Dodaj do ulubionych

Mikolaj szuka Agatki

IP: 217.8.191.* 07.01.02, 17:20
Watek ten przeznaczony jest tylko dla Mikolaja i Agatki!!!!!

Nikt inny nie powinien tu zagladac.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mikolaj Re: Mikolaj szuka Agatki IP: 217.8.191.* 07.01.02, 17:22
      Wedle naszej umowy zakladam odpowiedni watek.
      Daj znac, co u ciebie.
    • Gość: basia! Re: Mikolaj szuka Agatki IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.02, 19:56
      Gość portalu: Mikolaj napisał(a):

> Watek ten przeznaczony jest tylko dla Mikolaja i Agatki!!!!!
      >
      > Nikt inny nie powinien tu zagladac.
      Ups,przepraszam ,stało się zajrzałam, ale to tylko dlatego, że znam niejakiego
      Jacka co to też szuka Agatki :)

• ignatz Re: Mikolaj szuka Agatki 07.01.02, 21:51
      Ej, ja jestem Agatka! Tylko jestem teraz incognito...
    • Gość: agatka Re: Mikolaj szuka Agatki IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 08.01.02, 11:55
      Przepraszam,że dopiero teraz,ale mam dużo nauki.
      Żyję sobie całkiem normalnie,jestem zdrowa(bajki zrobiły swoje),tylko troche
      żałuję świąt-takie krótkie.
      A co u Ciebie Mikołaju?
      • oxycort Re: Mikolaj szuka Agatki 08.01.02, 13:30
        Mikołaju, Ty co prawda się już odrobiłeś, ale Agatka lada chwila sesję zaczyna.
        Musi dobrze wypaść, rozumiesz to, prawda? Uzbrój się w cierpliwość.
        Może zacznij odliczać? :)
        • woytas Re: Mikolaj szuka Agatki 08.01.02, 14:17
          byle tylko nie wypadla przez okno...
          • aniela_ Re: Mikolaj szuka Agatki 08.01.02, 16:48
            moglabym zacząc odliczanie. widzialam jak to kangur robi wiem jak to robic
            wiec. za oplata rzecz jasna
            • Gość: Mikolaj Re: Mikolaj szuka Agatki IP: 217.8.191.* 08.01.02, 17:09
              No tak - cala watacha tu sie pałęta. A prosilem przeciez....

Agatko:
              Ucz sie pilnie, by wszystko dobrze ci poszlo.
              Ja na szczescie nauke juz zakonczylem jakies 500 lat temu. Ale bylem dobrym
              uczniem i wszystko jeszcze pamietam.

Ty tez musisz zdac na same 5-ki(lub 6-ki, bo ostatnio chyba cos sie zmienilo).
              Jesli bedziesz miec chwilke czasu, to odezwij sie i napisz jak ci poszlo.
              • ignatz Re: Mikolaj szuka Agatki 08.01.02, 18:45
                Uuuuuu.... ale Ty stary jestes!
              • basia! Re: Mikolaj szuka Agatki 09.01.02, 08:35
                Gość portalu: Mikolaj napisał(a):

> Ja na szczescie nauke juz zakonczylem jakies 500 lat temu. Ale bylem dobrym
                > uczniem i wszystko jeszcze pamietam.
                >
                A kto by tam zapomniał jak się wchodzi przez komin,albo powozi zaprzęg reniferów.
                Trudne może być tylko zapamiętanie znaczenia poszczególnych zestawień
                hoo..ho..hooooooo ;)
              • Gość: agatka Re: Mikolaj szuka Agatki IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 11.01.02, 21:27
                Dziękuję za wyrozumiałość i cierpliwość,ale rzeczywiście mało mam teraz wolnego.
                Na razie nie narzekam na rezultaty,ale najgorsze przede mną :(
                A co właściwie teraz robi św.Mikołaj?
                pozdrawiam i przesyłam buziaczki
                P.S.Swoją drogą ile gości odwiedza ten wątek...(was też pozdrawiam)
                • mreck Re: Mikolaj szuka Agatki 13.01.02, 17:42
                  mikołaj brodę przykleja rybim klejemm, bo zza okularow całkiem znajoma geba
                  wygląda. Te Mikolaj, uważaj bo za agatką prockurator się ujmie, a nie masz tyle
                  wdzieku co aniela i sie możesz nie wymigać. Ps, rozporek ci sie rozpiął
                  Mikołaju.
                  • Gość: Mikolaj Re: Mikolaj szuka Agatki IP: 217.8.191.* 14.01.02, 15:44
                    Co teraz robię?

A no na razie odpoczywam sobie na Hawajach po ciezkim sezonie. Popijam malibu z
                    parasolką. Zarzywam kąpieli slonecznych. Nurkuję w rafach. Jezdzę na nartach
                    wodnych.
                    Jak Plaza to Plaza. Co nie?
                    Szkoda, ze jestes teraz tak zajeta, bo trzymam wolny lezak dla ciebie Agatko.

Tymi intruzami w naszym wątku specjalnie się nie przejmuj. Najlepiej ignorowac
                    ich posty.
                    Ho Ho.
                    • Gość: agatka Re: Mikolaj szuka Agatki IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 14.01.02, 17:14
                      Na odpoczynek to Mikołaj nie może narzekać.Dziękuję za miejsce,ale przynajmniej
                      tydzień musi poczekać.Ale za to potem...
                      Musze już kończyć.Do przeczytania wkrótce
                      Pa,pa
    • Gość: agatka Mikołajuuuuuuuuuuuuuuuu IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 21.01.02, 14:51
      Już mam czas(jestem wolna do piatku-wtedy jadę na zasłużony odpoczynek),a Ty
      nic nie piszesz.Rozumiem,że koktajle robią swoje,ale tak zawieść małą,grzeczną
      dziewczynkę??!!??
      Liczę na poprawę i pozdrawiam gorąco
      • Gość: Mikolaj Re: Agatkooooooo IP: 217.8.191.* 21.01.02, 17:25
        A dokądżto wyjeżdżasz moje dziecko, jesli mozna spytac.
        Zapewne w góry.

