Dodaj do ulubionych

Senator SLD: ja nie piłem

IP: 5.3.1R* / 208.147.1.* 16.01.04, 19:45
Panie Plewa, jak się piło to trzeba odpowiedzieć.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zbyszek Od kiedy Dzido jest senatorem SLD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 19:53
      Wiadomo, że Wyborcza chce kreować rzeczywistość, ale żeby do tego stopnia?
      Żeby żałosne typy z Samoobrony mieszać pomiędzy znienawidzone SLD? Przesada,
      dobra dla Rzeczpospolitej a nie dla Wyborczej, której kiedyś się wierzyło we
      wszystko.
      • Gość: plewa Ja nie piłem za swoje! IP: 195.205.230.* 16.01.04, 20:13
        Wódkę stawiali towarzysze z SLD-UP d.PZPR.
      • Gość: demokrata Ręce precz od "Rzepy"! IP: *.gorzow.mm.pl 16.01.04, 20:18
        Właśnie "Rzeczpospolita", w odróżnienie od "GW", jest gazetą najbardziej
        rzetelną. Przynajmniej nie "redagują" cudzych tekstów w sposób dowolny.
        • Gość: bolek Re: Ręce precz od "Rzepy"! IP: *.ne.client2.attbi.com 16.01.04, 21:43
          Brawo. Calkowicie sie zgadzam. Gazete czytam tylko po to zeby wiedziec cp
          wrog (komunisci) mysli. Michnik w porownaniu z Panem Redaktorem Lukasiewiczem
          to zwykly czerwony chlystek (z wyjatkiem brazowego nosa - gowno Jaruzela.
          • Gość: Bum_Bum Re: cienki Bolek... IP: 129.81.192.* 16.01.04, 21:51
            "Cienki" Bolku... Moze jeszcze napiszesz, iz
            w wiezieniach komunistycznych spedziles
            wiecej czasu nizli "czerwony" Michnik?

P.S. Niektorzy tak szybko traca pamiec
            i poczucie "zdrowego" rozsadku!
    • Gość: hary Re: Senator SLD: ja nie piłem IP: *.light.csk.pl 16.01.04, 20:14
      wiadomo ze najgorsze łachudry sa w SLD.TO nie jest pierwszy przpadek tej
      kategorii w tej partii.Komuch to komuch.80% tych ludzi powinno zostać wyjętych
      z pod prawa.Oni są hańbą naszego narodu.
      • Gość: Robaczek Re: Senator SLD: ja nie piłem IP: *.dip.t-dialin.net 16.01.04, 21:42
        Niech policja wymieni alkomaty skoro nie dzialaja na SLD.
        • Gość: bartM Re: Senator SLD: ja nie piłem IP: *.alp01.telsat.wroc.pl 17.01.04, 00:17
          ciekawe czy jeśli sąd uzna że alkomat był "niesprawny", "bez atestów" czy jakieś
          inne bzdury to inni skazani na podstawie jego odczytów też zostaną uniewinnieni? ;)

panie Plewa bądź pan facetem a nie gumką z majtek!
          jest pan teraz żałosny
    • Gość: chmiel Re: Senator SLD: ja nie piłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 07:03
      To mogą wymyśleć tylko "pejsy" z Gazety Wyborczej , że Dzido jest senatorem z
      SLD. Słowo SAMOOBRONA przygłupom spod gwiazdy Michnika i jego narodu nie tylko
      nie przechodzi przez gardło ale również jest zastrzeżone w pisaniu. Trzymajcie
      tak dalej a zobaczycie jak w nastepnych wyborach SAMOOBRONA skopie chołubionym
      przez was palantom z PO i PiS , tyłki.
      • Gość: blurb Re: Senator SLD: ja nie piłem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.04, 08:21
        nie chmiel tylko burak i to czerwony
      • Gość: kotlet Re: Senator SLD: ja nie piłem IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.04, 09:41
        Brawo, Chmiel!
        Wychodzi szydło z wora a z butów słoma! Idziemy więc w ślady pana
        Przewodniczącego Leppera. Pamiętacie to zdanie : "wyp... chamie z klubu!"
        skierowane do Mojzesowicza, zwanego przez Leppera Mojżeszowiczem? Tak na
        marginesie: pisze się HOŁUBIONYM, PRZEZ H!!!! Ale to nic, gdy Samoobrona
        dojdzie do władzy zlikwiduje się nową ustawą o języku polskim te inteligenckie
        fanaberie! Członkowie Samoobrony będą żądzić! Begger musi układać budżet,
        Łyżwińscy muszą nadzorować wymiar sprawiedliwości, a nie tracić czas na
        zastanawianie się czy żyd to ch..j, czy raczej rzyd to h..j
    • Gość: kazik siergiej czesto jezdzil"na bani" IP: *.ipt.aol.com 18.01.04, 00:03
      stukam z usa pochodze z podlasia.ludzie czy wy nie widzicie ze niektorzy
      panowie sa niezatapialni.smieszne to i smutne.smieja sie z nas i z naszego
      prawa gdzie przestepcy/znani policji!!!/ bawia sie zamiast siedzic np.na
      hetmanskiej.a jesli chodzi o p.s. to u niego normalka.zapytajcie ludzi z
      bielska hajowki i okolic.ale oni nic nie powidza bo to "swoj czlowiek"
      • Gość: SLD-UPek Może to była tylko kontuzja goleni? IP: 195.205.230.* 18.01.04, 12:44
        To się często zdarza pośrod naszych SLD-UPnych elit. Ciekawe ile promili miał
        kontuzjowany towarzysz prezydent?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka