Dodaj do ulubionych

Dworak: misją TVP jest cały program

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 14:30
Panie Dworak , nie musi pan robic badan marketingowych ,wystarczy aby
wiadomości o 19.30 były polskie ,nie "białoruskie" , to może znowu zaczne je
oglądać.
A na początek ma pan u mnie kredyt zaufania, oglądne kilka razy
Wiadomosci ,zobacze czy coś sie zmieni...
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: wałbrzyski Re:NINE TERENTIEW WYWALIC NA ZBITY PYSK IP: 81.168.209.* 30.01.04, 14:36
      • Gość: tele.widz Nie tylko NINE TERENTIEW WYWALIC NA ZBITY PYSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 15:29
        Lista do wywalenia jest spora: oprocz caly zespol Wiadomosci z Durczokiem,
        Pienkowska i Jeneralskim na czele. Ponadto Molek, zaplutego Piotra Kraske i
        Kamela. Te liste trzeba oczywiscie wydluzyc!!!
        Mysle, ze byloby doskonale zmienic nazwe 'Wiadomosci' na cos nowego, a moze
        nawet nadawac go pol godziny pozniej - np. o 20. Nazwa tego programu zbyt sle
        sie kojarzy, pora rowniez. No i nie mialbym nic przeciw by ten nowy program
        stworzyl sam Tomasz Lis i zebral tam najlepszy zespol dziennikarzy.

MOze w koncu bedziemy mieli TVP a nie TeleKomune.
        • Gość: debil Re: Nie tylko NINE TERENTIEW WYWALIC NA ZBITY PYS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 12:48
          Kamela szkoda, ona taka ładna.
      • Gość: jaa_ga Re:NINE TERENTIEW WYWALIC NA ZBITY PYSK IP: *.aster.pl / *.acn.pl 31.01.04, 12:55
        Jeśli tego nie zrobi - nie uzyska wiarygodności.
        Ta caryca Katarzyna zrobiła sobie z Dwójki prywatny dwór
        z fraucymerem, lokajami i błaznami - rozśmieszaczami.
        To Neron w spódnicy!
        Młynarska też koniecznie do sczyszczenia - Jej mizdrzenie się
        przyprawia mnie o mdłości. Infantylizm wtórny, podobnie jak Caryca:((
        Ta kamaryla już nawet się nie kryje przed opinią publiczną:((
        • Gość: sago Re:NINE TERENTIEW WYWALIC NA ZBITY PYSK IP: *.echostar.pl / 217.153.106.* 31.01.04, 16:00
          Popieram ! Wiekszosc tzw. " gwiazd" TVP 1 i 2 nalezy zmienic; siedza i robia
          wciaz to samo od lat, tworza towarzystwo wzajemnej adoracji i jeszcze biora za
          to dziesiatki tysiecy zlotych miesiecznie. Za co ? Za to, ze w odstepach 2-4
          tygodniowych ogladamy wciaz powtorki starych programow. I jeszcze nadaja to w
          cyklu " na zyczenie widzow " ! Szczyt bezczelnosci.
          Poza tym nie moge juz patrzec na krecace zuchwami prezenterki - dotyczy to
          wszystkich bez wyjatku - moze to od ciaglego zucia gumy ? Niedawno na zdjeciu z
          oficjalnej imprezy pokazano Molek, itp. w usmiechu nr 5 z guma du zycia na I
          planie jamy zebowej.
          I jeszcze TVP domaga sie placenia abonamentu ! Za co ? Kiedy TVP zakupila
          ciekawy, nowy film; kiedy zrobiono dobry program rozrywkowy ? Takim z pewnoscia
          nie byla ta kolejna chala na Sylwestra.
          Pytanie do N.Terentiew : jaki sens ( poza umozliwieniem znajomym zarobienia
          pieniedzy ) ma zapraszanie do rozmow " przy barku " takich osobnikow jak
          Saleta, ktorzy nie umieja sie porzadnie wyslowic ?
          Kiedys TVP2 bylo TV dla ludzi myslacych, ktorzy nie trawia glupkowatych
          sitcomow z Brazylii, USA i Polski; teraz to nawet Polsat i TVN miewaja czasem
          wiekszy % porzadnych programow.
    • Gość: dfs Re: Dworak: misją TVP jest cały program IP: *.chello.pl 30.01.04, 14:37
      Ty sie debilu na bialorus moze przejezdz zamiast bzdury wypisywac!
      bys zobaczyla jak tam wygladaja zycie i media!
      juz rzygac mi sie chce od ludzi ktorzy porownuja tvp do tv bialoruskiej!
      puknijcie sie w glowe, wasza zapalczywosc i nienawisc przeslania wam nie tylko
      oczy ale i rozum!
      • doro6 Re: Dworak: misją TVP jest cały program 30.01.04, 15:04
        Współczuję Ci mocno,jeśli znasz TV i zycie w B. z autopsji, ale rozumiem
        wypowiedź greya jako figurę retoryczną.
        Swoją drogą : albo misja, albo badania marketingowe.
        Temu programowi wiele by pomogło proste przestawienie godzin emisji.
        Nie jest żadną tajemnicą, że niegdyś Polacy oglądali chętnie teatr telewizji,
        dobre filmy i będą to chętnie oglądać o 20.00.
        Ale z badań wyniknie, że wolą tasiemcowe seriale, teleturnieje, biesiady, a
        najchętniej łubudu, bo o teatrze już zapomniano.
        No to co zrobić z wynikami takich badań?
        • Gość: dfs Re: Dworak: misją TVP jest cały program IP: *.chello.pl 30.01.04, 15:10
          teatr telewizji jest jak zwykle co tydzien w poniedzialek o 21 na tvp1

• doro6 Re: Dworak: misją TVP jest cały program 30.01.04, 15:23
            Powtórzę z naciskiem: to, do czego oglądania chcemy ludzi zachęcić (misja),
            daje się o 20, tak jak to robiły "komuchy".
        • Gość: k7i7 Re: Dworak: misją TVP jest cały program IP: *.wma.east.verizon.net 30.01.04, 15:17
          Moja teoria:godziny nadawania dobrych filmow i teatru TV to skuteczna metoda na
          wybicie pozostalosci polskiej inteligencji ktora pozbawia sie snu (albo
          tresciwego pokarmu).Dworak wyglada na przestraszonego a taki niestety nie bedzie
          nic mogl zrobic.Boze!
      • Gość: debil Re: Dworak: misją TVP jest cały program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 12:50
        Ty dfs, może ty jesteś z redakcji Wiadomości ?
    • Gość: darekw Oto koniec morzonek IP: 213.227.80.* 30.01.04, 15:01
      Ci, ktorzy mieli cicha nadzieje na zmiane idiottenrudfunk TVP-1 i TVP-2,
      powrot dobrych programow z banicji poznonocnej juz wiedza, nie zmieni sie nic,
      kasa, misiu, kasa!!!!
    • Gość: Mikelos ha! przeciez jak Dworak bedzie szefem to.. IP: *.local.pl / *.lama.net.pl 30.01.04, 15:54
      wywala Nine.. i skonczy sie landrynkowa do wymiotow Jola Kwasniewska na kazdym kroku..
      hahahahha...
      jestem calkowicie przekonany, ze wybor Dworaka oznacza koniec Joli:)))

pytanie tylko kto zostanie prezydentem.. bo chyba nie Lepper..
      moze Tusk, a moze Lis..

jak myslicie??
    • katarsis prośby 30.01.04, 15:57
      1. Mam prośbę o niezatrudnianie polityków do prowadzenia programów (vide:
      Pastusiak ze swoim cyklem o amerykańskich prezydentach)

2. O stały monitoring i zachowanie proporcji w prezentacji poszczególnych
      partii politycznych

3. O wyciągnięcie konsekwencji wobec prezenterów dorabiających jako twarze w
      reklamie (Durczok, Pieńskowska, Schymalla)

4. O dociekliwość dziennikarską, ktora stała się domeną mediów niepublicznych -
      a zupełnie znikneła z anteny TVP

5. O ustalenie sztywnego harmonogramu i zasad procedur przetargowych

6. O powoływanie poszczególnych dyrektorów w drodze konkursów

7. O wsparcie i rozwój dla polskiej kultury

Za taką TVP zapłacę abonament.
      • ayran Re: prośby 30.01.04, 16:53
        katarsis napisała:

> 1. Mam prośbę o niezatrudnianie polityków do prowadzenia programów (vide:
        > Pastusiak ze swoim cyklem o amerykańskich prezydentach)

Pod warunkiem, że TVN pozbędzie się detektywa Rutkowskiego z koalicyjnego klubu
        Romana Jagielińskiego. TVP powinna dodatkowo przestać pokazywać stare odcinki z
        Borewiczem a także fragmenty meczów piłkarskich, w których bramki strzelał
        senator Lato, oraz walk bokserskich, w których razy rozdzielał poseł Kulej.

• katarsis Re: prośby 31.01.04, 01:13
          ayran napisał:

> Pod warunkiem, że TVN pozbędzie się detektywa Rutkowskiego z koalicyjnego
          klubu
          > Romana Jagielińskiego. TVP powinna dodatkowo przestać pokazywać stare
          odcinki z
          > Borewiczem a także fragmenty meczów piłkarskich, w których bramki strzelał
          > senator Lato, oraz walk bokserskich, w których razy rozdzielał poseł Kulej.

Co do Rutkowskiego w TVN to się zgadzam. TVN nie powinien emitować programu z
          Rutkowskim lub jeśli ten chce pracować dla TV - nie powinien kandydować do
          Sejmu. Polityk powinien się zajmować tym, za co mu płacą podatnicy. Potem
          narzekamy na te puste sejmowe ławy i zastanawiamy, za co bierze pieniądze. Co
          do reszty. Polityk powinien się promować działaniami politycznymi. Ale to
          kwestia standardów, których w Polsce nie mamy.

Co do reszty to posunąłeś się w sugestiach za daleko. Pieniędzy politykom od
          tego nie przybywa, czasu nie ubywa. Za emitowanie dokumentów przeszłości nikt
          im nie płaci.
          • ayran Re: prośby 31.01.04, 10:46
            katarsis napisała:

> Co do Rutkowskiego w TVN to się zgadzam. TVN nie powinien emitować programu z
            > Rutkowskim lub jeśli ten chce pracować dla TV - nie powinien kandydować do
            > Sejmu. Polityk powinien się zajmować tym, za co mu płacą podatnicy.

Tu mam kilka wątpliwości. Po pierwsze TVN to telewizja prywatna i emituje takie
            programy, które chcą oglądac widzowie. Rutkowskiego najwyraźniej chcą. Po
            drugie, Rutkowski nie jest (o ile się nie mylę) posłem zawodowym a Łongin
            Pastusjak oprócz gołej diety senatora dostaje też (skromny co prawda, bo ledwie
            kilkutysięczny) dodatek za pełnienie funkcji "Trzeciej Osoby w Państwie".

> Potem
            > narzekamy na te puste sejmowe ławy i zastanawiamy, za co bierze pieniądze. Co
            > do reszty. Polityk powinien się promować działaniami politycznymi. Ale to
            > kwestia standardów, których w Polsce nie mamy.

Zgoda, ale z tymi pretensjami należy udac się do tych, którzy wysłali posła
            Rutkowskiego do Sejmu i zapytać, czy ich zdaniem powinien siedzieć w sejmie, czy
            raczej (na oczach kamer) łapać bandytów i uwalniać porwane przez niewiernych
            Polki. Myślę, że w najbliższych wyborach detektyw Rutkowski dostanie jeszcze
            więcej głosów, o ile tylko i tym razem znajdzie się partia, która go przygarnie.

> Co do reszty to posunąłeś się w sugestiach za daleko. Pieniędzy politykom od
            > tego nie przybywa, czasu nie ubywa. Za emitowanie dokumentów przeszłości nikt
            > im nie płaci.

Tego nie wiem. Blurowanie senatora Lato strzelającego bramki Brazylijczykom
            byłoby niewątpliwie przesadą, ale założę się, że gdyby nie nostalgia telewidzów
            oglądających powtórki "07 zgłoś się", to nikt nie wybrałby do Sejmu posła Cieślaka.

Ay.
            • katarsis Re: prośby 31.01.04, 14:37
              ayran napisał:

>
              > Tu mam kilka wątpliwości. Po pierwsze TVN to telewizja prywatna i emituje
              takie
              > programy, które chcą oglądac widzowie. Rutkowskiego najwyraźniej chcą. Po
              > drugie, Rutkowski nie jest (o ile się nie mylę) posłem zawodowym a Łongin
              > Pastusjak oprócz gołej diety senatora dostaje też (skromny co prawda, bo
              ledwie
              > kilkutysięczny) dodatek za pełnienie funkcji "Trzeciej Osoby w Państwie".

Co to znaczy "zawodowy poseł"? Zasiada w ławach, głosuje, immunitet ma i
              bierze za to pieniądze? Przedstawianie zasług Rutkowskiego w TVN tylko
              zafałszowuje rzeczywistość - ludzie trwają w przeświadczeniu, że on taki
              skuteczny we wszystkim. Tym czasem postawa jego partii mówi sama za siebie -
              kupczenie głosami i wyrywanie stanowisk - czyli polityczna prostytucja. Tą
              kwestię trzeba postrzegać raczej jako ustanawianie standardów zachowań
              polityków.
              Co do zatrudnienia Pastusiaka w TVP to brak mi słów. Działanie w stylu: "dajmy
              naszym zarobić" - pozatym wielce niewiarygodny w tym, co robi (mentor, którego
              władze PRL krztałciło w USA by mógł być użyteczny i w każdej chwili służyć
              praktyczną wiedzą).

> Zgoda, ale z tymi pretensjami należy udac się do tych, którzy wysłali posła
              > Rutkowskiego do Sejmu i zapytać, czy ich zdaniem powinien siedzieć w sejmie,
              czy raczej (na oczach kamer) łapać bandytów i uwalniać porwane przez
              niewiernych
              > Polki.
              To raczej niemożliwe. Rutkowski to spadochroniarz z Samoobrony - a ta zrzekła
              się praw do wizerunku jaki tworzy. To samo z Jagielińskim - wszedł z list SLD.
              Myślę, że największe zastrzeżenia można mieć właśnie do TVN - o samej postawie
              posła nie wspominając.

Myślę, że w najbliższych wyborach detektyw Rutkowski dostanie jeszcze
              > więcej głosów, o ile tylko i tym razem znajdzie się partia, która go
              przygarnie.

No właśnie. Ludzie będą głosować na dobrego i skutecznego detektywa - a nie
              dobrego i skutecznego polityka, który ciężko pracuje w Sejmie i ma zasługi w
              tym względzie. Wybór twarzy a nie programu - to świadczy o naszej politycznej
              niedojrzałości.
              >
              Blurowanie senatora Lato strzelającego bramki Brazylijczykom
              > byłoby niewątpliwie przesadą, ale założę się, że gdyby nie nostalgia
              telewidzów oglądających powtórki "07 zgłoś się", to nikt nie wybrałby do Sejmu
              posła Cieślaka.

Akurat nie wiadomo, czy ludność głosowała na Cieślaka czy nie bo w myśl
              obecnej ordynacji nie głosuje się na człowieka tylko na ugrupowanie i to
              partia ma wpływ kto z listy dostanie się do parlamentu.
              >
              I jeszcze jedno. Dyskusję można rozciągnąć na pytanie o to czy posłowie,
              senatorowie powinni podczas pracy w parlamencie podejmować inne zajęcia (np.
              prowadzenie kancelarii prawnych, albo praca na uczelniach). Można oczywiście
              tak jak Oleksy - puszczać studentom nagrania video. Tylko czy nie urąga to
              zarówno randze naukowca jak i randze odpowiedzialnego polityka? O tym
              powinniśmy dyskutować i naciskać na ukrócenie takich praktyk.

pozdrawiam
      • Gość: debil Re: prośby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 12:56
        Ja mam prośbę, żeby pokazywać programy z Pastusiakiem sprzed 15- 20 lat. Jak
        najwięcej płomiennych przemówień Jaskierni z czasów, gdy był szefem PRON.
        Znależć w archiwach wystąpienia tych łobuzów, którzy teraz są "
        socjademokratami".
        • katarsis Re: prośby 31.01.04, 14:41
          Gość portalu: debil napisał(a):

> Ja mam prośbę, żeby pokazywać programy z Pastusiakiem sprzed 15- 20 lat. Jak
          > najwięcej płomiennych przemówień Jaskierni z czasów, gdy był szefem PRON.
          > Znależć w archiwach wystąpienia tych łobuzów, którzy teraz są "
          > socjademokratami".

Też jestem za. Dzień po wyborze nowego prezesa TVP3 pokazała Millera w akcji z
          lat '80-siątych. Te same argumenty - ten sam ton. Cynik i tyle. Fakty lubią
          grzebać w archiwach - przypomianć kto był kim i gdzie jest teraz. To mi się
          podoba, bo ocenia się całokształt biografi postaci, a nie tylko skromny
          wycinej jej działalności, który o niczym nie mówi.

pzdr
          • miriam44 Re: prośby 31.01.04, 17:07
            Dlatego właśnie Kwiatkowski $ CO
            tak zabiegali, aby archiwa telewizyjne były w ich władaniu.
            Toż to kopalnia wiedzy o kolesiach!
            Pozdrawiam
    • Gość: ja A moze wznowic taki program jak "Sonda"? IP: 212.106.6.* 30.01.04, 16:46
      • Gość: real Re: A moze wznowic taki program jak "Sonda"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 12:40
        W epoce Łapińskich i Naumanów? Teraz króluje teleodmóźdżera. Miłośnicy SONDY,
        która była moim kultowym programem to żyjące skamienialości w plastkowym świecie
        • katarsis Kamiński i Kurek zginęli w wypadku 31.01.04, 14:44
          ale dlaczego z ekranów zniknął ambitny program Kwant dla młodzieży i zamiast
          tego jest durnowaty rowej błażeja?

Już wiem dlaczego wina w ostatnich latach spada na cyklistów.
        • Gość: maja Re: A moze wznowic taki program jak "Sonda"? IP: 81.168.185.* 31.01.04, 17:35
          nie ogladam TVP -bo to zawsze bylo i chyba bedzie najgorsze dziadostwo,szkoda
          tylko ze to wszystko odbywa sie za nasze pieniadze.
    • Gość: Tonnik abonament?! IP: *.crowley.pl 30.01.04, 16:54
      A co sądzicie o abonamencie?
      Ja nigdy nie placilem abonamentu i nie zamierzam.
      Mysle ze reklam jest wystarczajaca ilosc (+rozne inne dochody) i pozwala to na
      utrzymanie telewizji publicznej.
      Miałem ciche nadzieje, że facet coś zrobi z tym podatkiem.
    • Gość: lp Po pierwsze wywalić z TVP: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 17:05
      Hienę Orcholskiego, Jeneralskiego, Rudka (czy Rutkowskiego - taki kurdupel,
      który w ogóle nie ma głosu dziennikarskiego), szaranowicza, dupowłaza
      Kurzajewskiego, a reszta mogłaby zostać
      • Gość: pankracy i zatrudnić Lisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 17:09
        • Gość: sago Re: i zatrudnić Lisa IP: *.echostar.pl / 217.153.106.* 31.01.04, 16:21
          I po co ? Lis juz byl w TVP i jak tylko znalazl sobie lepsza finansowo fuche w
          TVN przeszedl od razu nie czekajac na wygasniecie kontraktu korespondenta w USA
          ( A podobno tak tam mu bylo swietnie). Swojej nastepczyni na etacie
          korespondenta nawet nie zostawil notatek, kontaktow - tak robi profesjonalista ?
          Nie, to jest przyklad amatorszczyzny i samolubstwa do "n" potegi.
          A teraz LISek znalazl cos lepszego i juz mu Fakty przestaly sie podobac.
          Czyli historia sie powtarza; za pare lat znowu wymysli jakis pretekst i ...
          Na miejscu TVN podalabym Lisa do sadu za niedotrzymanie warunkow umowy i
          zazadala duzego odszkodowania. Przez takich nieodpowiedzialnych bufonow TVN
          traci opinie.

• Gość: rud Re: Dworak: misją TVP jest cały program IP: 62.89.80.* 30.01.04, 18:44
      Do nazwisk które w powyższych opiniach były wymieniane jakote które powinny
      wylecieć z TVP i udać się na Białoruś pragnę dodać panów;;
      Zielińskiego,Gembarowskiego,Andrzeja Kwiatkowskiego[koniecznie],Domańskiego i
      panie Racewicz i Pieńkowską.
      • Gość: Kaz Oni tu jescze wrócą. I wracają. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.04, 19:07
        A walendziaków wam wystarczy? Nie jest ich tak dużo przecież. Ale Pośpieszalski
        niejaki Janek przecież wróci. On ci za trzech wyrobi.
        A i Lis bezrobotny. To przecież PO! Olejnikowa wróci, Kwiatkoszczak jej
        śmierdział, to jej nie było. To też przecież geniusz dziennikarstwa z gatunku
        lisa tomasza. Był niejaki Semka, taki trochę chuliganowaty Kurski, zdaje się.
        Oni się zasłużyli pod dowództwem walendzia wiesia. A... przecież niejaki Leski!
        Śledczy, znakomity dziennikarz! Takich fachowców komuna rozpirzyła. Ale oni
        jeszcze wrócą. I pokażą wam wszystkim, jak się robi telewizję. Po dowództwem
        Dworaka z PO, dawniej z UD, pewnie jakiegoś SKL później a wcześniej
        Solidarności.
        A może to dobrze? Lekarze zalecają, by czasem puścić pawia. Telewizor każdy
        ma, więc obędzie się bez wydatków na środek przeczyszczający. A i do Białorusi
        niedaleko.

• Gość: sla Re: Oni tu jescze wrócą. I wracają. IP: *.chello.pl 30.01.04, 22:15
          Gość portalu: Kaz napisał(a):

> A walendziaków wam wystarczy? Nie jest ich tak dużo przecież. Ale
          Pośpieszalski
          >
          > niejaki Janek przecież wróci. On ci za trzech wyrobi.
          > A i Lis bezrobotny. To przecież PO! Olejnikowa wróci, Kwiatkoszczak jej
          > śmierdział, to jej nie było. To też przecież geniusz dziennikarstwa z
          gatunku
          > lisa tomasza. Był niejaki Semka, taki trochę chuliganowaty Kurski, zdaje
          się.
          > Oni się zasłużyli pod dowództwem walendzia wiesia. A... przecież niejaki
          Leski!
          >
          > Śledczy, znakomity dziennikarz! Takich fachowców komuna rozpirzyła. Ale oni
          > jeszcze wrócą. I pokażą wam wszystkim, jak się robi telewizję. Po dowództwem
          > Dworaka z PO, dawniej z UD, pewnie jakiegoś SKL później a wcześniej
          > Solidarności.
          > A może to dobrze? Lekarze zalecają, by czasem puścić pawia. Telewizor każdy
          > ma, więc obędzie się bez wydatków na środek przeczyszczający. A i do
          Białorusi
          > niedaleko.i znów księżniczka anna spadla z konia
        • Gość: Łukasz Re: Oni tu jescze wrócą. I wracają. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.04, 21:15
          Kaz. Zapal sobie świeczkę przed portretem Prezesa Szczepańskiego i nie martw
          się jakci zepsują TV to możesz przecież NIE poczytać
          • Gość: Kaz Śpiewaj dalej w swoim chórze IP: 213.199.204.* 01.02.04, 12:12
            Że też, chłopie, chciało Ci się coś napisać. Śpiewasz czy tam beczysz z innymi -
            niech tak będzie. I nie dziwię się, że tylu Was tam beczy to samo. To nic nie
            kosztuje. A i ciesz się chłopie. Będzie Was takich więcej.
            Teraz dzieci nie umieją ułamków po ukończeniu gimnazjum. To dzięki takim jak Ty
            i Twoim świętym. Był jakiś Handtke czy tam Buzek, co? Absolwenci buzkowego
            gimnazjum bedą beczeć z wami. Ciesz się.
            Wszysyście powariowali.
    • homosovieticus Tak mówiono o misyjności 31.01.04, 01:22
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=10217449&a=10218900
    • Gość: nurek Re: Lis kryje Jolke:-)))) IP: *.ny5030.east.verizon.net 31.01.04, 07:10
      tak,tak to ten co ona ma na boku...
    • Gość: debil Re: Dworak: misją TVP jest cały program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 12:47
      Mam nadzieję, że tow. Kwiatkowski Andrzej wyleci na zbity pysk.
      • Gość: rolant Gorzej już być nie mogło być... IP: *.zielman.pl 31.01.04, 13:23
        Nie wiem co dokładnie nastąpi po zmianie prezesa, ale myślę sobie, że gorzej
        już z programami informacyjnymi być nie mogło. Jeden przykład obiektywności TVP
        za rządów spółkownika kwiatkowskiego:
        Tvn i Rzeczpospolita podały, że PO wyraziła się o Hausnerze iż jest to najmniej
        szkodliwy minister kolalicji rządzącej.
        TVP podała informację, że zdaniem posłów PO Hausner jest najlepszym ministrem w
        rządzie l.m.
        Niby minimalna różnica, ale nikomu myślącemu samodzielnie nie trzeba tłumaczyć
        jaki skutek dla ciemnej masy jaką jest(niestety) społeczeństwo polskie ma
        podanie takiej informacji w dwóch różnych wersjach.
      • miriam44 Re: Dworak: misją TVP jest cały program 31.01.04, 13:45
        Oraz oczywiście Nina Terentiew!
        Dwójka była kiedyś naprawdę znakomitym programem.
        Od czasu kiedy Terentiew mianowała Jaślara nadwornym "ryżym serem"
        zeszła na psy. A jeszcze sama osobiście wylansowała
        kretyna z Ich 3. To już powinno ją zdyskwalifikować!
    • Gość: Jarek Przeczytałem wszystkie "wypowiedzi" IP: *.potulicka.v.pl 31.01.04, 14:04
      i żal mi Was . Obiektywizmu prawie wogóle . W większości sami zacietrzewieńcy .
      Ci , którzy nie płacili abonamentu , płacić go nie będą . W takiej sytuacji nie
      mają prawa głosu , w myśl powiedzenia ; nie płacący nie mają racji . Ale fajnie
      jest że się złoszczą denerwują i zapluwają , to jest takie ekscytujące . Może
      się któryś wykończy ? Pozdrowienia . ( Też nie płacę , mam pierwszą grupę)
      • rolotomasi Panie Wlodku Czarzasty DZIĘKUJĘ za p.Dworaka 04.02.04, 00:46

• rolotomasi Re: Panie Wlodku Czarzasty DZIĘKUJĘ za p.Dworaka 04.02.04, 00:52
          do tego stopnia DIĘKUJĘ że 2x.
          I na hebatkę -przejazdem- zapraszam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka