Dodaj do ulubionych

inteligenty

15.11.03, 04:05
czy zdajecie sobie sprawe?
czy wszystko czego chcecie to kawa au au w to
WAR + zyski?
a co z ojczyzna?
co z nastepujacymi po nas leniami?
i co z wami nie tak?
Obserwuj wątek
    • Gość: misio Re: inteligenty IP: *.bmts.com 15.11.03, 05:02
      Obywatelu cierpiacy na bezsennosc:
      Moze zacznij pisac pamietnik z nadzieja, ze go kiedys wydasz i wtedy swiat sie
      dowie, o co ci chodzi. Pisz za pomoca pisaka i papieru, a nie klawiatury.
      Dobranoc.
      • zalogowana Re: inteligenty 15.11.03, 07:53
        "Wsłuchaj" się w słowa to zrozumiesz...
        • zalogowana Re: inteligenty 15.11.03, 08:03
          I odczep się "misio" od Anieataka...i może zacznij myśleć z nadzieją,że kiedyś
          Ci się uda...i sam sobie pisz za pomocą pisaka i papieru!

Anieatak, olej to g... forum!
          Ps Oddałam Ci małpę.
          • ignatz Re: inteligenty 15.11.03, 10:48
            Roar.
            • Gość: zalogowana Re: inteligenty IP: 80.51.36.* 15.11.03, 11:11
              Skojarzenia z Palladynką?
              Nie gadam z Tobą akurat, ale jak już coś piszesz mógłbyś się wyrażać jaśniej w
              sensie mniej wieloznaczniej.
              • Gość: kanuk Re: inteligenty IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.03, 11:14
                to bylo oddanie sciezki dzwiekowej, wyrazone literami. znaczy tyle ,co gromki
                smiech. ( cokolwiek gromki znaczy )
                • Gość: zalogowana Re: inteligenty IP: 80.51.36.* 15.11.03, 11:17
                  Bo mi się skojarzyło z "Prawem miecza"...ironicznie zresztą.
                • ignatz Re: inteligenty 15.11.03, 11:19
                  nie, to był ryk lwicy gdy jej lwiątka są zagrozone. A jaka lwica taki ryk.
                  • Gość: zalogowana Re: inteligenty IP: 80.51.36.* 15.11.03, 11:25
                    >A jaka lwica taki ryk.
                    Nie muszę nic o Tobie pisać, bo Twoje własne słowa znacznie lepiej Cię opisują.
                    Bez odbioru.
                    • ignatz Re: inteligenty 15.11.03, 11:28
                      wracaj do swojego lwiątka, bo jakiś misio je atakuje widzę. Cieszę się że nasi
                      wspólni znajomi dbają o przepływ informacji.
                      • miltonia Re: inteligenty 15.11.03, 12:04
                        To tego watku szukal Mreck czy innego?
                        • ignatz Re: inteligenty 15.11.03, 12:27
                          nie chyba nie, choć wypowiedź załozyciela zdaje się mieć coś na kształt rak i
                          nóg.
                          • ignatz Re: inteligenty 15.11.03, 12:29
                            i w dodatku ma rację!
                            • miltonia Re: inteligenty 15.11.03, 12:31
                              yyyhyhy, no a co z Wami nie tak?
                              • ignatz Re: inteligenty 15.11.03, 12:35
                                a nie, nic :-)

O, a wiecie że tę budkę to ptakom dwie wieiórki pomagały zrobić? Naprawdę!
                                • miltonia Re: inteligenty 15.11.03, 12:39
                                  Te wiewiorki to kto?
                                  • gitman Re: inteligenty 15.11.03, 12:40
                                    przepraszam, ze sie wtracam, ale zanizacie poziom watku. :P
                                    dziekuje za uwage. g.
                                    • ignatz Re: inteligenty 15.11.03, 12:48
                                      oszfak, nie wziąłem wiaderka ni koszyczka :-)
                                      • miltonia Re: inteligenty 15.11.03, 12:58
                                        Bo leniem jestes, do tego zapominalskim.
                                        • ignatz Re: inteligenty 15.11.03, 13:01
                                          hyhy Miltonio nie jestes zaznajomiona widzę z arcydziełem polskiej
                                          kinematografii i bułgarskich policjantach?
                                          • miltonia Re: inteligenty 15.11.03, 13:09
                                            ignatz napisał:

> hyhy Miltonio nie jestes zaznajomiona widzę z arcydziełem polskiej
                                            > kinematografii i bułgarskich policjantach?

No nie jestem, duzo stracilam?
                                            Arcydziela polskiej kinematografii powoduja u mnie sennosc zazwyczaj, chociaz
                                            takie o bulgarskich policjantach, to moze jakas gradka? Moglbys wlasnymi slowy
                                            przyblizyc owo dzielo arcy?
                                            • ignatz Re: inteligenty 15.11.03, 13:17
                                              mam najpierw pytanie natury osobistej, bo się pogubiłem - czy jestes może z
                                              Anielą na wojennej ściezce czy też się lubicie? Bo mię się pomieszało. Jesli
                                              zyjesz z tą najmłodszą oligarszką świata w przyjaźni, to zwróć się do niej w
                                              sprawie obejrzenia tego filmu :-) Na pewno Ci pomoże.
                                              • miltonia Re: inteligenty 15.11.03, 13:33
                                                Zapytam sie przy okazji. Jezeli kiedykolwiek znajdowalysmy sie z Aniela na
                                                wojennej siezce, to po tej samej stronie barykady.
                                                • ignatz Re: inteligenty 15.11.03, 14:20
                                                  aha po tej samej, hmmmm. No, to jestes moją najlepszą koleżanką zatem ;-D
                                        • gitman Re: inteligenty 15.11.03, 13:03
                                          aha zaraz przyjdzie zalogowana i da wam bobu! ;)))
                                          • ignatz Re: inteligenty 15.11.03, 13:08
                                            o, zjadłbym coś, właśnie :-)
    • anieatak tyle wpisow 25.03.04, 02:30
      przemilczalem..
      twardy charakter?czy co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka