Dodaj do ulubionych

Blue Café zwycięzcą polskiego finału konkursu E...

IP: *.olszynka.pl 24.01.04, 23:05
najlepszy był sistars! rewela!
Obserwuj wątek
    • Gość: wow POWODZENIA!ale najlepszy i tak byl kowalski!wiocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.04, 23:06
      na maxa....
      • Gość: źrenica BC- profesjonalizm, wdzięk, kultura i gracja!!!!!! IP: *.toya.net.pl 24.01.04, 23:20
        Brawo!!!! Uczyć się kołki od nich !!!
        • Gość: Matylda Re: BC- profesjonalizm, wdzięk, kultura i gracja! IP: *.dip.t-dialin.net 25.01.04, 13:07
          Ach, coż to był za piękny wieczór! Orzech domagający się połączenia z Finlandią
          niczym zacięta płyta: blabla Tampere, blabla Tampere, zamiast rzeczowo i
          konkretnie: Janne Ahonen i Matti Hautamaeki... A Tampere miało Orzecha w nosie,
          bo się domagał rozmowy jak niesforne dziecko lizaka. Markowi Sierockiemu i
          Małgosi Ostrowskiej pomyliły się źdźebko przedziały wiekowe, no chyba że pani
          też jest z Mekki przemysłu tekstylnego, to przepraszam bardzo. Ach, i te
          "demokratyczne niby-wybory", i ogromne zdziwienie na twarzy odczytującego
          werdykt, aż zmarszczki nie-do-wiary rzuciły mu się na czoło. No i masz babo
          placek! Wygrała pani (z panami w tle, o których pani ociera swoje uda)
          śpiewająca z zasznurowaną krtanią niczym białogłowa uwięziona w XVIII-wiecznyn
          gorsecie. Ach, to był naprawdę sweet wieczór, i te pełne love łzy cisnące się do
          oczu Tatiany dziękującej za poparcie światłego oraz muzycznie wykształconego
          narodu... Cóż takiego polskie społeczeństwo uczyniło telewizji zwanej szumnie
          "publiczną", że poraz już kolejny wystawi go na gromki śmiech całej Europy?!
          Postscriptum: Szkoda tylko tego małego chłopca, który tylu kolan naraz wokół
          siebie z pewnością dawno nie widział.
    • Gość: Basthx Blue Café zwycięzcą polskiego finału konkursu E... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.04, 23:09
      Chwała Bogu że "ich troje" w tym roku nie startowało. Pewnie znowu kraj
      dostał by grupowego porażenia mózgowego i wybrał znowu ich...
    • Gość: kitarysiek Blue Café zwycięzcą polskiego finału konkursu E... IP: *.zim.citynet.pl 24.01.04, 23:10
      miejsce nr. 1 jest O.k. natomiast nr.2 to nieporozumienie
    • Gość: wapno Re: Blue Café zwycięzcą polskiego finału konkursu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.04, 23:10
      Najlepszy byl Niemen, malolaty!
    • Gość: aj Re: Blue Café zwycięzcą polskiego finału konkursu IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.04, 23:13
      co on gadał do tych
      Finów, bo się tam wszyscy śmiali?
      • Gość: aha Re: Blue Café zwycięzcą polskiego finału konkursu IP: *.pp.htv.fi 25.01.04, 13:11
        powiedzial po finsku " pozdrowienia z Polski". Natomiast Finscy konferansjerzy
        najpierw powiedzieli ze go nie slysza, a gdy juz uslyszeli, to miedzy soba
        dopytywali sie czy ktos z nich umie cos powiedziec po polsku. Gdy stwierdzili
        ze nie, to sie rozlaczyli. Naprawde dali plame. Wczesniej bylo jakies
        trzyminutowe polaczenie, ale Polacy chyba nie zdawali sobie z tego sprawy, bo
        po prostu mowili do polskiej publicznosci o gwiezdzie z Turcji. Rozlaczono sie
        bez najmniejszego komentarza.
        Tak to wygladalo z Finlandii
        • Gość: r Re: Blue Café zwycięzcą polskiego finału konkursu IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.04, 18:33
          Dzięki, bo myślałem, że facet bredził bez sensu...
          pozdrowienia:)
    • Gość: Kasik o matko! IP: *.puszczykowo.sdi.tpnet.pl 24.01.04, 23:26
      z tym kawałekiem to jedyne co mi teraz zostaje to modlić się, żeby udało się
      na tyle, aby ktoś od nas mógł jechac na następną Eurowizję!
    • Gość: ave CO ZA BEZNADZIEJA!!!!!!!!!!!!! IP: *.energis.pl 24.01.04, 23:33
      CO ZA BEZNADZIEJA!!!!!!!!!!!!! POLSKA POWINNA SIE WYCOFAĆ Z TEGO PSEUDO-
      KONKURSU, ZEBY ZACHOWAĆ JESZCZE RESZTKĘ GODNOŚCI!!!!
      • Gość: jaa_ga Re: CO ZA BEZNADZIEJA!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.01.04, 00:50
        Najlepszy był wg mnie
        Krzysztof Kiljański !!!
        To polski Gordon Haskell i nie dziwię się Kayah,
        że jest producentem Jego płyty
        PS. Ale to towar z najwyższej półki - nie na Eurowizję - lewizję.
        Pozdrawiam
        • Gość: kalka Re: CO ZA BEZNADZIEJA!!!!!!!!!!!!! IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 25.01.04, 11:48
          Zgadzam sie. Calkowicie. Jedynie on zwrocil moja uwage. Reszta, to "dno i
          wodorosty".Alex mogla sie wreszcie wyskakac ja malpka, Tatus z synkiem byl
          okrutnie zalosny. Ani jedno, ani drugie bez glosu. Blue Cafe..no coz niezle
          nogi i chyba tylko na tym mozna sie skoncentrowac. Ilosc slow piosenki, byla
          rzeczywiscie "wyzwaniem", oj trzeba sie bylo skoncentowac, bo tekst
          skomplikowany....
          Zastanawiam sie nad wyborem tych, piosenek z wlascicielami.BO w sumie jest z
          czego wybrac na polskim rynku, a jak przyjdzie co do czego, to...Brr..
          • jaa_ga Re: CO ZA BEZNADZIEJA!!!!!!!!!!!!! 25.01.04, 13:15
            Cieszę się, że mamy podobną muzyczną wrażliwość:)
            Eurowizja to specyficzny (dla mnie - beznadziejny) festiwal...
            Ale o Kiljańskim z pewnością jeszcze usłyszymy:))
            Zapowiada się na ponadczasowego...
            Pozdrawiam:)
    • Gość: Michałek wiśniefsk Re: Blue Café zwycięzcą polskiego finału konkursu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.04, 23:44
      A dlaczego w tym roku nie wygrało kaine grenze??? Darek Szpakowski wracaj!!
      Basałaj musi odejść.
    • Gość: VIPunia - Iwona Re: Blue Café zwycięzcą polskiego finału konkursu IP: *.puszczykowo.sdi.tpnet.pl 24.01.04, 23:54
      ehh pewnie taka sama ściema z tą Eurowizją jak z Opolem... zobaczymy co
      dalej... ale Blue Cafe to był jeden z moich typów "na sam koniec". Kawałek
      jest przynajmniej nuuudny, ale cóż to tylko kwestia gustu :)
    • Gość: pipi Re: Blue Café zwycięzcą polskiego finału konkursu IP: *.aster.pl 25.01.04, 00:02
      Tylko Sistars!!! (potem dłuuuuuuuuuuuuugo nic i reszta ;) ) Zgadzam się
      całkowicie! Muza i dziewczyny są cudowne! Nprawdę jestm pod wrażeniem -
      pierwsza polska formacja, która naprawdę ma to coś :))) Życze dziewczynom
      wszystkiego najlepszego i trzymam kciuki!!! Mam nadzieję że koncercik
      walentynkowu (sic!) w Punkcie wypali :) Cmook!:)
      • Gość: 9 ONLY SISTARS!!!!!! :) IP: *.aster.pl 25.01.04, 00:06
    • Gość: 4 co to znaczy???? IP: 213.186.71.* 25.01.04, 00:04
      nie zdziwię się jak w przyszłym roku nie będzie u nas eliminacji eurowizyjnych,
      jak rok po Piasku!!!!!!!!
    • Gość: kaczor Blue Cafe do kasacji w Stambule! IP: 80.51.255.* 25.01.04, 00:05
      Ten zespół nie ma żadnych ambicji, kompletna kicha! Niestety, nie poprawimy
      umiejętności wokalnych Tatiany Okupnik, która ma uszkodzone struny głosowe,
      gdyż matka karmiła ją z procy. Skutkiem tego jest ciągłe powtarzanie dwóch
      wersów wazeliny "Love Song" do momentu, w którym publiczność głupieje i zaczyna
      jąkać się razem z nią. Najlepszym przykładem jest moja mamuśka, która, będąc w
      złym humorze, zaczęła seplenić tekst tego biesiadnego hymnu. Z takim
      repertuarem muzycznym wstydziłbym się zaśpiewać nawet przed takimi debilami,
      jak Michael Jackson, Jan Tomaszewski, wódz Pigmejów czy mój skunks.
      Gwarantowana klęska Blue Cafe w Stambule będzie pięknym przypieczętowaniem
      prostości tego zespołu, braku profesjonalizmu w ich kawałku oraz kompromitacji
      Polaków, którym się to podoba.
      • Gość: Nath Re: Blue Cafe do kasacji w Stambule! IP: *.97-200-24.mc.videotron.ca 25.01.04, 00:24
        Tiaa...to dziwne. Ja skonczylam konserwatorium muzyczne (pianino - muzyka
        klasyczna) a jakos nie boje sie kompromitacji mowiac ze mi sie Blue Cafe
        podoba...
      • Gość: Zniesmaczony Tobą Re: Blue Cafe do kasacji w Stambule! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.04, 13:48
        Sam jesteś debilem, którego pewnie nie stać na nic więcej jak tylko siedzieć
        przed telewizorem, drapać się po tłustym brzuchu i wymądrzać... I nie nazywaj
        debilami ludzi, którzy coś osiągnęli w życiu i wybijają się z tej szarości do
        której należysz. Tym bardziej jeśli twym największym osiągnięciem jest
        wychodowanie marchewki na działce, lub wymyślenie tak durnej ksywki
        jak "kaczor". Schowaj się człowieku do szafy i nie wyłaź bo wstyd wszystkm
        przynosisz!!
        • Gość: ree Re: Blue Cafe do kasacji w Stambule! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.04, 19:45
          co się czepiasz Kaczora? Skoro ci się to podoba to...no cóż o gustach się nie
          dyskutuje...,ale polecam ci Bayer Full i Białego misia, spodoba ci sie na 100
          % !
    • Gość: zniesmaczony Polska specjalność IP: 213.186.71.* 25.01.04, 00:17
      Tylko Polska może mieć świetne piosenki, a wybierać beznadziejne. Tak jak
      chcieć Leppera czy Kwaśniewską na prezydenta. Choć jak ich na okrągło
      lansowali, to nic dziwnego. Więcej dobrego smaku i krytycyzmu!
    • Gość: 4 mam pytanie! IP: 213.186.71.* 25.01.04, 00:20
      Czy to był może konkurs na zarozumiałość? Jeżeli tak, to nie tylko się zgadzam
      z wynikami, ale uważam, że finał jest nasz!!!!!
      • Gość: samajama Re: mam pytanie! IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.01.04, 00:24
        Dlaczego wybrali tak nudną piosenkę ???
        Tylko Marcin R. miałby szansę.
      • Gość: Jane Re: mam pytanie! IP: *.crowley.pl 25.01.04, 21:22
        nie, to był konkurs na udawane wzruszenie Tatiany....i teatralne ocieranie
        fałszywych łez...
    • Gość: Piotrek Kit sezonu! IP: 213.186.71.* 25.01.04, 00:33
      Może za kilka lat, jak już wszystkie kitowe zespoły typu "Ich 3", "Blue Cafe"
      czy "Łzy" wyślemy na Eurowizję, zostaną nam naprawdę dobre. Choć kitu u nas
      chyba nigdy nie zabraknie!
      • Gość: ree Re: Kit sezonu! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.04, 18:57
        Jakiś Sierota stwierdził: "na Eurowizji leci tylko kicz
        i kicha"
        i wg tego kryterium dobierał kapele na polski finał...No bo co to są Łzy?
        Powinni grać w śląskich knajpach tak jak kiedyś i tyle hhh.
        a trzeba było poszukać coś oryginalnego!
        Trzeba szukać ambitniejszej muzyki. Nie "ambitnej"-w sensie spocony, nudny
        Szcześniak , ale w sensie takim: jest dobry aranż , dobre wykonanie(nie mylić z
        ładnymi nogami) ciekawy pomysł itp. Ale Marek Sierocki to wiadomo :disco
        polo.....Sierocki won!
    • Gość: blondyna zajebiście! IP: 213.186.71.* 25.01.04, 00:44
      hej jest super!! wysłałam 13 sms-ów!! w zeszłym roku na ich troje jeszcze
      wiecej!! to moje dwa ukochane zespoły!! jeszcze tylko rzałuje, że czegoś nie ma
      z tej muzyki weselnej, bo ostatnio bylam i bylo cól!!! Tylko polsat to kiedys
      pokazywal!! a teraz przynajmniej jeszcze ten blu kafe to jakos kontynuuje te
      fajowe granie relaks, czy jakoś!!! u mnie we klasie wszyscy ich lubieją i
      zamiast się uczyć obcinanić włosy to se słuchją!!! Mówie wam, oni sa
      najpożądniejsi jeszcze!!! Tak!!!
      • Gość: jaa_ga Re: zajebiście! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.01.04, 01:01
        :)))))))))))))))
      • Gość: anya Re: zajebiście! IP: *.cable.mindspring.com 25.01.04, 02:35
        Blondyna jestes super:-))))

Swoja droga jesli Eurowizja to konkurs w dalszym ciagu na najgorsze piosenki -
        to Blue cafe ma naprawde spore szanse.
        Nie sztuka byc dobrym - sztuka tam zwrocic na siebie uwage - a takiego glosu
        nawet pod budka z piwem nie znajdziecie.
        W koncu mamy kilku naprawde dobrcyh artystow - wiadomo, ze nie maja szans - bo
        sa za wielcy na tego typu hiphopowy konkurs.
    • Gość: atat TYlko sistars IP: *.ksk.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.04, 00:49
      dziwczyny mogly by podbic tym kawalkiem niejedno miejsce w usa,poza tym
      jeszcze ewnetualnie klich mi sie podobala(ale sie roztyla),tak czy siak jak
      zobaczylem blue,lzy to juz wiedzialem kto wygra?
      • Gość: bart_simpson Re: TYlko sistars IP: *.comnet.krakow.pl 25.01.04, 01:02
        sistars to po prostu grupa białych murzynów. jak się wysmarują pasta do butów
        to może im się coś uda.a podbić w tym niejednym miejscu w usa, to im mogą
        najwyżej oko.
    • Gość: atat a co powiecie na ostrowska? buahhahahhahahah IP: *.ksk.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.04, 00:56
      skad sie ta kobita urwala niech spada na cmentarz budzic truposzy(albo niech
      sie tam zakopiew i juz nigdy nie pokazuje na scenie...:))
      a golden life
      boshe
    • Gość: Michał_PSB Re: Blue Café zwycięzcą polskiego finału konkursu IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 25.01.04, 01:10
      Nie wiem czy to był najszczęśliwszy wybór ale skoro się powiedziało A to trzeba
      powiedzieć B. Zobaczymy jak wypadnie nasz "wybraniec"; nie mylić z NEO z
      MATRIX’A. Mam nadzieję, że godnie będzie reprezentował nasz kraj na Eurowizji.
      Ale przyznam szczerze, że było wiele innych, ciekawszych piosenek, które
      mogłyby śmiało reprezentować nasz kraj. Odnoszę wrażenie, że my Polacy ulegamy
      chwilowej modzie na jakiś zespół- patrz ubiegły rok i ICH TROJE, zamiast na
      spokojnie zastanowić się czy wybierany przez nas reprezentant choć w jakimś
      stopniu zabłyśnie w konfrontacji z zagranicą, My zaś wybieramy to co jest u
      nas na topie . Będę trzymał kciuki za polskie Blue-Cafe, ale nie sądzę aby
      ludziom na zachodzie przypadł do gustu skrzek naszej wokalistki. Sama w sobie
      piosenka jak dla mnie jest miła dla ucha, ale jak znam życie to zachód pokaże
      nam swoją wyższość, a nam Polakom znów przyjdzie przełknąć gorzko ślinę i znów
      będziemy się bić w piersi, że znowu nie był nasz reprezentant na miarę naszych
      oczekiwań.
      Pozdrawiam gorąco wszystkie Fanki i Fanów Blue-Cafe!!
      • Gość: R Re: Galaretka IP: *.telia.com 25.01.04, 17:38
        Problem w tym ze Polacy glosowali na zespol a nie na piosenke. Bo piosenka jest
        bardzo bardzo slaba. Zwrotka zadna, mowiona a nie spiewana, refren dziecinnie
        prosty zeby nie powiedziec prostacki.Takich pioseneczek to w Europie jest na
        peczki. A do tego ubrali sie bez skladu i lady, w lodzkim eklektycznym stroju.
        Kazdy inaczej. Zeby pokazac nogi to trzeba miec troche figure, T nie jest zla
        ale ma zbyt galaretkowane nogi, ktore sie trzesly przy tych majtkach.
        Zeby bylo bardziej seksownie to trzeba przykryc galaretke.
        Zobaczcie Alex, ta nawet nie smie pokazac swoich nozek, ukrywa je skrzetnie pod
        spodniami.
    • Gość: Iryd Sistars to kicz taki sam jak Blue Cafe IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.01.04, 01:29
      W ogóle te wszystkie zepoły cienkie
      • Gość: Monty Głupiś Angusie Podgorny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.04, 02:12
        nic sie nie znasz i tyle.
        • Gość: Jacek-t Re: Głupiś Angusie Podgorny IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.01.04, 05:24
          Ja też uważam, że Sistars to kicz i chała totalna.
    • Gość: Łukasz S. Re: Blue Café zwycięzcą polskiego finału konkursu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.04, 02:33
      "Tradycji stało się zadość", kolejny raz na konkursie Eurowizji raprezentować
      Polskę będzie zespół, który nawet nie powinien zostać zakwalifikowany do
      POLSKIEGO finału! Nawet nie mam zamiaru wspominać o tym kto otrzymał 2 miejsce!
      Ludzie! Czy wy wogóle macie trochę słuchu, czy poprostu za dużo kasy na SMS-y?
      Przecież każda piosenka Łez jest taka sama jak poprzednia i następna! Jak można
      było do czegoś takiego dopuścić? No chyba,ze liczycie na to co było w zeszłym
      roku, że zajmiemy 7 miejsce! Fakt będzie to przepustka dla kolejnego polskiego
      reprezentanta, ale czy warto takim kosztem?
      Jest jednak jedna w tym "rzeczpozytywna" ,że nie wygrał mój faworyt-GOYA lub
      przynajmniej jajcarze z PLANETY, bo załamałbym się gdyby mój gust był taki jak
      WSZYSTKICH, którzy jeszcze raz postanowili postawić na to co znane i pewne!
      • Gość: pablito Re: Blue Café zwycięzcą polskiego finału konkursu IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 25.01.04, 02:58
        Piosenka Blue Cafe w zeszłym roku była dużo lepsza... W tym roku moim
        faworytem był zespół Sistars i ewentualnie baaaaardzo łatwo wpadająca w ucho,
        przyjemna, ładnie wykonana i "eurowizyjna" piosenka Kasi Klich. BC przeboleję
        ale nie mogę pojąć jakim cudem Łzy miały 2 miejsce! Fatalne to było...
      • Gość: Menea. Latwa ,lekka i przyjemna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.01.04, 03:14
        Tylko taka muzyka ma szanse odniesc sukces na festiwalu tandety.Blu Cafe to
        wybor wsam raz.Dla wszystkich ambitnych dobra rada,wystarczy zmienic kanal.Ja
        robie to od lat.
        • Gość: maxx Re: Latwa ,lekka i przyjemna IP: *.ipt.aol.com 25.01.04, 03:51
          Cyce to ona ma .
        • Gość: dam di dam TO WINA 12-LATEK Z KOMORKAMI IP: *.proxy.aol.com 25.01.04, 04:01
          Pomyslcie kto wysylal te SMSy. Rostrzygniecie konkursu lezalo w rekach
          nastolatek ktore widza swoje gwiazdy typu ich 3 dziadow, kasia kicz, blue lzy,
          itd. w vivie. To byl konkurs popularnosci decydowany przez nastolatkow a nie
          konkurs piosenki...cyrk!
    • Gość: 42nat ŻENADA! finał to 18-20 miejsce Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.04, 07:52
      Poczynając od pokręconego prowadzącego, przez wykonawców reprezentujących
      gminno-powiatowy poziom konkursów, po technikę i umiejetności dialogu z
      zagranicą - ŻENADA
      Jest szansa na 18-20 miejsce w Ankarze
      • Gość: marta Re: ŻENADA! finał to 18-20 miejsce Polaków IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.04, 09:21
        W 100% sie zgadzam.20miejsce bedzie nalezalo do BLUE CAFe.Wygrac powinien tylko
        i wyłacznie Jaaanuszz Raaaaadek i tylko on.Cudny gllos i klassa wielka
        człowieka.Wcześniej w jego wykonaniu słyszałam juz jedną piosenkę"Wielka woda"
        i też twierdziłam,że jest superowska.A swoją droga systemy zawiodły tak jak w
        ubiegłym roku,więc nie oszukujcie,że nie.Robert Leszczyński miał rację,że ten
        konkurs to wielka farsa.
        • Gość: krakauer Re: ŻENADA! finał to 18-20 miejsce Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.04, 11:26
          Zgadzam sie - tylko JANUSZ RADEK.. poza Wielką Wodą zaśpiewał kilka naprawde
          niezłych kawałków (szczególnie w Teatrze), nie mówiąc że z Dziwnym jest ten
          świat osiągnął prawie poziom autora.. cóż, kawałek który miał na Eurowizji to
          raczej nie najlepszy pomysł, a sam konkurs to chyba nie ta grupa odbiorców
          (vide wyżej: nastolatki z komórkami)
    • Gość: KKK Litości!Okupnik spiewa jak rozmamłana żaba,szykuje IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.01.04, 08:15
      się kolejny blamaż.Lepiej nikogo już nie wysyłajmy.Potych wszystkich Kasiach
      Kowalskich,Wisniewskich i tego typu straszydeł wokalnych smeje sie z nas pól
      europy
      • Gość: bart_simpson Re: Litości!Okupnik spiewa jak rozmamłana żaba,sz IP: *.comnet.krakow.pl 25.01.04, 10:19
        spokojnie pookojnie...kowalskiej to akurat nie mash co się czepiać.jest chyba
        jednyną profesionalistką z grona tych co nas kiedykolwiek reprezentowali.
    • Gość: lord gratulacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.04, 08:52
      gratuluje dobrego smaku i wybrania panieneczki, ktora spiewa jakby miala
      zatwardzenie i nie do konca umiala sobie z tym poradzic. w turcji bedzie ciezki
      nokaut z taka bryndza, ciezki nokaut! moze choc nie ubierze sie na final tak
      jak wczoraj bo wygladala jak panienki, ktore stoja wzdlaz trasy. kicz i
      tandeta. znow bedzie lomot hy hy hy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka