kormiii 14.09.09, 12:06 Za takie pieniądze to może się w głowie pomieszać i można się gubić w korytarzach:D wpiernicz.pl wpiernicz pisowi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stoerungsquelle Re: Jak dzieci we mgle 14.09.09, 12:58 A nie powinno byc egzaminu jezykowego (poziom przynajmniej podstawowy) na dzien dobry, aby chociaz na tym polu nikt sie nie rzucal na gleboka wode? --- Porozmawiaj po polsku z Europejczykami! ?Edukacja nie może zależeć od stanu wychowania i edukacji Twoich rodziców? www.scholar-online.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Na migi niewiele można się dowiedzieć! 14.09.09, 13:04 Nie kumate une w językach. Tylko kasę umiom liczyć. M. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Jak dzieci we mgle 14.09.09, 13:23 Prosta rada:)...znaczyć ważne drogi:))) i nosić kompas. Odpowiedz Link Zgłoś
mamagra Re: Jak dzieci we mgle 14.09.09, 13:28 Jakie uczelnie, tacy absolwenci. Autor powiedzenia "wstyd to kraść i z d..y spaść" widocznie nie przewidział sytuacji, w jakich przyszło żyć i działać takim, tzw. europosłom jak p. Cymański. Podejrzewam, że gdyby znał, to powiedzenie brzmiałoby, np. "nie wstyd kraść, ni z d..y spaść, a wstyd pusty łeb jej mać". No i te korytarze, windy, klatki schodowe, schody, sale, pokoje, piętra, przecież to nie do opanowania. Oni się nie uczyli geometrii przestrzennej. Oni ... Mamo, ja chcę do domu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jak dzieci we mgle 14.09.09, 13:39 Bo te dobre uczelnie to wyście opanowali bez reszty. A tu popatrz! Okazuje się ze nie wam się należy. Tylko się pociąc! Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Idzie polski "ojroposeł" 14.09.09, 13:40 Spotyka innego posła; Du ju spik inglisz? Yes, I do To szoł mi the kibel! M. Odpowiedz Link Zgłoś
arabuza Re: Jak dzieci we mgle 14.09.09, 13:41 Agora jak zwykle próbuje dyskretnie manipulować, ale nie wychodzi. Szanowna Agoro, robisz to z gracją słonia w składzie porcelany tak ordynarnie, że tylko ślepy i słuchy, a przede wszystkim głupi, się nie zorientuje, że wybiórczo dobierasz tematy. Omijasz poważne, które mogą skompromitować PO, zajmujesz się pierdołami, jeśli tylko mogą ośmieszyć PiS. Agoro, jesteś obiektywna jak Trybuna Ludu w czasach stalinizmu... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Jak dzieci we mgle 14.09.09, 13:46 ... i ośmieszają... - sami siebie!!! Oczywiście - pisięta... się ośmieszają... Odpowiedz Link Zgłoś
reniaczek1980 Re: Jak dzieci we mgle 14.09.09, 14:09 czepiacie sie, widocznie ten kurs jezykowy byl poza murami PE ;) Odpowiedz Link Zgłoś
manes3 Re: Jak dzieci we mgle 14.09.09, 19:04 Noto jasne przeciež nie maja z soba katabasa, który ich jak na sznurku kierowal w Polsce... ale tak czy tak to oszolomy katolickie sa ubawem w Brukseli....a jak bedzie najgorzej to nawala mordy i ulegna sobie w trawce... Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Jak dzieci we mgle 14.09.09, 19:12 niektórzy nawet na autostradzie cofają Odpowiedz Link Zgłoś
sul_ziemi Re: Jak dzieci we mgle 15.09.09, 02:29 Tak panie euroośle Cymański, to nie to samo co błaznowanie na Wiejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Jak dzieci we mgle 15.09.09, 08:56 Jeśli już, to tam trzeba błaznować po angielsku... A "kurs wakacyjny" tego języka, to chyba trochę mało... Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 A w tamtej knajpie gotują śmierdzącą kapustę 15.09.09, 09:03 jak w Polsce, że po węchu można trafić? Nasi EUR posłowie do kasy trafią, to pewne. M. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: A w tamtej knajpie gotują śmierdzącą kapustę 15.09.09, 09:06 mariner4 napisał: > jak w Polsce, że po węchu można trafić? > Nasi EUR posłowie do kasy trafią, to pewne. > M. Brukselka aromatem wonio specyficznie. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Jak dzieci we mgle 15.09.09, 10:31 ...to ci cały atrament wypije. Odpowiedz Link Zgłoś
henyk Re: Jak dzieci we mgle 15.09.09, 22:08 Do arabuza!. PiS-u nie trzeba ośmieszać, on ośmiesza się sam naśladując swojego przewodniczącego, który już zgłupiał do reszty. Stan ten co dzień się pogłębia a jego przydupasy tego nie dostrzegają. To straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
edza4 Re: Jak dzieci we mgle 16.09.09, 12:41 Poco ich tam wysłaliśmy jak ta opcja polityczna ani be, ani me, ani kukuryku. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Przed laty, w knajpie "Viking" w Gdansku, 16.09.09, 17:01 w Nowym Porcie, piłem ostatniego drinka przed wyjściem w morze. Słyszałem jak jedna "panienka" umawiała się z "bojkiem" (to w ich żargonie było określenie dla cudzoziemca): "mi lajk, mi gud, tomoroł o klok" Tak sobie wyobrażam naszych EUR-posłów. M. Odpowiedz Link Zgłoś