alfa.alfa12 07.01.10, 13:06 I jako osoba całkowicie bezstronna, bo jestem wolna od tego nałogu, po wypowiedzi pani Libery z całą stanowczością mogę powiedzieć że producenci używek tytoniowych załatwili sobie poprawkę na 90 % Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rydzyk_smigly Czy klon alfa.alfa jest 07.01.10, 13:11 również wolny od tego nałogu? Nie myślałeś/aś o badaniach płci? alfa.alfa12 napisał: > I jako osoba całkowicie bezstronna, bo jestem wolna od tego nałogu, Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa12 Re: Czy klon alfa.alfa jest 07.01.10, 13:12 rydzyk_smigly napisał: > również wolny od tego nałogu? Nie myślałeś/aś o badaniach płci? > > alfa.alfa12 napisał: > > > I jako osoba całkowicie bezstronna, bo jestem wolna od tego > nałogu, > Bardziej mnie zastanawia jak licytują. Bo telefonia to juz jest spalona Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: W sejmie debata nt. delegalizaji e-papierosów 07.01.10, 18:16 Podana wartość najprawdopodobniej oznacza niedoszacowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: W sejmie debata nt. delegalizaji e-papierosów 07.01.10, 18:43 Jestem dowodem na to, ze E-papierosy pomagaja rzucic palenie. Nie pale juz 54 dni po ok. 40 latach palenia. Natomiast wszelkimi gumami do zucia i plasterkami to sobie mozna ewentualnie portfel odchudzic. Ci, co chca delegalizacji E papierosow sa na pasku koncernow tytoniowych i plasterkowych. Odpowiedz Link Zgłoś