postrzygacz_pudli 27.11.03, 09:47 że nie masz telewizorni. Sie byś dowiedział, że oskarżona o podrobienie podpisów na swoich listach wyborczych Renata B. napisze do samego Anana Kofana - sekretarza generalnego ONZ. Fajowe, ja ją lubię, tę Renatę :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baloo1 Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 10:00 Nieno wez, Pepe. Mialbym dzieciom takiego Begera pozwolic ogladac ? To juz wole im puscic Aliena w zaciemnionym pokoju. Krocej sie sni ;o) O Begerze slyszalem, ze w ramach obrony powiedziala, ze juz dawno wszyscy o tych sfalszowanych podpisach wiedzieli i jakos nikomu to nie przeszkadzalo, i ze skarzenie jej teraz to jest rozgryfka polytyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eml Re: Baloo, żałuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.03, 10:03 siem wtracem i powiem ze ten anan kofan to przejdzie do historii razem z pania B, hahah Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 10:13 eno, bądźcie obiektwywni. Żeby tak ona była całkiem głupia i miała cztery wory owsu zamiast mózgu, toby powiedziała Onana Kofana, albo coś w jeszcze gorszym stylu. ja ją jednak lubię. Tę Renatę. I jeszcze wam powiem że jak wczoraj płakała, to i mi dwie ślozy pociekły po brodzie. PS. czy ktoś posiada mp3 z tym wystąpieniem? Podobno krąży gdzieś w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eml Re: Baloo, żałuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.03, 10:16 o kurwikach i orgazmie tez cos wspominała...ale nie wiem o co jej chodziło... moze o orgazm w kurniku... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 10:19 Nie zartuj Pepe - Berger plakusial ? A to krokodyl ... Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 10:26 no a jak? szlochy były z wszystkimi szykanami (drżenie obfitego podbródka, pocieranie podoczu, i efektowne załamanie głosu przy słowach "terror stalinowski" i "w imię polskiej demokracji" -czy jakoś tak) pyszota to co? żałujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 10:30 Pieknie to opisales. No rzeczywiscie, moze teraz troche zaluje. Czy podbrutki Begera drgaly synchronicznie czy nie ? Znaczy, czy dochodzilo do zsumowania czy znosily sie te drgania raczej ? Bo to ciekawy temat , moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 10:33 a widzisz, żebyś miał telewizora to byś wiedział że rzeczona Renia ma JEDEN WIELKI PODBRÓDEK falujący niczym brzuch miss Michelin podczas ćwiczeń fitness Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 10:51 spójrz na to w inny sposób taki podbródek może być bardzo przydatny, ot choćby podczas wielkich balów. W malą torebeczkę - lusterko i puder, w wór pod brodą - grzebień, wygodne zapasowe buty, dezodorant, para rajstop, i co tam jeszcze kobiecie trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 11:00 eno, to co opisujesz, to juz wyglada na ciaze pozamaciczna. fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 11:06 no fuj. przyznaję :( już nie będę Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 11:21 ;o) Zostalo Ci odpuszczone gdyz usprawiedliwia Cie silne wzruszenie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Baloo, żałuj IP: 213.255.126.* 27.11.03, 10:12 eeetam w przyszlosci to historii nie bedzie... dumaju Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 10:40 właśnie, właśnie bym se to, normalnie, przed snem puszczał, na ukojenie nerw ;) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 10:45 no może trochę nienormalnie, ale co komu do tego co se przed snem puszczam? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 11:10 oj, Pierans wyrwałaś mi słowo z kontekstu i jak to teraz wygląda? prawdziwe wielkie fuj Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 10:47 A tak swoja droga- to jest to tylko kropla w morzu potrzeb ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2k Re: Baloo, żałuj IP: 213.255.126.* 27.11.03, 11:07 baloo1 napisał, hyhhy: > A tak swoja droga- to jest to tylko kropla w moCzu potrzeb > ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 10:48 ja to dopiero w brodę sobie pluję teraz.Telewizor mam,nawet sparwny,a nie oglądałam Renatki. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 11:22 uwaga , prosze nie bic ani nie szyderowac : co to jest snuker ? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 11:23 Bilardu odmiana. Bardzo widowiskowe w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 11:26 a widowiskowosc snukera przejawia sie w ... ? (znaczy porownujac do bilardu) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 11:29 faceci w kamizelkach z kijami kladacy sie na stole z bilami co wazne, bez grzybka Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 11:32 pierans napisała: > faceci w kamizelkach z kijami kladacy sie na stole z bilami > co wazne, bez grzybka Ale widowiskowosc nie na tym polega. Gdyby to byly kobitki BEZ kamizelek to widowiskowosc by nie wzrosla, moze wizualizacjowalnosc troche. BreslY co gdzie indziej toczy dyskusje o roznicy miedzy widocznoscia a widzialnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 11:29 znaczy dla mnie problemem byłoby trafić kijkiem w kulkę. a taki jeden z drugim nie dość że trafia w kulkę, to ta kulka uderza w inną kulkę, ta inna wpada do dziury. i to nie koniec, bo ta pierwsza kulka płynnie toczy się np. przez pół stołu w takie miejsce, jakie sobie grający upatrzył. czasami toczy się w bok, czasami w przód, czasami nawet łukiem się toczy albo do tyłu. zastygam i się na to patrzę jak małpa na węża ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 11:30 aha! stół jest pokryty zielonym suknem, to bardzo uspokaja. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 11:33 No ale bilard tez tak ma. Dzie roznica, oprocz grzybka ? Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 11:38 baloo1 napisał: > No ale bilard tez tak ma. Dzie roznica, oprocz grzybka ? mi zdaje że w snukerze wszystkie bile (oprócz czarnej) mają jeden kolor no i stół jest wiekszy Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 11:40 znaczy, czarna też ma jeden kolor i tym właśnie się różni od pozostałych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 11:41 To wazne uzupelnienie bylo, moim zdaniem ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 11:42 baloo1 napisał: > To wazne uzupelnienie bylo, moim zdaniem ;o) heheheeh a bo czasem sam siebie nie rozumiem, więc myślę że inni też tak mają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 11:44 Nienie, nie tlumacz sie. Dzieki takim uzupelnieniom konwersacja nabiera kolorow. Takich samych ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 11:45 i tym się własnie różni od innych konwersacji ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 11:53 cześć, cześć! :))) jak tam? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 11:51 baloo1 napisał: > aha. dzieki. ależ proszę jak jeszcze kiedyś nie będę czegoś pewien to też Ci odpowiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 11:52 aha. to ja , gdy bede wiedzial cos na pewno, to sie Ciebie spytam ;o) nie tak, jak dzis. Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 11:55 aha. to ja w ramach rewanżu jak nie będziesz potrzebował pomocy i tak Ci pomogę :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 11:40 te bile są punktowane.czerwonych jest najwięcej,ale one najtansze.W ogole stół jest większy i bil więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 11:42 aha. to juz wiem , ze kiedys gdzies to widzialem w tiwi, tylko myslalem, ze to bilard. rzeczywiscie, przednia rozryfka. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 11:42 dziury sa w stole w jednym, w drugim stol jest niewybrakowany Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 11:35 Rozumiem Cię Misiu,jak mi się snuker trafi w tv,oglądam na wstrzymanym oddechu. Ps.do tego liczyć muszą w pamięci dobrze(jak emusia prawie) Ps2.aha,i jeszcze specjalnie te bile tak rozstrzeliwują,żeby przeciwnikowi trudniej było Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 12:36 znaczy dzisiaj chyba są półfinały UK Championship Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 11:51 Znaczy co czulas ? Bo z tej odleglosci juz nie widac ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 12:08 aha, normalka , albowiem poniewaz : My Polacy - zlote ptacy Mysmy nie som jacy-tacy Spytajcie sie bacy On wam wytlumacy ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 12:08 Tu jest kawałek wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=1674231&kat=1342 Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 12:16 No wiesz, Anchan, ja sie rzadko wzruszam, ale tu to naprawde... 'Lzyjcie nas, mysmy prowokatorzy'. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 12:27 No tak, prawie. Moze nawet jakas skapnela. Ta absurdalnosc zarzutow tych prowokatorow. No jak mozna zarzucic komus, kto zdaje sie nie umie pisac, ze on podpis sfalszowal. Znaczy co? Inaczej krzyzyk postawil? Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 12:50 Wstydliwi zwolennicy mogli się nieczytelnie podpisywać. Wężykiem. Bezczeli prowokatorzy : "W tych tylko kilku aferach umaczani są prominentni przedstawiciele wszystkich, poza Samoobroną, opcji politycznych. " Na stronach sejmu jest cały tekst. Pyszota. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 13:24 anchan napisała: > Wstydliwi zwolennicy mogli się nieczytelnie podpisywać. Wężykiem. > Bezczeli prowokatorzy : "W tych tylko kilku aferach umaczani są prominentni > przedstawiciele wszystkich, poza Samoobroną, opcji politycznych. " > Na stronach sejmu jest cały tekst. Pyszota. Patrz, kiedys w afere sie bylo zaplatanym, potem zamieszanym, a teraz jest sie umaczanym. Zdecydowanie jakby likwifidacja (? uplynnianie) afer u nas nastepuje z czasem. I ma to swoje dobre strony, bo taka afera, w ktora mozna sie bylo zaplatac to zakladala ze ktos ja utkal albo skonstruowal. A taka ciekla afera to jak kleska zywiolowa - no prostu spada z nieba, bo media dziure robia. Nie ma winnych, tylko poszkodowani. Bedzie dalej ze ktos sie zachlysnal afera albo jej nawdychal, jak ja z wiatrem pryznioslo? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 13:26 a ta Beger to ona aby nie z okolic miasta Piła? stąd skłonność do mokrości. bo oprócz umaczania używa również słowa taplać. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 13:26 e-e. bedzie dotkniety prze afere. Przypadkiem ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 13:48 Owiany aferą. Z ciekłego przejdą w stan gazowy. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 14:00 O. owiany - to bardzo pieknie brzmi . I delikatnie, tak jak trzeba. Tyle, ze nie afera, tylko aferka, bo to przeciez drobiazdzek taki fikusny. Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 14:05 Anchan, stokrotne Bóg zapłać, dobra kobieto se posłuchaliśmy w pracy i zaraz wszyscy jakby o ciurze zapomnieli. ludzie, ma ktoś tego KOFANA ANANA??? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 14:08 aha, zapomnialem o waznym slowie : rzekoma. Owiany rzekoma aferka - tak brzmi znacznie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 14:18 rzekoma tak zwana aferka Wszystkim przyjemność sprawiło słuchanie płaczącej kobiety. Powinniśmy siąść i wstydzić się. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 14:24 Znajac obecnego ducha jezyka polskiego na pewno cos z tego zroba krotszego i z usacka brziamcego a potem to ludow spolszcza. Rzekoma aferka = alleged small affair = alleged small affairoo = alezeffeka? Aloszka? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Baloo, żałuj 27.11.03, 14:25 To nie kobieta. To wielki cfany Beger. Ja nie sluchalem - dopiero w Szakalowie sprawie sobie te przyjemnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Baloo, żałuj ! IP: *.brucepower.com 27.11.03, 15:27 BTW, FYI: IMHO, RB ssie. Howgh. Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Baloo, żałuj ! 27.11.03, 15:33 AHA wszystko zrozumiałem oprócz tego ssie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Baloo, żałuj ! 27.11.03, 15:38 wiem, że masz elcztery, które Cię usprawiedliwa, drogi pepe, więc spieszę poinformować, że przetłumaczyliśmy brzydkie angielskie słowo, żeby plaży nie kalać. fajnie wyszło. (słowo nie jest brzydkie samo w sobie, tylko w kontekście. w kontekście ssie) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Baloo, żałuj ! 27.11.03, 15:42 yhy. to rzuć mi, proszę, jeszcze odpowiednią linką, żebym wiedział o czym do mnie rozmawiasz Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Baloo, żałuj ! 27.11.03, 15:46 aha. zwróć uwagę na vulgar slang: dictionary.reference.com/search?q=suck Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Baloo, żałuj ! 27.11.03, 15:41 no to zupełnie jak ja:)) a co u Ciebie nowego Pepus słychać? Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Baloo, żałuj ! 27.11.03, 15:44 kurna, nic nowego pani kofana pracować każą, to pracuję. Tylko że mi życie towarzyskie przez to zdycha :( Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Baloo, żałuj ! 27.11.03, 15:49 no mnie też zdycha :( pojawiam się i znikam jak jakis nieprzymierzając józek :(( Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Baloo, żałuj ! 27.11.03, 15:53 albo Murzyn na pasach jezuu, muszę lecieć (co za pech swoją drogą, akurat dziś mi śpieszno, jak się w końcu pojawiłaś) :( papaty Odpowiedz Link Zgłoś