Gość: alkomat IP: 5.3.1R* / 208.147.1.* 16.01.04, 19:45 Panie Plewa, jak się piło to trzeba odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbyszek Od kiedy Dzido jest senatorem SLD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 19:53 Wiadomo, że Wyborcza chce kreować rzeczywistość, ale żeby do tego stopnia? Żeby żałosne typy z Samoobrony mieszać pomiędzy znienawidzone SLD? Przesada, dobra dla Rzeczpospolitej a nie dla Wyborczej, której kiedyś się wierzyło we wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plewa Ja nie piłem za swoje! IP: 195.205.230.* 16.01.04, 20:13 Wódkę stawiali towarzysze z SLD-UP d.PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demokrata Ręce precz od "Rzepy"! IP: *.gorzow.mm.pl 16.01.04, 20:18 Właśnie "Rzeczpospolita", w odróżnienie od "GW", jest gazetą najbardziej rzetelną. Przynajmniej nie "redagują" cudzych tekstów w sposób dowolny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Ręce precz od "Rzepy"! IP: *.ne.client2.attbi.com 16.01.04, 21:43 Brawo. Calkowicie sie zgadzam. Gazete czytam tylko po to zeby wiedziec cp wrog (komunisci) mysli. Michnik w porownaniu z Panem Redaktorem Lukasiewiczem to zwykly czerwony chlystek (z wyjatkiem brazowego nosa - gowno Jaruzela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bum_Bum Re: cienki Bolek... IP: 129.81.192.* 16.01.04, 21:51 "Cienki" Bolku... Moze jeszcze napiszesz, iz w wiezieniach komunistycznych spedziles wiecej czasu nizli "czerwony" Michnik? P.S. Niektorzy tak szybko traca pamiec i poczucie "zdrowego" rozsadku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hary Re: Senator SLD: ja nie piłem IP: *.light.csk.pl 16.01.04, 20:14 wiadomo ze najgorsze łachudry sa w SLD.TO nie jest pierwszy przpadek tej kategorii w tej partii.Komuch to komuch.80% tych ludzi powinno zostać wyjętych z pod prawa.Oni są hańbą naszego narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robaczek Re: Senator SLD: ja nie piłem IP: *.dip.t-dialin.net 16.01.04, 21:42 Niech policja wymieni alkomaty skoro nie dzialaja na SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartM Re: Senator SLD: ja nie piłem IP: *.alp01.telsat.wroc.pl 17.01.04, 00:17 ciekawe czy jeśli sąd uzna że alkomat był "niesprawny", "bez atestów" czy jakieś inne bzdury to inni skazani na podstawie jego odczytów też zostaną uniewinnieni? ;) panie Plewa bądź pan facetem a nie gumką z majtek! jest pan teraz żałosny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmiel Re: Senator SLD: ja nie piłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 07:03 To mogą wymyśleć tylko "pejsy" z Gazety Wyborczej , że Dzido jest senatorem z SLD. Słowo SAMOOBRONA przygłupom spod gwiazdy Michnika i jego narodu nie tylko nie przechodzi przez gardło ale również jest zastrzeżone w pisaniu. Trzymajcie tak dalej a zobaczycie jak w nastepnych wyborach SAMOOBRONA skopie chołubionym przez was palantom z PO i PiS , tyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blurb Re: Senator SLD: ja nie piłem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.04, 08:21 nie chmiel tylko burak i to czerwony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotlet Re: Senator SLD: ja nie piłem IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.04, 09:41 Brawo, Chmiel! Wychodzi szydło z wora a z butów słoma! Idziemy więc w ślady pana Przewodniczącego Leppera. Pamiętacie to zdanie : "wyp... chamie z klubu!" skierowane do Mojzesowicza, zwanego przez Leppera Mojżeszowiczem? Tak na marginesie: pisze się HOŁUBIONYM, PRZEZ H!!!! Ale to nic, gdy Samoobrona dojdzie do władzy zlikwiduje się nową ustawą o języku polskim te inteligenckie fanaberie! Członkowie Samoobrony będą żądzić! Begger musi układać budżet, Łyżwińscy muszą nadzorować wymiar sprawiedliwości, a nie tracić czas na zastanawianie się czy żyd to ch..j, czy raczej rzyd to h..j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik siergiej czesto jezdzil"na bani" IP: *.ipt.aol.com 18.01.04, 00:03 stukam z usa pochodze z podlasia.ludzie czy wy nie widzicie ze niektorzy panowie sa niezatapialni.smieszne to i smutne.smieja sie z nas i z naszego prawa gdzie przestepcy/znani policji!!!/ bawia sie zamiast siedzic np.na hetmanskiej.a jesli chodzi o p.s. to u niego normalka.zapytajcie ludzi z bielska hajowki i okolic.ale oni nic nie powidza bo to "swoj czlowiek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD-UPek Może to była tylko kontuzja goleni? IP: 195.205.230.* 18.01.04, 12:44 To się często zdarza pośrod naszych SLD-UPnych elit. Ciekawe ile promili miał kontuzjowany towarzysz prezydent? Odpowiedz Link Zgłoś