Dodaj do ulubionych

Toczace sie kamienie

30.12.03, 10:31
Toczace sie kamienie.

Ser Michas Szczebrzynski
Kisio Rysiewicz
Wilek Lajman
Karolek Waciak

o bitelsach innom razom
Obserwuj wątek
    • miltonia Re: Toczace sie kamienie 30.12.03, 10:45
      To Twoi kumple czy sklad jakiejs kapeli?
    • ignatz Re: Toczace sie kamienie 30.12.03, 10:54
      hyhy dobre :-)
      • Gość: aniela Re: Toczace sie kamienie IP: *.acn.waw.pl 30.12.03, 18:15
        aha potwierdzam. mi tez smakowalo
    • gitman Re: Toczace sie kamienie 30.12.03, 19:34
      kanuk napisał:

> Toczace sie kamienie.

raczej zmurszale...
    • gawronka Re: Toczace sie kamienie 30.12.03, 19:39
      Dziwny post. Jak i całe to forum :\
      • aniela Re: Toczace sie kamienie 30.12.03, 20:35
        no. zagubiona ta plaza jak autostrada Lost nie przymierzajac
        • kanuk Re: Toczace sie kamienie 03.01.04, 16:38
          juz bylo takie zagadnienie z plaza w srodku miasta. rynek starego miasta zostal
          zasypany piachem z Leby. lebski ten pomysl nazwano : a po raju zycie. chwilowy
          zachwyt ustapil refleksji : z Fukiera beda tam chodzic . Ew !
          • miltonia Re: Toczace sie kamienie 03.01.04, 18:24
            Czy ten stary rynek, to nie znajdowal sie przypadkiem pod Palacem Kultury?
            Gdzie bedziesz chodzil, gdy refleksja ustapi zachwytowi?
            • Gość: kanuk Re: Toczace sie kamienie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.01.04, 19:27
              Ja widzialem te instalacje na zdjeciu fotomonciarskim. chodzic bede do parku
              Krasinskich . lub na Molo w Sopocie sie znajdowac bede. lub w innym miejscu.
              • Gość: aniela Re: Toczace sie kamienie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.01.04, 19:48
                aha a mi dlon uscisnie sam dzordz. dzordz busz.
                • miltonia Re: Toczace sie kamienie 03.01.04, 19:56
                  Nie chce Cie martwic ale nie zaimponowalas nam. Kanuk jest antydzordzowy a ja
                  wolalabym, by mi uciskal Banderas i to niekoniecznie dlon.
                  • Gość: aniela Re: Toczace sie kamienie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.01.04, 20:03
                    etam. mam nagranie na ktorym mowie banderasowi ze nie, nie dzisiaj, dzisiaj
                    boli mnie glowa (jak to bedzie po portorykansku czy skad on sie w ogole wzial?)
                    • Gość: kanuk Re: Toczace sie kamienie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.01.04, 20:11
                      moze Aniela ( chaj Aniela) przekazuje nam wiadomosc, ze ma spotkanie z Bushem?
                      ze zostala zaproszona do USA ? zeby tak bylo, to moze by sie dala zobaczyc
                      tamze mnie ? ale sasem lec bo nie ma kolejki do lazienki.
                      • miltonia Re: Toczace sie kamienie 03.01.04, 20:16
                        Nie ma kolejki, bo piwo bezalkoholowe daja.
                        • aniela Re: Toczace sie kamienie 03.01.04, 20:17
                          o. a dzie moj post? Miltonia podmienilas koperty??
                          • miltonia Re: Toczace sie kamienie 03.01.04, 20:19
                            Jesli byla gruba, to bardzo mozliwe.
                            • aniela Re: Toczace sie kamienie 03.01.04, 20:20
                              yhyh znaczy nie zmienilas sie z roku na rok ;)
                          • Gość: kanuk Re: Toczace sie kamienie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.01.04, 20:21
                            wtret off topic. specjalnosc Drogiego Nieobecnego, szwagrem Alojzym zajetego :)
                            5. "Miłość jest najwyższą i najszlachetniejszą formą relacji między bytami
                            ludzkimi" . Przekonaniem tym kierowałem się, pisząc Orędzie na dzisiejszy
                            Światowy Dzień Pokoju. Niech Bóg pomoże nam wspólnie budować "cywilizację
                            miłości". Tylko ludzkość, w której zwycięży miłość, będzie w stanie cieszyć się
                            prawdziwym i trwałym pokojem.
                            • miltonia Re: Toczace sie kamienie 03.01.04, 20:25
                              Zaraz, zaraz, bo do konca sie nie zorientowalam. To Ty czy Brezly komune
                              zakladacie? Tylko po co ta mowa wiazana? Na poczatek piwo, wino i troche trawy
                              wystarczy.
                              • Gość: kanuk Re: Toczace sie kamienie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.01.04, 20:28
                                mile zlego poczatki :)
                                • miltonia Re: Toczace sie kamienie 03.01.04, 20:29
                                  Aha, to jednak Ty.
                            • brezly Re: Toczace sie kamienie - offtopicznie 05.01.04, 08:59
                              Kanuk, Alojzem nie Alojzym. Jest to jeden z licznych szwagrow. Dla porzadku. Nie
                              lubimy go bo kibicuje Bayernowi a nie Odrze Opole albo Schalke.
                              A co do kamieni toczacych sie to jak sie odowiednio dlugo tocza to moga zostac
                              urycerzowane. I wtedy sie do takiego kamienia mowi 'ser'.
                              Offtopicznie, to za dawnej Polski, tej za czasow kiedy Balcerowicz nie musial
                              odchodzic to byly drewniane makiety sera zoltego w sklepach. Ktos to musial
                              robic. Ktos rjektowac. DLaczego ten wklad do cywilizacji sie przemilcza?
    • ignatz Re: Toczace sie kamienie 04.01.04, 00:09
      Rolingujące stony gaderują nołmosu.
    • Gość: misio Re: Tloczace sie kamienie ? IP: *.bmts.com 04.01.04, 20:56
      Watek odtoczyl sie od tematu w kierunku manowcow.
      Powrot:
      Prekursorem byl niejaki obywatel Syzyf. Toczyl swoj kamien bez sensu pod gore,
      ale ten mu sie zawsze omskal byl i ulegal grawitacji. A teraz facet nawet
      pomnika nie ma. Kamiennego.
      Stoned!
      • kalgar Re: Tloczace sie kamienie ? 04.01.04, 21:22
        nie ma pomnika z prostej przyczyny- toczące się kamienie mchem nie obrastają, choć to ostatnie, to bardziej jest skutek.
        • viki2lav Re: Tloczace sie kamienie ? 04.01.04, 21:41
          przycupne sobie na moim szancu! wilczy i wilka od niego mozna, eeeh......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka