freemason 18.01.04, 01:39 www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_040117/kraj/kraj_a_6.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panidalloway Re: Melodramat 18.01.04, 03:23 W PiS-ie są posłowie z dawnego ZCHN-u. Nic dziwnego, że jest im blisko do LPR- u. Tym, pochodzącym z PC tradycyjnie nie jest blisko do nikogo, ale chwilowe porozumienia przechodzące w nieporozumienia zawierają łatwo. O możliwości, a być może nawet konieczności, powstania porozumienia PO, PiS i LPR wspominała Zyta Gilowska. Widziałam dzisiaj na Polsacie jakieś dziwne widowisko słowno-muzyczne, w którym brali udział panowie: Celiński, Tusk i Lepper. Prawili sobie komplementy i dedykowali pioseneczki. Tuskowi udawało się łączyć image silnego mężczyzny o stalowych nerwach, z mimiką panny na wydaniu (AnnA Seniuk w „Ożenku”). Czy możliwy jest aż taki mezalians? Odpowiedz Link Zgłoś
wyskota Tragedia? 18.01.04, 03:49 freemason napisał: > www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_040117/kraj/kraj_a_6.html A ja myślałem, że ten wątek ma związek ze śmiercią Czesława Niemena. Odpowiedz Link Zgłoś
12x1 Re: Tragedia? 18.01.04, 11:31 a niech sobie ida nie beda nam bruzdzic a w Unii sobie z nimi poradza chociaz troche bedzie wstyt ze z takimi mrzonkami Odpowiedz Link Zgłoś