Dodaj do ulubionych

Dorn wciąż wierny PiS-owi

09.10.09, 20:50
Joachim moze byc trzecim blizniakiem ze wzgledu na rozmiar czlonka... Niekonicznie czlonka PiSu :) Slodkie to czasy studenckie, prawda? :))))
Obserwuj wątek
    • konigin Re: Dorn wciąż wierny PiS-owi 09.10.09, 21:06
      Co Adler jest ulubiona knajpa tych antyniemieckich wyskrobkow ?! I to jeszcze knajpa z bawarska kuchnia ?! Ah, te ciagoty pisnietego dyktatora...
    • www.nasznocnik.pl Wierny PiS-owi ? Raczej sobie 10.10.09, 03:08

Sugestia, że chciałby w jakiś sposób podlizać się Panu Prezesowi jest -
      w świetle tego, co o nim ostatnio pisze i mówi - absurdalna; gość wróci
      do PiSu dopiero kiedy wyniosą się z niego Kaczyńscy...

A "Rycho tarzający się w astrachańskim kawiorze" nawet zabawny ;)
    • stefan_ja Re: Dorn wciąż wierny PiS-owi 10.10.09, 09:33
      Na fotografii widzimy:
      Restauracja ADLER, poniżej jakże polskie "Bar & Restaurant", obok "LUNCH" a nad niz coś co bardzo przypomina faszystowskiego orła wyglądającego trochę jak rosyjski bo dwugłowy.
      Tak oto PiS realizuje polskość i popieranie jedynie słusznych wartości.
      Ochyda.
      • entefuhrer Re: przypomina faszystowskiego orła 10.10.09, 16:10

To akurat bzdura - wygląda toto jak jakiś stary herb

Dla porównania:

pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Awi%C4%99te_Cesarstwo_Rzymskie_Narodu_Niemieckiego
    • stefan_ja Re: Dorn wciąż wierny PiS-owi 10.10.09, 22:48
      Hmm..Czyli coś w stylu Świętego Cesarstwa.
      No ale tekst ADLER plus Bar & Restaurant, toż to rdzennie słowiańska czcionka :) Polskość i patriotyzm emanuje z, jak piszą, ulubionego lokalu wierchuszki PiS.
    • jerzy8-net Re: Dorn wciąż wierny PiS-owi 11.10.09, 14:47
      Panie Dorn: podobnie jak Panskie bozyszcza, powinien Pan sobie kupic( zamiast starej teczki) - klej. Wspaniale kleje produkcji amerykanskiej zapewnia panskiemu tylkowi, dozytwotnie siedzenie w PIS.( a tym samym przy dobrym korycie)
      A swoja droga: czy sympatia do wszystkiego co bawarskie ?!Moim zdaniem , polskie restauracje o wiele bardziej strawniejsze, niz bawarska biala kielbasa z kupa niemowlecia !
    • august.k Re: Dorn wciąż wierny PiS-owi 12.10.09, 10:21
      "A gdzież się napić ma Krasnalek - w bajce dla dzieci?"
      Intelektualista Brudziński? No, nie. Za Dornem nie przepadałem -mniejsza o to: dlaczego - ale Brudziński jest nie do przyjęcia dla wykształciuchów, jakim jestem z dziada pradziada.
      Jak Krasnalek Dorn tak się przywiązał, to Jarkacz powinien go przywrócić do łask. Okaże ludzki odruch... Zwłaszcza, że Krasnal (mam na myśli nie wzrost, lecz krasny kolor) może mu się przydać, kiedy w końcu Kaczory zrozumieją, że tylko z SLD i PSL - mającymi podobne ideały społeczne - mogą coś zdziałać. Nawet wybrać Lecha na drugą prezydencką kadencję... A gdyby Dorn się pojawił w takiej hipotetycznej koalicji - postkomuchy od razu by zaśpiewały: "Zatańczmy, jak za dawnych lat" (sprzed 1956)
      Pod jednym warunkiem, że nie będzie zbyt często stękał i jąkał się w "Sygnałach" Borusewicz wystarczy...
    • prawieemeryt Slodkie to czasy studenckie, prawda? Ty coś wiesz? 12.10.09, 10:59
      Więcej?! Prawda? Wal z grubej rury jak Kamiński.
    • awuk Re: Dorn wciąż wierny PiS-owi 12.10.09, 11:12
      Łachudra - wazeliniarz !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka