anchan 07.11.03, 10:14 Tort, napoje itd. Się częstujecie. Wierszokletka z zapadłej mieściny Tort upiekła na swe urodziny I nieszczęsnych swych gości Przyprawiła o mdłości Recytując im swe wypociny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnajagoda Re: Kolejne urodziny mam 07.11.03, 10:17 to jak mniemam nie o Tobie limeryk :)) Najlepszego :)) @->- Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Kolejne urodziny mam 07.11.03, 10:17 Wszystkiego najlepszego, radości, szczęścia moc :))))))))))))))))))))))) M. wcale nie zazdroszcząca talentu literackiego, wcaleawcale. i ta niezazdrość niech będzie prezentem ode mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Kolejne urodziny mam 07.11.03, 10:23 nie dawaj swojej niezazdrości w prezenci, bo Tobie już tylko zazdrość zostanie ;)) J. też fcaleniezazdrosna Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kolejne urodziny mam 07.11.03, 10:23 Cale kierownictwo przestrzeni wirtualnej odswietnie odziane Fanfary, huragany, wiwaty, strzelaja korki od szampana I sam prezes Centralnego Zarzadu Internetu przemowienie dlugo probowane Wyglosi i wreczy laurkai i dyplomy uznania dla Anchana Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Kolejne urodziny mam 07.11.03, 10:23 Nie bede kalac rymow swoim kulawym pomyslem, Wznieśmy puchary w górę za Anchan zdrowie pomyślne! Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: Kolejne urodziny mam 07.11.03, 10:36 wszystkiego naj naj naj... :) a które to ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Kolejne urodziny mam 07.11.03, 10:36 Na Anchanowa fete przybyli Plazanie Ale nikt rymowac nie smial przy Anchanie Wiec nie chcac sie wychylac do stolu usiedli I torcik anchanowy milczac zwawo jedli ;o) Stolarz , stolarz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Kolejne urodziny mam - pytanie do Baloo1,2,3 IP: *.brucepower.com 07.11.03, 16:23 baloo1 napisał: > ;o) > > Stolarz , stolarz ... Sir: Kiedys, w drugiej polowie 20. wieku, na urodzinowej imprezie spontanicznie wymyslilem spiewke "100-larz" zamiast "100-lat". Ciag dalszy brzmial: "niech szyje, szyje nam". Przyjelo sie u nas na dobre. Czyzbysmy kiedys razem celebrowali urodziny? ??? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Kolejne urodziny mam - pytanie do Baloo1,2,3 07.11.03, 16:26 No niestety, inwencja moich kolegow (nawet nie moja) ograniczyla sie do tego krotkiego hasla. W zwiazku z czym zostalo na etapie toastu, a nie spiewow. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: Kolejne urodziny mam 07.11.03, 10:39 bym powiedzial co do rymu ale ochoty nei mam ku tymu zyj nam anchan 105 lat przemogl sie g. i rym padl... Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Kolejne urodziny mam 07.11.03, 10:40 Dygam wdzięcznie trzymając się za głowę (kto tym szampanem celował?) Jest tu parę osób, którym nie zazdroszczę. Paru innym nawet niezazdrościć nie śmiem (nie będę pokazywać palcami do góry). Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Kolejne urodziny mam 07.11.03, 11:48 Anchanie - w południowej porze naprędce ślę życzonek kilka stałej aktywności w humorze całusków słodkich niczym... ...Milka (hihi, tak się mi zrymowało jakoś) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Kolejne urodziny mam 07.11.03, 13:29 Słodkiego miłego życia..-zacytuję śpiewać nie będę bo fałszuję.. Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Kolejne urodziny mam 07.11.03, 15:01 Od fałszywych pieśni lepsze szczere złoto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Kolejne urodziny mam - to miej IP: *.brucepower.com 07.11.03, 15:09 Tort odstawiam, napojami sie upajam, zyczliwymi zyczeniami zyczliwie i szczodrze zarzucam. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: Kolejne urodziny mam 07.11.03, 15:17 Czy Anchan kupiła tort w Auchan? Wszystkiego najlepszego z okazji 18 urodzin:))) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Kolejne urodziny mam 07.11.03, 15:50 aha. i teraz dopiero dotarlo do mnie, ze to jednak zgroza. Co roku nowe urodziny... czy Ty aby jednak nie przesadzasz, Anchan ? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Kolejne urodziny mam 07.11.03, 15:56 zwyczajnie, zamożona z domu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Kolejne urodziny mam 07.11.03, 16:03 Zmilczcie, bo będę musiała płacić podatek od luksusu Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Kolejne urodziny mam 07.11.03, 16:07 co ty, bedziem milczec jak grob. W koncu nie kazdy mogl sie dla oszczednosci urodzic 29 lutego. Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Kolejne urodziny mam 07.11.03, 16:13 Albo 31 listopada jak Himilsbach Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Kolejne urodziny mam 07.11.03, 16:20 On był wtedy dziecięciem niewinnym jak mniemam Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Kolejne urodziny mam 07.11.03, 16:22 no tak, rodzice biedni byli. to wszystko z nedzy. Za to mogl urzadzac imprezy z okazji braku urodzin. caly rok ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Kolejne urodziny mam 07.11.03, 16:04 wszystkiego naj,naj,najlepszego @->-- (chciałam moje życzenia spowić jakąś poświatą intelektualną,ale mi jak zwykle nie wyszło...) Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Kolejne urodziny mam 07.11.03, 16:27 Szczerze wzruszona zmykam do garów, taki już los dostojnych jubilatów. Bawcie się grzecznie. Odpowiedz Link Zgłoś