Gość: wert IP: *.olszynka.pl 24.01.04, 23:05 najlepszy był sistars! rewela! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wow POWODZENIA!ale najlepszy i tak byl kowalski!wiocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.04, 23:06 na maxa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: źrenica BC- profesjonalizm, wdzięk, kultura i gracja!!!!!! IP: *.toya.net.pl 24.01.04, 23:20 Brawo!!!! Uczyć się kołki od nich !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: BC- profesjonalizm, wdzięk, kultura i gracja! IP: *.dip.t-dialin.net 25.01.04, 13:07 Ach, coż to był za piękny wieczór! Orzech domagający się połączenia z Finlandią niczym zacięta płyta: blabla Tampere, blabla Tampere, zamiast rzeczowo i konkretnie: Janne Ahonen i Matti Hautamaeki... A Tampere miało Orzecha w nosie, bo się domagał rozmowy jak niesforne dziecko lizaka. Markowi Sierockiemu i Małgosi Ostrowskiej pomyliły się źdźebko przedziały wiekowe, no chyba że pani też jest z Mekki przemysłu tekstylnego, to przepraszam bardzo. Ach, i te "demokratyczne niby-wybory", i ogromne zdziwienie na twarzy odczytującego werdykt, aż zmarszczki nie-do-wiary rzuciły mu się na czoło. No i masz babo placek! Wygrała pani (z panami w tle, o których pani ociera swoje uda) śpiewająca z zasznurowaną krtanią niczym białogłowa uwięziona w XVIII-wiecznyn gorsecie. Ach, to był naprawdę sweet wieczór, i te pełne love łzy cisnące się do oczu Tatiany dziękującej za poparcie światłego oraz muzycznie wykształconego narodu... Cóż takiego polskie społeczeństwo uczyniło telewizji zwanej szumnie "publiczną", że poraz już kolejny wystawi go na gromki śmiech całej Europy?! Postscriptum: Szkoda tylko tego małego chłopca, który tylu kolan naraz wokół siebie z pewnością dawno nie widział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basthx Blue Café zwycięzcą polskiego finału konkursu E... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.04, 23:09 Chwała Bogu że "ich troje" w tym roku nie startowało. Pewnie znowu kraj dostał by grupowego porażenia mózgowego i wybrał znowu ich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitarysiek Blue Café zwycięzcą polskiego finału konkursu E... IP: *.zim.citynet.pl 24.01.04, 23:10 miejsce nr. 1 jest O.k. natomiast nr.2 to nieporozumienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wapno Re: Blue Café zwycięzcą polskiego finału konkursu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.04, 23:10 Najlepszy byl Niemen, malolaty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Re: Blue Café zwycięzcą polskiego finału konkursu IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.04, 23:13 co on gadał do tych Finów, bo się tam wszyscy śmiali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: Blue Café zwycięzcą polskiego finału konkursu IP: *.pp.htv.fi 25.01.04, 13:11 powiedzial po finsku " pozdrowienia z Polski". Natomiast Finscy konferansjerzy najpierw powiedzieli ze go nie slysza, a gdy juz uslyszeli, to miedzy soba dopytywali sie czy ktos z nich umie cos powiedziec po polsku. Gdy stwierdzili ze nie, to sie rozlaczyli. Naprawde dali plame. Wczesniej bylo jakies trzyminutowe polaczenie, ale Polacy chyba nie zdawali sobie z tego sprawy, bo po prostu mowili do polskiej publicznosci o gwiezdzie z Turcji. Rozlaczono sie bez najmniejszego komentarza. Tak to wygladalo z Finlandii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Blue Café zwycięzcą polskiego finału konkursu IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.04, 18:33 Dzięki, bo myślałem, że facet bredził bez sensu... pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasik o matko! IP: *.puszczykowo.sdi.tpnet.pl 24.01.04, 23:26 z tym kawałekiem to jedyne co mi teraz zostaje to modlić się, żeby udało się na tyle, aby ktoś od nas mógł jechac na następną Eurowizję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ave CO ZA BEZNADZIEJA!!!!!!!!!!!!! IP: *.energis.pl 24.01.04, 23:33 CO ZA BEZNADZIEJA!!!!!!!!!!!!! POLSKA POWINNA SIE WYCOFAĆ Z TEGO PSEUDO- KONKURSU, ZEBY ZACHOWAĆ JESZCZE RESZTKĘ GODNOŚCI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: CO ZA BEZNADZIEJA!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.01.04, 00:50 Najlepszy był wg mnie Krzysztof Kiljański !!! To polski Gordon Haskell i nie dziwię się Kayah, że jest producentem Jego płyty PS. Ale to towar z najwyższej półki - nie na Eurowizję - lewizję. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: CO ZA BEZNADZIEJA!!!!!!!!!!!!! IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 25.01.04, 11:48 Zgadzam sie. Calkowicie. Jedynie on zwrocil moja uwage. Reszta, to "dno i wodorosty".Alex mogla sie wreszcie wyskakac ja malpka, Tatus z synkiem byl okrutnie zalosny. Ani jedno, ani drugie bez glosu. Blue Cafe..no coz niezle nogi i chyba tylko na tym mozna sie skoncentrowac. Ilosc slow piosenki, byla rzeczywiscie "wyzwaniem", oj trzeba sie bylo skoncentowac, bo tekst skomplikowany.... Zastanawiam sie nad wyborem tych, piosenek z wlascicielami.BO w sumie jest z czego wybrac na polskim rynku, a jak przyjdzie co do czego, to...Brr.. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: CO ZA BEZNADZIEJA!!!!!!!!!!!!! 25.01.04, 13:15 Cieszę się, że mamy podobną muzyczną wrażliwość:) Eurowizja to specyficzny (dla mnie - beznadziejny) festiwal... Ale o Kiljańskim z pewnością jeszcze usłyszymy:)) Zapowiada się na ponadczasowego... Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michałek wiśniefsk Re: Blue Café zwycięzcą polskiego finału konkursu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.04, 23:44 A dlaczego w tym roku nie wygrało kaine grenze??? Darek Szpakowski wracaj!! Basałaj musi odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIPunia - Iwona Re: Blue Café zwycięzcą polskiego finału konkursu IP: *.puszczykowo.sdi.tpnet.pl 24.01.04, 23:54 ehh pewnie taka sama ściema z tą Eurowizją jak z Opolem... zobaczymy co dalej... ale Blue Cafe to był jeden z moich typów "na sam koniec". Kawałek jest przynajmniej nuuudny, ale cóż to tylko kwestia gustu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Blue Café zwycięzcą polskiego finału konkursu IP: *.aster.pl 25.01.04, 00:02 Tylko Sistars!!! (potem dłuuuuuuuuuuuuugo nic i reszta ;) ) Zgadzam się całkowicie! Muza i dziewczyny są cudowne! Nprawdę jestm pod wrażeniem - pierwsza polska formacja, która naprawdę ma to coś :))) Życze dziewczynom wszystkiego najlepszego i trzymam kciuki!!! Mam nadzieję że koncercik walentynkowu (sic!) w Punkcie wypali :) Cmook!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4 co to znaczy???? IP: 213.186.71.* 25.01.04, 00:04 nie zdziwię się jak w przyszłym roku nie będzie u nas eliminacji eurowizyjnych, jak rok po Piasku!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor Blue Cafe do kasacji w Stambule! IP: 80.51.255.* 25.01.04, 00:05 Ten zespół nie ma żadnych ambicji, kompletna kicha! Niestety, nie poprawimy umiejętności wokalnych Tatiany Okupnik, która ma uszkodzone struny głosowe, gdyż matka karmiła ją z procy. Skutkiem tego jest ciągłe powtarzanie dwóch wersów wazeliny "Love Song" do momentu, w którym publiczność głupieje i zaczyna jąkać się razem z nią. Najlepszym przykładem jest moja mamuśka, która, będąc w złym humorze, zaczęła seplenić tekst tego biesiadnego hymnu. Z takim repertuarem muzycznym wstydziłbym się zaśpiewać nawet przed takimi debilami, jak Michael Jackson, Jan Tomaszewski, wódz Pigmejów czy mój skunks. Gwarantowana klęska Blue Cafe w Stambule będzie pięknym przypieczętowaniem prostości tego zespołu, braku profesjonalizmu w ich kawałku oraz kompromitacji Polaków, którym się to podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nath Re: Blue Cafe do kasacji w Stambule! IP: *.97-200-24.mc.videotron.ca 25.01.04, 00:24 Tiaa...to dziwne. Ja skonczylam konserwatorium muzyczne (pianino - muzyka klasyczna) a jakos nie boje sie kompromitacji mowiac ze mi sie Blue Cafe podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zniesmaczony Tobą Re: Blue Cafe do kasacji w Stambule! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.04, 13:48 Sam jesteś debilem, którego pewnie nie stać na nic więcej jak tylko siedzieć przed telewizorem, drapać się po tłustym brzuchu i wymądrzać... I nie nazywaj debilami ludzi, którzy coś osiągnęli w życiu i wybijają się z tej szarości do której należysz. Tym bardziej jeśli twym największym osiągnięciem jest wychodowanie marchewki na działce, lub wymyślenie tak durnej ksywki jak "kaczor". Schowaj się człowieku do szafy i nie wyłaź bo wstyd wszystkm przynosisz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ree Re: Blue Cafe do kasacji w Stambule! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.04, 19:45 co się czepiasz Kaczora? Skoro ci się to podoba to...no cóż o gustach się nie dyskutuje...,ale polecam ci Bayer Full i Białego misia, spodoba ci sie na 100 % ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Polska specjalność IP: 213.186.71.* 25.01.04, 00:17 Tylko Polska może mieć świetne piosenki, a wybierać beznadziejne. Tak jak chcieć Leppera czy Kwaśniewską na prezydenta. Choć jak ich na okrągło lansowali, to nic dziwnego. Więcej dobrego smaku i krytycyzmu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4 mam pytanie! IP: 213.186.71.* 25.01.04, 00:20 Czy to był może konkurs na zarozumiałość? Jeżeli tak, to nie tylko się zgadzam z wynikami, ale uważam, że finał jest nasz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samajama Re: mam pytanie! IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.01.04, 00:24 Dlaczego wybrali tak nudną piosenkę ??? Tylko Marcin R. miałby szansę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jane Re: mam pytanie! IP: *.crowley.pl 25.01.04, 21:22 nie, to był konkurs na udawane wzruszenie Tatiany....i teatralne ocieranie fałszywych łez... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Kit sezonu! IP: 213.186.71.* 25.01.04, 00:33 Może za kilka lat, jak już wszystkie kitowe zespoły typu "Ich 3", "Blue Cafe" czy "Łzy" wyślemy na Eurowizję, zostaną nam naprawdę dobre. Choć kitu u nas chyba nigdy nie zabraknie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ree Re: Kit sezonu! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.04, 18:57 Jakiś Sierota stwierdził: "na Eurowizji leci tylko kicz i kicha" i wg tego kryterium dobierał kapele na polski finał...No bo co to są Łzy? Powinni grać w śląskich knajpach tak jak kiedyś i tyle hhh. a trzeba było poszukać coś oryginalnego! Trzeba szukać ambitniejszej muzyki. Nie "ambitnej"-w sensie spocony, nudny Szcześniak , ale w sensie takim: jest dobry aranż , dobre wykonanie(nie mylić z ładnymi nogami) ciekawy pomysł itp. Ale Marek Sierocki to wiadomo :disco polo.....Sierocki won! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondyna zajebiście! IP: 213.186.71.* 25.01.04, 00:44 hej jest super!! wysłałam 13 sms-ów!! w zeszłym roku na ich troje jeszcze wiecej!! to moje dwa ukochane zespoły!! jeszcze tylko rzałuje, że czegoś nie ma z tej muzyki weselnej, bo ostatnio bylam i bylo cól!!! Tylko polsat to kiedys pokazywal!! a teraz przynajmniej jeszcze ten blu kafe to jakos kontynuuje te fajowe granie relaks, czy jakoś!!! u mnie we klasie wszyscy ich lubieją i zamiast się uczyć obcinanić włosy to se słuchją!!! Mówie wam, oni sa najpożądniejsi jeszcze!!! Tak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: zajebiście! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.01.04, 01:01 :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anya Re: zajebiście! IP: *.cable.mindspring.com 25.01.04, 02:35 Blondyna jestes super:-)))) Swoja droga jesli Eurowizja to konkurs w dalszym ciagu na najgorsze piosenki - to Blue cafe ma naprawde spore szanse. Nie sztuka byc dobrym - sztuka tam zwrocic na siebie uwage - a takiego glosu nawet pod budka z piwem nie znajdziecie. W koncu mamy kilku naprawde dobrcyh artystow - wiadomo, ze nie maja szans - bo sa za wielcy na tego typu hiphopowy konkurs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atat TYlko sistars IP: *.ksk.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.04, 00:49 dziwczyny mogly by podbic tym kawalkiem niejedno miejsce w usa,poza tym jeszcze ewnetualnie klich mi sie podobala(ale sie roztyla),tak czy siak jak zobaczylem blue,lzy to juz wiedzialem kto wygra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart_simpson Re: TYlko sistars IP: *.comnet.krakow.pl 25.01.04, 01:02 sistars to po prostu grupa białych murzynów. jak się wysmarują pasta do butów to może im się coś uda.a podbić w tym niejednym miejscu w usa, to im mogą najwyżej oko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atat a co powiecie na ostrowska? buahhahahhahahah IP: *.ksk.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.04, 00:56 skad sie ta kobita urwala niech spada na cmentarz budzic truposzy(albo niech sie tam zakopiew i juz nigdy nie pokazuje na scenie...:)) a golden life boshe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał_PSB Re: Blue Café zwycięzcą polskiego finału konkursu IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 25.01.04, 01:10 Nie wiem czy to był najszczęśliwszy wybór ale skoro się powiedziało A to trzeba powiedzieć B. Zobaczymy jak wypadnie nasz "wybraniec"; nie mylić z NEO z MATRIX’A. Mam nadzieję, że godnie będzie reprezentował nasz kraj na Eurowizji. Ale przyznam szczerze, że było wiele innych, ciekawszych piosenek, które mogłyby śmiało reprezentować nasz kraj. Odnoszę wrażenie, że my Polacy ulegamy chwilowej modzie na jakiś zespół- patrz ubiegły rok i ICH TROJE, zamiast na spokojnie zastanowić się czy wybierany przez nas reprezentant choć w jakimś stopniu zabłyśnie w konfrontacji z zagranicą, My zaś wybieramy to co jest u nas na topie . Będę trzymał kciuki za polskie Blue-Cafe, ale nie sądzę aby ludziom na zachodzie przypadł do gustu skrzek naszej wokalistki. Sama w sobie piosenka jak dla mnie jest miła dla ucha, ale jak znam życie to zachód pokaże nam swoją wyższość, a nam Polakom znów przyjdzie przełknąć gorzko ślinę i znów będziemy się bić w piersi, że znowu nie był nasz reprezentant na miarę naszych oczekiwań. Pozdrawiam gorąco wszystkie Fanki i Fanów Blue-Cafe!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Galaretka IP: *.telia.com 25.01.04, 17:38 Problem w tym ze Polacy glosowali na zespol a nie na piosenke. Bo piosenka jest bardzo bardzo slaba. Zwrotka zadna, mowiona a nie spiewana, refren dziecinnie prosty zeby nie powiedziec prostacki.Takich pioseneczek to w Europie jest na peczki. A do tego ubrali sie bez skladu i lady, w lodzkim eklektycznym stroju. Kazdy inaczej. Zeby pokazac nogi to trzeba miec troche figure, T nie jest zla ale ma zbyt galaretkowane nogi, ktore sie trzesly przy tych majtkach. Zeby bylo bardziej seksownie to trzeba przykryc galaretke. Zobaczcie Alex, ta nawet nie smie pokazac swoich nozek, ukrywa je skrzetnie pod spodniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iryd Sistars to kicz taki sam jak Blue Cafe IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.01.04, 01:29 W ogóle te wszystkie zepoły cienkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monty Głupiś Angusie Podgorny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.04, 02:12 nic sie nie znasz i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek-t Re: Głupiś Angusie Podgorny IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.01.04, 05:24 Ja też uważam, że Sistars to kicz i chała totalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz S. Re: Blue Café zwycięzcą polskiego finału konkursu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.04, 02:33 "Tradycji stało się zadość", kolejny raz na konkursie Eurowizji raprezentować Polskę będzie zespół, który nawet nie powinien zostać zakwalifikowany do POLSKIEGO finału! Nawet nie mam zamiaru wspominać o tym kto otrzymał 2 miejsce! Ludzie! Czy wy wogóle macie trochę słuchu, czy poprostu za dużo kasy na SMS-y? Przecież każda piosenka Łez jest taka sama jak poprzednia i następna! Jak można było do czegoś takiego dopuścić? No chyba,ze liczycie na to co było w zeszłym roku, że zajmiemy 7 miejsce! Fakt będzie to przepustka dla kolejnego polskiego reprezentanta, ale czy warto takim kosztem? Jest jednak jedna w tym "rzeczpozytywna" ,że nie wygrał mój faworyt-GOYA lub przynajmniej jajcarze z PLANETY, bo załamałbym się gdyby mój gust był taki jak WSZYSTKICH, którzy jeszcze raz postanowili postawić na to co znane i pewne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablito Re: Blue Café zwycięzcą polskiego finału konkursu IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 25.01.04, 02:58 Piosenka Blue Cafe w zeszłym roku była dużo lepsza... W tym roku moim faworytem był zespół Sistars i ewentualnie baaaaardzo łatwo wpadająca w ucho, przyjemna, ładnie wykonana i "eurowizyjna" piosenka Kasi Klich. BC przeboleję ale nie mogę pojąć jakim cudem Łzy miały 2 miejsce! Fatalne to było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menea. Latwa ,lekka i przyjemna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.01.04, 03:14 Tylko taka muzyka ma szanse odniesc sukces na festiwalu tandety.Blu Cafe to wybor wsam raz.Dla wszystkich ambitnych dobra rada,wystarczy zmienic kanal.Ja robie to od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxx Re: Latwa ,lekka i przyjemna IP: *.ipt.aol.com 25.01.04, 03:51 Cyce to ona ma . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dam di dam TO WINA 12-LATEK Z KOMORKAMI IP: *.proxy.aol.com 25.01.04, 04:01 Pomyslcie kto wysylal te SMSy. Rostrzygniecie konkursu lezalo w rekach nastolatek ktore widza swoje gwiazdy typu ich 3 dziadow, kasia kicz, blue lzy, itd. w vivie. To byl konkurs popularnosci decydowany przez nastolatkow a nie konkurs piosenki...cyrk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 42nat ŻENADA! finał to 18-20 miejsce Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.04, 07:52 Poczynając od pokręconego prowadzącego, przez wykonawców reprezentujących gminno-powiatowy poziom konkursów, po technikę i umiejetności dialogu z zagranicą - ŻENADA Jest szansa na 18-20 miejsce w Ankarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: ŻENADA! finał to 18-20 miejsce Polaków IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.04, 09:21 W 100% sie zgadzam.20miejsce bedzie nalezalo do BLUE CAFe.Wygrac powinien tylko i wyłacznie Jaaanuszz Raaaaadek i tylko on.Cudny gllos i klassa wielka człowieka.Wcześniej w jego wykonaniu słyszałam juz jedną piosenkę"Wielka woda" i też twierdziłam,że jest superowska.A swoją droga systemy zawiodły tak jak w ubiegłym roku,więc nie oszukujcie,że nie.Robert Leszczyński miał rację,że ten konkurs to wielka farsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakauer Re: ŻENADA! finał to 18-20 miejsce Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.04, 11:26 Zgadzam sie - tylko JANUSZ RADEK.. poza Wielką Wodą zaśpiewał kilka naprawde niezłych kawałków (szczególnie w Teatrze), nie mówiąc że z Dziwnym jest ten świat osiągnął prawie poziom autora.. cóż, kawałek który miał na Eurowizji to raczej nie najlepszy pomysł, a sam konkurs to chyba nie ta grupa odbiorców (vide wyżej: nastolatki z komórkami) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKK Litości!Okupnik spiewa jak rozmamłana żaba,szykuje IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.01.04, 08:15 się kolejny blamaż.Lepiej nikogo już nie wysyłajmy.Potych wszystkich Kasiach Kowalskich,Wisniewskich i tego typu straszydeł wokalnych smeje sie z nas pól europy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart_simpson Re: Litości!Okupnik spiewa jak rozmamłana żaba,sz IP: *.comnet.krakow.pl 25.01.04, 10:19 spokojnie pookojnie...kowalskiej to akurat nie mash co się czepiać.jest chyba jednyną profesionalistką z grona tych co nas kiedykolwiek reprezentowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lord gratulacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.04, 08:52 gratuluje dobrego smaku i wybrania panieneczki, ktora spiewa jakby miala zatwardzenie i nie do konca umiala sobie z tym poradzic. w turcji bedzie ciezki nokaut z taka bryndza, ciezki nokaut! moze choc nie ubierze sie na final tak jak wczoraj bo wygladala jak panienki, ktore stoja wzdlaz trasy. kicz i tandeta. znow bedzie lomot hy hy hy Odpowiedz Link Zgłoś