskni za szermierką z Mreckiem. A Mreck nieczęsto się pojawia :) Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: do mrecka 11.09.03, 14:33 misiania napisała: > ale dlaczego Vampi się rozpłakał w inauguracyjnym poście? To nie było rozpłakanie się. To było zwykłe beee. Nie było tego widac, ale pisząc to przyłozyłem jednocześnie kciuki do uszów, pomachałem dłońmi i pokazałem język. Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: do mrecka 11.09.03, 14:38 nieźle ci wyszło, możesz schować język, za bardzo przypominasz urbana. pozatym ok. lepiej zbieraj kasztany. tylko uważaj bo pod drzewami nie wszystko kasztan co sie świeci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: do mrecka 11.09.03, 14:45 mreck napisał: > nieźle ci wyszło, możesz schować język, za bardzo przypominasz urbana. Okulary se lepiej przemyj, bo pomyliłeś mnie z lustrem. > pozatym > ok. lepiej zbieraj kasztany. tylko uważaj bo pod drzewami nie wszystko kasztan > co sie świeci ;) Spoko, po węchu poznam. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: do mrecka 11.09.03, 14:47 misiania napisała: > yhyhyhyhy, to czym stukałeś w klawisze? Siłą woli. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: do mrecka 11.09.03, 14:40 piotr_c napisał: > No to już wszystko jest jak za dawnych dobrych czasów:) > Cały czas mam nadzieje że was kiedyś obu na raz zwabię na spotkanie. O nie, to se ne wrati. Choć jak obserwuje, to mreck za każdym swoim pobytem na plaży prowokuje mnie. Ale ja spokojny wampir jezdem. No i czy potencjalne pożywienie może mnie wyprowadzić z równowagi? Czy ty kiedyś zdenerwowałes się np. na jogurt? Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: do mrecka 11.09.03, 14:44 hmm krową nie jestem mleka nie daję, ty też nie jesteś ludożercą, czym wampi się żywisz co ja produkuję? Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: do mrecka 11.09.03, 14:50 Z pozywieniem sie nie dyskutuje, ale skoro nie wiesz czym wampiry się żywią. Inteligencja to jest niestety dar, który nie wszystkim był dany. Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: do mrecka 11.09.03, 14:52 schlebiasz sobie wampi. wampira tylko zapachem przypominasz. nara. bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: do mrecka 11.09.03, 15:18 yhyh podejrzewam jednak ze bez siebie zyc nie mozecie. jak plus nbez minusa i na odwrot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: do mrecka IP: *.acn.pl / *.acn.pl 11.09.03, 16:20 yhyhyh jak u Zarania Plazy ;)) ps. znow zwialam z budy. musze cos z tym zroic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: do mrecka 11.09.03, 16:26 Naprawdę bym ich chętnie obu zobaczył na spotkaniu :) Może by sie nawet polubili !!??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: do mrecka IP: *.acn.pl / *.acn.pl 11.09.03, 16:30 mam nadzieje ze mnie za ten drugi nie zczardzuja :) aha a jesli idzie o randke Mreck-Wapir jestem za wszystkimi palcami wykonczonymi starannym manikirem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: do mrecka IP: *.acn.pl / *.acn.pl 11.09.03, 16:33 no... nie policza razy dwa na rachunku :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: do mrecka 12.09.03, 00:36 Mrorock i Vampireck ;o) Tacy kofani, slicni, tak bardzo do siebie podobni ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: do mrecka 12.09.03, 09:03 jak noc i dzień, jak woda i ogień jak drużyna i kibice. baloo kibicujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: do mrecka 12.09.03, 11:17 Wygląda na to że w powszechnej opini Mreck i Vampir są jednocześnie sobie przeciwstawni i równocześnie niezbędni :)) No bo jak by Pif bez Pafa brzmiał?! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: do mrecka 12.09.03, 11:22 aha. rzeklbym nawet , ze sa jak figura karciana, dwuglowa, przeciwpolozna i symetryczna . Tylko ze czasem, jak krol pik, a czasem jak walet trefl (zwany inaczej wiadomojak) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: do mrecka 12.09.03, 11:22 albo jak przedarty banknot 2000 escudos ekwadorskich (ze nawiaze ...) ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: do mrecka 12.09.03, 11:37 O. Vampi z kanistrem napalmu przyszedl . Dzien dobry ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: do mrecka 12.09.03, 11:38 zapalilabym cos. zostalo troche tego napalmu? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: do mrecka 12.09.03, 11:40 aha. Zaraz luna nad plaza zablysnie krwawa. Iwichry wojny zawieja ;o) Pieknie bedzie. Ten zapach jest piekny nie tylko o poranku, tak podpowiadaja mi moje niskie instynkty, siedzace obok mnie przy monitorze ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: do mrecka 12.09.03, 11:43 aha z nareczem galazek oliwnych przybywam (czy nadadza sie do chlosty?:) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: do mrecka 12.09.03, 12:24 hehe. Doloz te galazki do ognia , Aniele. Vampimreczne wojny sa wielce widowiskowe. Calkiem jak ze starych eposow bohaterskich ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: do mrecka 12.09.03, 12:52 Baloo, z klasyki, ile to razy herosi okrązali Troję w pojedynku? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: do mrecka 12.09.03, 12:55 aha niech wsytapia w sandalach z odkrytymi pietami. zeby na smierc i zycie bylo. jencow niech nie biora ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: do mrecka 12.09.03, 13:06 Aha. Opiszemy ich w dziele wielotomowym T.1. : Vampiromachia T.2. : Mreckoriada T.3. : Roropeja Do Piotra : No wiesz, takie podchwytliwe pytania zadajesz starszemu panu ? Chcesz pozbawic mnie resztek wujowskiego a£torytetu u Emulsji ? Nie pamietam, ze trzy chyba conajmniej, w koncu to byli Herosi ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: do mrecka 12.09.03, 13:11 znaczy oni może na czas biegali nie na okrążenia... np. do zachodu słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: do mrecka 12.09.03, 13:14 hehe, teraz ja mam ogolnowojskowe skojarzenia : "od slupa do szesnastej mogli okopy kopac" ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: do mrecka 12.09.03, 13:20 No, latwe sukcesy sprawiaja o wiele wiecej radosci, moim zdaniem ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: do mrecka 12.09.03, 13:17 Czasoprzestrzeń, od bramy do zachodu słońca :) ale chyba tak właśnie jakoś tak "trzykroc obiegli ją skokiem" "Tylko Achilles, rycerz bez skazy, stał cicho z boku w całym zamęcie. I tyko noga kiwnął dwa razy. jakby chciał rzeknąc: Mam wszystko w piecie" autora nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: do mrecka 12.09.03, 13:19 aha. mój ulubiony dowcip: Cześć Achilles! Jak żona? Jak dzieci? Jak pięta? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: do mrecka 12.09.03, 13:19 Kurna, pierwszy , raz dwa trzy moje szczescie ;o) telepatia, telwizja, telekineza ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: do mrecka 12.09.03, 13:22 Wracajac do eposu , przypomnial mi sie pierwszy wers : "Gniew Mrecka, Bogini, glos , obfity w szkody ..." Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: do mrecka 12.09.03, 13:24 albo : "O Roku ow ! Kto Ciebie widzial na tej Plazy ..." albo : "Zyl na Plazy liczny rod Vampirowiczow, od Rora_ sie wywodzacy ..." Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: do mrecka 12.09.03, 13:27 Baloo kronikarzu, początek jest świetny :)) Odpowiedz Link Zgłoś