Gość: melting point IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 17:04 www.se.com.pl/iso/dzisiaj/Wiadomosci/Kraj/kraj_1.shtml Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
douglasmclloyd Re: Jędruch sypie 22.01.04, 17:19 Gość portalu: melting point napisał(a): > <a href="http://www.se.com.pl/iso/dzisiaj/Wiadomosci/Kraj/kraj_1.shtml"target="_blank">www.se.com.pl/iso/dzisiaj/Wiadomosci/Kraj/kraj_1.shtml</a> Minister jak dziecko. Wziął autko, żeby się pobawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg jaki facet by nie ukradł? IP: *.b.dial.de.ignite.net 22.01.04, 17:56 - Jeździłem nim - przyznaje. - Ale krótko. W 1999 roku albo 1997. Nie pamiętam. Jędruch wcisnął mi na siłę ten gadżet. Ale który facet nie chciałby pojeździć taką bryką? Jędruch sypie, a Lipko rozbraja. Równie dobrze złodziej mógłby powiedzieć - ukradłem ten zegarek, bo jaki facet by nie ukradł? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: jaki facet by nie ukradł? 22.01.04, 18:03 Gość portalu: wartburg napisał(a): > - Jeździłem nim - przyznaje. - Ale krótko. W 1999 roku albo 1997. Nie > pamiętam. Jędruch wcisnął mi na siłę ten gadżet. Ale który facet nie chciałby > pojeździć taką bryką? > > Jędruch sypie, a Lipko rozbraja. Równie dobrze złodziej mógłby powiedzieć - > ukradłem ten zegarek, bo jaki facet by nie ukradł? Proponuję Kancelarii Prezesa Rady Ministrów wprowadzenie obowiązkowego testu na iteligencję dla kandydatów na ministrów. Debilizm ministrów jest nie do zniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
jowoj Re: Zróbmy zakłady! 22.01.04, 18:39 Kiedy Jędruch powiesi się albo otruje w celi.? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Zróbmy zakłady! 22.01.04, 18:43 jowoj napisał: > Kiedy Jędruch powiesi się albo otruje w celi.? Gdy zacznie sypać polityków SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: długaśnymcfioot Lypko z AwueS - na porsche pies !!! IP: 5.5.* / 80.58.44.* 22.01.04, 21:04 Lubił porsche, dorsze gorsze... Odpowiedz Link Zgłoś