kalgar 30.11.03, 20:14 ponoć dziś jest, tak w kalendarzu pisało...no to trza to oblać! Zdrowie tych, co łowią i są łowieni!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emusia Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 20:18 ja to oblałam idąc do parku wodnego dzis, bo mialam przypadkowo darmowe wejsciowki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 20:21 ja to oblewam od wczorajszych andrzejek:) z tym, że znów mi wyszło we wróżbach, że młodo zginę... Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 21:10 to aj wczoraj andrzejki oblewałam. wysżło mi ze mój mąż będzie łysy i gruby o imieniu stanisław i bezrobotny. z tym ze o wiele lepszego wyboru nie było. pewnie dlatego, ze ja wygrałam w przesuwaniu butów do drzwi, tj moj but pierwszy wylądowął za progiem i pewnie kumpelki mi pozazdroscili i specjalnie zrobiły z tym łysym stanisławem. a z wosku wyszło mi jak co roku udealnie równe koło... Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 21:20 ja już nauczyłam się wróżbami nie przejmować, tylko jedna jest zastanawiająca- rzucając skórką jabłba za siebie, wyszła mi literka W. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 21:27 rozwaliłas mnie. szczescia zycze i pomyslnosci i mam nadzieje ze mnie chociaz na slub zaprosicie. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 21:35 znaczy w sumie... kto wie czy tego szczęścia co ci życzyłam nie bedziesz z jakim włodkiem czy takim np. wirgiliuszem dzielic :-) a moze to było M? ja kiedys byłam w niejakim bartku zakochana i choc ze skórki wyszło mi p to twardo wmawiałam wsyzstkim ze to jest małe b odwrócone do góry nogami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 21:36 czemu ja za wczesnie naciskam wyslij? wiec wmawialam wszystkim ze to b odwrocone do gory nogami i na dodatek w lustrzanym odbiciu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 21:46 e nie, Wergiliusz nie, bo to po Owidiuszu jeden z najwiekszych starożytnych zboczeńców był...hmm..w sumie, M mogłoby być, nic przeciwko bym nie miala:) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 21:48 znczy ten wergiliusz co uczył dzieci swoje (a miał ich wszystkich 123)? no w sumie jak 123, to mogl byc zboczencem. i tej piosenki uczyli mnie w przedszkolu. dla mnie to mogłoby O wyjsc :-D. a z realnych to M... eh... sie rozmarzyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 21:52 Ja też M bym nie pogardziła, w każdym razie i tak młodo umre, więc wszystko mi jedno;-) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 21:55 aha. przez ciebie sobie wyobrazam taki zachod wzglednie wschod slonca, plaza (hyhy) i M... a tak mialam sie spytac, czy nie wiesz moze co to koło znaczy z wosku. jakbym nie lała tego wosku do jakiej by to nie było kmiski i przez jaki by to nie był kluicz zawsze wychodzi koło jak od cyrkla. Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 21:58 wiesz, w interpretację to się bawić nie będę, bo jeszcze moglabym mieć rację:-) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 21:59 dzizas. juz sie boje. czyli co to wg ciebie oznacza (błagam nie szybkie zamążpójscie, błagam!) Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 21:39 hyhyhy, ja mam zamiar jeszcze w stanie wolnym trochę pożyć:-) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 20:19 a i rybka lubi plywac. to tez trzeba oblac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 20:24 co prawda w piosence jest "plum plum żabka pływa, ona bardzo jest szczęśliwa" ale żaby też można łowić, albo tym bardziej pozbywać się ich z brzucha:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 22:15 o tak moje słonko, o tak :-) szit, idę zgubic oktany :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Dzień Rybaka 30.11.03, 23:59 Przypadkiem jestem. nie wiem tylko ktorym Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:00 zaprawdę jedne przypadek jest, powiadam Ci :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:03 mhm, a Traf to jego drugie imię, ładniejsze moim skromnym zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:14 to może niech Zainteresowany się wypowie, które imię preferuje Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:16 moja droga, tak młodo jak teraz to jeszcze nigdy nie wyglądałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:19 Aniele, wracaj bo komplement przegapisz! :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:24 aha wrocilam po komplement ;) wlasciwie jeszcze ranek nie tak bliski Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:26 "Aniela" to moje ulubione imię od zawsze, ot co. Młodo mi się kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:34 a nene nie swieccie mi reflektorem po oczach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:36 to nie ja! ja za Węgłem przecież stoję Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:36 Anielu wiesz że ja twoje zdjęcie dalej jako tapetę mam? Bo ja lubię młode :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:39 I: hyyh no im bardziej tak moiwsz tym starszy i lepszy jestes ;) M: aha to swiatlo w tunelu to nie Ty? ps. kolejnosc alfabeytczna Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:41 tak patrzę na to zdjęcie i zastanawiam się czy pod jaki paragaraf nie podpadam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:43 aniela napisała: M: aha to swiatlo w tunelu to nie Ty? nie, to expres jest, więc zejdź z torów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:45 M: midnajt expres sie konczy zle dla amerykanow wiec nie mam sie czego obawiac :) I: yhhy znaczy uwazam ze powinienes sie poruszac w granicach prawdopodobienstwa czy tez wiarygodnosci (te dwa slowa sa tak blisko siebie, ze az mi sie myla kiedu po nie siegam) ps: kolejnosc kulturalna Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:52 jak to się kończy źle skoro gościowi się udało zwiać w kopńcu. A co, przekroczyłem jakąs granicę? nie wyglądasz młodo czy co? (Przecież że wyglądasz, nie?) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:52 jak to się kończy źle skoro gościowi się udało zwiać w kopńcu. A co, przekroczyłem jakąs granicę? nie wyglądasz młodo czy co? (Przecież że wyglądasz, nie?) Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:53 ale ten to już pastmidnajt expres, może lepiej zejdź, co? ps. kolejność jedyna możliwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:56 I: aha ale to nie byl hepiend jakie lubie (aha siwa brode farbuje na blond) M: znaczy mam wyciagnackopyta badz strzelic w kalendarz czyco? ps. kolejnosc chronologiczna Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:58 ale spotkał się z tatusiem i w ogóle :-) to nie przełamywanie fal żeby się źle kończyło Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 01:00 aha od przelamywania wole dogwil. czy tez czules te satysfakcje do ktorej sienie przyznam z endu ktory nie byl hepi? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 01:05 hyhy nie dojechałem do endu co nie był hepi, ale ciągle mam to na dysku, więc nic straconego. A ostatnio nabyłem droga rabunku "451 stopni Fahrenheita", nie żebym się chwalił :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 01:06 a tego to sobie nie przypominam. wracajac do dogwilu- moge Ci opowiedziec jak sie skonczylo hyyhh ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 01:07 e nie, zaraz seobie oblukam :-) a Ty nie za młoda jesteś żeby tak późno przy kompie siedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 01:08 aha wlasnie. juz po dobranocce. dobrez ze mi przypomniales :) dbrnc. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 01:09 kolorowych snów, miłego dnia jutro w szkole, młoda :-) Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 00:59 aniela napisała: > M: znaczy mam wyciagnackopyta badz strzelic w kalendarz czyco? toteż właśnie przed tym próbuję Cię ustrzec desperacko namawiając Cię do zejścia z torów :) bajdewej: u mnie już się skowronek, nie słowik zrywa, a u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 01:01 u mnie lepiej sie sciemnia niz u Was chyba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 01:04 e-e, u mnie już się chyba nawet rozjaśnia, udam się zatem na spoczynek spokojnej nocy Wam życząc :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Dzień Rybaka 01.12.03, 01:05 pojde za Toba, z tym ze w przeciwnym kierunku. dbrnc :) Odpowiedz Link Zgłoś