trzecikot 21.10.09, 15:35 znana specjalistka od parzenia kawy, wypowiada się mediach na temat stosunków Polska - USA. Nie ma to jak posłuchać eksperta... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dupetek Re: Posłanka Jakubiak, 21.10.09, 15:39 Teraz trzeci sort PiS wychodzi przed kamery:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 [...] 21.10.09, 15:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Posłanka Jakubiak? Jestem za!!! 21.10.09, 16:01 pollack5 napisał: > Swoją głupotę ma wypisaną na gębie. Im więcej takich durnot wygłaszanych ex > cathedra tym lepiej. Dla Polski, nie dla PiSu Ja też muszę się przyznać, że wprost uwielbiam kluchę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Posłanka Jakubiak? Jestem za!!! 21.10.09, 17:04 Jakubiak jest MaW ;) I tak ładnie mówiła o Panu pRezydĘtu ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
prezduren PiS kontra NATO i USA? 21.10.09, 15:55 wiedza ze juz sa pogrzebani, wiec nic do stracenia nie maja i wyja jak psy Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 [...] 21.10.09, 16:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella I pomyslec, ze 21.10.09, 16:10 w pierwotnej wersji te genetyczne patrioty mialy sie nazywac: Prawo i Porzadek, byloby w skrocie pipy, tez ladnie, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: I pomyslec, ze 21.10.09, 16:21 To przedszkolanka Jakubiak zostala skierowana na front walki o tarcze ..!!?? Cos cienko z kadrami w PIS .. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: PiS kontra NATO i USA? 21.10.09, 16:08 prezduren napisała: > wiedza ze juz sa pogrzebani, wiec nic do stracenia nie maja i wyja > jak psy Ale dlaczego ustami tej wielorybicy z włosami au naturel bo dawno już trzech stów znowu nie pobrała i na fryzjera nie stać? Zawsze mnie obrzydzenie brało na widok tej spasionej. Ona pewnie na plaży ma problemy bo gdy tylko tam się pojawi to natychmiast zieloni ciągnąc ją za noge do wody wołają o pomoc bo znowu jakiś wieloryb na brzeg się rzucił i trzeba go zholować do wody. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt specjalistka od parzenia kawy - nie tylko 22.10.09, 11:11 zna się również, ba jest ekspertem od pRezydenckich okragłości. Odpowiedz Link Zgłoś
xerxys Ten watek jest pelen chorobliwej nienawisci 22.10.09, 11:20 Zero meritum, jedynie pomowienia i obelgi. To nie o pani Jakubiak zle swiadczy tylko o was :( Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Ten watek jest pelen chorobliwej nienawisci 22.10.09, 11:23 Właśnie. Posłanka Jakubiak ze swoją wiedzą balistyczną (a pewnie i batalistyczną, jakby dopytać) obroni się sama :) Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt watek jest pelen chorobliwej nienawisci 22.10.09, 11:25 Nienawiść musi być co najmniej chorobliwa a nawet chora jeżeli jej przedmiot jest chory. A nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
alojsp Prawo i Porządek 22.10.09, 11:36 to wcale nie pip. To Recht und Ordnung hasło demokratycznie wybranego Adolfa. Odpowiedz Link Zgłoś