Ja niestety skonczylem juz swój zasluzony wypoczynek. Zaczynam teraz kolejny
        ciezki rok pracy. Moja fabryka zabawek musi przeciez wyrobic kolejna normę.

Moi marketingowcy sugerują, by na ten rok wyprodukować więcej nart do skoków
        narciarskich. Ja się na tym nie znam. Może to i racja, bo sława niejakiego
        Adasia dotarła tez do bieguna północnego.
        • Gość: agatka Re: Agatkooooooo IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 23.01.02, 14:10
          Oczywiście w góry,ale skakać nie będe-chciąłabym wrócić z niepołamanymi nogami.
          Spokojnie sobie pozjeżdżam.
          Szkoda,że Twoje wakacje już skończone,ale moze za to dadzą Ci jakiś urlop w
          wakacje...
          Dużo zdrowia życzę
          • Gość: Mikolaj Re: Agatkooooooo IP: 217.8.191.* 23.01.02, 14:22
            Z tym zjeżdżaniem też uważaj.

Milego wypoczynku ci zyczę. I wróć do domu bez zbędnego balastu na kończynach.
            Zwłaszcza górnych, bo trudno by ci było forumować.

• mreck Re: Agatkooooooo 23.01.02, 15:10
              jaki troskliwy bezinteresowny mikołaj. nono!
              • aniela_ Re: Agatkooooooo 23.01.02, 15:12
                jaki bezinteresownie złośłiwy mrecko. nono.
                • mreck Re: Agatkooooooo 23.01.02, 15:19
                  jaka miła aniela, nono
                  • aniela_ Re: Agatkooooooo 23.01.02, 15:39
                    zębem białym błyskam spod ust korali. w usmiechu rzecz jasna.
                    • Gość: Mikolaj Re: Agatkooooooo IP: 217.8.191.* 04.02.02, 17:31
                      Konczyny cale? Pokazac proszę.
                      No i co robi ten gips na lewej nodze?!!!!

Ale fajne było. Prawda?
                      Jak tam ze śniegiem w górach? Bo coś wiosna chyba przyszla wczesniej w tym roku.
                      Nawet u mnie na biegunie pierwiosnki juz prawie zaczynaja sie przebijac.
                      • Gość: agatka Re: Agatkooooooo IP: *.wat.waw.pl 05.02.02, 17:23
                        To nie gips,tylko białe spodnie!Rozumiem,że wzrok się ciągle pogarsza...
                        Śnieg był,bo jezdziłam na lodowcu.Nawet się opaliłam,nierówno,ale zawsze.
                        A Mikołaj co porabiał?
                        Pozdrawiam
                        P.S.Spóźnione życzenia imieninowe przyjmę jutro.
                        • Gość: Mikolaj Re: Agatkooooooo IP: 217.8.191.* 05.02.02, 17:37
                          Gość portalu: agatka napisał(a):

>
                          > P.S.Spóźnione życzenia imieninowe przyjmę jutro.

To ty jesteś ta Agatka z 5 lutego !!!?????
                          No to serdeczne zyczenia imieninowe i wcale nie spoznione !!!!!

Mikolaj ci zyczy, aby zawsze przy tobie byla jakaś bratnia dusza i abyś zawsze
                          była uśmiechnięta. Cala reszta jest juz efektem tego. Jesli masz tą bratnią duszę
                          i zawsze sie uśmiechasz, to znaczy, że jesteś szczęśliwa. A jak jesteś
                          szczęśliwa, to znaczy, że jesteś zdrowa. I wtedy wszystko inne nie ma znaczenia.

No może trochę grosza by się jeszcze przydało, jakis dom za miastem, drugi na
                          rivierze francuskiej, kilka samochodow, baseny w piwnicy, pantera jako zwierzę
                          domowe - no takie normalne rzeczy.
                          • Gość: agatka Re: Agatkooooooo IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 12.02.02, 11:13
                            Dziękuję za zyczenia.Wiesz,czego mi trzeba.No może przydałoby się jeszcze
                            trochę wolnego czasu, żebym mogła tu częściej zaglądać.
                            Mam małe pytanko:Co Mikołaj robi w Walentynki?
                            POzdrawiam
                            • Gość: Mikolaj Re: Agatkooooooo IP: 217.8.191.* 12.02.02, 16:07
                              W zasadzie nic, a ty?????? <:))))))))>

Jako konserwatysta nie specjalnie uznaję anglosaskie święta. Ale akurat to
                              jeszcze jest do przyjęcia.
            • Gość: agatka Re: Agatkooooooo IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 24.01.02, 10:22
              No też bym wolała wrócic w jednym kawałku,ale dawno nie jeździłam,wiec niestety
              nie mogę być tego pewna.Dziękuję za życzenia.
              A co właściwie słychać u reniferów,krasnali, pingwinów i całej reszty?
              Jesli już pracujecie nad prezentami to,jeżeli mozna prosic
              oczywiście,popracujcie nad moim połaczeniem z siecią(coraz trudniej być
              grzeczną,nieprzeklinającą dziewczynka).
              POzdrawiam gorąco.
    • Gość: agatka Re: Mikolaj szuka Agatki IP: *.wat.waw.pl 03.02.02, 20:25
      Ja tylko chciałam powiedzieć,że dziś wróciłam(chociaż sw. Mikołaj napewno o tym
      wie)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka