Gość: Reader IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.01.04, 00:41 ['] Szkoda człowieka... do redaktorów: [brawo za konsekwentną cenzure] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rok_smierci Aleksander Małachowski nie żyje IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.04, 00:41 ['] ['] ['] R.I.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maros Re: Aleksander Małachowski nie żyje IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.04, 01:12 pitu, pitu, pitu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk zdrajca "Solidarnosci", lewicowiec )-: IP: *.twcny.rr.com 27.01.04, 01:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryk_1937 Re: zdrajca "Solidarnosci", lewicowiec )-: IP: 81.212.253.* 27.01.04, 08:31 Jak zwykle prawicowo,antysemicko,klerykana reakcja prawdziwego "patrioty"polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toudi [...] IP: 5.3.1R4D* / 170.252.72.* 27.01.04, 09:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeskJET Re: rusofil i komunista? IP: *.tulane.edu 27.01.04, 09:53 Oczywiscie... i to wlasnie NKWD go kiedys "nauczylo" milosci do Rosji!!! p.S. Niektore glosy na tym forum sa chyba wytworem Ligi Rodzin Polskich, czy jakiegos podobnego im plujacego wokolo zolcia potworka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motyla noga [...] IP: *.star.ceti.pl / 62.121.129.* 27.01.04, 10:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: rusofil i komunista IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 27.01.04, 11:20 Ach, skąd aż tyle tej lewicowej tolerancji! Polecam biografię denata w któryms z numerów Nowego Państwa (jest w necie), gazety bynajmniej nie związanej z LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry człowiek Re : mk , co będzie jak umrze papież ? poczekamy IP: *.comnet.krakow.pl 27.01.04, 13:05 tak,tak robotnicy z 'Solidarności' to byli prawdziwi prawicowcy walczacy o kapitalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd34svr5v Re: zdrajca "Solidarnosci", lewicowiec )-: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 21:24 Gość portalu: henryk_1937 napisał(a): > Jak zwykle prawicowo,antysemicko,klerykana reakcja > prawdziwego "patrioty"polskiego Jak zwykle odzew zmanierowanego czerwonego przygłupa. Na drzewo, parchu. Prostować banany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bust Re: zdrajca "Solidarnosci", lewicowiec )-: IP: *.zapora / 217.96.25.* 27.01.04, 09:44 Ech - to jakby głos Wrzodaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: zdrajca "Solidarnosci", lewicowiec )-: IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 27.01.04, 10:07 Uszanuj wielkiego człowieka, któremu nawet nie dorastasz do pięt, prawicowy karzełku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makjuz Re: zdrajca "Solidarnosci", lewicowiec )-: IP: *.cs.bialystok.pl / *.cs.bialystok.pl 27.01.04, 11:09 Hmmm... Posłuchaj psycholu: "Zadaniem publicysty jest głosić to , do czego doszło jego rozumowanie;zadaniem publicysty jest niezależnie od tego,czy owo rozumowanie jest czy nie jest w smak władzy, Kościołowi,masie społeczeństwu ,narodowi,opinii publicznej,trwać przy swoim w tym przekonaniu,że udziela rady lub przestrogi słusznej,choć komu niemiłej.Zadaniem publicysty jest jeszcze głosić to do kónca.Mimo i wbrew innym...(...),musi powtarzać do końca,nawet gdy jest coraz gorzej,nawet wtedy, gdy go nie słuchają,właśnie wtedy,gdy go nie słuchają (...)". Wiesz ,kiedy to napisał? Nie bo skąd prymityw, którego wodzem był analfabeta, miałby wiedzieć. Napisał to w marcu 1966r a wydał w Iliadzie Półinteligentów w 1972 r (str. 140 połowa pierwszego akapitu w felietonie o Pruszyńskim pt. Umiał myśleć prawdę). Był to człowiek wierny swoim przekonaniom do ostatnich chwil swojego bogatego życia. Znowu te kruki, wrony,padalce i całe to tałatajstwo z lewa, prawa, ze środka będzie bezkarnie mamić maluczkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik ['] Związki zawodowe sa z definicji lewicowe... IP: 212.33.88.* 27.01.04, 11:40 ... bo ich zadaniem jest walka o prawa pracownicze. PS. Choc za Panem Malachowskim nigdy nie przepadalem, to potrafie uszanowac Jego samego jako człowieka. Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie A światłość wiekuista niechaj mu świeci. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pwl Re: Aleksander Małachowski nie żyje IP: *.acn.waw.pl 27.01.04, 01:53 Szkoda... umarł jeden z nielicznych prawdziwych autorytetów na polskiej scenie politycznej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiuk Re: Aleksander Małachowski nie żyje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.04, 18:30 to nie nie wiedziałem, że tak łatwo w polsce zostać autorytetem. drogi pwl-u, od czego to autorytetem był zmarły? ja zapamiętałem go jako człowieka alergicznie reagującego na jakąkolwiek krytykę jego poglądów. jego nienawiść do wszelkiej prawicowości była tym trudniejsza do zrozumienia, że zdaje się był jakimś tam arystokratą, czy innym błękitnokrwistym. był wyśmienitym demagogiem. gdy fakty i zdrowy rozsądek były przeciwko niemu, tym gorzej dla faktów i zdrowego rozsądku. płakać po nim nie będę, choć zawsze można spytać "dlaczego nie jaskiernia" ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dares WIELKA STRATA IP: *.sylaba.tpnet.pl 27.01.04, 00:42 Zmarł wspaniały człowiek, którego zawsze podziwiałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: działkowiczka kondolencje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 00:42 Składam wyrazy współczucia bratu Pana Małachowskiego, księdzu który mieszka w fundacji pomocy biednym dzieciom Odpowiedz Link Zgłoś
anpio Aleksander Małachowski nie żyje 27.01.04, 00:42 Codziennie ktos nas opuszcza, nie zawsze jest on dla nas wazy, nie zawsze wiemy kim był i jak zył, ale w człowieku, który czuje kazda smierc pozostawia zal. Wiec docenmy czas, ktory mamy tutaj i przezyjmy swoje zycie godnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka ...i przypomnijmy sobie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.04, 01:40 jak działał słynny urząd przy ulicy Mysiej w Warszawie... non omnis moriar...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukk98 Re: Aleksander Małachowski nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 02:06 [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adic Odszedl welki, wspanialy Czlowiek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 00:44 Odszedl welki, wspanialy Czlowiek, jeden z najmadrzejszych w tym kraju. Chwala Mu i szacunek. Niewiele moge zrobic, poza oddaniem Mu czci na tym forum. Jesli to przeczytacie, prosze, zastanowcie sie choc przez chwile... Oto zakonczyl sie pewien rozdzial: kultury politycznej, troski o Polske. Bedzie Go brakowalo wszystkim myslacym obywatelom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bordo Re: Odszedl welki, wspanialy Czlowiek... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.04, 01:07 pitu, pitu, pitu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Odszedl welki, wspanialy Czlowiek... IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.01.04, 14:50 "Przegląd" zaczynałam czytać od Jego felietonu. Dzięki Niemu uczyłam się patrzeć na świat i ludzi, na politykę i rozumieć. Dzięki Jego doswiadczeniu, Jego przemyśleniom mogłam wzbogacac moja wiedzę o świecie. To wielki mistrz, autorytet. Jest mi smutno, że odszedł. Cześć Jego pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryk_1937 Re: Odszedl welki, wspanialy Czlowiek... IP: *.dial-in.ttnet.net.tr 02.02.04, 13:29 Chcialem napisac Panie Asko, ze zaczynalem czytac "Przeglad" od jego feljetonu w kazdym z nich widac bylo troske o Polske. A te opinie prawicowych klerykalow nie maja zadnego znaczenia, bo w koncu sami zrozumieja ze bladzili z powazaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co ty pleciesz adi adic, pleciuga z ciebie straszna.. IP: *.torun.mm.pl 29.01.04, 00:35 jego kulturę polityczna pożna zweryfikować w protokołach posiedzeń sejmu a szczególnie komisji etyki poselskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opel13 Re: Aleksander Małachowski nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 00:45 Odszedł wielki POLAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gott Odszedl kolejny autorytet... IP: *.crowley.pl 27.01.04, 00:47 Odszedl kolejny autorytet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atos [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.04, 01:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gotta Re: Odszedl kolejny autorytet... IP: 195.116.149.* 27.01.04, 13:12 a...co?nie naduzywaj tego slowa please!o umarlych tylko dobrze reszta wiec będzie milczeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Aleksander Małachowski nie żyje IP: *.gdynia.mm.pl 27.01.04, 00:48 Będzie nam Ciebie brakować, panie Aleksandrze. Odpowiedz Link Zgłoś
magdatoja1 Re: Aleksander Małachowski nie żyje 27.01.04, 00:50 Ciężko to komentować, kolejna śmierć w tym roku. Aleksander Małachowski to jedna z tych bezwarnych, ale wartościowych postaci polskiej sceny politycznej. Podobało mi się w Nim to, że rzeczy potrafił nazywać po imieniu, członka LPR potrafił z trybuny nazwać nacjonalistą a Lepperowi powiedzieć, że ma zapędy hitlerowskie... Podziwiam Go za taką odwagę Pokój Jego duszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc Re: Aleksander Małachowski nie żyje IP: 213.77.7.* 27.01.04, 10:00 Jakiej duszy? Przecież on byl ateistą... Bardziej by pasowało - "niech robaki będą dla niego delikatne" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzi Re: 80 lat, piękny wiek -POGADAMY JAK BEDZIESZ MIA IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.01.04, 01:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzizi POGADAMY JAK BEDZIESZ MIAL 79 LAT IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.01.04, 01:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Niech odpoczywa w Pokoju z Toba Panem IP: *.crowley.pl 27.01.04, 00:52 Wieczne odpoczywanie racz mu dac Panie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zażenowany Re: Aleksander Małachowski nie żyje IP: *.chello.pl 27.01.04, 00:54 Co to za kretynskie teksty, że umarl najwybitniejszy Polak? Zawsze mnie żenują te dziesiatki totalnie przesadzonych i podnioslych tekstow, wyglaszanych w dodatku w wiekszosci przez ludzi, ktorzy nawet nie wiedza, o kim pisza. I to ekshibicjonistyczne "zapalmy swieczke", "czesc jego pamieci", "wieczne odpoczywanie", "swiec Panie nad jego duszą", "bedzie nam go brakowalo". Umarl czlowiek, taka kolej rzeczy, trzeba uszanowac jego pamiec ale po cholere te wszystkie patetyczne teksty??? Co takiego wybitnego zrobil ten niby najwybitniejszy Polak??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAP Re: Aleksander Małachowski nie żyje IP: *.souyaku.taihoyakuhin.jp / 210.158.206.* 27.01.04, 02:21 Pomijajac opcje polityczna, ktora reprezentowal, to ten czlowiek wniosl a przynajmniej probowal wniesc odrobine kultury do naszego szarego zycia. Przynajmniej ja tak Go pamietam jeszcze gdy bylem w Polsce, prawie 2o lat temu. Wydaje mi sie, ze osoby w ten czy w inny sposob zegnajace Go, wyrazaja tez swoja tesknote za epoka, kiedy kultura bycia i obycia miala kolosalne znaczenie. To pozwalalo na odpor wszelkiemu chamstwu i trwanie przy nadziei, ze pewnego dnia bedziemy na tyle silni aby tego chamstwa sie pozbyc. Chyba sie nie pomylismy. Pozdrawiam JAP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: Aleksander Małachowski nie żyje IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.01.04, 15:00 Do zażenowanego, panie, dobrze,ze chociaż tak się nazwałeś, ale jestem pewna,że nie wiesz co słowo "zażenowanie" znaczy. Nie powinieneś w ogole zabierac głosu, jeśli nie wiesz, kim był Aleksander Małachowski. Zacznij się edukować. Wiedza to potęga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemas Re: Aleksander Małachowski nie żyje IP: *.82-201-80.adsl.skynet.be 27.01.04, 00:55 Odszedł jeden z niewielu porządnych i prawych ludzi polskiej polityki. Cześć jego pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart.kacper Re: Aleksander Małachowski nie żyje IP: *.net / *.pl 27.01.04, 00:57 Pan Marszałek Aleksander Małachowski na zawsze pozostanie w moim sercu. Był przede wszystkim człowiekiem...człowiekiem przez duże C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quikhax Bardzo, bardzo przykra wiadomosc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 00:59 Smutnie sie ten rok zaczyna :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Aleksander Małachowski nie żyje IP: *.chello.pl 27.01.04, 01:11 Wielka strata ! bramo moderatorze, wlasnie odpisywalem jakiemus balwanowi, ale nie moglem wyslac bo juz zescie go wycieli ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reader Re: Aleksander Małachowski nie żyje IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.01.04, 01:13 Moderator dzisiaj nerwowy oj nerwowy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAROL NAJWYBITNIEJSZY POLAK IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.01.04, 01:15 CZEŚĆ JEGO PAMIĘCI Dziękuje bardzo redakcji za wykasowanie "kogoś" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: portos [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.04, 01:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus [...] IP: *.rasserver.net 27.01.04, 05:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demokrata Ja tez odpisywałem... IP: *.gorzow.mm.pl 27.01.04, 01:17 temu Kowalskiemu - jak widać, "prawdziwemu Polakowi-patriocie", przeciwnikowi bezbożnej Unii Pracy. Rzygac się chce. Cześć pamięci Aleksandra Małachowskiego - jednego z niewielu uczciwych ludzi w tym Sejmie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aramis [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.04, 01:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asa Re: Ja tez odpisywałem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 09:11 Ty aramis, wogóle nie rozumiesz co to życie i śmierć. Nie szanujesz życia, szybko je stracisz. Już teraz zacznij sie bać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jotul Re: Ja tez odpisywałem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 09:14 Ty spróbuj dozyć połowy jego wieku, tak uczciwie i szlachetnie yraktując innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Zapamiętajmy Go z lat 90-tych... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 01:17 wyważonego, rozsądnego... o ostatnich latach nie pamiętajmy. Jeszcze styczeń się nie skończył, a tu już tyle osób odchodzi... proferos Trzeciakowski, Góralska, Niemen, Ambroziak, Małachowski... Cześć Ich Pamięci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3nfr8vj [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 03:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asa Re: CENZURA NA FORUM ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 09:29 Takie są zasady Forum. Nie przeczytało się! To wynocha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TK Re: Zapamiętajmy Go z lat 90-tych... IP: *.satra.pl 27.01.04, 13:26 Właśnie. Za dużo wartościowych ludzi odchodzi z niezwykłego pokolenia tych co pamiętają Polski Lwów i Wilno, wojnę, Stalinizm... Przecież tak niedawno umarli również Grudziński, Zofia Hertz, Kisiel, Waldorf, Turowicz, Giedrojć... i wielu innych ważnych ludzi! Aż boję się bo wiem że w nie tak dalekiej przyszłości, nieuchronnie odejdzie Karol Wojtyła, wielki Miłosz (który już po 90-ce!), Kołakowski, a potem pewnie również i Lem, i Różewicz, i Mazowiecki, i ks. Twardowski i parę osób jeszcze A ja nie chcę... Kto zostanie? Kuba Wojewódzki? Świetlicki? Roman Giertych? Kinga Dunin? Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emily ZMARL WIELKI CZLOWIEK IP: *.dc.dc.cox.net 27.01.04, 01:19 Czesc jego pamieci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michnik du...a nie panicz IP: *.proxy.aol.com 27.01.04, 01:21 adasiu ukroc cenzure Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michnik wielki zarlok! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.01.04, 01:29 kiedys siedzialem obok niego podczas hitelowego sniadania przy stoliku. i zapamietam go do konca (mojego) zycia, bo nigdy wczseniej jeszce nie widzialem, zeby jeden czlowiek mogl tyle zjesc. praktycznie cala mise konfitur z jagod przeznaczona dla 50-ciu gosiu wsunal sam osobiscie. nie liczac tego co zjadl wczesniej. niezapomniane rowniez jego peany na czesc bialoruskiego dyktatora lukaszenki. m. nalezal, pod konec zycia, do szerokiego grona swirow w polskiej polityce obok takich pstaci jak korwin-mikke, lepper czy tyminski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek_kiom. Re: Aleksander Małachowski nie żyje IP: *.bchsia.telus.net 27.01.04, 01:27 czy obrazliwe slowa o tym WIELKIM CZLOWIEKU nie napisal przypadkiem "solidarnosciowiec" przez male sss i prawdziwy katolik?tylko tacy zieja nienawiscia do MADRYCH, UCZCIWYCH RZETELNYCH OBYWATELI .PANIE ALEKSANDRZE z PANA odejsciem umiera nadzieja na godny sejm, na politykow z klasa, na normalnosc. Chylimy czola,.....".....tym co sluza ojczyznie ....otwarta droga do nieba "( -) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKTTTTTTT Re: Aleksander Małachowski nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 04:21 Nie żartuj sobie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nick SMUTEK!!!!!! IP: *.essex.ac.uk 27.01.04, 01:27 Panie Aleksandrze na zawsze pozostanie pan w naszych sercach i umyslach. Zawsze byl pan czlowiekiem ktorego szanowalem i cenilem. Powiem szczerze odszedl jeden z najwiekszych politykow polskiej lewicy!!! Myslami zawsze z panem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egfsdfssdf Re: Aleksander Małachowski nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 01:35 > do redaktorów: > [brawo za konsekwentną cenzure] Brawa dla twoich szarych komórek. Dla wszystkich trzech na krzyż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reader Re: Aleksander Małachowski nie żyje IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.01.04, 01:41 Nie pisz łaskawco, jeśli nie wiesz o co chodzi. Pierwotny tekst o śmierci A.M. był dość poważnie zniekształcony a wszystkie krytyczne uwagi na forum zastały wycięte... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patton Niewiarygodne ! To bardzo smutna wiadomosc!!! IP: *.proxy.aol.com 27.01.04, 01:36 Wielki i wspanialy czlowiek, pelen niezwyklego majestatu i tak wierny swoim pogladom. Mowil ostatnio publicznie, ze niedlugo umrze, ale wszyscy traktowali to jako megalomanie. Wielki arystokrata o skromnym sposobie zycia. Poznalem go w 1992 roku jak byl nauczycielem wiedzy o spoleczenstwie w Liceum im. Batorego w Warszawie. Zdumiewal swoja niezaleznoscia czesto niepopularnych pogladow. Nie moglem sie nadziwic, ze marszalek senior Sejmu RP, oczlowiek ogromnej, wrecz rycerskiej postury jezdzil fiatem 126p. Zal mi go bylo, kiedy swolocz od Kaczorow z PC pobila go na ulicy, kiedy stanal w obronie prezydenta Walesy i nie chcial dopuscic do zapalenia kukly glowy panstwa. Nie zalil sie, ze przez lata opiekowal sie bardzo chora zona. Zawsze mialem cicha nadzieje, ze wystartuje w wyborach prezydenckich. Jaki bylby to kontrast do tych wszystkich miernot garnacych sie do Palacu Namiestnikowskiego. Ogromna strata. Moje najglebsze wyrazy wspolczucia dla rodziny Pana Marszalka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyton Re: Niewiarygodne ! To bardzo smutna wiadomosc!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.04, 01:43 Zaiste, to niewiarygodne, zważywszy na młody wiek denata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek_kiom Re: Niewiarygodne ! To bardzo smutna wiadomosc!!! IP: *.bchsia.telus.net 27.01.04, 01:48 dziekuje ci za twoja wypowiedz ,czytasz zapewne tak ,jak ja te uragajace normalnym ludziom wypowiedzi, dlaczego te "moralne "wampiry nie znajace ani historii ani podstawowych zasad wychowania zabieraja glos ?ciszej nad ta trumna ,uszanujcie siebie ,jak nie potraficie uszanowac pamieci drugiego czlowieka . NON OMNIS MORIAL !!!!!!!PANIE ALEKSANDRZE !!!!"ROZMOWY NOCA " z PANIA HALINA pozwolily mi przetrwac niejedna trudna chwile .dziekuje PANU .!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś