Dodaj do ulubionych

Dzień Rybaka

30.11.03, 20:14
ponoć dziś jest, tak w kalendarzu pisało...no to trza to oblać!
Zdrowie tych, co łowią i są łowieni!!!!!
Obserwuj wątek
    • emusia Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 20:18
      ja to oblałam idąc do parku wodnego dzis, bo mialam przypadkowo darmowe
      wejsciowki :-)
      • kalgar Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 20:21
        ja to oblewam od wczorajszych andrzejek:)
        z tym, że znów mi wyszło we wróżbach, że młodo zginę...
        • emusia Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 21:10
          to aj wczoraj andrzejki oblewałam. wysżło mi ze mój mąż będzie łysy i gruby o
          imieniu stanisław i bezrobotny. z tym ze o wiele lepszego wyboru nie było.
          pewnie dlatego, ze ja wygrałam w przesuwaniu butów do drzwi, tj moj but
          pierwszy wylądowął za progiem i pewnie kumpelki mi pozazdroscili i specjalnie
          zrobiły z tym łysym stanisławem. a z wosku wyszło mi jak co roku udealnie równe
          koło...
          • kalgar Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 21:20
            ja już nauczyłam się wróżbami nie przejmować, tylko jedna jest zastanawiająca- rzucając skórką jabłba za siebie, wyszła mi literka W.
            • emusia Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 21:27
              rozwaliłas mnie. szczescia zycze i pomyslnosci i mam nadzieje ze mnie chociaz
              na slub zaprosicie.
              • emusia Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 21:35
                znaczy w sumie... kto wie czy tego szczęścia co ci życzyłam nie bedziesz z
                jakim włodkiem czy takim np. wirgiliuszem dzielic :-)
                a moze to było M? ja kiedys byłam w niejakim bartku zakochana i choc ze skórki
                wyszło mi p to twardo wmawiałam wsyzstkim ze to jest małe b odwrócone do góry
                nogami :-)
                • emusia Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 21:36
                  czemu ja za wczesnie naciskam wyslij?
                  wiec wmawialam wszystkim ze to b odwrocone do gory nogami i na dodatek w
                  lustrzanym odbiciu :-)
                • kalgar Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 21:46
                  e nie, Wergiliusz nie, bo to po Owidiuszu jeden z najwiekszych starożytnych zboczeńców był...hmm..w sumie, M mogłoby być, nic przeciwko bym nie miala:)
                  • emusia Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 21:48
                    znczy ten wergiliusz co uczył dzieci swoje (a miał ich wszystkich 123)? no w
                    sumie jak 123, to mogl byc zboczencem. i tej piosenki uczyli mnie w przedszkolu.
                    dla mnie to mogłoby O wyjsc :-D. a z realnych to M... eh... sie rozmarzyłam.
                    • kalgar Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 21:52
                      Ja też M bym nie pogardziła, w każdym razie i tak młodo umre, więc wszystko mi jedno;-)
                      • emusia Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 21:55
                        aha. przez ciebie sobie wyobrazam taki zachod wzglednie wschod slonca, plaza
                        (hyhy) i M... a tak mialam sie spytac, czy nie wiesz moze co to koło znaczy z
                        wosku. jakbym nie lała tego wosku do jakiej by to nie było kmiski i przez jaki
                        by to nie był kluicz zawsze wychodzi koło jak od cyrkla.
                        • kalgar Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 21:58
                          wiesz, w interpretację to się bawić nie będę, bo jeszcze moglabym mieć rację:-)
                          • emusia Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 21:59
                            dzizas. juz sie boje. czyli co to wg ciebie oznacza (błagam nie szybkie
                            zamążpójscie, błagam!)
              • kalgar Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 21:39
                hyhyhy, ja mam zamiar jeszcze w stanie wolnym trochę pożyć:-)
    • emusia Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 20:19
      a i rybka lubi plywac. to tez trzeba oblac :-)
      • kalgar Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 20:24
        co prawda w piosence jest "plum plum żabka pływa, ona bardzo jest szczęśliwa" ale żaby też można łowić, albo tym bardziej pozbywać się ich z brzucha:-)
    • ignatz Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 22:15
      o tak moje słonko, o tak :-) szit, idę zgubic oktany :-)
    • ignatz Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 23:53
      Hej dziołchy, jesteśta?
      • magdal_l Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 23:57
        jesteśma :) oktany zgubione?
        • aniela Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 23:59
          Przypadkiem jestem. nie wiem tylko ktorym
          • magdal_l Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:00
            zaprawdę jedne przypadek jest, powiadam Ci :)
            • aniela Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:01
              SLepy jak Traf?
              • magdal_l Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:03
                mhm, a Traf to jego drugie imię, ładniejsze moim skromnym zdaniem
                • aniela Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:05
                  a Los to chyba wygral na loterii
                  • magdal_l Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:07
                    najpierw go kowal wykuł :)
                • ignatz Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:05
                  serio ładniejsze niż Ignatz??
                  • magdal_l Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:08
                    serio, serio
                    • aniela Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:09
                      nene SDI jest w iperwszej dziesiatce
                      • magdal_l Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:14
                        to może niech Zainteresowany się wypowie, które imię preferuje
                      • ignatz Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:16
                        moja droga, tak młodo jak teraz to jeszcze nigdy nie wyglądałaś.
                        • magdal_l Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:19
                          Aniele, wracaj bo komplement przegapisz! :)
                          • aniela Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:24
                            aha wrocilam po komplement ;) wlasciwie jeszcze ranek nie tak bliski
                          • ignatz Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:26
                            "Aniela" to moje ulubione imię od zawsze, ot co. Młodo mi się kojarzy.
                            • aniela Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:30
                              yhhyhyyh zachichocze zawstydzona
                              • magdal_l Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:32
                                to ja pójdę po popkorn... :)
                                • aniela Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:34
                                  a nene nie swieccie mi reflektorem po oczach ;)
                                  • magdal_l Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:36
                                    to nie ja! ja za Węgłem przecież stoję
                              • ignatz Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:36
                                Anielu wiesz że ja twoje zdjęcie dalej jako tapetę mam? Bo ja lubię młode :-)
                                • aniela Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:39
                                  I: hyyh no im bardziej tak moiwsz tym starszy i lepszy jestes ;)

M: aha to swiatlo w tunelu to nie Ty?

ps. kolejnosc alfabeytczna
                                  • ignatz Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:41
                                    tak patrzę na to zdjęcie i zastanawiam się czy pod jaki paragaraf nie
                                    podpadam :-)
                                  • magdal_l Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:43
                                    aniela napisała:

M: aha to swiatlo w tunelu to nie Ty?

nie, to expres jest, więc zejdź z torów ;)
                                    • aniela Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:45
                                      M: midnajt expres sie konczy zle dla amerykanow wiec nie mam sie czego
                                      obawiac :)

I: yhhy znaczy uwazam ze powinienes sie poruszac w granicach
                                      prawdopodobienstwa czy tez wiarygodnosci (te dwa slowa sa tak blisko siebie,
                                      ze az mi sie myla kiedu po nie siegam)

ps: kolejnosc kulturalna
                                      • ignatz Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:52
                                        jak to się kończy źle skoro gościowi się udało zwiać w kopńcu.
                                        A co, przekroczyłem jakąs granicę? nie wyglądasz młodo czy co? (Przecież że
                                        wyglądasz, nie?)
                                      • ignatz Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:52
                                        jak to się kończy źle skoro gościowi się udało zwiać w kopńcu.
                                        A co, przekroczyłem jakąs granicę? nie wyglądasz młodo czy co? (Przecież że
                                        wyglądasz, nie?)
                                      • magdal_l Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:53
                                        ale ten to już pastmidnajt expres, może lepiej zejdź, co?

ps. kolejność jedyna możliwa ;)
                                        • aniela Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:56
                                          I: aha ale to nie byl hepiend jakie lubie (aha siwa brode farbuje na blond)

M: znaczy mam wyciagnackopyta badz strzelic w kalendarz czyco?

ps. kolejnosc chronologiczna
                                          • ignatz Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:58
                                            ale spotkał się z tatusiem i w ogóle :-) to nie przełamywanie fal żeby się źle
                                            kończyło
                                            • aniela Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 01:00
                                              aha od przelamywania wole dogwil. czy tez czules te satysfakcje do ktorej
                                              sienie przyznam z endu ktory nie byl hepi?
                                              • ignatz Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 01:05
                                                hyhy nie dojechałem do endu co nie był hepi, ale ciągle mam to na dysku, więc
                                                nic straconego. A ostatnio nabyłem droga rabunku "451 stopni Fahrenheita", nie
                                                żebym się chwalił :-)
                                                • aniela Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 01:06
                                                  a tego to sobie nie przypominam.
                                                  wracajac do dogwilu- moge Ci opowiedziec jak sie skonczylo hyyhh ;)
                                                  • ignatz Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 01:07
                                                    e nie, zaraz seobie oblukam :-) a Ty nie za młoda jesteś żeby tak późno przy
                                                    kompie siedzieć?
                                                  • aniela Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 01:08
                                                    aha wlasnie. juz po dobranocce. dobrez ze mi przypomniales :)
                                                    dbrnc.
                                                  • ignatz Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 01:09
                                                    kolorowych snów, miłego dnia jutro w szkole, młoda :-)
                                          • magdal_l Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:59
                                            aniela napisała:

> M: znaczy mam wyciagnackopyta badz strzelic w kalendarz czyco?

toteż właśnie przed tym próbuję Cię ustrzec desperacko namawiając Cię do
                                            zejścia z torów :)

bajdewej: u mnie już się skowronek, nie słowik zrywa, a u Was?
                                            • aniela Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 01:01
                                              u mnie lepiej sie sciemnia niz u Was chyba ;)
                                              • magdal_l Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 01:04
                                                e-e, u mnie już się chyba nawet rozjaśnia, udam się zatem na spoczynek
                                                spokojnej nocy Wam życząc :)
                                                • aniela Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 01:05
                                                  pojde za Toba, z tym ze w przeciwnym kierunku. dbrnc :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka