venus99 14.12.09, 22:21 i jak się czujecie hieny z tvn????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
remez2 Re: 85% za Generałem 14.12.09, 22:25 Hiena zawsze czuje się dobrze. Taką ma naturę. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: 85% za Generałem 14.12.09, 22:26 patrząc na uśmiechnięte twarze 2 prostaczków z tvn zgadzam się,taka natura hien vel ścierwojadów. Odpowiedz Link Zgłoś
sas125 Re: 85% za Generałem 15.12.09, 00:54 85% ? gdzie i kiedy -chyba w studio w skladzie passent,urban i monisia moze nawet wtedy i 100% Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: 85% za Generałem 14.12.09, 22:25 venus99 napisał: > i jak się czujecie hieny z tvn????? Może nie z TVN, tylko z PiS-u? Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: 85% za Generałem 14.12.09, 22:27 miałem na myśli mistrza Sekielskiego i jego pomagiera. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: 85% za Generałem 14.12.09, 23:06 venus99 napisał: > miałem na myśli mistrza Sekielskiego i jego pomagiera. Sekielski to jest gnojek i kompletnie nie mogę zrozumieć dlaczego Morozowski tak mu się podporządkował. Przecież kiedy Moroz był już wytrawnym dziennikarzem Sekiel był - jak to się wśród radiowców mawia- podstawką pod mikrofon. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Za taariszczem gienieralom! 14.12.09, 22:27 Zeby bylo jasne, o ktorego gienierala sie rozchodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
kriss_7 Re: 85% z PZPR ?? za zdegenerałkiem, ...?? 14.12.09, 22:28 ... to za mało za mało za mało ... Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: 85% z PZPR ?? za zdegenerałkiem, ...?? 14.12.09, 22:31 fakt-pisich coraz mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki generał 14.12.09, 22:30 współpracownik wojskowych słuzb specjalnych zaraz po wojnie współtwórca inwazji sowietskiej na czechy dzielny wojak w bojach ze stoczniowcami na ulicach gdyni w 1970 zbawca ojczyzny w grudniu 1981 roku Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: generał 14.12.09, 22:36 aaki napisała: > współpracownik wojskowych słuzb specjalnych zaraz po wojnie > współtwórca inwazji sowietskiej na czechy > dzielny wojak w bojach ze stoczniowcami na ulicach gdyni w 1970 > zbawca ojczyzny w grudniu 1981 roku Dodaj, że to dzięki generałowi możesz pisać takie głupoty, jakie piszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: generał 14.12.09, 22:39 Dodaj, że to dzięki generałowi możesz pisać takie głupoty, jakie piszesz... Tego to bym akurat na plus Generała nie zaliczył. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: generał 14.12.09, 22:43 remez2 napisał: > > Dodaj, że to dzięki generałowi możesz pisać takie głupoty, > > jakie piszesz... > Tego to bym akurat na plus Generała nie zaliczył. No tak. Nie ma róży bez kolców... :) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki no nie tylko, bez przesady 14.12.09, 22:41 także dzieki kiszczakowi i urbanowi. im tez trochę zawdzieczam Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: no nie tylko, bez przesady 14.12.09, 22:44 aaki napisała: > także dzieki kiszczakowi i urbanowi. > im tez trochę zawdzieczam I co z tego jak w główce pusto i sensownego nic za bardzo nie masz do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: no nie tylko, bez przesady 14.12.09, 22:49 ty zas masz wypełniona puszkę mózgową dziełami lenina. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 A SOBIE co? 14.12.09, 23:11 aaki napisała: > także dzieki kiszczakowi i urbanowi. > im tez trochę zawdzieczam Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: A SOBIE co? 14.12.09, 23:17 wszysto co mam zawdzieczam towarzyszom z pzpr i generałowi. wielkiem zwiazkowi radzieckiemu takoz Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Rozumiem. 14.12.09, 23:21 aaki napisała: > wszysto co mam zawdzieczam towarzyszom z pzpr i generałowi. > wielkiem zwiazkowi radzieckiemu takoz Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A gienieral Miliewskij? 14.12.09, 23:17 A taariszcz Baryla? Nie nado zabywat' etich nastojaszczych taariszci! Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Nie nada zabywat' toże tawariszcza Rajmunda. 14.12.09, 23:24 marouder.eu napisał: > A taariszcz Baryla? Nie nado zabywat' etich nastojaszczych taariszci! Odpowiedz Link Zgłoś
aaki jaruzelski to zdyscyplinowany wyznawca 14.12.09, 23:26 idei komunizmu. reszta to tylko wynik jego spaczonego myslenia. nigdy nie przyzna sie do zyciowej pomyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Podobie jak nie przyznałby się towarzysz Rajmund 14.12.09, 23:30 gdyby żył! aaki napisała: > idei komunizmu. > reszta to tylko wynik jego spaczonego myslenia. nigdy nie przyzna sie > do zyciowej pomyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 [...] 14.12.09, 23:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: generał 15.12.09, 00:03 taziuta napisał: > Dodaj, że to dzięki generałowi możesz pisać takie głupoty, > jakie piszesz... Jaruzelski wynalazł internet? Nie Gore? Odpowiedz Link Zgłoś
tornson [...] 14.12.09, 22:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd W sprawie ukradzionej willi? 14.12.09, 22:39 Czy najazdu na Czechosłowację? Odpowiedz Link Zgłoś
tornson [...] 14.12.09, 22:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Przecież wiesz, że piszesz nieprawdę. 14.12.09, 22:56 bo to pisuarowy wyrobnik.oni z tego zyją. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Przecież wiesz, że piszesz nieprawdę. 14.12.09, 22:58 venus99 napisał: > bo to pisuarowy wyrobnik.oni z tego zyją. hhehehe...wystarczy obejrzeć nocną zmianę i nie pisać głupot:-) Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Przecież wiesz, że piszesz nieprawdę. 14.12.09, 23:01 witoldzbazin napisał: >> hhehehe... Lepper???śmieszek tak samo głupawy. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Przecież wiesz, że piszesz nieprawdę. 14.12.09, 23:05 venus99 napisał: > witoldzbazin napisał: > > >> hhehehe... Lepper??? ten coś zrobił dla chłopów RP...bo twój premierek nic i dla nikogo heheheh poza kolesiami z Po Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 [...] 14.12.09, 23:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 [...] 14.12.09, 22:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: 85% za Generałem 14.12.09, 22:45 U Lisa była sonda: Czy generał Jaruzelski dobrze przysłużył się Polsce? Tak - 85% Nie - 15% Polacy nienawidzą, kiedy wszyscy kopią jednego Ja też Odpowiedz Link Zgłoś
tornson [...] 14.12.09, 22:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: 85% za Generałem 14.12.09, 22:40 venus99 napisał: > i jak się czujecie hieny z tvn????? Hieny to fakt, ale przy TVPiS, Polsat, o rydzyjkach niewspominając, TVN i tak zachowuje jeszcze ledwo zauważalną iskierkę obiektywizmu. To najlepiej świadczy jak przestrzeń massmediów w Polsce jest zakłamana. Tak jednostronnie zakłamanej propagandy nie było w Polsce od czasów stalinizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: 85% za Generałem 14.12.09, 22:57 tylko 17 razy więcej niż tv Trwam.klęska! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd W nagrodę powinni dostać po 10 pał na plery 14.12.09, 23:05 Żeby wiedzieli co popierają. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: W nagrodę powinni dostać po 10 pał na plery 14.12.09, 23:17 douglasmclloyd napisał: > Żeby wiedzieli co popierają. Ty w nagrodę powinieneś pomieszkać przez rok w kraju gdzie panuje anarchia, żebyś wiedział co TY popierasz. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: W nagrodę powinni dostać po 10 pał na plery 14.12.09, 23:22 tornson napisał: > douglasmclloyd napisał: > > > Żeby wiedzieli co popierają. > Ty w nagrodę powinieneś pomieszkać przez rok w kraju gdzie panuje anarchia, > żebyś wiedział co TY popierasz. W przeciwieństwie do ciebie mieszkałem. Większości się podobało, ale przyszedł dyktator, nastąpił marazm i gospodarcza zapaść. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: W nagrodę powinni dostać po 10 pał na plery 15.12.09, 00:19 douglasmclloyd napisał: > W przeciwieństwie do ciebie mieszkałem. Większości się podobało, ale przyszedł > dyktator, nastąpił marazm i gospodarcza zapaść. Fajnie było siedzieć od rana do nocy i się opie...ć co? Tylko że przez te wasze strajki ludzie musieli stać w niemiłosiernych kolejkach po byle pierdołę. Generał zakończył wam solidaruszym nierobom Eldorado, a normalnym ludziom pozwolił w końcu odetchnąć we w miarę normalnych warunkach (na pewno normalniejszych niż okres solidaruszej anarchii). Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: W nagrodę powinni dostać po 10 pał na plery 15.12.09, 01:16 tornson napisał: > douglasmclloyd napisał: > > > W przeciwieństwie do ciebie mieszkałem. Większości się podobało, ale przy > szedł > > dyktator, nastąpił marazm i gospodarcza zapaść. > Fajnie było siedzieć od rana do nocy i się opie...ć co? Tylko że przez te > wasze strajki ludzie musieli stać w niemiłosiernych kolejkach po byle pierdołę. > Tomson, banda generała Jaruzelskiego karti na cukier wprowadziła już w 1976. Stan wojenny i trep w każdym zakładzie pracy niczego nie poprawił. Kartki zniesiono dopiero w '89, a za nielegalny ubój mogłeś trafić do pierdla, jak za okupacji. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: W nagrodę powinni dostać po 10 pał na plery 14.12.09, 23:25 Generała należy umieścić w domu starców prowadzonym przez Caritas. Tam o chlebie i wodzie, w zatęchłym pokoiku mógłby spisywać swoje przemyślenia. 23. PS.On już jest pewny, że zostanie pochowany na Powązkach Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: W nagrodę powinni dostać po 10 pał na plery 14.12.09, 23:27 oryginal23 napisał: > Generała należy umieścić w domu starców prowadzonym przez Caritas. > Tam o chlebie i wodzie, w zatęchłym pokoiku mógłby spisywać swoje > przemyślenia. > 23. > PS.On już jest pewny, że zostanie pochowany na Powązkach Chyba na podwiązkach, które Goebbles stanu wojennego dostarczy z wizytowanych burdeli. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nie! Zasuszyc i umiescic gienierala w szklanej.. 14.12.09, 23:27 ..gablotce, celem odbywania dziekczynnych,laickich pielgrzymek! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu [...] 14.12.09, 23:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki iwystarczyłaby jedna 14.12.09, 23:19 zaraz by sie im odwidziała miłośc do generało Odpowiedz Link Zgłoś
tornson [...] 14.12.09, 23:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: 85% za Generałem 14.12.09, 23:22 henryk.log.2 napisał: > > TVN i tak > > zachowuje jeszcze ledwo zauważalną iskierkę obiektywizmu....??? > > forum.gazeta.pl/forum/w,28,104372629,104375123,Re_Lis_czy_Sekielski_.html Oczywiście nie pisałem o tych dwóch chłystkach którzy powinni CV Rydzykowi w zębach zanieść, tam by się czuli jak u wśród swoich. Ale ogólnie TVN jeszcze baaaaardzo żadko dopuszcza jakieś odmienne zdanie, czasem zaprosi kogoś kto myśli inaczej niż solidarusza masa. Ja TVN i jego pluralizm medialny na tle reszty traktuję jak jednookiego wśród ślepców. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd 100% Czechów popiera generała! 14.12.09, 23:54 I są mu wdzięczni, że ich też uratował. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu To samo mieszkancy Trojmiasta i Szczecina.. 15.12.09, 00:00 ..w Elblagu tez by sie troche znalazlo sympatykow:/ Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Czesi ocenili już dawno Polaków 15.12.09, 01:24 douglasmclloyd napisał: > I są mu wdzięczni, że ich też uratował. I tego zdania się trzymają. www.youtube.com/watch?v=vhOtD2x2PSE Na Szczęście ja ze Sląska więc mają inne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Czep się Zaolzia... 15.12.09, 19:06 hummer napisał: > douglasmclloyd napisał: > > > I są mu wdzięczni, że ich też uratował. > > I tego zdania się trzymają. > > www.youtube.com/watch?v=vhOtD2x2PSE > Na Szczęście ja ze Sląska więc mają inne zdanie. > > Odpowiedz Link Zgłoś
eres2 Niech więc nikt się już nie dziwi, 14.12.09, 23:59 że także to społeczeństwo wybrało (i to dwukrotnie) na swojego prezydenta byłego członka komitetu centralnego PZPR – Aleksandra Kwaśniewskiego, że premierem polskiego rządu został były członek Biura Politycznego KC PZPR – Leszek Miller i że duża część tego społeczeństwa upatruje kolejnego członka komitetu centralnego PZPR, Cimoszewicza, na swojego następnego prezydenta. Nie zdziwię się więc, jeśli w którejś z kolejnych sond większość tych samych anonimowych przedstawicieli społeczeństwa stwierdzi, że Josif Dżugaszwili (ksywa „Stalin”), był nieodżałowanej pamięci genialnym przywódcą ludzi pracy miast i wsi i dobroczyńcom Polski i Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Otoz to, Eresie:( 15.12.09, 00:03 I zauwaz jak ta sympatia do taariszcza gienierala idzie czesto "w poprzek" artykulowanych tu ogolniejszych sympatii politycznych:) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss_7 ... biedni, upośledzeni przez PRL ... 15.12.09, 00:12 ... tak właśnie zagłosują .... Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: 85% za Generałem 15.12.09, 11:47 z jednej strony Generał,Virtuti Militar,piękna polszczyzna, nieskazitelne zachowanie,elegancja stroju-widać klasę.z drugiej strony tłumek sfrustrowanych obszczymurków z pianą na ustach.rękoma w szambie i plugastwem na języku. taka jest to drobna różnica Odpowiedz Link Zgłoś
niematentego wiadomo już że 20000 sms'ów wysłał sam Kwaśniewski 15.12.09, 11:54 venus99 napisał: > i jak się czujecie hieny z tvn????? Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: wiadomo już że 20000 sms'ów wysłał sam Kwaśni 15.12.09, 13:01 jak widać nie dość,że dobry prezydent to w dodatku pracowity.nie to co kacza miernota. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen94 kazał to wysyłali! myslisz ze on osobiscie? 15.12.09, 13:31 he he naiwny :) Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: kazał to wysyłali! myslisz ze on osobiscie? 15.12.09, 20:36 ja nie pisuar parafialny. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos To może gienierała na marszała? 15.12.09, 12:01 Wierni zgłaszali już taki pomysł w stanie wojennym, tak komentowany: Jakże by to było klawo Gdyby Moskwa awans dała Wojtusiowi na marszała. Miło byłoby, ach miło! Buntowszczyków prosto w ryło Zamiast pałą lać buławą. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Byla juz taka inicjatywa:) 15.12.09, 15:24 Za Stanu Wojennego albo tu po jego zakonczeniu. Gienieral skromnie odmowil wtedy tzw. czynnikowi spolecznemu:) Odpowiedz Link Zgłoś
paolo74 Pała z historii! 17.12.09, 19:48 Pewnie nie pamiętasz i na historii się nie nauczyłeś, ale Jaruzelskiego chcieli zrobić marszałkiem pod koniec lat 70-tych i odmówił. ups... ja to pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt i jak się czujecie hieny z tvn????? 15.12.09, 13:29 Zdecydowanie normalnie. Będą jeszcze zacieklej szarpać i hienochichotać. Odpowiedz Link Zgłoś
adamusb Re: 85% za Generałem 15.12.09, 13:56 Cóż, czuję się dziwnie. Sowiecki agent, który już dawno powinien być pozbawiony wszelkich dystynkcji i przywilejów, ma lepiej niż Ci, którzy walczyli z tym okrutnym systemem reprezentowanym przez agenta Jaruzelskiego. Jestem przerażony, jak krótką mamy pamięć. Jestem przerażony, jak łatwo niektórzy wybaczają swoim niedawnym oprawcom. Jestem przerażony, że kanalie chodzą po świecie i wielu uznaje je za autorytet. Jak widać ponad 45 lat indoktrynacji i propagandy wielu zrobiło z mózgów sieczkę. Do tego dochodzą Ci, dla których Stan Wojenny to taka sama bajka jak II WŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re:Jestem przerażony 15.12.09, 14:18 nieprzebranymi zasobami nienawiści i mściwości z jednej strony i brakiem refleksji co naprawdę oznacza określenie kanalia, oprawca i okrucieństwo systemu. O "prawdziwości" tych określeń świadczy właśnie te 85 %. Odpowiedz Link Zgłoś
adamusb Re:Jestem przerażony 15.12.09, 14:39 prawieemeryt napisał: > nieprzebranymi zasobami nienawiści i mściwości z jednej strony i > brakiem refleksji co naprawdę oznacza określenie kanalia, oprawca i > okrucieństwo systemu. O "prawdziwości" tych określeń świadczy > właśnie te 85 %. z którą częścią wypowiedzi sie nie zgadzasz? Człowiek, który wysługiwał się takiemu systemowi, jaki wtedy panował, zasługuje na potępienie, a nie szacunek Człowiek, który wydał rozkaz strzelania do bezbronnych ludzi w roku 70 i 81, zasługuje na potępienie, a nie szacunek. Człowiek, który zdławił na 8 lat nadzieję, na normalne życie milionom obywateli zasługuje na potępienie, a nie szacunek. Człowiek, który godził się na "ścieżki zdrowia", mordy polityczne, itp. zasługuje na potępienie, a nie szacunek. Ja rozumiem, że niektórym żyło się w tamtych czasach bardzo dobrze, dlatego teraz tęsknią za powrotem "generała", tak jak wielu wierzyło, że kiedyś powróci generał Anders na białym koniu. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Wpadłeś w pułapkę własnej logiki. 15.12.09, 15:46 Właśnie teraz u schyłku życia mnie akurat żyje się zdecydowanie lepiej niż pod "panowaniem" generała i jego poprzedników. Mówisz o roku 80 jak o 45 - to już ne było to samo. Ale w przeciwieństwie do ciebie nie jestem pewnien, że to Generał był winien całemu złu całego ówczesnego świata. Wiesz co to znaczy bezsilność i bezradność z racji braku możliwości decydowania o samym sobie? Myślę, że twój sposób myślenia i rozumowania nie zasługuje na więcej uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re:Jestem przerażony 15.12.09, 20:56 Wodzu - piszesz o górnikach , stoczniowcach itd. Odpowiedz Link Zgłoś
paolo74 Piszesz o Piłsudskim 17.12.09, 19:50 Bo dokładnie takie same rzeczy robił tylko bez porównania więcej niż Jaruzelski, Gierek i Gomułka razem wzięci. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Piszesz o Piłsudskim 17.12.09, 20:40 to przekracza poziom wiadomości historycznych młodych obszczymurków. nie wiem czego uczą ich w szkołach ale zazwyczaj chluby swoim nauczycielom nie przynoszą.chociaż jeżeli uczą ich tacy tytani intelektu jak niejaki kecawa,nauczyciel z Olsztyna to nie ma sie co dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: 85% za Generałem 15.12.09, 15:13 no cóż, resztki biura politycznego głosowały..... Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: 85% za Generałem 15.12.09, 15:40 całkiem liczne te resztki w przeciwieństwie do solidaruchów. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: 85% za Generałem 15.12.09, 20:41 Hitler POdobny POsiadał stan POpularności Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Re : waequ => 15.12.09, 20:50 nie przesadzaj z nienawiścią-to pospolita kreatura zasługująca jedynie na splunięcie.o jego aberacji umysłowej najlepiej świadczy odwołanie sie do Hitlera pozbawione logiki i w dodatku prawidłowej interpretacji.ten dureń to podobno jakiś nauczyciel z Olsztyna, pewnie katecheta sądząc po poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Re : waequ =>Hitler a Jaruzel 15.12.09, 20:54 Brak logiki? Zakładają niektórzy, że Jaruzel jest ojcem przemian demokratycznych po 1989 roku? Zakładają niektórzy że dzięki Hitlerowi mamy polski Olsztyn- wszak to on wywołał wojnę w wyniku której mocą decyzji z Teheranu, Jałty i Poczdamu dostaliśmy Olsztyn zaiste dziwna ta logika ludzi pozdrawiam serdecznie kecaw- a jak tam autorytety moralne z PO Lisek, Piesiewicz, Chlebowski, Tusk, Palikot , Niesiołowski ? Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Re : waequ =>Hitler a Jaruzel 15.12.09, 21:01 uczynię ci zaszczyt i odpowiem: Hitler miał olbrzymie poparcie kiedy przejął władzę i w początkowym okresie wojny odnosił zwycięstwa.Jaruzelski ma w dalszym ciągu olbrzymie poparcie dzisiaj mimo prawie 30 lat podłych i kłamliwych ataków paszkwilantów.jeżeli nie widzisz różnicy to miej pretensje do rodziców,że spłodzili takiego nieudacznika. autorytety PO pewnie tam gdzie autorytety pisuarowe-Kaczyńscy, Wasserman,Kurski,Lipiński i cała reszta tej menażerii.zawsze mówiłem,że jedni od drugich niewiele się różnią. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Re : waequ =>Hitler a Jaruzel 15.12.09, 21:12 Często porównuje się Hitlera do Stalina! Stalin okazał się zwyciężcą. Popularność jego POmimo wielokrotności zbrodni( czasami piszą że był gorszy bo nade wszystko mordował swoich) nadal utrzymuje się w Rosji na POziomie porównywalnym z Jaruzelem( może wyższym ?). czy to Cię nie zastanawia ? POmyśł przz chwilę jak by się POtoczyła POpularność tego pana z wąsikiem gdyby to on wygral II wojnę? Nie twierdzę ,że po latach i to wielu latach POpularnośc Stalina się utrzyma, nie twierdzisz chyba że po latach wielu Jaruzel będzie tak samo POpularny? pozdrawiamserdecznie i chcę POchwalić że potrafisz nie używać inwektyw- szkoda że tak rzadko platformenski elektorat tak czyni z miłym kwa kwa kecaw kaczysta Odpowiedz Link Zgłoś