kanuk 30.12.03, 10:31 Toczace sie kamienie. Ser Michas Szczebrzynski Kisio Rysiewicz Wilek Lajman Karolek Waciak o bitelsach innom razom Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miltonia Re: Toczace sie kamienie 30.12.03, 10:45 To Twoi kumple czy sklad jakiejs kapeli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Toczace sie kamienie IP: *.acn.waw.pl 30.12.03, 18:15 aha potwierdzam. mi tez smakowalo Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: Toczace sie kamienie 30.12.03, 19:34 kanuk napisał: > Toczace sie kamienie. raczej zmurszale... Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Toczace sie kamienie 30.12.03, 19:39 Dziwny post. Jak i całe to forum :\ Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Toczace sie kamienie 30.12.03, 20:35 no. zagubiona ta plaza jak autostrada Lost nie przymierzajac Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Toczace sie kamienie 03.01.04, 16:38 juz bylo takie zagadnienie z plaza w srodku miasta. rynek starego miasta zostal zasypany piachem z Leby. lebski ten pomysl nazwano : a po raju zycie. chwilowy zachwyt ustapil refleksji : z Fukiera beda tam chodzic . Ew ! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Toczace sie kamienie 03.01.04, 18:24 Czy ten stary rynek, to nie znajdowal sie przypadkiem pod Palacem Kultury? Gdzie bedziesz chodzil, gdy refleksja ustapi zachwytowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Toczace sie kamienie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.01.04, 19:27 Ja widzialem te instalacje na zdjeciu fotomonciarskim. chodzic bede do parku Krasinskich . lub na Molo w Sopocie sie znajdowac bede. lub w innym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Toczace sie kamienie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.01.04, 19:48 aha a mi dlon uscisnie sam dzordz. dzordz busz. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Toczace sie kamienie 03.01.04, 19:56 Nie chce Cie martwic ale nie zaimponowalas nam. Kanuk jest antydzordzowy a ja wolalabym, by mi uciskal Banderas i to niekoniecznie dlon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Toczace sie kamienie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.01.04, 20:03 etam. mam nagranie na ktorym mowie banderasowi ze nie, nie dzisiaj, dzisiaj boli mnie glowa (jak to bedzie po portorykansku czy skad on sie w ogole wzial?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Toczace sie kamienie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.01.04, 20:11 moze Aniela ( chaj Aniela) przekazuje nam wiadomosc, ze ma spotkanie z Bushem? ze zostala zaproszona do USA ? zeby tak bylo, to moze by sie dala zobaczyc tamze mnie ? ale sasem lec bo nie ma kolejki do lazienki. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Toczace sie kamienie 03.01.04, 20:16 Nie ma kolejki, bo piwo bezalkoholowe daja. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Toczace sie kamienie 03.01.04, 20:17 o. a dzie moj post? Miltonia podmienilas koperty?? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Toczace sie kamienie 03.01.04, 20:19 Jesli byla gruba, to bardzo mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Toczace sie kamienie 03.01.04, 20:20 yhyh znaczy nie zmienilas sie z roku na rok ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Toczace sie kamienie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.01.04, 20:21 wtret off topic. specjalnosc Drogiego Nieobecnego, szwagrem Alojzym zajetego :) 5. "Miłość jest najwyższą i najszlachetniejszą formą relacji między bytami ludzkimi" . Przekonaniem tym kierowałem się, pisząc Orędzie na dzisiejszy Światowy Dzień Pokoju. Niech Bóg pomoże nam wspólnie budować "cywilizację miłości". Tylko ludzkość, w której zwycięży miłość, będzie w stanie cieszyć się prawdziwym i trwałym pokojem. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Toczace sie kamienie 03.01.04, 20:25 Zaraz, zaraz, bo do konca sie nie zorientowalam. To Ty czy Brezly komune zakladacie? Tylko po co ta mowa wiazana? Na poczatek piwo, wino i troche trawy wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Toczace sie kamienie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.01.04, 20:28 mile zlego poczatki :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Toczace sie kamienie - offtopicznie 05.01.04, 08:59 Kanuk, Alojzem nie Alojzym. Jest to jeden z licznych szwagrow. Dla porzadku. Nie lubimy go bo kibicuje Bayernowi a nie Odrze Opole albo Schalke. A co do kamieni toczacych sie to jak sie odowiednio dlugo tocza to moga zostac urycerzowane. I wtedy sie do takiego kamienia mowi 'ser'. Offtopicznie, to za dawnej Polski, tej za czasow kiedy Balcerowicz nie musial odchodzic to byly drewniane makiety sera zoltego w sklepach. Ktos to musial robic. Ktos rjektowac. DLaczego ten wklad do cywilizacji sie przemilcza? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Toczace sie kamienie 04.01.04, 00:09 Rolingujące stony gaderują nołmosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Tloczace sie kamienie ? IP: *.bmts.com 04.01.04, 20:56 Watek odtoczyl sie od tematu w kierunku manowcow. Powrot: Prekursorem byl niejaki obywatel Syzyf. Toczyl swoj kamien bez sensu pod gore, ale ten mu sie zawsze omskal byl i ulegal grawitacji. A teraz facet nawet pomnika nie ma. Kamiennego. Stoned! Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: Tloczace sie kamienie ? 04.01.04, 21:22 nie ma pomnika z prostej przyczyny- toczące się kamienie mchem nie obrastają, choć to ostatnie, to bardziej jest skutek. Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Tloczace sie kamienie ? 04.01.04, 21:41 przycupne sobie na moim szancu! wilczy i wilka od niego mozna, eeeh...... Odpowiedz Link Zgłoś