Gość: kataryna Urodziny Pielegniarza IP: *.mp.farlep.net 19.02.04, 18:12 Wpadlam tylko troche posprzatac, puste flaszki powynosic, baloniki powiesic, stol przystroic. No i paczki przynioslam bo dzisiaj Tlusty Czwartek. Orkiestra zamowiona na 22.00, zapasy alkoholu powinny wystarczyc, tylko nie przesadzajcie z szalenstwami bo rano znowu bedzie tupot bialych mew. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Urodziny Pielegniarza 19.02.04, 18:19 Ja też zajrzałem na chwilkę. Czy to znacze, że nie będzie Cię wieczorem i nie zatańczymy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Urodziny Pielegniarza 19.02.04, 18:42 goniacy.pielegniarz napisał: > Ja też zajrzałem na chwilkę. Czy to znacze, że nie będzie Cię wieczorem i nie > zatańczymy? > :) Jak Ci zaspiewam to Ci ochota do tanca przejdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Urodziny Pielegniarza 19.02.04, 18:46 kataryna.kataryna napisała: > Jak Ci zaspiewam to Ci ochota do tanca przejdzie :) Może to i dobrze, bo u mnie z tańcem jak ze śpiewem... i jeszcze bym Ci jakąś krzywdę zrobił :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Urodziny Pielegniarza 19.02.04, 18:51 goniacy.pielegniarz napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > > Jak Ci zaspiewam to Ci ochota do tanca przejdzie :) > > Może to i dobrze, bo u mnie z tańcem jak ze śpiewem... i jeszcze bym Ci jakąś > krzywdę zrobił :) Ale pospiewac bym sobie pospiewala, mam taki zelazny repertuar, tylko nikogo kto by mnie mogl zagluszyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Urodziny Pielegniarza 19.02.04, 18:56 kataryna.kataryna napisała: > Ale pospiewac bym sobie pospiewala, mam taki zelazny repertuar, tylko nikogo > kto by mnie mogl zagluszyc :) Czy to znaczy, że mam wyciągać swoje stare glany z szafy :)? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Urodziny Pielegniarza 19.02.04, 18:59 goniacy.pielegniarz napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > > Ale pospiewac bym sobie pospiewala, mam taki zelazny repertuar, tylko niko > go > > kto by mnie mogl zagluszyc :) > > Czy to znaczy, że mam wyciągać swoje stare glany z szafy :)? Masz glany? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Urodziny Pielegniarza 19.02.04, 19:07 kataryna.kataryna napisała: > Masz glany? Nie wiem, musiałbym dobrze poszukać :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Urodziny Pielegniarza 19.02.04, 19:21 Ale mam za to gitarę, a nawet dwie :) Jedną akustyczną i jedną elektryczną. Choć elektryczna leży zakurzona, bo sprzedałem wzmacniacz :) A akustyczną też już nie pamiętam, kiedy miałem ostatnio w ręku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Urodziny Pielegniarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.04, 19:34 No ładnie, Pielęgniarzu; widzę, żeśmy bratnie dusze! I ja mam dwie gitary, choć zapał do grania już dość dawno straciłem... wszystkiego dobrego raz jeszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Urodziny Pielegniarza 19.02.04, 19:42 Gość portalu: franek napisał(a): > No ładnie, Pielęgniarzu; widzę, żeśmy bratnie dusze! > I ja mam dwie gitary, choć zapał do grania już dość dawno straciłem... Co, i pewnie już nie ta sprawność w palcach, że tak powiem? :)) > wszystkiego dobrego raz jeszcze :) Dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Urodziny Pielegniarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.04, 19:44 goniacy.pielegniarz napisał: > Co, i pewnie już nie ta sprawność w palcach, że tak powiem? :)) A słuchaj, tak się wzruszyłem, że odkurzyłem wiosło i coś tam próbuję pitolić, ale same fałsze wychodzą jak na razie :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Urodziny Pielegniarza 19.02.04, 19:57 Gość portalu: franek napisał(a): > A słuchaj, tak się wzruszyłem, że odkurzyłem wiosło i coś tam próbuję pitolić, > ale same fałsze wychodzą jak na razie :) Choloera, a ja kostki nie mogę znaleźć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Urodziny Pielegniarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.04, 20:01 goniacy.pielegniarz napisał: > Choloera, a ja kostki nie mogę znaleźć :) A widzisz, to akurat całkiem śmieszne - ja nie grałem już jakiś rok chyba (to w sumie nie tak długo...), ale kostkę zawsze nosiłem w portfelu. Sprawdziłem - i dalej jest! I teraz już od dobrych paru minut zasuwam, zresztą coraz lepiej mi idzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Urodziny Pielegniarza 19.02.04, 20:02 goniacy.pielegniarz napisał: > Gość portalu: franek napisał(a): > > > A słuchaj, tak się wzruszyłem, że odkurzyłem wiosło i coś tam próbuję > pitolić, > > ale same fałsze wychodzą jak na razie :) > > Choloera, a ja kostki nie mogę znaleźć :) Ty, Pielegniarzu, lepiej zbieraj sily bo zaraz bedziesz swieczki zdmuchiwal a 50 swieczek na raz to nie przelewki. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Urodziny Pielegniarza 19.02.04, 20:08 kataryna.kataryna napisała: > Ty, Pielegniarzu, lepiej zbieraj sily bo zaraz bedziesz swieczki zdmuchiwal a > 50 swieczek na raz to nie przelewki. :) To było dobre :) Czy to dalszy ciąg tego tematu o tym, co komu... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Urodziny Pielegniarza 19.02.04, 20:14 goniacy.pielegniarz napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > Ty, Pielegniarzu, lepiej zbieraj sily bo zaraz bedziesz swieczki zdmuchiwa > l a > > 50 swieczek na raz to nie przelewki. > > :) > > To było dobre :) > Czy to dalszy ciąg tego tematu o tym, co komu... :) Nie, zaden dalszy ciag, nawet nie wiem o co chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Urodziny Pielegniarza 19.02.04, 20:39 kataryna.kataryna napisała: > Nie, zaden dalszy ciag, nawet nie wiem o co chodzi :) Oj, gdyby nie to, że mam już pięćdziesiątkę na karku i słabsze zdrowie, to przełożyłbym Cię przez kolano i dostałabyś klapsa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Urodziny Pielegniarza 19.02.04, 19:04 Kopa z glana discomana, depeszowca zaś z korkowca :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Urodziny Pielegniarza 19.02.04, 19:10 lupus.lupus napisał: > Kopa z glana discomana, depeszowca zaś z korkowca :) :))) Choć z biegiem czasu człowiek zaczyna doceniać DM :) Zwłaszcza te płyty z lat 90-tych :) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Urodziny Pielegniarza 19.02.04, 19:34 Jako prawdziwy mężczyzna: Pielęgniarz kończy dziś...kolejny rok...Najlepszego! Widzę, że i na wspomnienia się zebrało. Biegnę więc po stara papę, wdzieję pasiaki. Pielęgniarz niech coś zagra z tej okazji na gitarze, proszę...Może 'bomby domowej roboty'? A my stejdż dejwing odczyńmy wątkiem tym w górę! ps. a portal też dziś świętuje, tłusty czwartek, oj sie dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Urodziny Pielegniarza 19.02.04, 19:41 Dzięki, Katarsis :) A portal chyba za bardzo świętuje ten tłusty czwartek, bo cały czas mnie wylogowuje, niemalże po każdym kliknięciu. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Urodziny Pielegniarza 19.02.04, 19:40 Piszesz do weterana wszystkich możliwych konfliktów na tle muzycznych lat 80 i bywalca kilku załóg :) Panie zaczynają Cię rozpieszczać. Ty to masz szczęście. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego!! Pozdrawiam l Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Urodziny Pielegniarza 19.02.04, 19:28 kurde zapomniałem złożyc życzeń, ale widze że zabawa trwa tak wiec drogi G.P co by ci sie darzyło - no i by sie cos wypiło !!!!!! a tak na boku to żebyś jakąś fajną pielegniarke poznał (o ile jeszcze takiej nie masz : ) ) pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Urodziny Pielegniarza 19.02.04, 19:30 tajniak000 napisał: > kurde zapomniałem złożyc życzeń, ale widze że zabawa trwa > tak wiec drogi G.P > co by ci sie darzyło - no i by sie cos wypiło !!!!!! > a tak na boku to żebyś jakąś fajną pielegniarke poznał (o ile jeszcze takiej > nie masz : ) ) To mu jeszcze zycz, zeby ta pielegniarka w Basi i moje rece nie wpadla :) Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Urodziny Pielegniarza 19.02.04, 20:50 kataryna.kataryna napisała: > tajniak000 napisał: > > > kurde zapomniałem złożyc życzeń, ale widze że zabawa trwa > > tak wiec drogi G.P > > co by ci sie darzyło - no i by sie cos wypiło !!!!!! > > a tak na boku to żebyś jakąś fajną pielegniarke poznał (o ile jeszcze taki > ej > > nie masz : ) ) > > > > To mu jeszcze zycz, zeby ta pielegniarka w Basi i moje rece nie wpadla :) droga basiu i droga kataryno, ja osobiście niewidze przeszkód w tym abyście zrobiły sobie dyplom pielegniarski, a wmiędzy czasie (bo to chyba troche trwa) może mały kurs pierwszej pomocy !!!! , napewno G.P to wystarczy pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Urodziny Pielegniarza 19.02.04, 19:35 tajniak000 napisał: > kurde zapomniałem złożyc życzeń, ale widze że zabawa trwa > tak wiec drogi G.P > co by ci sie darzyło - no i by sie cos wypiło !!!!!! > a tak na boku to żebyś jakąś fajną pielegniarke poznał (o ile jeszcze takiej > nie masz : ) ) > > pzdr > > tajniak000 Dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Urodziny Pielegniarza 19.02.04, 19:38 tajniak000 napisał: a tak na boku to żebyś jakąś fajną pielegniarke poznał (o ile jeszcze takiej > nie masz : ) ) eee. jak by była jakaś fajna to by tu tyle czasu nie spędzał pochukując zalotnie wieczorami...;) Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Urodziny Pielegniarza 19.02.04, 20:53 katarsis napisała: > tajniak000 napisał: > > a tak na boku to żebyś jakąś fajną pielegniarke poznał (o ile jeszcze takiej > > nie masz : ) ) > > > eee. jak by była jakaś fajna to by tu tyle czasu nie spędzał pochukując > zalotnie wieczorami...;) masz racje basiu(katarsis) , ale zapraoponowałem katarynie i bsi aby ukończyły szkołe pielegniarsą a na początek szybki kurs pierwszej pomocy , a może i ty sie do nich przyłączysz : ) pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Urodziny Pielegniarza 19.02.04, 20:54 katarsis napisała: > tajniak000 napisał: > > a tak na boku to żebyś jakąś fajną pielegniarke poznał (o ile jeszcze takiej > > nie masz : ) ) > > > eee. jak by była jakaś fajna to by tu tyle czasu nie spędzał pochukując > zalotnie wieczorami...;) masz racje basiu(katarsis) , ale zapraoponowałem katarynie i basi aby ukończyły szkołe pielegniarsą a na początek szybki kurs pierwszej pomocy , a może i ty sie do nich przyłączysz : ) pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Urodziny Pielegniarza 19.02.04, 21:05 tajniak000 napisał: a może i ty > sie do nich przyłączysz : ) Niestety nie mogę. Ślubowałam już wierność pułkownikowi Polko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Urodziny Pielegniarza 19.02.04, 21:12 no tak, za mundurem panny sznurem : ) niewiesz co straciłas GONIACY by Cie PIELEGNOWAŁ, oj, oj ... : ) pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Urodziny Pielegniarza IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.02.04, 19:35 Pielęgniarzu, stu lat w zawodzie i zawsze pełnej apteczki:)! Pozdrófki:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Urodziny Pielegniarza 19.02.04, 19:39 Gość portalu: t1s napisał(a): > Pielęgniarzu, stu lat w zawodzie i zawsze pełnej apteczki:)! > Pozdrófki:) Dzięki, Sekretarzu :) Apteczka zawsze w pogotowiu, na wypadek gdy trzeba będzie zrobić płukanie żołądka w warunkach prowizorycznych :) Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Urodziny Pielegniarza 19.02.04, 20:56 goniacy.pielegniarz napisał: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > Pielęgniarzu, stu lat w zawodzie i zawsze pełnej apteczki:)! > > Pozdrófki:) > > > Dzięki, Sekretarzu :) > > Apteczka zawsze w pogotowiu, na wypadek gdy trzeba będzie zrobić płukanie > żołądka w warunkach prowizorycznych :) w takim towarzystwie to nawet bimber, ba denaturat nie szkodzi !!! : ) pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Ostatki_orkiestra: Mikrofony Kaniony_Festyn 19.02.04, 20:00 Kiej ostatki to ostatki, cieszcie się dziołchy i matki_ niech tańcują wszystkie dziaatki: Orkiestraaaa: walczyka - miarowo_raz dwa trzy_raz dwa trzy_raz dwa trzy do kółeczka i jadziemy! Plum plum plum plum, abababa Festyn i swięto orkiestra dęta, bufet pani Basiu - czynny czy nie czynny? Ha ha – trzeba kupić coś do picia Chłopcy dziewczęta wczoraj sklepy Dziś na festynie, jednakowe buty Chodzą ostrożnie, musztadra leży na trawie (solo saxsofan, bas plum plum plum,) wolno hej ej ej ej jesteś młody, proszę bardzo zawody.... taka tania rozrywka aaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Ostatki_orkiestra: Mikrofony Kaniony_Festyn 19.02.04, 20:04 To ja bym zaspiewala cos z Celi nr 3. "Najpiekniejsze kwiaty czlowiek dostaje na swoim pogrzebie". Tylko nie wiem czy wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ostatki_orkiestra: Mikrofony Kaniony_Festyn 19.02.04, 20:10 kataryna.kataryna napisała: > To ja bym zaspiewala cos z Celi nr 3. "Najpiekniejsze kwiaty czlowiek dostaje > na swoim pogrzebie". Tylko nie wiem czy wypada. A może TZN XENNA - choć to z okazji imienin... DZISIAJ DADA GADA WIĘC ODPOWIADA: Dlaczego Samoobronie rośnie? Bo Millerowi opada ;) dokoła_dokoła_dokoła Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ostatki_orkiestra: Mikrofony Kaniony_Festyn 19.02.04, 20:18 katarsis napisała: > Dlaczego Samoobronie rośnie? > Bo Millerowi opada ;) Przepraszam, żę pytam, ale czy oni z jednego jaja się wykluli, czy może są powiązani jakąś wspólną klątwą voodoo, że tu takie sprzężenie następuje? Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ostatki_orkiestra: Mikrofony Kaniony_Festyn 19.02.04, 20:32 goniacy.pielegniarz napisał: czy może są > powiązani jakąś wspólną klątwą voodoo, że tu takie sprzężenie następuje? Aaa, czytałam kiedyś o doradcy ds wizerunku Endrju - diabeł jak nic! Klątwy rzuca przecież wciąż. Miller budzi się podobno w nocy potem zlany i drze się: Gonią mnie, gonią mnie ja uciekam jak we śnie Wmawiam sobie, że coś mogę, ale mogę NIC Nie mogę Jestem tu jestem tam, patrzy na mnie kamera Boję się, boję się... dokoła_dokoła_dokoła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiadzdołu Ciszeeej!!!!!Bo wezwę policjeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.02.04, 20:22 Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciszeeej!!!!!Bo wezwę policjeeeeeeee!!!!!!!!! 19.02.04, 20:24 Wzywaj! chłopaki też się mają prawo zabawić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. Milicjant Re: Ciszeeej!!!!!Bo wezwę policjeeeeeeee!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.02.04, 20:30 Obywatelko, za próbę przekupstwa policjanta na służbie grozi do pięciu lat więzienia! Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciszeeej!!!!!Bo wezwę policjeeeeeeee!!!!!!!!! 19.02.04, 20:45 Gość portalu: tow. Milicjant napisał(a): > Obywatelko, za próbę przekupstwa policjanta na służbie grozi do pięciu lat > więzienia! Gdzie, kiedy i czym próbowałam przkupić policjanta na służbie - pytam się grzecznie tow. Milicjancie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. Milicjant Re: Ciszeeej!!!!!Bo wezwę policjeeeeeeee!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.02.04, 20:48 iza.bella.iza napisała: > Gdzie, kiedy i czym próbowałam przkupić policjanta na służbie - pytam się > grzecznie tow. Milicjancie? Dowie się Pani na komisariacie! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Ciszeeej!!!!!Bo wezwę policjeeeeeeee!!!!!!!!! 19.02.04, 20:50 Gość portalu: tow. Milicjant napisał(a): > iza.bella.iza napisała: > > > Gdzie, kiedy i czym próbowałam przkupić policjanta na służbie - pytam się > > grzecznie tow. Milicjancie? > > Dowie się Pani na komisariacie! Lubie takich stanowczych :) Co mam zrobic, zeby sie Panu narazic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. Milicjant Re: Ciszeeej!!!!!Bo wezwę policjeeeeeeee!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.02.04, 20:56 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: tow. Milicjant napisał(a): > > > iza.bella.iza napisała: > > > > > Gdzie, kiedy i czym próbowałam przkupić policjanta na służbie - pytam > się > > > grzecznie tow. Milicjancie? > > > > Dowie się Pani na komisariacie! > > > > Lubie takich stanowczych :) > Co mam zrobic, zeby sie Panu narazic? Już się Pani naraziła. Na konsekwencje karne za znieważanie funkcjonariusza. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Ciszeeej!!!!!Bo wezwę policjeeeeeeee!!!!!!!!! 19.02.04, 21:00 Gość portalu: tow. Milicjant napisał(a): > kataryna.kataryna napisała: > > > Gość portalu: tow. Milicjant napisał(a): > > > > > iza.bella.iza napisała: > > > > > > > Gdzie, kiedy i czym próbowałam przkupić policjanta na służbie - > pytam > > się > > > > grzecznie tow. Milicjancie? > > > > > > Dowie się Pani na komisariacie! > > > > > > > > Lubie takich stanowczych :) > > Co mam zrobic, zeby sie Panu narazic? > > Już się Pani naraziła. Na konsekwencje karne za znieważanie funkcjonariusza. Ale to mial byc komplement a nie zniewaga, Panie Wladzo. Mi to naprawde nic ostatnio nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. Milicjant Re: Ciszeeej!!!!!Bo wezwę policjeeeeeeee!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.02.04, 21:06 kataryna.kataryna napisała: > Mi to naprawde nic > ostatnio nie wychodzi. I nie wyjdzie Pani! A przynajmniej nieszybko, oj nieszybko. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciszeeej!!!!!Bo wezwę policjeeeeeeee!!!!!!!!! 19.02.04, 20:55 Gość portalu: tow. Milicjant napisał(a): > Dowie się Pani na komisariacie! To w końcu Obywtelko czy Pani? Zdecydujcie się tow. czy jesteście MI czy PO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. Milicjant Re: Ciszeeej!!!!!Bo wezwę policjeeeeeeee!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.02.04, 21:00 iza.bella.iza napisała: > Gość portalu: tow. Milicjant napisał(a): > > > > Dowie się Pani na komisariacie! > > To w końcu Obywtelko czy Pani? Zdecydujcie się tow. czy jesteście MI czy PO! Przeszkadza jak Milicjant ma bogate słownictwo? Nie pasuje do stereotypu, co? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciszeeej!!!!!Bo wezwę policjeeeeeeee!!!!!!!!! 19.02.04, 21:04 Gość portalu: tow. Milicjant napisał(a): > Przeszkadza jak Milicjant ma bogate słownictwo? Nie pasuje do stereotypu, co? Ale komu? Do mnie, do obywtelki czy do tej pani obok tow. Milicjant mówi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. Milcjant Re: Ciszeeej!!!!!Bo wezwę policjeeeeeeee!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.02.04, 21:18 iza.bella.iza napisała: > Gość portalu: tow. Milicjant napisał(a): > > > Przeszkadza jak Milicjant ma bogate słownictwo? Nie pasuje do stereotypu, > co? > > Ale komu? Do mnie, do obywtelki czy do tej pani obok tow. Milicjant mówi? Zgrywać się lubimy? Do Was Obwatelko to mówię. Nie będzie robić tu kpin z waadzy! Ob. Izo w izolatce skończycie! Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciszeeej!!!!!Bo wezwę policjeeeeeeee!!!!!!!!! 19.02.04, 21:21 Gość portalu: tow. Milcjant napisał(a): > > Zgrywać się lubimy? Do Was Obwatelko to mówię. Nie będzie robić tu kpin z > waadzy! > Ob. Izo w izolatce skończycie! Byle z wami tow. u drzwi! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciszeeej!!!!!Bo wezwę policjeeeeeeee!!!!!!!!! 19.02.04, 20:52 Izo, nie martw się. U mnie na dzielnicy żadnego policjanta nie uświadczysz. Co najwyżej raz na kilka miesięcy, ale tylko przelotem i to grupowo, gdy wpadają jak wicher z łomami do jakiegoś budynku :)) Oczywiście nie do mojego :) Dlatego podejrzewam, że ten tutaj, to jakiś społecznik :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciszeeej!!!!!Bo wezwę policjeeeeeeee!!!!!!!!! 19.02.04, 20:57 goniacy.pielegniarz napisał: > Dlatego podejrzewam, że ten tutaj, to jakiś społecznik :) Pewnie, że społecznik - dziś prawdziwej milicji już nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. Milicjant Re: Ciszeeej!!!!!Bo wezwę policjeeeeeeee!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.02.04, 21:02 iza.bella.iza napisała: dziś prawdziwej milicji już nie ma! 10 lat bez możliwości zwolnienia warunkowego! Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciszeeej!!!!!Bo wezwę policjeeeeeeee!!!!!!!!! 19.02.04, 21:06 Gość portalu: tow. Milicjant napisał(a): > 10 lat bez możliwości zwolnienia warunkowego! Oj, biedaku! Ty społecznie chciałeś porządek zaprowdzić i Cię za to do paki wsadzili? Nic się nie martw - cebulę i papierosy będziemu Ci reguralnie przysyłać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. Jarzembowski Re: Ciszeeej!!!!!Bo wezwę policjeeeeeeee!!!!!!!!! IP: 213.155.175.* 19.02.04, 21:09 Gość portalu: tow. Milicjant napisał(a): > Obywatelko, za próbę przekupstwa policjanta na służbie grozi do pięciu lat > więzienia! Miło widzieć, że istnieją jeszcze funkcjonariusze, przy których człowiek czuje, że porządek będzie zachowany, nawet gdy bawią się siły wrogie, zbliżone ideologicznie do wartości wyznawanych przez imperialistów, czyli wrogów słusznej koncepcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. Szyszkowska Re: Ciszeeej!!!!!Bo wezwę policjeeeeeeee!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.02.04, 21:24 Gość portalu: tow. Jarzembowski napisał(a): > Miło widzieć, że istnieją jeszcze funkcjonariusze, przy których człowiek czuje, > > że porządek będzie zachowany, nawet gdy bawią się siły wrogie, zbliżone > ideologicznie do wartości wyznawanych przez imperialistów, czyli wrogów > słusznej koncepcji. Ach, Pan Marszałek zawsze mówi jak poeta, och. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Jakubowska Goracy Pielegniarzu! IP: *.mp.farlep.net 19.02.04, 21:33 Nie pozwolili mi zamiescic osobistej dedykacji na dokumentach sejmowych ale ta poprawka byla specjalnie dla Ciebie, zebys wiedzial, ze zyje i czul, ze pamietam. Moje mezne serce w ksztaltnej piersi bije tylko dla Ciebie bo ten cienias Leszek do niczego sie juz nie nadaje. Nigdy sie zreszta nie nadawal ale kiedys mial przynajmniej bajer. Siedze tu przed komputerem w tej bluzce z firanki, ktora tak lubisz i mam nadzieje, ze myslisz o mnie tak intensywnie jak ja o Tobie. serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1922225.html Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Goracy Pielegniarzu! 19.02.04, 21:39 Gość portalu: Ola Jakubowska napisał(a): > Nie pozwolili mi zamiescic osobistej dedykacji na dokumentach sejmowych ale ta > poprawka byla specjalnie dla Ciebie, zebys wiedzial, ze zyje i czul, ze > pamietam. Moje mezne serce w ksztaltnej piersi bije tylko dla Ciebie bo ten > cienias Leszek do niczego sie juz nie nadaje. Nigdy sie zreszta nie nadawal ale > > kiedys mial przynajmniej bajer. Siedze tu przed komputerem w tej bluzce z > firanki, ktora tak lubisz i mam nadzieje, ze myslisz o mnie tak intensywnie jak > > ja o Tobie. Ola, ja słyszałem dzisiaj Twoją wypowiedź, gdy mówiłaś, że swą wątłą piersią bronisz partii, czy jakoś tak. Ja wiedziałem, że to dla mnie. Zorientowałem się, że Miller już Cię odstawił i znalazł sobie inny obiekt uwielbiebia. Ta jego wczorajsza wypowiedź o Joli Banach, gdy mówił, że jest ona "bardzo rozbudzona intelektualnie", nie była przypadkowa. Ale niestety, moje serce bije tylko dla Asi Senyszyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Goracy Pielegniarzu! IP: *.localdomain / *.kim.pl 19.02.04, 21:53 Oh, my sweetheart:))) Are the stars up tonihgt I don`t know if it`s cloudy or bright I only have eyes for you, dear. The moon may be high may be millions people go by but I only have eyes for you I only have eyes, big bowls of eyes for you!!! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Goracy Pielegniarzu! 19.02.04, 22:01 O, tak! When the night has come And the land is dark, And the moon is the only light we'll see. No I won't be afraid, Oh I won't be afraid, Just as long as you stand, stand by me So darlin' darlin' stand by me, Oh stand by me, Oh stand, stand by me, stand by me. If the sky that we look upon Should tumble and fall, Or the mountain should crumble to the sea. I won't cry, I won't cry, No I won't shed a tear, Just as long as you stand, stand by me. And darlin' darlin' stand by me, Oh stand by me, Whoa stand now, stand by me, stand by me. Darlin' darlin' stand by me, Oh stand by me, Oh stand now, stand by me, stand by me. Whenever you're in trouble just stand by me, Oh stand by me, Whoa stand now, oh stand, stand by me. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Goracy Pielegniarzu! 19.02.04, 22:31 goniacy.pielegniarz napisał: > O, tak! > > When the night has come > And the land is dark, > And the moon is the only light we'll see. > No I won't be afraid, > Oh I won't be afraid, > Just as long as you stand, stand by me > > So darlin' darlin' stand by me, > Oh stand by me, > Oh stand, stand by me, stand by me. > > If the sky that we look upon > Should tumble and fall, > Or the mountain should crumble to the sea. > I won't cry, I won't cry, > No I won't shed a tear, > Just as long as you stand, stand by me. > > And darlin' darlin' stand by me, > Oh stand by me, > Whoa stand now, stand by me, stand by me. > > Darlin' darlin' stand by me, > Oh stand by me, > Oh stand now, stand by me, stand by me. > > Whenever you're in trouble just stand by me, > Oh stand by me, > Whoa stand now, oh stand, stand by me. > Dzisiaj Ci odpuszczę GP, bo masz urodziny ale ... to nie jest w porządku - masz tu kwiat forumowych dam a Ty serenady wygrywasz tej, za przeproszeniem, Senyszyn!!! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Goracy Pielegniarzu! 19.02.04, 22:42 basia.basia napisała: > Dzisiaj Ci odpuszczę GP, bo masz urodziny ale ... > to nie jest w porządku - masz tu kwiat forumowych dam > a Ty serenady wygrywasz tej, za przeproszeniem, Senyszyn!!! Wiedziałem, że mi wybaczysz :) Ale Kataryna zniknęła i zaczynam się bać o p. Senyszyn. To znaczy nie tyle o nią, a o to, za co może odpowiadać później Kataryna! Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciszeeej!!!!!Bo wezwę policjeeeeeeee!!!!!!!!! 19.02.04, 21:15 O ! patrzcie !!!!! trzy-psy przyszły lać im kolejke !!!! zdrowie pielegniarza !!! pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciszeeej!!!!!Bo wezwę policjeeeeeeee!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.02.04, 20:26 Bez tego tekstu nie ma dobrej imperki, więc aby tradycji stało się zadość:) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Ciszeeej!!!!!Bo wezwę policjeeeeeeee!!!!!!!!! 19.02.04, 20:32 "Zadzwoncie po milicje! Zadzwoncie po milicje" - ktorys kawalek sie tym konczyl. Piekne czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Człowieku!! 19.02.04, 20:35 To, że się obudziłem kilka miesięcy temu z wądą do kostek w całym swoim mieszkaniu i zalałem ci część mieszkania, to nie znaczy jeszcze, że masz się mnie czepiać! Poza tym impreza się jeszcze nie zaczęła na dobre. Jeszcze nie zaczęłiśmy tańczyć, a to, co słyszysz, to Franek grający na gitarze. Zabawa się dopiero zacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Człowieku!! 19.02.04, 20:48 goniacy.pielegniarz napisał: > To, że się obudziłem kilka miesięcy temu z wądą do kostek w całym swoim > mieszkaniu i zalałem ci część mieszkania, to nie znaczy jeszcze, że masz się > mnie czepiać! > Poza tym impreza się jeszcze nie zaczęła na dobre. Jeszcze nie zaczęłiśmy > tańczyć, a to, co słyszysz, to Franek grający na gitarze. Zabawa się dopiero > zacznie. Powiedz mu, ze jak bedzie podskakiwal to zaczne spiewac moje ulubione kawalki. To go powinno skutecznie zniechecic. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Niech żyje bal!!! 19.02.04, 20:34 Tej nocy na Forum światła nie pogasną, Stali zaś bywalcy do rana nie zasną. Pić będziemy razem Pielęgniarza zdrowie, A kto to przeżyje, ten innym opowie. HEJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg spóźnione życzenia IP: *.b.dial.de.ignite.net 19.02.04, 21:16 Przyłączam się do życzeń dla obywatela Goniącego Pielęgniarza. Wiem, że trochę spóźnione, ale jechałem przez las na skróty i strzelali do mnie zbójcy, jak przypuszczam, z gangu Schillera. Korzystam z okazji, żeby poinformować o tym zajściu tow. milicjanta. Kiedy wreszcie na polskich drogach zapanuje porządek? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: spóźnione życzenia 19.02.04, 21:21 Gość portalu: wartburg napisał(a): > Przyłączam się do życzeń dla obywatela Goniącego Pielęgniarza. Dziękuję, Towarzyszu. Ku chwale słusznej idei! Dawać kieliszki! Aktyw się zbiera! Gdzie Basia? Ona miała organizować imprezę, a ogórków kiszonych, jak nie było, tak nie ma! To niedopuszczalne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gajowy Re: spóźnione życzenia IP: *.mp.farlep.net 19.02.04, 21:26 Gość portalu: wartburg napisał(a): > Przyłączam się do życzeń dla obywatela Goniącego Pielęgniarza. > > Wiem, że trochę spóźnione, ale jechałem przez las na skróty i strzelali do mnie > > zbójcy, jak przypuszczam, z gangu Schillera. Korzystam z okazji, żeby > poinformować o tym zajściu tow. milicjanta. Kiedy wreszcie na polskich drogach > > zapanuje porządek? Niech sie pan liczy ze slowami! To nie zbojcy strzelali, to ja z lesniczym. Zeby mie ten skrot przez las byl ostatni raz (ale mie sie rymlo)! Runo lesne niszczycie, jelenie ploszycie, bo jeden z drugiem chce panience zaimponowac. Wstydu nie mata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. Jarzembowski Re: spóźnione życzenia IP: 213.155.175.* 19.02.04, 21:30 Gość portalu: Gajowy napisał(a): > Niech sie pan liczy ze slowami! To nie zbojcy strzelali, to ja z lesniczym. > Zeby mie ten skrot przez las byl ostatni raz (ale mie sie rymlo)! Runo lesne > niszczycie, jelenie ploszycie, bo jeden z drugiem chce panience zaimponowac. > Wstydu nie mata! Zgadza się! Należało jechać przez uprawy ziemniaków i przy okazji zniszczyć choć część plagi(nie przypadkowej zresztą), jaką jest stonka ziemniaczana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg Re: spóźnione życzenia IP: *.b.dial.de.ignite.net 19.02.04, 21:44 Gość portalu: Gajowy napisał(a): > Gość portalu: wartburg napisał(a): > > > Przyłączam się do życzeń dla obywatela Goniącego Pielęgniarza. > > > > Wiem, że trochę spóźnione, ale jechałem przez las na skróty i strzelali do > > mnie > > > > zbójcy, jak przypuszczam, z gangu Schillera. Korzystam z okazji, żeby > > poinformować o tym zajściu tow. milicjanta. Kiedy wreszcie na polskich dro > gach > > > > zapanuje porządek? > > > Niech sie pan liczy ze slowami! To nie zbojcy strzelali, to ja z lesniczym. > Zeby mie ten skrot przez las byl ostatni raz (ale mie sie rymlo)! Runo lesne > niszczycie, jelenie ploszycie, bo jeden z drugiem chce panience zaimponowac. > Wstydu nie mata! Stanowczo protestuję przeciwko takiemu stawianiu sprawy. Jak obywatel gajowy strzelał, to znaczy, że ze zbójcami trzyma. Teraz po ochłonięciu przypominają mi się co poniektóre zakazane gęby, które na krótko przede mną zamajaczyły. I do przekonania dochdzę, że oni nie byli z gangu Schillera, tylko Millera - tego samego, co Rywina do Agory przysłał. Tak, tak... P.S. A gajowy mu się podlizuje... Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Oprawa_muzyczna 19.02.04, 21:18 A teraz lecimy z Poland Disco 2002 "Bo ja nie umiem kochać już" Budze się, wszędzie jest zimno Dzwoni ktoś, i nikt nie dzwoni Spokój i pusty pokój i tak dalej dokoła_dokoła_dokoła Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Oprawa_muzyczna 19.02.04, 21:28 oprawa muzyczna przy zabawie rzecz święta a, może płec piekna zorganizuje mały chórek G.P napewno się ucieszy !!! (przypominam o odpowiednim ubrani , a może jego braku ! : ) pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia I żarełko! 19.02.04, 21:29 Przybyły ogórki, kawior, smalec, łosoś, łoscypki, francuskiego sery, bunc i inne frykasy oraz ja:))) Niech żyje nam GP!!! ps Napiłabym się czegoś:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: I żarełko! 19.02.04, 21:33 basia.basia napisała: > Przybyły ogórki, kawior, smalec, > łosoś, łoscypki, francuskiego sery, > bunc i inne frykasy oraz > ja:))) > Nareście!!! A pącki gdzie? > Niech żyje nam GP!!! > > ps > Napiłabym się czegoś:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: I żarełko! 19.02.04, 21:38 iza.bella.iza napisała: > > > > Nareście!!! A pącki gdzie? Poncki som i z rózom alem oglupioła jakzem tyla fajnych ceprow złocyła. Witojcie ku nom chlopoki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: I żarełko! 19.02.04, 21:43 basia.basia napisała: > iza.bella.iza napisała: > > > > > > > > Nareście!!! A pącki gdzie? > > Poncki som i z rózom alem oglupioła jakzem tyla > fajnych ceprow złocyła. Witojcie ku nom chlopoki:))) > Wyście Gazdzino, som cwana bestyja. Jakeśmy z Kaśką jemprezy przed władzom broniły, toście Wyście za piecem siedziały i te pącki lukrowały! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: I żarełko! 19.02.04, 21:41 iza.bella.iza napisała: > basia.basia napisała: > > > Przybyły ogórki, kawior, smalec, > > łosoś, łoscypki, francuskiego sery, > > bunc i inne frykasy oraz > > ja:))) > > > > Nareście!!! A pącki gdzie? Przeciez paczki przynioslam, dokladnie tyle ile GP ma lat. W dwie godziny zescie cztery ruziny zezarli? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: I żarełko! 19.02.04, 21:50 kataryna.kataryna napisała: > > Przeciez paczki przynioslam, dokladnie tyle ile GP ma lat. W dwie godziny > zescie cztery ruziny zezarli? Tow. Milicjan nieprzekupny wziął i znikł. Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: I żarełko! 19.02.04, 21:37 > Napiłabym się czegoś:) I I I I I I I I I I II II II II _____II_____ ja kieliszki przyniosłem a kto po napitek skoczy ? pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: I żarełko! 19.02.04, 21:38 o jej nie tak to wyglądało ! ale tak łatwo sie niepoddam!! pzdr tajniak00 Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: I żarełko! 19.02.04, 21:42 ..........I...........I ..........I...........I ..........I...........I ..........I...........I ...........I.........I ............I.......I ..............I..I ...............II ...............II ...............II ...............II ...............II .........._____II______ tak jak wspomniałem kieliszki już mamy może ktos pomysli o napitku pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: I żarełko! 19.02.04, 21:44 ..........I...........I ..........I...........I ..........I...........I ..........I...........I ...........I.........I ............I.......I ..............I..I ...............II ...............II ...............II ...............II ...............II ......_____II______ może ten bedzie wyglądał jak należy!!! pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 przepraszam ale w takim dniu musi byc porzadnie 19.02.04, 21:45 ..........I...........I ..........I...........I ..........I...........I ..........I...........I ...........I.........I ............I.......I ..............I..I ...............II ...............II ...............II ...............II ...............II ...._____II______ Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: przepraszam ale w takim dniu musi byc porzadn 19.02.04, 21:55 tajniak000 napisał: > ..........I...........I > ..........I...........I > ..........I...........I > ..........I...........I > ...........I.........I > ............I.......I > ..............I..I > ...............II > ...............II > ...............II > ...............II > ...............II > ...._____II______ > > MAJSTERSZTYK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: przepraszam ale w takim dniu musi byc porzadn 19.02.04, 22:07 ja przyniosłem kieliszki, G.P flaszeczke czyli szkło już mamy teraz to już od was dziewczyny wszystko zależy : ) pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: przepraszam ale w takim dniu musi byc porzadn 19.02.04, 22:10 tajniak000 napisał: > ja przyniosłem kieliszki, G.P flaszeczke czyli szkło już mamy > teraz to już od was dziewczyny wszystko zależy : ) Tak, dziweczyny zdecydowanie powinny zrobić jakiś SHOW! Już coś sugerowałeś na temat ubrań :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Przesyłka specjalna 19.02.04, 22:23 Czy tak się podoba? serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35077,1921727.html?x=0 Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Przesyłka specjalna 19.02.04, 22:25 iza.bella.iza napisała: > Czy tak się podoba? Zdjęcie fajne, tylko która z Was na nim jest, chciałbym wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Przesyłka specjalna 19.02.04, 22:30 oj, drogi pielegniarzu a może zrobimy konkurs pieknosci, nieskromnie prosze abys powołał mnie do swojego jury : ) pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Przesyłka specjalna 19.02.04, 22:34 tajniak000 napisał: > oj, drogi pielegniarzu a może zrobimy konkurs pieknosci, > nieskromnie prosze abys powołał mnie do swojego jury : ) OK, to mamy już jury. Dołączy do niego jeszcze męska część imprezowiczów. Teraz pozostaje tylko namówić panie na występ :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Przesyłka specjalna 19.02.04, 22:34 goniacy.pielegniarz napisał: > Zdjęcie fajne, tylko która z Was na nim jest, chciałbym wiedzieć. A po co? Każda z nas jest równie pociągająca. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Przesyłka specjalna 19.02.04, 22:40 iza.bella.iza napisała: > A po co? Każda z nas jest równie pociągająca. Nigdy nie miałem co do tego najmniejszych wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Przesyłka specjalna 19.02.04, 22:43 goniacy.pielegniarz napisał: > iza.bella.iza napisała: > > > > A po co? Każda z nas jest równie pociągająca. > > Nigdy nie miałem co do tego najmniejszych wątpliwości. Tak trzymać:) Bo jakbyś się zabawił w Parysa - wojna forumowa gotowa! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Przesyłka specjalna 19.02.04, 22:50 basia.basia napisała: > Tak trzymać:) > Bo jakbyś się zabawił w Parysa - wojna forumowa gotowa! Ale ja nikogo nikomu nie ukradłem, ale jak o tym pomyślę, to na upartego jest taki jeden, który mógły odegrać rolę Menelaosa, a Kataryna rolę Heleny :) Ale ja bym raczej wolał odegrał rolę Hektora. Oczywiście pod warunkiem, że zakończenie byłoby inne :) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Przesyłka specjalna 19.02.04, 23:00 Dziewczęta! Swoje wdzięki już odkryłyśmy teraz czas na chłopaków... Zgadnijcie kto to - ja mam już swoje Typy ale narazie o tym sza... www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=51046 Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Przesyłka specjalna 19.02.04, 23:04 katarsis napisała: > Dziewczęta! Swoje wdzięki już odkryłyśmy teraz czas na chłopaków... > Zgadnijcie kto to - ja mam już swoje Typy ale narazie o tym sza... > > www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=51046 :)))))) Ja nie muszę zgadywać, ja wiem kto to jest... Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Przesyłka specjalna 19.02.04, 23:12 Pielęgniarz zaprzeczył więc kto? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Przesyłka specjalna 19.02.04, 23:17 katarsis napisała: > Pielęgniarz zaprzeczył więc kto? Wiem, ale nie powiem. Jeszcze mi życie miłe. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Przesyłka specjalna 19.02.04, 23:07 Eee, ja to takiej miny nie mam nawet po spożyciu ciasta z Kwasem, że łosiu to już nawet nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Przesyłka specjalna 19.02.04, 23:12 goniacy.pielegniarz napisał: > Eee, ja to takiej miny nie mam nawet po spożyciu ciasta z Kwasem, że łosiu to > już nawet nie wspomnę. I nie Ciebie mam na myśli. Ten ktoś tu nie bywa, na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Przesyłka specjalna 19.02.04, 23:17 iza.bella.iza napisała: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > Eee, ja to takiej miny nie mam nawet po spożyciu ciasta z Kwasem, że łosiu > to > > już nawet nie wspomnę. > > I nie Ciebie mam na myśli. Ten ktoś tu nie bywa, na szczęście. Iza, nakryłam Cię na zajęciach w podgrupach (jubilata też). Żeby mi to było ostatni raz! Czas na występy "artystyczne". Ja mam na sobie czarne koronki, niezbyt gęste, czarne rekawiczki, takież szpile (12 cm) oraz bieliznę koloru ... Zaczynam od rękawiczki ... A Wy co dziewczyny! Do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Przesyłka specjalna 19.02.04, 23:24 Już dopinam buty. serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35077,1921727.html?x=4 Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Przesyłka specjalna 19.02.04, 23:26 O!! Wreszcie jakaś konstruktywna propozycja! A dodatkowo zostałem sam z płci brzydszej. Tak więc proszę się śmiało przebierać i nie krępować się, a ja za piętnaście minut będę z powrotem! :) p.s. Szpilki można sobie odpuścić. I żadnych klimatów sado-macho. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Przesyłka specjalna 19.02.04, 23:43 goniacy.pielegniarz napisał: Szpilki można sobie odpuścić. I żadnych klimatów sado-macho. Przepraszam, ale się nie zgadzam...Taka pochopna decyzja. Małe s-m może być bardzo przyjemne...(pierwsze zdjęcie patrząc od dołu to ja - prezentująca tajniki tej sztuki śmiałkowi...)Nie żałował... www.baltic-gallery.art.pl/archiwum/zdolni/kozlakowska/ Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Przesyłka specjalna 19.02.04, 23:57 katarsis napisała: > Przepraszam, ale się nie zgadzam...Taka pochopna decyzja. Małe s-m może być > bardzo przyjemne...(pierwsze zdjęcie patrząc od dołu to ja - prezentująca > tajniki tej sztuki śmiałkowi...)Nie żałował... Nie, nie i jeszcze raz nie! Co to jest?! Może Oszołom z RM się na to złapie, ale ja nie. Proszę o inne klimaty. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Przesyłka specjalna 20.02.04, 00:05 goniacy.pielegniarz napisał: Nie, nie i jeszcze raz nie! Co to jest?! Może Oszołom z RM się na to złapie, > ale ja nie. Proszę o inne klimaty. Ale my Pana stanowisko juz znamy. Chodzi o to by gospodarz przyzwolił na mały pokaz. Sam nie musi w nim uczestniczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Przesyłka specjalna 19.02.04, 23:44 goniacy.pielegniarz napisał: > O!! Wreszcie jakaś konstruktywna propozycja! A dodatkowo zostałem sam z płci > brzydszej. Tak więc proszę się śmiało przebierać i nie krępować się, a ja za > piętnaście minut będę z powrotem! > :) > > p.s. > Szpilki można sobie odpuścić. I żadnych klimatów sado-macho. He, he:) Zdaje mi się, że Katarsis ma opanowany taniec na rurze:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Przesyłka specjalna 19.02.04, 23:48 basia.basia napisała: > > Zaczynam od rękawiczki ... > Teraz druga ... i śpiewam przy tym - I`ve got a crash on you, pretty pie ... Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Przesyłka specjalna 19.02.04, 23:56 basia.basia napisała: > > > > > Zaczynam od rękawiczki ... > > > > Teraz druga ... i śpiewam przy tym - I`ve got a crash on you, pretty pie ... I widzisz Basiu: można ewentualnie do lustra ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Przesyłka specjalna 19.02.04, 23:59 katarsis napisała: > basia.basia napisała: > > > > > > > > Zaczynam od rękawiczki ... > > > > > > > Teraz druga ... i śpiewam przy tym - I`ve got a crash on you, pretty pie . > .. > > I widzisz Basiu: można ewentualnie do lustra ;) A za lustrem... Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Gdzie Basia? 20.02.04, 00:03 goniacy.pielegniarz napisał: A za lustrem... > Szukaj Basi. Gdzieś pobiegła boś jej numer popsuł. Przez ciebie musi zaczynać dziewczyna od początku. Albo ja jej poszukam a ty się stąd nie ruszaj Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Gdzie Basia? 20.02.04, 00:07 katarsis napisała: > Szukaj Basi. Gdzieś pobiegła boś jej numer popsuł. Przez ciebie musi zaczynać > dziewczyna od początku. > Albo ja jej poszukam a ty się stąd nie ruszaj Szukam odważnego, który mi zamek błyskawiczny ... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Gdzie Basia? 20.02.04, 00:13 Hmm.. nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy :) Pielęgniarz nie jest już chyba w stanie więc pozostaje mi grzecznie odprowadzić Panie do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Gdzie Basia? 20.02.04, 00:16 lupus.lupus napisał: > Hmm.. nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy :) > Pielęgniarz nie jest już chyba w stanie więc pozostaje mi grzecznie odprowadzić > > Panie do domu. To się chyba nie da zrobić - zobacz niżej, co się wyprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Gdzie Basia? 20.02.04, 00:16 lupus.lupus napisał: > Hmm.. nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy :) > Pielęgniarz nie jest już chyba w stanie więc pozostaje mi grzecznie >odprowadzić Panie do domu. Tak, Panie się rozkręciły i Lupus nagle zdecydował, że jako dżentelmen "odprowadzi" je do domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Gdzie Basia? 20.02.04, 00:22 :) Stary numer na: "jest taka mroźna noc, nie wejdziesz na kawę?" Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Gdzie Basia? 20.02.04, 00:21 lupus.lupus napisał: > Hmm.. nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy :) > Pielęgniarz nie jest już chyba w stanie więc pozostaje mi grzecznie odprowadzić > > Panie do domu. Ja się chętnie dam odprowadzić do domu, jeśli po drodze pospacerujemy trochę po plantach:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Gdzie Basia? 20.02.04, 00:25 lupus.lupus napisał: > To się da zrobić Basiu :) No to chodźmy:) ps coś wysłałam, czy dotarło? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Gdzie Basia? 20.02.04, 00:28 Jestem zawirusowany, boję się sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Gdzie Basia? 20.02.04, 00:34 lupus.lupus napisał: > Jestem zawirusowany, boję się sprawdzić. To fatalnie! To ważne! Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Gdzie Basia? 20.02.04, 00:28 Reszta imprezy (a męska w szczególności) wam tego nie wybaczy ;) Basia po cichu opuszcza imprezę... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Gdzie Basia? 20.02.04, 00:30 Nocny spacer z Basią po Plantach to lepsze od potykania się o bieliznę i puste butelki. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Gdzie Basia? 20.02.04, 00:32 lupus.lupus napisał: > Nocny spacer z Basią po Plantach to lepsze od potykania się o bieliznę i >puste butelki. Basi nie będę robił wyrzutów, ale... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Gdzie Basia? 20.02.04, 00:31 katarsis napisała: > Reszta imprezy (a męska w szczególności) wam tego nie wybaczy ;) > > Basia po cichu opuszcza imprezę... Jeszcze się chwilę pokręcimy:) Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Gdzie Basia? 20.02.04, 00:35 w polsce nieprzystoi tak po angielsu zaspiewajmy katarsis zostanmy razem, zostanmy razem ....... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Gdzie Basia? 20.02.04, 00:40 Dobranoc wszystkim. PS Zostawiam alka-seltzer Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Gdzie Basia? 20.02.04, 00:42 lupus.lupus napisał: > Dobranoc wszystkim. Biedny Lupus...miał faktycznie ochotę na ten spacer... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Gdzie Basia? 20.02.04, 00:43 Tak, będę wracał sam i ze złości kopał puszki po sardynkach. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Gdzie Basia? 20.02.04, 00:47 lupus.lupus napisał: > Tak, będę wracał sam i ze złości kopał puszki po sardynkach. Lupusie! Odprowadź Basię, bo o tej porze nie powinna dama sama spacerować po mieście. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Gdzie Basia? 20.02.04, 00:48 lupus.lupus napisał: > Tak, będę wracał sam i ze złości kopał puszki po sardynkach. Jak to sam? A co ze spacerem po plantach? Czuję w tym jakąś intrygę Katarsis:( ps Właśnie mi gra Diana Krall: "I`ve got you under my skin ...":))) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Gdzie Basia? 20.02.04, 00:53 basia.basia napisała: Czuję w tym jakąś intrygę Katarsis:( Protestuję. Mnie dziś tow. Kwach z LSD nastroili wybitnie pokojowo. Jako 'aromat' do ciasta suuuper Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Gdzie Basia? 20.02.04, 00:55 katarsis napisała: > basia.basia napisała: > > Czuję w tym jakąś intrygę Katarsis:( > > > Protestuję. Mnie dziś tow. Kwach z LSD nastroili wybitnie pokojowo. > Jako 'aromat' do ciasta suuuper Dobrze, odpuszczam Ci:) Ale Lupus się spłoszył:( A ja się boję o tej porze iść sama przez planty:( Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Gdzie Basia? 20.02.04, 00:59 basia.basia napisała: >ja się boję o tej porze iść sama przez planty:( Zaraz zaraz, jak to szło... >>> już dajemy radę czy jakoś tak. pułkownik Polko przysłał dziś obstawę więc możesz się z nami zabrać... I ja mówię wszystkim dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Gdzie Basia? 20.02.04, 01:00 Ja spłoszyłem... :)) Czekam już od 10 min na schodach. Idziemy. Dobranoc wszystkim. Maciej Słomczyński Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Gdzie Basia? 20.02.04, 00:56 U mnie Roxy music i "Avalon". Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Gdzie Basia? 20.02.04, 00:44 katarsis napisała: > lupus.lupus napisał: > > > Dobranoc wszystkim. > > > Biedny Lupus...miał faktycznie ochotę na ten spacer... Katarsis, ja protestuję!!! Biedny, bo ze mną spacerował będzie?!!! Zazdrośnica:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Gdzie Basia? 20.02.04, 00:47 Ależ, Basiu? Przypisujesz mi tak niskie pobódki? Chłopak ochoty sobie na spacer narobił, a ty go spowrotem do zabawy wciągnęłaś. Nic dziwnego, że na imprezę stracił ochotę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Przesyłka specjalna 19.02.04, 23:20 Już myślałam, że powiesz: Homosovieticus ;) Wrażenie było przez chwilę takie jakby te majaki to tylko efekt rozbudzenia mojego umysłu niepokornego (Kwach na szczęście nie mieszał przy tym swoimi nogami) ps. dla chętnych uciech mam jeszcze MP3 - przesłuchanie kandydata na posła Samoobrony ps. jak to ugrupowanie wygra to boję się, że skonsumowanie kolejnej nieświadomki grozi uniemożliwieniem powrotu do normalności Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Przesyłka specjalna 19.02.04, 23:22 katarsis napisała: > Już myślałam, że powiesz: Homosovieticus ;) > Nigdy w życiu! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: I żarełko! 19.02.04, 21:50 .......__ .......| | .......| | .......| | .......| | ....../...\ ...../.....\ ....|.......| ....|.......| ....|.......| ....|.......| ....|.......| ....|.......| ....|.......| ....--------- To polewamy! Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: I żarełko! 19.02.04, 22:05 ńajważniejsze mamy więc co nam innego pozostaje ZDROWIE SOLENIZANTA !!!!!!!!! może wypijemy tez zdrowie gospodarza ? ZDROWIE GIWI !!!! pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: I żarełko! 19.02.04, 21:37 basia.basia napisała: > Przybyły ogórki, kawior, smalec, > łosoś, łoscypki, francuskiego sery, > bunc i inne frykasy oraz > ja:))) > > Niech żyje nam GP!!! > > ps > Napiłabym się czegoś:) Moge odstapic troche szampana, ktorego wygralam w kasynie za 3 siodemki. Sama nie wypije a wiezc do Polski nie zamierzam bo mam inne plany w temacie importu alkoholowego. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: I żarełko! 19.02.04, 21:41 kataryna.kataryna napisała: > > > > ps > > Napiłabym się czegoś:) > > > Moge odstapic troche szampana, ktorego wygralam w kasynie za 3 siodemki. Sama > nie wypije a wiezc do Polski nie zamierzam bo mam inne plany w temacie importu > alkoholowego. Może być:) Jak szampan to toast. Kto wygłosi? Może poprosić najstarszego rangą? Towarzyszu pierwszy sekretarzu przybywaj! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: I żarełko! 19.02.04, 22:12 basia.basia napisała: > ps > Napiłabym się czegoś:) t1s gdzieś zniknął i nie ma kto polać. Zginęła jedna flaszka, ale ja niczego nie sugeruję :) Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: I żarełko! 19.02.04, 22:19 goniacy.pielegniarz napisał: > basia.basia napisała: > > > > ps > > Napiłabym się czegoś:) > > t1s gdzieś zniknął i nie ma kto polać. > > Zginęła jedna flaszka, ale ja niczego nie sugeruję :) prosze panstwa nieładnie, nieładnie, ale ja drogi G,P przyniosłem cos na wszelki wypadek ..... zaspiewajmy !!!!!!!! "a teraz idziemy na jednego,a teraz idziemy wódke pić" pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
panidalloway Re: Najspóźnieńsze 19.02.04, 22:15 No to się spóźniłam, aż wstyd. Tylko pod drzwiami przytupnę sobie, bo mroźno, słabiutkim z zimna głosikiem sto lat zaśpiewam , życzenia pod progiem zostawię i lecę tort urodzinowy piec. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Najspóźnieńsze 19.02.04, 22:19 Ależ prosiemy, prosiemy! Tort juz się piecze - Basia i Kasia pieca pilnują. Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Najspóźnieńsze 19.02.04, 22:25 iza.bella.iza napisała: > Ależ prosiemy, prosiemy! Tort juz się piecze - Basia i Kasia pieca pilnują. tak, oczywiscie zapraszamy zabawa jest przednia oto dla spóźnionego goscia kieliszek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=10538856&a=10878608 ja proponuje karniaczka co wy na to ? pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Najspóźnieńsze 19.02.04, 22:20 panidalloway napisała: > No to się spóźniłam, aż wstyd. Tylko pod drzwiami przytupnę sobie, bo mroźno, > słabiutkim z zimna głosikiem sto lat zaśpiewam , życzenia pod progiem zostawię > i lecę tort urodzinowy piec. Ach, cieszę się, że Pani wpadła, Pani Dalloway :) Nie trzeba tupać nóżką, tylko śmiało wchodzić do środka. Basia już przekąski przyniosła. Odpowiedz Link Zgłoś
panidalloway Re: Najspóźnieńsze 19.02.04, 22:29 Dziękuję, zdrówko chętnie wypiję. Pieczenie tortu na za rok odkładam. Co do tupania, to całkiem wyrzec się nie potrafię. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Najspóźnieńsze 19.02.04, 22:29 goniacy.pielegniarz napisał: > > Ach, cieszę się, że Pani wpadła, Pani Dalloway :) > Nie trzeba tupać nóżką, tylko śmiało wchodzić do środka. Basia już przekąski > przyniosła. Chianti dla Klarysy:) Odpowiedz Link Zgłoś
panidalloway Re: Najspóźnieńsze 19.02.04, 22:36 basia.basia napisała: > > Chianti dla Klarysy:) :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Potrójna okazja!!! 19.02.04, 22:37 Właśnie się doczytałam, że portal Gazeta.pl też ma urodziny - trzecie. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Potrójna okazja!!! 19.02.04, 22:45 W takim razie zdrowie GAZETY.PL!! Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Kto dodał Kwasa do ciasta? 19.02.04, 22:38 Przyznać się... Czuję, że pod wpływem tego LSD - staję się przedmiotem społecznej alienacji ;) zara musze Pielęgniarza o kroplówkę poprosić, szybko... Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Kto dodał Kwasa do ciasta? 19.02.04, 22:44 katarsis napisała: > Przyznać się... > > Czuję, że pod wpływem tego LSD - staję się przedmiotem społecznej alienacji ;) > > zara musze Pielęgniarza o kroplówkę poprosić, szybko... Kwas to się zawsze wszędzie wciśnie! On w ogóle nie zna umiaru. Wyczuł ciasto i od razu pomyślał, że będzie mógł trochę polukrować, jak to on. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 19.02.04, 22:53 Właśnie awansowaliśmy na piętnaste miejsce pod względem ilości wypowiedzi i szybko pniemy się do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Ciemno już , zgasły światła , ale one ... IP: *.multicon.pl 19.02.04, 22:57 ...ale one habitowe jakieś. Nie lekajta się , ale i nie łódżta się też damulki...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Pielęgniarzu! Wyciągaj apteczkę! 19.02.04, 23:02 Jan się czegoś dziwnego opił i bełgoce strasznie. A może to on te kwaśne ciasto Katarsis podrzucił a przedtem za dużo go pobróbował? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Pielęgniarzu! Wyciągaj apteczkę! 19.02.04, 23:08 Ja się naczytał książek grozy i chciał odegrać rolę incubusa. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz poprawka 19.02.04, 23:09 goniacy.pielegniarz napisał: > Ja się naczytał książek grozy i chciał odegrać rolę incubusa. Miało być: Jan się naczytał książek grozy i chciał odegrać rolę incubusa. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: poprawka 19.02.04, 23:25 goniacy.pielegniarz napisał: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > Ja się naczytał książek grozy i chciał odegrać rolę incubusa. > > > Miało być: Jan się naczytał książek grozy i chciał odegrać rolę incubusa. A coś Ty taki akuratny? Obijasz się zamiast dbać o szkło! Dla mnie czerwone, wytrawne - bądź jakie:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: poprawka 19.02.04, 23:28 basia.basia napisała: > A coś Ty taki akuratny? Obijasz się zamiast dbać o szkło! > Dla mnie czerwone, wytrawne - bądź jakie:) Już lecę do piwnicy po wino, a tymczasem proszę kontynuować propozycję z poprzedniej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
doro.doro Re: poprawka 19.02.04, 23:56 ja też bym sie dobrego wina napił, ale stara dobra tradycja mawi nie mieszaj !! tajniak, nie mieszaj . ja jako człek tradycyji podporządkowan miodów przednich pitnych kufel prosic raczył pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: poprawka 20.02.04, 00:00 oj drogi gosciu ja niemieszam ja tylko wytrawnie łącze a tak propo dlaczego pozdrawiasz odemnie ? pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
doro.doro Re: poprawka 20.02.04, 00:04 przepraszam szanownego mojego idola w wierze, ale kopiowałem twoje wypowiedzi i sie zostało, a pozatym to bardzo sympatyczny gest pzdr doro Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: poprawka 20.02.04, 00:06 to prawda, przerosiny przyjete, ale warto byłoby je czyms przepic, czyż nie pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia GP! Szkło puste! 20.02.04, 00:08 tajniak000 napisał: > to prawda, przerosiny przyjete, ale warto byłoby je czyms przepic, czyż nie > > pzdr > > tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: GP! Szkło puste! 20.02.04, 00:10 To co, mam zamek rozpinać czy polewać?! Ja optuję za opcją pierwszą i będę się przy niej upierał. Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: GP! Szkło puste! 20.02.04, 00:12 dobra to ja poleje pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: GP! Szkło puste! 20.02.04, 00:12 goniacy.pielegniarz napisał: > To co, mam zamek rozpinać czy polewać?! Ja optuję za opcją pierwszą i będę się > przy niej upierał. Za późno:( Czuwaj ja będę rzucać kieckę:) Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: GP! Szkło puste! 20.02.04, 00:13 czy obowiązują jakies karnety, bo jak tak to rezerwuje wpis pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: GP! Szkło puste! 20.02.04, 00:11 czy cos proponujesz wino, a może cos mocniejszego ? pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Damulki ! To habitowce w wiekszości przecie IP: *.multicon.pl 19.02.04, 23:16 Więc co Was tak rajcuje,że :"Zgasło światło " ? :))))) Oj damulki , damulki. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Damulki ! To habitowce w wiekszości przecie 19.02.04, 23:20 A Ciebie czemu rajcuje łoś? www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=51046 Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Czyżby podstępny system wszystkich wylogował? 19.02.04, 23:48 A zaczęło się od rękawczki, którą miała zdjąć Basia... No no no Odpowiedz Link Zgłoś
doro.doro Re: Czyżby podstępny system wszystkich wylogował? 19.02.04, 23:58 a ja tylko czekam na czym sie skończy Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Coleman Hawkins plays Body& Soul 20.02.04, 00:05 Jedna rękawiczka, druga rękawiczka, ... Kto mi rozepnie zamek błyskawiczny na plecach? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Coleman Hawkins plays Body& Soul 20.02.04, 00:07 Ja! Ja! bzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Coleman Hawkins plays Body& Soul 20.02.04, 00:08 uważaj co robisz, tu już kilka osób ma zaplątany jezyk,!!!!!!! a co do tego suwaka to mysle że jestem na tyle trzezwy że moge ci pomóc pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 kurde spózniłem sie o minute !!!!! 20.02.04, 00:10 ale solenizant ma pierszenstwo, może chociaż moge popatrzec pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Body& Soul - lewy rękaw koronkowej kiecki ... 20.02.04, 00:10 basia.basia napisała: > Jedna rękawiczka, druga rękawiczka, ... > Kto mi rozepnie zamek błyskawiczny na plecach? dzięki tajniaku:) Jesteś słodki:) uhmmmmmmmm ... Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Body& Soul - lewy rękaw koronkowej kieck 20.02.04, 00:11 Nie, no towarzysze tego forum...powinniście się przejść do działu randka po nam tu jeszcze pion ideologiczny wypaczycie... Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Body& Soul - lewy rękaw koronkowej kiec 20.02.04, 00:13 katarsis napisała: > Nie, no towarzysze tego forum...powinniście się przejść do działu randka po nam > > tu jeszcze pion ideologiczny wypaczycie... OK, przyzwalam na s-m. To powinno załatwić sprawę :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Reflektory na Katarsis! 20.02.04, 00:15 katarsis napisała: > Nie, no towarzysze tego forum...powinniście się przejść do działu randka po nam > > tu jeszcze pion ideologiczny wypaczycie... Ja się tymczasem napiję Chianti (Klarysa troszkę zostawiła) i czekam na Twoje sm ... Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Reflektory na Katarsis! 20.02.04, 00:22 Obawiam się, że mi ten Kwach jeszcze do końca nie przeszedł... Mogą dziać się rzeczy dziwne na tym forum, bo zaczynam widzieć wszystko taak: poetry.rotten.com/naked-people/ Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Reflektory na Katarsis! 20.02.04, 00:26 Widzę siebie w tłumie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis A tu Pielęgniarz stanął nagi 20.02.04, 00:29 goniacy.pielegniarz napisał: > Widzę siebie w tłumie!!! Gdzie???? Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Pielęgniarzu nie zmieniaj tematu 20.02.04, 00:38 Trzy dziewczyny czekają, żebyś wyszedł z tłumu... Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Pielęgniarzu nie zmieniaj tematu 20.02.04, 00:42 katarsis napisała: > Trzy dziewczyny czekają, żebyś wyszedł z tłumu... Drogie Panie, to impreza ekskluzywna, a nie męski striptiz w jakimś nocnym lokazu, więc proszę powstrzymać piski i okrzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Pielęgniarzu nie zmieniaj tematu 20.02.04, 00:51 goniacy.pielegniarz napisał: Drogie Panie, to impreza ekskluzywna, a nie męski striptiz w jakimś nocnym > lokazu, więc proszę powstrzymać piski i okrzyki. Ekskluzywna? A te puszki po sardynkach, co je złości wykopuje Lupus to niby skąd? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Reflektory na Katarsis! 20.02.04, 00:29 goniacy.pielegniarz napisał: > Widzę siebie w tłumie!!! Pokaż, pokaaaaaaż. Któryś Ty:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Reflektory na Katarsis! 20.02.04, 00:31 basia.basia napisała: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > Widzę siebie w tłumie!!! > > Pokaż, pokaaaaaaż. Któryś Ty:) A Lupus czeka! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Reflektory na Katarsis! 20.02.04, 00:37 Oj, drogie Panie. Takie niecierpliwe jesteście. Puśćcie wodze fantazji, a Wy tak byście chciały wszystko od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Reflektory na Katarsis! 20.02.04, 00:45 goniacy.pielegniarz napisał: > Oj, drogie Panie. Takie niecierpliwe jesteście. Puśćcie wodze fantazji, a Wy > tak byście chciały wszystko od razu. Czyżbyś był tam - o- tyłem odwrócony do obiektywu? Jak widzę- moja wyobraźnia posiada pewne granice :( Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Reflektory na Katarsis! 20.02.04, 00:33 to zobacz co ja widze forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=10538856&a=10882136 Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Reflektory na Katarsis! 20.02.04, 00:36 tajniak000 napisał: > to zobacz co ja widze A kto sobie dolewał jeszcze i jeszcze... A zjedz trochę ciasta z Kwachem a zobaczysz białego królika :) Może to i przyjemniejsze niż szczury... Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Reflektory na Katarsis! 20.02.04, 00:39 G.P uspakaja że nie są białe. I mówi aby unikac mew , a ja narezie tylko wróble widze wiec jeszcze tu zabawie Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Body& Soul - lewy rękaw koronkowej kieck 20.02.04, 00:15 basia.basia napisała: > basia.basia napisała: > > > Jedna rękawiczka, druga rękawiczka, ... > > Kto mi rozepnie zamek błyskawiczny na plecach? > > dzięki tajniaku:) > Jesteś słodki:) uhmmmmmmmm ... wiesz basiu ....... ja jestem bardzo słodki!!! pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Parszywa 13? 20.02.04, 00:11 My tu sobie balujemy, a wątek nam rośnie! Jeszcze niedawno było 15, a teraz już 13 miejsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Iza, dobrze że przyszłaś 20.02.04, 00:16 Basia się upiła, stoi na stole i się rozbiera... panowie odchodzą już od zmysłów a jutro będą listy do admina z prośbą o wycięcie postów... r Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Iza, dobrze że przyszłaś 20.02.04, 00:17 giwi jest wyrozumiała w tych sprawach ps. basiu gdzie jestes pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Iza, dobrze że przyszłaś 20.02.04, 00:18 tajniak000 napisał: > giwi jest wyrozumiała w tych sprawach No właśnie. Giwi też by mogła wpaść, skoro już się impreza rozkręca... :) Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Iza, dobrze że przyszłaś 20.02.04, 00:20 ja już zapraszałem i proponowałem zdrowie gospodarza, ale w ostatecznosci moge wypic za nią drugi raz pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Iza, dobrze że przyszłaś 20.02.04, 00:18 Przyszłam na strzemiennego, a tu nie ma kto polać! Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Iza, dobrze że przyszłaś 20.02.04, 00:21 może tym razem uprzedze solenizanta pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Iza, dobrze że przyszłaś 20.02.04, 00:22 uf, jestem pierwszy, czego sie napijesz - tylko nie mów że wody Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Iza, dobrze że przyszłaś 20.02.04, 00:23 Ognie Moskwy! Na katar podobno najlepsze! Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Iza, dobrze że przyszłaś 20.02.04, 00:26 widze że potrzebujesz aby ktoś cie rozgrzał przy chorobie mam nadzieje że basia nie czyta a tym czasem mówisz masz twoje zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Iza, dobrze że przyszłaś 20.02.04, 00:27 :) Dzięki. Basia już ulatnia po angielsku w towarzystwie Lupusa. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Iza, dobrze że przyszłaś 20.02.04, 00:28 iza.bella.iza napisała: > :) Dzięki. Basia już ulatnia po angielsku w towarzystwie Lupusa. Ech, te krakowskie klimaty :)) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Iza, dobrze że przyszłaś 20.02.04, 00:24 Już biegłem, żeby Ci polać, ale po drodze potłukłem dwie butelki! Życie jest ciężkie... Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Iza, dobrze że przyszłaś 20.02.04, 00:25 goniacy.pielegniarz napisał: > Już biegłem, żeby Ci polać, ale po drodze potłukłem dwie butelki! Życie jest > ciężkie... Ale za to jakie zabawne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 G.P czy to już źle ??????? 20.02.04, 00:31 G.P czy to już źle ??????? powiedz że widzisz co ja , a njpewniej bede sie cuł jak dziewczyny potwierdząG.P szczury.w.interia.pl/pzyslo/doris.html Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: G.P czy to już źle ??????? 20.02.04, 00:34 Nie są białe, więc wszystko jest w normie. No, co innego gdybyś widział mewy.. Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: G.P czy to już źle ??????? 20.02.04, 00:37 uf, widziałem tylko wróble wiec mam przed sobą jeszcze pare głebszych Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Parszywa 13? 20.02.04, 00:36 Teraz już 9. I tym miłym akcentem Was pożegnam. Bawcie się dobrze. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Parszywa 13? 20.02.04, 00:41 weź na noc alka-prim ponoc pomaga w trudach dnia nastepnego Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Parszywa 13? 20.02.04, 00:41 goniacy.pielegniarz napisał: > Dobranoc. Miłych snów. Kiedy masz imieniny?:) Dobranoc i wszystkiego dobrego:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Parszywa 13? 20.02.04, 00:45 basia.basia napisała: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > Dobranoc. Miłych snów. > > Kiedy masz imieniny?:) > > Dobranoc i wszystkiego dobrego:) Tak w ogóle to "dobranoc" było do Izy :), ale chyba jednak się wszyscy zwijają, więc też trzeba. p.s. Imieniny mam za około dwa miesiące :) Możesz zresztą sprawdzić :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 hola hola - a rozchodniaczek i buziaczek 20.02.04, 00:47 bez tego sie niepbejdzei Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: hola hola - a rozchodniaczek i buziaczek 20.02.04, 00:49 tajniak000 napisał: > bez tego sie niepbejdzei To my jeszcze po jednym maluchu, a panie dadzą nam buzi na dowidzenia. Na zdrowie i dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już 20.02.04, 00:49 wypiłem lampke sam do lustra, wielkie dzieki i ja mówie do jutra, chociaż zaraz mamy już 00.50 to do dzis miłych snów życze pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już 20.02.04, 00:52 o przepraszam G.P kroku mi dorzymał dobranoc drogie panie i panowie czujcie sie zaproszeni na moje urodziny a jest co swietowac bedą okrągłe ! pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 20.02.04, 13:37 A kiedy to będzie? Żebyśmy mogli się przygotować oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już 20.02.04, 13:47 6 marca , zapraszam serdecznie pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 20.02.04, 13:50 tajniak000 napisał: > 6 marca , zapraszam serdecznie Boże! 6 marca, potem 8 marca! A później wirtualne koło AA! Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już 20.02.04, 13:54 G.P + widze że mamy podobne mysli !!!!!! o tym samym wspomniałem w poscie poniżej !!!!!1 pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goracy.Pielegniarz Re: Ciemno już IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 01:11 -------------------------------------------------------------------------------- zgasły wszystkie światła, ciemno już, noc nadchodzi, głucha noc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.04, 12:54 Nieźle się bawiliście:) Jak widzę powodzeniem cieszyły się nie tylko wilki:) Ciekawe tylko, czy każdy wrócił do domu we własnej bieliźnie? Zresztą i tak pewnie do jutra się nie zorientujecie:) Posprzątam lepiej, wyniosę sztandar, pozbieram butelki, jak znajdę coś na dnie to wypiję Wasze zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 20.02.04, 13:21 Gość portalu: t1s napisał(a): > Nieźle się bawiliście:) > Jak widzę powodzeniem cieszyły się nie tylko wilki:) > Ciekawe tylko, czy każdy wrócił do domu we własnej bieliźnie? > Zresztą i tak pewnie do jutra się nie zorientujecie:) > Posprzątam lepiej, wyniosę sztandar, pozbieram butelki, jak znajdę coś na dnie > to wypiję Wasze zdrowie. Przed sumą?!!! ps jak znajdziesz czarną rękawiczkęto proszę o zwrot:) ps2 Czy wiesz, że Cię wczoraj Kaczyński cytował? Powtórzył za Tobą, że Miller robi dobrą robotę dekomunizacyjną, czy jakoś tak:) ps3 do GP Wiem, że nie wolno używać w dzień ale to t1s zaczął:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 20.02.04, 13:43 basia.basia napisała: > ps3 > do GP > Wiem, że nie wolno używać w dzień ale to t1s zaczął:) To mamy dzień? Bo u mnie cały czas ciemno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 14:15 basia.basia napisała: > > Przed sumą?!!! Po też:) > ps > jak znajdziesz czarną rękawiczkęto > proszę o zwrot:) Basiu, tej rękawiczki już nie oddam, choćby pod mym oknem staneła kilkutysięczna armia Twoich fanów. Zagryzę wszystkich. > ps2 > Czy wiesz, że Cię wczoraj Kaczyński cytował? > Powtórzył za Tobą, że Miller robi dobrą robotę > dekomunizacyjną, czy jakoś tak:) Może jakiś przyszły minister infrastruktury też mnie posłucha i zacznie stawiać latarnie:) > ps3 > do GP > Wiem, że nie wolno używać w dzień ale to t1s zaczął:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 20.02.04, 13:41 Gość portalu: t1s napisał(a): > Nieźle się bawiliście:) > Jak widzę powodzeniem cieszyły się nie tylko wilki:) > Ciekawe tylko, czy każdy wrócił do domu we własnej bieliźnie? > Zresztą i tak pewnie do jutra się nie zorientujecie:) Sprawdziłem. Ufff, całe szczęście nie mam na sobie stringów :) > Posprzątam lepiej, wyniosę sztandar, pozbieram butelki, jak znajdę coś na >dnie to wypiję Wasze zdrowie. Tylko uważaj na szkło, bo wczoraj dwie butelki potłukłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 14:20 goniacy.pielegniarz napisał: > Tylko uważaj na szkło, bo wczoraj dwie butelki potłukłem. Szkoda, bo wymienne były:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Dementi! 20.02.04, 18:53 goniacy.pielegniarz napisał: > Sprawdziłem. Ufff, całe szczęście nie mam na sobie stringów :) Jakby co, to nie moje! Tak daleko się nie posunęłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Dementi! 20.02.04, 19:05 basia.basia napisała: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > Sprawdziłem. Ufff, całe szczęście nie mam na sobie stringów :) > > Jakby co, to nie moje! > Tak daleko się nie posunęłam:) To czyje to stringi znalazłem dzisiaj w kieszeni? No nie mówcie, że to moje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Senyszyn Re: Dementi! IP: *.net / 195.58.234.* 20.02.04, 19:19 goniacy.pielegniarz napisał: > basia.basia napisała: > > > goniacy.pielegniarz napisał: > > > > > Sprawdziłem. Ufff, całe szczęście nie mam na sobie stringów :) > > > > Jakby co, to nie moje! > > Tak daleko się nie posunęłam:) > > To czyje to stringi znalazłem dzisiaj w kieszeni? No nie mówcie, że to moje!! To byl prezent ale widze, ze nietrafiony, trzeba mi bylo moje motto "Wiedza, skutecznosc, zyczliwosc" wiekszymi literami wyhaftowac, no i moze w innym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Dementi! 20.02.04, 19:26 Tak coś mi chodziło po głowie, bo te stringi były czerwone. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz A któż to?? 20.02.04, 13:38 Gość portalu: Goracy.Pielegniarz napisał(a): > ------------------------------------------------------------------------------ - > - > zgasły wszystkie światła, ciemno już, noc nadchodzi, głucha noc. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Biegnę spóźniony z życzeniami i kołem czarownym 20.02.04, 14:11 wołając "sto lat w humorze i zdrowiu", z nadzieją w sercu , że potrafisz znaleźć wyjscie z tego koła. :)) www.pinakoteka.zascianek.pl/Malczewski_J/Images/Bledne_kolo.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Biegnę spóźniony z życzeniami i kołem czarown 20.02.04, 14:21 Dzięki :) Już się martwiliśmy o Ciebie, że nie domagasz po tej popijawie wirtualnej razem z Lupusem i t1s wywołanej nieobecnością części pań. p.s. już niedługo awansujemy z innym wątkiem na drugie miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Biegnę spóźniony z życzeniami i kołem czarown 20.02.04, 14:33 goniacy.pielegniarz napisał: > Dzięki :) > > Już się martwiliśmy o Ciebie, że nie domagasz po tej popijawie wirtualnej razem > > z Lupusem i t1s wywołanej nieobecnością części pań. > > > p.s. > już niedługo awansujemy z innym wątkiem na drugie miejsce. Na poczatku i ja myslalem ,że to wszystko dzieje się w wirtualu. Kac był jednak rzeczywisty, niedopite butelki stały rzedem pod ścianą a sasiadka o lazurowych oczach wczoraj powiedziała mi ,że sie zgadza. Trzymała w ręku jakieś papiery i szelmowsko mrugnęła lewym oczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 6 marca moje urodziny - lista gości !!!!!!! 20.02.04, 13:52 6 marca kolejna okazja do dobrej zabawy !!!! a, a dwa dni po "dzień kobiet" bedą goździki dla naszych pań , a jak tak dalej pójdzie to skończyny razem na odwyku alkoholowym. ps. prosze o wpisanie sie na liste gosci, aby jadła i napitku nie brakło!!! pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: 6 marca moje urodziny - lista gości !!!!!!! 20.02.04, 13:59 Lista obecności: 1. GP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: 6 marca moje urodziny - lista gości !!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 14:25 tajniak000 napisał: > 6 marca kolejna okazja do dobrej zabawy !!!! > a, a dwa dni po "dzień kobiet" bedą goździki dla naszych pań , a jak tak dalej > pójdzie to skończyny razem na odwyku alkoholowym. > > ps. prosze o wpisanie sie na liste gosci, aby jadła i napitku nie brakło!!! Jeden ogórek na pięć flaszek, policzmy...Tak, jadła będzie potrzeba wiele-co najmniej ze trzy beczki:) > pzdr > > tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
doro.doro Re: 6 marca moje urodziny - lista gości !!!!!!! 20.02.04, 14:40 ze trzy beczki to bedzie alkoholu , a jadła co niemiara- obyscie tylko "niedokładali" pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
doro.doro Re: 6 marca moje urodziny - lista gości !!!!!!! 20.02.04, 14:44 ze trzy beczki to bedzie alkoholu , a jadła co niemiara- obyscie tylko "niedokładali" pzdr tajniak000 znowu bedzie miał mi zazłe a to miało byc tak ze trzy beczki to bedzie alkoholu , a jadła co niemiara- obyscie tylko "niedokładali" pzdrowienia tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: 6 marca moje urodziny - lista gości !!!!!!! 20.02.04, 14:49 tajniak000 napisał: > 6 marca kolejna okazja do dobrej zabawy !!!! > a, a dwa dni po "dzień kobiet" bedą goździki dla naszych pań , a jak tak dalej > pójdzie to skończyny razem na odwyku alkoholowym. > > ps. prosze o wpisanie sie na liste gosci, aby jadła i napitku nie brakło!!! > > pzdr > > tajniak000 Homosovieticus na róznych urodzinach bywał ,ale po raz pierwszy ma okazję załapac sie na tajniackie urodziny.Jeśli gospodarz pozwoli to przyjdę przebrany i nie do poznania? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: 6 marca moje urodziny - lista gości !!!!!!! 20.02.04, 15:08 homosovieticus napisał: > Homosovieticus na róznych urodzinach bywał ,ale po raz pierwszy ma okazję > załapac sie na tajniackie urodziny.Jeśli gospodarz pozwoli to przyjdę > przebrany i nie do poznania? Że przebrany to nikt nie ma wątpliwości, ale czy nie do poznania, to już całkiem inna sprawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: 6 marca moje urodziny - lista gości !!!!!!! 20.02.04, 15:22 goniacy.pielegniarz napisał: > homosovieticus napisał: > > > > Homosovieticus na róznych urodzinach bywał ,ale po raz pierwszy ma okazję > > załapac sie na tajniackie urodziny.Jeśli gospodarz pozwoli to przyjdę > > przebrany i nie do poznania? > > Że przebrany to nikt nie ma wątpliwości, ale czy nie do poznania, to już > całkiem inna sprawa :) milczał beęde przez czas cały to jak poznacie? po milczeniu to nawet rolo mnie nie pozna! :) Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: 6 marca moje urodziny - lista gości !!!!!!! 20.02.04, 16:41 drogi homosovieticusie dlaczego bedziesz milczał, przecież rozmowy toczą sie tu na najwyższym poziomie? pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: 6 marca moje urodziny - lista gości !!!!!!! 20.02.04, 16:45 tajniak000 napisał: > drogi homosovieticusie dlaczego bedziesz milczał, przecież rozmowy toczą sie tu > > na najwyższym poziomie? > > pzdr > > tajniak000 odnoszę wrażenie- słynna intuicja kobieca - ,że zbyt czesto zaniżam poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: 6 marca moje urodziny - lista gości !!!!!!! 20.02.04, 16:57 homosovieticus napisał: > odnoszę wrażenie- słynna intuicja kobieca - ,że zbyt czesto zaniżam poziom. Jak można przy piciu poziom zaniżyć? To chyba jakieś nowe teorie. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: 6 marca moje urodziny - lista gości !!!!!!! 20.02.04, 16:55 homosovieticus napisał: > milczał beęde przez czas cały to jak poznacie? > po milczeniu to nawet rolo mnie nie pozna! > :) Poznamy, poznamy, po białych śladach pozostawionych na wycieraczce. Miałem być w Gdyni dzisiaj, ale jakoś nie wyszło, niemniej jednak moja wywiadownia doniosła mi, że w Gdyni biało. Tak więc będziemy podążać za śniegiem i w końcu znajdziemy! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: 6 marca moje urodziny - lista gości !!!!!!! 20.02.04, 17:27 goniacy.pielegniarz napisał: > homosovieticus napisał: > > > > milczał beęde przez czas cały to jak poznacie? > > po milczeniu to nawet rolo mnie nie pozna! > > :) > > Poznamy, poznamy, po białych śladach pozostawionych na wycieraczce. Miałem być > w Gdyni dzisiaj, ale jakoś nie wyszło, niemniej jednak moja wywiadownia > doniosła mi, że w Gdyni biało. Tak więc będziemy podążać za śniegiem i w końcu > znajdziemy! Biało tylko miejscami. Jesli chcesz moge podac mobile phone Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: 6 marca moje urodziny - lista gości !!!!!!! 20.02.04, 18:05 homosovieticus napisał: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > homosovieticus napisał: > > > > > > > milczał beęde przez czas cały to jak poznacie? > > > po milczeniu to nawet rolo mnie nie pozna! > > > :) > > > > Poznamy, poznamy, po białych śladach pozostawionych na wycieraczce. Miałem > > być > > w Gdyni dzisiaj, ale jakoś nie wyszło, niemniej jednak moja wywiadownia > > doniosła mi, że w Gdyni biało. Tak więc będziemy podążać za śniegiem i w > końcu > > znajdziemy! > Biało tylko miejscami. > Jesli chcesz moge podac mobile phone Ja się nie wybieram. To miała być taka jednorazowa wyprawa ze znajomym, bo miał coś do załatwienia, ale w końcu okazało się, że mi nie za bardzo pasuje, więc pojechał sam. I od niego dostałem niusa, że podobno strasznie zimno i śnieg. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: 6 marca moje urodziny - lista gości !!!!!!! 20.02.04, 18:10 goniacy.pielegniarz napisał: > Ja się nie wybieram. To miała być taka jednorazowa wyprawa ze znajomym, bo miał > > coś do załatwienia, ale w końcu okazało się, że mi nie za bardzo pasuje, więc > pojechał sam. I od niego dostałem niusa, że podobno strasznie zimno i śnieg. Czesc Goracy Pielegniarzu. Przyszedles po imprezie posprzatac? Jeszcze poltora tysiaca z hakiem i Twoj watek przegoni moja forumowa zmore :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: 6 marca moje urodziny - lista gości !!!!!!! 20.02.04, 18:29 kataryna.kataryna napisała: > Czesc Goracy Pielegniarzu. Przyszedles po imprezie posprzatac? t1s już deklarował sprzątanie :) > Jeszcze poltora > tysiaca z hakiem i Twoj watek przegoni moja forumowa zmore :) Pożyjemy, zobaczymy :) Będą niedługo urodziny Tajniaka, a dwa dni później Dzień Kobiet, więc kto wie, kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: 6 marca moje urodziny - lista gości !!!!!!! 20.02.04, 18:33 goniacy.pielegniarz napisał: > > Jeszcze poltora > > tysiaca z hakiem i Twoj watek przegoni moja forumowa zmore :) > > Pożyjemy, zobaczymy :) Będą niedługo urodziny Tajniaka, a dwa dni później Dzień > > Kobiet, więc kto wie, kto wie? Żeby tylko z tego powodu jakieś perturbacje nie wyniknęły :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: 6 marca moje urodziny - lista gości !!!!!!! 20.02.04, 18:38 goniacy.pielegniarz napisał: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > > > Jeszcze poltora > > > tysiaca z hakiem i Twoj watek przegoni moja forumowa zmore :) > > > > Pożyjemy, zobaczymy :) Będą niedługo urodziny Tajniaka, a dwa dni później > Dzień > > > > Kobiet, więc kto wie, kto wie? > > > Żeby tylko z tego powodu jakieś perturbacje nie wyniknęły :) Rozmarzyles sie? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: 6 marca moje urodziny - lista gości !!!!!!! 20.02.04, 18:41 kataryna.kataryna napisała: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > goniacy.pielegniarz napisał: > > > > > > > > Jeszcze poltora > > > > tysiaca z hakiem i Twoj watek przegoni moja forumowa zmore :) > > > > > > Pożyjemy, zobaczymy :) Będą niedługo urodziny Tajniaka, a dwa dni póź > niej > > Dzień > > > > > > Kobiet, więc kto wie, kto wie? > > > > > > Żeby tylko z tego powodu jakieś perturbacje nie wyniknęły :) > > > Rozmarzyles sie? Nie :) Mi chodziło raczej o perturbacje na linii "ciemno już.." - "tylko szczerze..." :)) p.s. Słuchałaś to nagranie, które Ci podrzuciłem :)? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: 6 marca moje urodziny - lista gości !!!!!!! 20.02.04, 18:56 goniacy.pielegniarz napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > goniacy.pielegniarz napisał: > > > > > goniacy.pielegniarz napisał: > > > > > > > > > > > Jeszcze poltora > > > > > tysiaca z hakiem i Twoj watek przegoni moja forumowa zmore > :) > > > > > > > > Pożyjemy, zobaczymy :) Będą niedługo urodziny Tajniaka, a dwa dn > i póź > > niej > > > Dzień > > > > > > > > Kobiet, więc kto wie, kto wie? > > > > > > > > > Żeby tylko z tego powodu jakieś perturbacje nie wyniknęły :) > > > > > > Rozmarzyles sie? > > Nie :) Mi chodziło raczej o perturbacje na linii "ciemno już.." - "tylko > szczerze..." :)) A niby kto mialby sie z kim perturbowac? I o co? > p.s. > Słuchałaś to nagranie, które Ci podrzuciłem :)? Jeszcze nie, nie moge otworzyc plikow dzwiekowych. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: 6 marca moje urodziny - lista gości !!!!!!! 20.02.04, 18:59 kataryna.kataryna napisała: > A niby kto mialby sie z kim perturbowac? I o co? O pierwszeństwo :) Ale to tylko moje czarnowidztwo, więc nie zwracaj na to uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: 6 marca moje urodziny - lista gości !!!!!!! 20.02.04, 18:45 kataryna.kataryna napisała: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > Ja się nie wybieram. To miała być taka jednorazowa wyprawa ze znajomym, bo > > miał > > > > coś do załatwienia, ale w końcu okazało się, że mi nie za bardzo pasuje, w > ięc > > pojechał sam. I od niego dostałem niusa, że podobno strasznie zimno i śnie > g. > > > Czesc Goracy Pielegniarzu. Przyszedles po imprezie posprzatac? Jeszcze poltora > tysiaca z hakiem i Twoj watek przegoni moja forumowa zmore :) KM ma większe szanse. Właśnie jest na II miejscu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: 6 marca moje urodziny - lista gości !!!!!!! 20.02.04, 18:50 tajniak000 napisał: > 6 marca kolejna okazja do dobrej zabawy !!!! > a, a dwa dni po "dzień kobiet" bedą goździki dla naszych pań , a jak tak dalej > pójdzie to skończyny razem na odwyku alkoholowym. > > ps. prosze o wpisanie sie na liste gosci, aby jadła i napitku nie brakło!!! > > pzdr > > tajniak000 Ja się dopisuję i zapraszam na swoje 14.03. a dwa dni później mam imieniny! Do Wielkanocy nie wytrzeźwiejemy! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: 6 marca moje urodziny - lista gości !!!!!!! 20.02.04, 18:56 O mein Gott!! Toż to już trzeba się zaprzyjaźnić z jakąś hurtownią alkoholi, zamiast się babrać w detalu! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Grafik imprez:) 20.02.04, 18:59 6.03. - urodziny tajniaka000 8.03. - dzień dobroci dla kobiet (nie lubię goździków, ostatecznie białe:) 14.03. - urodiny Izy 16.03. - imieniny Izy Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Grafik imprez:) 20.02.04, 19:03 basia.basia napisała: > > 6.03. - urodziny tajniaka000 > 8.03. - dzień dobroci dla kobiet (nie lubię goździków, ostatecznie białe:) > 14.03. - urodiny Izy > 16.03. - imieniny Izy Jak już się zgłaszamy oficjalnie to ja podrzucam datę imienin 17.04. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Grafik imprez:) 20.02.04, 19:12 Pięknie :) Tworzy się już kalendarz."Zajrzyj na Forum Kraj"" mówili.Spotkasz spokojnych ludzi" mówili. A tu od kilku dni ( nocy) orgie i ostre popijawy. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Jakie orgie?? 20.02.04, 19:18 lupus.lupus napisał: > Pięknie :) Tworzy się już kalendarz."Zajrzyj na Forum Kraj"" mówili.Spotkasz > spokojnych ludzi" mówili. A tu od kilku dni ( nocy) orgie i ostre popijawy. :)) Jakie orgie??!! My tu ludzie spokojni, kulturalni i całkowicie przyzwoici! Zamiast rozmyślać nad bagnem, w jakie wdepnąłeś, wchodząc na forum :), rzuć lepiej jakąś datę:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Jakie orgie?? 20.02.04, 19:21 goniacy.pielegniarz napisał: > Jakie orgie??!! My tu ludzie spokojni, kulturalni i całkowicie przyzwoici! Co za ironia. Ten post wyżej, w którym to napisałem, był postem nr 666 :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Jakie orgie?? 20.02.04, 19:40 goniacy.pielegniarz napisał: > > Jakie orgie??!! Wczoraj niczym Wyspiański stałem trochę z boku oparty o framugę i wszystko dokładnie widziałem. Widziałem jak Basia wcielała się w Gildę :) Tak się bawiła, że zrezygnowała nawet ze spaceru. >My tu ludzie spokojni, kulturalni i całkowicie przyzwoici! :) > Zamiast rozmyślać nad bagnem, w jakie wdepnąłeś, wchodząc na forum :), rzuć > lepiej jakąś datę:) 24 kwiecień.Mam urodziny w tym samym dniu co Marek Wagner. Jesteśmy magicznie ze sobą zjednoczeni :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Jakie orgie?? 20.02.04, 19:47 lupus.lupus napisał: > Wczoraj niczym Wyspiański stałem trochę z boku oparty o framugę i wszystko > dokładnie widziałem. Widziałem jak Basia wcielała się w Gildę :) Tak się > bawiła, że zrezygnowała nawet ze spaceru. Tak, parafrazując wypowiedź podła Dorna, można powiedzieć, że Basia wczoraj rozkwitła na forum :) Choć oczywiście w innym znaczeniu niż te, które miał na myśli Dorn :)) To forumowe rozkwitanie było całkiem mile widziane :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Grafik imprez:) 20.02.04, 19:24 lupus.lupus napisał: > Pięknie :) Tworzy się już kalendarz."Zajrzyj na Forum Kraj"" mówili.Spotkasz > spokojnych ludzi" mówili. A tu od kilku dni ( nocy) orgie i ostre popijawy. > I kto to mówi?! • Re: nie ma ich :( IP: *.aster.pl / *.acn.pl Gość: t1s 15.02.2004 02:09 odpowiedz na list odpowiedz cytując homosovieticus napisał: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > No to chlup w ten głupi dziób! Pijem! Dzisiaj nie pogardzę nawet białym:) > > Prosit! > czerwone z bordo 1978 A korkociąg? Nie ważne! Lupus odgryzie szyjkę:) • Re: nie ma ich :( lupus.lupus 15.02.2004 02:14 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: t1s napisał(a): > A korkociąg? Nie ważne! Lupus odgryzie szyjkę:) :))) Nie takie się już rzeczy robiło :) Homosovieticus, wyciągaj musztardówki! • Re: nie ma ich :( IP: *.aster.pl / *.acn.pl Gość: t1s 15.02.2004 02:19 odpowiedz na list odpowiedz cytując Tak! Szybko! bo ja też mam już wilczy apetyt. • Re: nie ma ich :( lupus.lupus 15.02.2004 02:24 odpowiedz na list odpowiedz cytując Hmm.. Dobrze by było postawić kogoś na czatach. Wpadnie Giwi i jak zobaczy to nas wyrzuci za pijaństwo. • Re: nie ma ich :( IP: *.aster.pl / *.acn.pl Gość: t1s 15.02.2004 02:25 odpowiedz na list odpowiedz cytując Ja mam immunitet:) • Re: nie ma ich :( lupus.lupus 15.02.2004 02:26 odpowiedz na list odpowiedz cytując A ja jestem pod całkowitą ochroną :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Grafik imprez:) 20.02.04, 19:29 O rety :) Hmm..ale ja...tak wyszło..no cóż...ten tego, prawda i tak dalej... :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Grafik imprez:) 20.02.04, 19:37 lupus.lupus napisał: > O rety :) Hmm..ale ja...tak wyszło..no cóż...ten tego, prawda i tak dalej... :) > Re: nie ma ich :( lupus.lupus 15.02.2004 02:26 odpowiedz na list odpowiedz cytując A ja jestem pod całkowitą ochroną :) To już wiesz, że Ci się tylko wydawało:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Grafik imprez:) 20.02.04, 19:21 Ale ta kwietniowa okazja jest już po świętach, a my na razie ustalamy grafik do Wielkanocy. Przypominam, że we wtorek ostatki - 24.02. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Grafik imprez:) 20.02.04, 19:24 iza.bella.iza napisała: > Ale ta kwietniowa okazja jest już po świętach, a my na razie ustalamy grafik do > > Wielkanocy. Przypominam, że we wtorek ostatki - 24.02. Aż mi ulżyło! Już myślałem, że będziemy pili bez przerw. A tu widzę, że dzielimy picie w całym roku na przed i po świętach. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Grafik imprez:) 20.02.04, 19:28 24.02 - ostatki 6.03. - urodziny tajniaka000 8.03. - dzień dobroci dla kobiet 14.03. - urodiny Izy 16.03. - imieniny Izy 17.04. - imieniny Roberta Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Grafik imprez:) 20.02.04, 19:43 basia.basia napisała: > 24.02 - ostatki > 6.03. - urodziny tajniaka000 > 8.03. - dzień dobroci dla kobiet > 14.03. - urodziny Izy > 16.03. - imieniny Izy > 17.04. - imieniny Roberta > 24.04. - Urodziny Lupusa Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Grafik imprez:) 20.02.04, 19:50 basia.basia napisała: > basia.basia napisała: > > > 24.02 - ostatki > > 6.03. - urodziny tajniaka000 > > 8.03. - dzień dobroci dla kobiet > > 14.03. - urodziny Izy > > 16.03. - imieniny Izy > > 17.04. - imieniny Roberta > > 24.04. - Urodziny Lupusa Basiu, zmień wyjaśnienie co do 8.03, bo mam wyrzuty, że my Was tu jakoś nieodpowiednio traktujemy :( A my Was przecież ubóstwiamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Grafik imprez:) 20.02.04, 19:57 basia.basia napisała: > basia.basia napisała: > > > 24.02 - ostatki > > 6.03. - urodziny tajniaka000 > > 8.03. - dzień dobroci dla kobiet > > 14.03. - urodziny Izy > > 16.03. - imieniny Izy > > 17.04. - imieniny Roberta > > 24.04. - Urodziny Lupusa A 19.03 imieniny Józefa. Nie ma tu między nami żadnego? To niemożliwe - to takie popularne imię. A i Kościół na ten dzień znosi prawa Wielkiego Postu. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus dusza moja pragnie postu, ciało karnawału.. 20.02.04, 20:02 Na św. Patryka też obowiązuje dyspensa. Tylko dla Irlandczyków jednak :) Ja czuję się mentalnym, ajriszem i w tym dniu, pomimo postu ostro będę balował. Wszystkich pozdrawiam i życzę miłego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: dusza moja pragnie postu, ciało karnawału.. 20.02.04, 20:25 lupus.lupus napisał: > Na św. Patryka też obowiązuje dyspensa. Tylko dla Irlandczyków jednak :) Ja > czuję się mentalnym, ajriszem i w tym dniu, pomimo postu ostro będę balował. > Wszystkich pozdrawiam i życzę miłego wieczoru. > Wzajemnie:) Czy mam wpisać 17.03.? Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 aktualizacja grafika imprez !!!!! 20.02.04, 20:16 > > > 24.02 - ostatki > > > 6.03. - urodziny tajniaka000 > > > 8.03. - dzień dobroci dla kobiet > > > 14.03. - urodziny Izy > > > 16.03. - imieniny Izy > > > 17.04. - imieniny Roberta > > > 22,04. - imieniny Tajniaka000 > > > 24.04. - Urodziny Lupusa mam nadzieje że sie jeszcze ktos dopisze? Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: 6 marca moje urodziny - lista gości !!!!!!! 20.02.04, 20:02 iza.bella.iza napisała: > tajniak000 napisał: > > > 6 marca kolejna okazja do dobrej zabawy !!!! > > a, a dwa dni po "dzień kobiet" bedą goździki dla naszych pań , a jak tak > dalej > > pójdzie to skończyny razem na odwyku alkoholowym. > > > > ps. prosze o wpisanie sie na liste gosci, aby jadła i napitku nie brakło!! > ! > > > > pzdr > > > > tajniak000 > > Ja się dopisuję i zapraszam na swoje 14.03. a dwa dni później mam imieniny! Do > Wielkanocy nie wytrzeźwiejemy! rany boskie !!!, ja to sie chyba zaszyje po tych imprezach Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 20.02.04, 13:47 Informuję tylko, że jesteśmy na dziewiątym miejscu. Wyprzedziliśmy między innymi kaganowe przemyślenia na temat "Boga jako produktu chorych umysłów ludzkich" i już doganiamy millerowy wypadek lotniczy. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 20.02.04, 13:52 goniacy.pielegniarz napisał: > Informuję tylko, że jesteśmy na dziewiątym miejscu. Wyprzedziliśmy między > innymi kaganowe przemyślenia na temat "Boga jako produktu chorych umysłów > ludzkich" i już doganiamy millerowy wypadek lotniczy. Jest szansa, że to będzie wątek wszechczasów:) ps Lotniczego nie mam w moim archiwum! Wklej tutaj, bo np. Katarsis z pewnością chętnie go przeczyta:) Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już 20.02.04, 13:56 przepraszam, a gdzie znajduje sie ten ranking ? pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 20.02.04, 14:02 Nad listą wątków jest opcja "sortuj według" i trzeba wybrać "liczby wypowiedzi". I tam jest cały ranking. Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już 20.02.04, 14:12 dzieki, ale jestem mało spostrzegawczy ! ps: jeszcze pare nocy i "TYLKO SZCZERZE KATARYNA" wyprzedzimy pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! 20.02.04, 20:15 Helikopter spadł pod nas. Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! 20.02.04, 20:19 jeszcze 40 postów i wyprzedzimy Niemena Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! 20.02.04, 20:29 tajniak000 napisał: > jeszcze 40 postów i wyprzedzimy Niemena :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.04, 20:57 iza.bella.iza napisała: > Helikopter spadł pod nas Jak zimny alkohol wlewa się w gorące ciała turbulencje są nieuniknione:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! 20.02.04, 21:25 Gość portalu: t1s napisał(a): > iza.bella.iza napisała: > > Helikopter spadł pod nas > > Jak zimny alkohol wlewa się w gorące ciała turbulencje są nieuniknione:) :))) Widziałeś grafik Sekretarzu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 22:19 Widziałem i tak się zastanawiam czy warto w ogóle robić sobie przerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! 20.02.04, 22:48 Gość portalu: t1s napisał(a): > Widziałem i tak się zastanawiam czy warto w ogóle robić sobie przerwy. Hmmm, codziennie ktoś ma imieniny:) Dzisiaj Leon, jutro Piotr i Eleonora, pojutrze ... A może jesteś Polkarp - 24.02.? Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! 20.02.04, 22:58 pieknie chwile mnie niebyło a wy już chcecie świetowac cały czas !!! - no, to do dzieła panowie i panie pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.04, 23:09 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > Widziałem i tak się zastanawiam czy warto w ogóle robić sobie przerwy. > > Hmmm, codziennie ktoś ma imieniny:) > Dzisiaj Leon, jutro Piotr i Eleonora, pojutrze ... > A może jesteś Polkarp - 24.02.? Na imię mam jak wynalazca kineskopu, dzięki któremu do niedawna mógł pojawiać się na ekranie inny mój imiennik, niedoszły prezudent, były prezenter faktów:) Muszę więc czekać jeszcze siedem miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! 20.02.04, 23:12 Gość portalu: t1s napisał(a): > > Na imię mam jak wynalazca kineskopu, dzięki któremu do niedawna mógł pojawiać > się na ekranie inny mój imiennik, niedoszły prezudent, były prezenter faktów:) > Muszę więc czekać jeszcze siedem miesięcy. Tow. Tomku! Przeszukaj dobrze kalendarz - wydaje mi się, że w marcu też są imieniny Tomasza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.04, 23:22 iza.bella.iza napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > Na imię mam jak wynalazca kineskopu, dzięki któremu do niedawna mógł pojaw > iać > > się na ekranie inny mój imiennik, niedoszły prezudent, były prezenter fakt > ów:) > > Muszę więc czekać jeszcze siedem miesięcy. > > Tow. Tomku! Przeszukaj dobrze kalendarz - wydaje mi się, że w marcu też są > imieniny Tomasza! Zdaje się kilka razy w roku, ale ja flachę odbijam dopiero we wrześniu. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! 20.02.04, 23:38 iza.bella.iza napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > Na imię mam jak wynalazca kineskopu, dzięki któremu do niedawna mógł pojaw > iać > > się na ekranie inny mój imiennik, niedoszły prezudent, były prezenter fakt > ów:) > > Muszę więc czekać jeszcze siedem miesięcy. > > Tow. Tomku! Przeszukaj dobrze kalendarz - wydaje mi się, że w marcu też są > imieniny Tomasza! A w niedzielę jest Izy:) Jesienią będzie wysyp:) Kataryna ma imieniny i urodziny, sekretarz pewnie też, ukrywa się tutaj jeden Andrzej. Nie wiemy jak jest z Katarsis ale ja czuję, że ona jest Koziorożcem jak ja, więc zima też będzie ciekawa:) Przypominam, że po drodze mamy Prima Aprilis, 1. maja (sekretarz przemówi do narodu z trybuny), możemy puszczać wianki, urządzić uroczystości żałobne po święcie 22. lipca itd. Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! 20.02.04, 23:16 Gość portalu: t1s napisał(a): > basia.basia napisała: > > > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > Widziałem i tak się zastanawiam czy warto w ogóle robić sobie przerwy > . > > > > Hmmm, codziennie ktoś ma imieniny:) > > Dzisiaj Leon, jutro Piotr i Eleonora, pojutrze ... > > A może jesteś Polkarp - 24.02.? > > > Na imię mam jak wynalazca kineskopu, dzięki któremu do niedawna mógł pojawiać > się na ekranie inny mój imiennik, niedoszły prezudent, były prezenter faktów:) > Muszę więc czekać jeszcze siedem miesięcy. Tomku i przyjdie czas na świetowanie twoich imienin , - ja sie już zapowiadam !!!! pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.04, 23:22 Dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! Ale... 20.02.04, 23:00 Ciemno już - jest już na 8 miejscu! Ale pewni bywalcy tego wątku postępują nielojalnie i wpisują się do wątku "Tylko szczerze Kataryna". Nie będę ich tu personalnie wymieniać, bo powinni sami się przyznać oraz obiecać, że zarzucą to zajęcie. Wątek śledczy Mariana też jest nieustannie podbijany, jednak w tym nie widzę nic nagannego, bo służy on wyjaśnieniu pewnej ważnej i interesującej naród (a przynajmniej jego część) kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! Ale... 20.02.04, 23:04 tu bardzo wiele postów jest podbijanych sztucznie !!! wystarczy przesledzic IP gosci - ich nicki sie zmieniaja a IP nie, dlatego uważam, że wszyscy powinni byc tu zalogowani!!! pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! Ale... 20.02.04, 23:10 Tak - masz rację. Jednak wątek Macieja podbijają logowni bywalcy "Ciemno już" i to tacy, co to niby chcą dla nas I miejsca. Zmienianie nicków nie zawsze jest poza tym naganne - czasem służy dobrej zabawie. Jak myślisz, kto z logowanych wcielił się wczoraj w "gwiazdy sojuszu" i składał GP życzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! Ale... 20.02.04, 23:14 gwiazdy sojuszu - domyslam sie że chodzi o ciebi izo . tak, masz racje to wczorajsze służyło zabawie, ale niestety niezawsze tak jest . pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! Ale... 20.02.04, 23:21 Niestety żle się domyślasz, ale to na pewno było któreś z nas, uczestników wczorajszej zabawy. A co do innych wielonikowców, to przyczyn ich postępowania jest tyle ile tych osobników. Nie należy się tym przejmować. Jeśli wątki przez nich podbijane są nudne, to i tak 200 postów nie osiągną - chyba, że im oburzeni logowani i jednonikowcy w tym pomogą, podejmując z nimi dyskusję. Już to przerabialiśmy na Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! Ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 23:31 puk, puk (zeby nie było, że bez pukania). Dobrywieczór.. Ciemno, zimno, na cherbatkę wpadłem i trochę posiedzieć przy ludziach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Ciemno, ale w oknach sie świciło.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 23:37 Co taka cisza? Wszystkich wymiotło? A ja sie naszykowałem. I co trzeba przyniosłem. Przecież po głosie poznać, że nie pukam goła reką tylko flaszką. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno, ale w oknach sie świciło.. 20.02.04, 23:41 Gość portalu: marynat napisał(a): > Co taka cisza? Wszystkich wymiotło? A ja sie naszykowałem. I co trzeba > przyniosłem. Przecież po głosie poznać, że nie pukam goła reką tylko flaszką. Cóż za zaszczyt! Witamy serdecznie:))) Herbatka? Chyba z prądem:) Proszę bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno, ale w oknach sie świciło.. 20.02.04, 23:44 basia.basia napisała: > Gość portalu: marynat napisał(a): > > > Co taka cisza? Wszystkich wymiotło? A ja sie naszykowałem. I co trzeba > > przyniosłem. Przecież po głosie poznać, że nie pukam goła reką tylko flasz > ką. > > Cóż za zaszczyt! Witamy serdecznie:))) > Herbatka? Chyba z prądem:) Proszę bardzo:) ja również poprosze : ) pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Ciemno, ale w oknach sie świciło.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 23:53 Z prądem? O jak miło. Poproszę z podwójnym, bo ja z mrozu tak prosto... mozna w butach, czy trzeba kapcie. A tu kwiatki i bibelot dla gospodyni, flaszka dla pana. Nie szkodzi, w paletku mam jeszcze dwie. Mowiłem, ze sie naszykowałem Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno, ale w oknach sie świciło.. 20.02.04, 23:58 żeby do mnie tacy goscie zawsze przychodzili - ach...! :) pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno, ale w oknach sie świciło.. 21.02.04, 00:09 Gość portalu: marynat napisał(a): > Z prądem? O jak miło. Poproszę z podwójnym, bo ja z mrozu tak prosto... mozna w > > butach, czy trzeba kapcie. A tu kwiatki i bibelot dla gospodyni, flaszka dla > pana. Nie szkodzi, w paletku mam jeszcze dwie. Mowiłem, ze sie naszykowałem Chojny mężczyzna to skarb nieoceniony:) Czy zapoznałeś się Marynacie z grafikiem? Ujmiemy Twoją szanowną osobę, jeśli tylko zdradzisz nam daty:) ps Tu jest pełna demokracja; same gospodynie i tacyż gospodarze. Czuj się jak jeden z wielu gospodarzy no i polej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: będącywdelirce Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! Ale... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.04, 23:41 O! Zagrycha w marynacie:) Dobrywieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! Ale... 20.02.04, 23:44 Gość portalu: marynat napisał(a): > puk, puk (zeby nie było, że bez pukania). Dobrywieczór.. > Ciemno, zimno, na cherbatkę wpadłem i trochę posiedzieć przy ludziach.. A witam! Witam i przepraszam, że onegdaj nie odpisałam, choć deklarowałam, że odpiszę. Zniechęcił mnie wtedy taki jeden ... Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! Ale... 20.02.04, 23:37 niecelny strzał !!! ale to był miły i zabawny gest w stosunku do G.P oburzeni logowani i jednonikowcy w tym pomogą, podejmując z nimi dyskusję. Już > to przerabialiśmy na Forum. to jest chyba sposób , dobra merytoryczna rozmowa pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! Ale... 20.02.04, 23:45 tajniak000 napisał: > niecelny strzał !!! ale to był miły i zabawny gest w stosunku do G.P Widzę tajniaku, żeś nieświadom aktorskich talentów niektórych bywalców tego wątku. Dam Ci tutaj próbkę, poczytaj w wolnej chwili. Ciekawe czy wpadniesz na to kto jest kto? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=8805219 Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! Ale... 20.02.04, 23:49 A Ty uników Basiu nie rób i nie udawaj, że mojego donosu nie wiadziałaś! Proszę się ustosunkować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! Ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 23:59 To z Anitka, to były jasełka... Kto za aniołka, kto gwiazde niesie - sami ochotnicy, chyba. No, żeby ktoś z obowiązku o tak póznej porze? Raczej ze wstydliwosci... myslę. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! Ale... 21.02.04, 00:03 iza.bella.iza napisała: > A Ty uników Basiu nie rób i nie udawaj, że mojego donosu nie wiadziałaś! Proszę > > się ustosunkować! Czy masz na myśli wątek - zmorę Kataryny? Wpisuję się tam raz na tydzień a Lupus zdecydowanie częściej i gęściej:) I nie mogę Ci obiecać, że więcej nie będę:( Mam pewien sentyment do tamtych dni:) Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! Ale... 20.02.04, 23:56 basiu czuje w tym twoją reke !!!! to z ZOMOobroną położyło mnie na łopatki ze śmiechu, dalej przeglądam ..... pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! Ale... 21.02.04, 00:06 tajniak000 napisał: > basiu czuje w tym twoją reke !!!! Och, nie:( Ja przy nich jestem beztalencie. Rzadko się odważam:) Tam chyba w ogóle. > to z ZOMOobroną położyło mnie na łopatki ze śmiechu, dalej przeglądam ..... Ja mam więcej takich wątków w moim archiwum:) Ścigamy się właśnie z lotniczym wątkiem. Tam to dopiero są numery - cały poemat o przypadkach premiera Millera z helikopterem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! Ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 00:21 O, słyszę znajome nazwisko. Pani też go zna? A ciekawi mnie, moze Pani bedzie wiedzieć, bo Pani takie rożne rzeczy wie. Czy taki Miller to rządzi w akordzie, czy na dniówkę. Bo chyba nie na umowę o dzieło. Jezu, sam się własnych mysli przelękłem. Ale jesli nawet "o dzieło" - to czy jako działalność artystyczna to się liczy (i bez VAT-u), czy raczej - jako działalność gospodarcza? Chyba na kartę? Bo jakby na księgę przychodów i rozchodów - toby musiał wszystkie transakcjie, wpływy i koszty wpisywać. Jejku, to gorsze niż bilingi. A czy kasa fiskalna w takim przypadku obowiązuje? A nocna taryfa? A podwójna wysługa lat za wojnę w Iraku? (Wedle tych samych taryfikatorów co za Czechoslowację i stan wojenny? Czy inaczej, bo to przecież dolary, a nie ruble transferowe... O przepraszam, bo ja tak pytam i pytam, nie daje damie dojść do slowa.. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! Ale... 21.02.04, 00:25 A jeszcze kwestia zasiłku chorobowego - należy się czy nie? ps. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=10538856&a=10903911 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! Ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 00:33 Jeśli Pani o tym samym "takim jednym" myśli co i ja, to ja wcale nie mam pewności czy on taki "jeden", czy to tylko w "jednosci siła", jak u braci rojek? Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! Ale... 21.02.04, 00:37 i znowu ja o szkle myslec musze !! nieładnie tak z "gwinta" popijac oto wasze kieliszki forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=10538856&a=10878608 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! Ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 00:41 Kryształ? Jak wytwornie, ze sie tak wyrażę, jesli mozna - to do szóstej podziałki poproszę. I coś na popitkę. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! Ale... 21.02.04, 00:40 Ach, nie! Tamten, to tylko czasem ma przerost formy nad treścią. Znam go już dość długo i mam na niego swoje sposoby. Taki jeden stanowczy i nieprzejednany, co metrykę zza pazuchy wyciągał... Ale to nieistotne... Wybaczył mi Pan niesłowność, Marynacie? Obiecuję, że więcej nie będę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! Ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 00:48 Ależ, droga Pani. To ja o wybaczenie proszę, bo kiedyś tam pozwoliłem sobie per "anioł dobroci" się wyrazić, co zapewne może mi być poczytane za nadmierną poufałość wobec damy, ktorej - bądź co bądź - nie byłem przedstawiony... Ale my tu tak gadu gadu, a gradusy szkłem przechodzą, proponuję do dna... Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! Ale... 21.02.04, 00:50 I może brudzia przy okazji - tym bardziej, że już kiedyś mówiliśmy sobie po imieniu, a taczej po nicku i loginie. Iza jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! Ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 01:00 Uooou, nie śmiałem, ale jest mi miło, wzruszyłem się, troche głupio powiedzieć: "marynat jestem". Nawet nie wiem kto jest patronem marynatów i kiedy powinienem świetować swój nameday (nickday?). O kurna, byłbym rozlał z tych nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! Ale... 21.02.04, 01:08 Patronem Marynatów? Hmmm, chyba jakiś męczennik, którego ukisili w beczce, ale ten szampan źle wpływa na moją pamięć i nie jestem pewna czy takowy był w ogóle...A kałużami z trunków proszę się nie przejmować. Za dnia, w ramach ekspiacji, sprząta tu kolega ts1. Miło się gawędziło, ale już czeka na mnie taksówka...Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! Ale... 21.02.04, 01:03 Gość portalu: marynat napisał(a): > O, słyszę znajome nazwisko. Pani też go zna? A ciekawi mnie, moze Pani bedzie > wiedzieć, bo Pani takie rożne rzeczy wie. Czy taki Miller to rządzi w akordzie, > > czy na dniówkę. Bo chyba nie na umowę o dzieło. Niestety tak:( Partia mu zleciła do wykonania dzieło pt. "Przywróćmy normalność". Okazał się być partaczem, bo nie zrozumiał zadania i wykonał całkiem inne, pt. "Przywróćmy prl". Partia chce się go pozbyć za krzyczącą nieudolność ale ma pewien kłopot, dzieło zostało wykonane i zapłata się należy. Będzie sprawa w Strasburgu, bo on się upiera, że jest normalnie i rząda uzgodnionej zapłaty +22% VAT. Jezu, sam się własnych mysli > przelękłem. Ale jesli nawet "o dzieło" - to czy jako działalność artystyczna to > > się liczy (i bez VAT-u), czy raczej - jako działalność gospodarcza? Myślę, że artystyczna, bo trzeba wielkiego artysty i to awangardowego, by osiągnąć wynik odwrotny od żądanego a przy tym zaskarbić sobie wdzięczność opozycji za obrzydzenie swojego zleceniodawcy obywatelom. Chyba na > kartę? Bo jakby na księgę przychodów i rozchodów - toby musiał wszystkie > transakcjie, wpływy i koszty wpisywać. Jejku, to gorsze niż bilingi. A czy kasa > > fiskalna w takim przypadku obowiązuje? A nocna taryfa? Nocny lot!!! Powinien zarządać jeszcze dodatku za szkodliwe warunki przy tworzeniu dzieła oraz odszkodowania za wypadek przy pracy. A podwójna wysługa lat > za wojnę w Iraku? (Wedle tych samych taryfikatorów co za Czechoslowację i stan > wojenny? Bardzo słusznie! Czy inaczej, bo to przecież dolary, a nie ruble transferowe... > O przepraszam, bo ja tak pytam i pytam, nie daje damie dojść do slowa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! Ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 01:49 Że nie zrozumiał to ja rozumiem, choć nie rozumiem co tam mogło być do niezrozumienia albo i do zrozumienia. Czy mógłbym prosić o wytłumaczenie tej "normalności", najlepiej na jakimś konkretnym przykładzie. Weźmy takiego na przykład Sobotkę. Jak mu "przywrócić normalność"? Bo przecież do Biura Politycznego KC PZPR cofnąć sie go nie da, bo tam już Giełda Papierów Wartościowych, a popioły tych starych, bezwartościowych przeminęły z wiatrem. Do Huty Warszawa - też nie da rady, bo to już Huta L.W. należąca do Koncernu Lucchini. Do MSWiA? Do prokuratury z wolnej stopy? I tak ze wszystkim. Jedno gdzie się udało "przywrócić" status quo ante to w układach towarzyskich, ale czy to normalne tak przez 15 lat pilnować, żeby się w okolicy nie kręcił nikt z IQ większym niż Miller? W partii - to ich problem. Moga sobie grać w "Głupi i Głupszy". Ale w rządzie? To jak z wrzodem na dupie. Ani samemu popatrzeć, ani komu pokazać. I co? Będzie się tak jeszcze przez rok snuł bez poparcia społecznego i bez autorytetu? Na co on liczy? Na cód? Chocież - to nie jest głupi pomysł. A gdyby tak odbył pielgrzymkę do Lurd oraz grobu świetego Idziego i wrócił "całkowicie odmieniony"? Tylko, czy to dobry pomysł na premiera? Może jakieś insygnia z rak nowego prymasa? Jako świadectwo odnowy w duchu i prawdzie? U nas symbolika ważniejsza od prawdy materialnej, może w ornacie i komeżce by odzyskał poparcie i przywrócił te cholerna normalność? Zadumałem się i rozgadałem, a to miała być rozmowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Ciemno już - jest już na 8 miejscu! Ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 21:39 O,rany? Co tam było w tych kielonach? Samodział jakiś, czy co? No bo inaczej - jakim cudem napisałbym cód przez o z kreską? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Gdzie jest GP? 21.02.04, 00:11 Czyżby w delirce? Wczoraj ktoś dostarczył alka-selzer i alka-prim. Sprzątał t1s, zgłoś się do niego:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Gdzie jest GP? 21.02.04, 00:26 Pewnie dziś baluje w realu - w końcu dziś ostatni piątek karnawału. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Gdzie jest GP? 21.02.04, 00:45 iza.bella.iza napisała: > Pewnie dziś baluje w realu - w końcu dziś ostatni piątek karnawału. Nie. Baluję jutro, to znaczy właściwie już dzisiaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Gdzie jest GP? 21.02.04, 00:48 Gini Cię potrzebuje! Dobrze się znalazłeś:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Gdzie jest GP? 21.02.04, 00:29 Nie ty jedna go szukasz:( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=10904733&a=10904733 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Gdzie jest GP? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.02.04, 00:30 basia.basia napisała: > Czyżby w delirce? Albo w kaftaniku na Kolskiej:) > Wczoraj ktoś dostarczył alka-selzer i alka-prim. > Sprzątał t1s, zgłoś się do niego:) Sprzątać mogę ale za prowadzenie biura rzeczy znalezionych to już flaszka się należy. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Gdzie jest GP? 21.02.04, 00:44 Gość portalu: t1s napisał(a): > basia.basia napisała: > > > Czyżby w delirce? > > Albo w kaftaniku na Kolskiej:) > > > Wczoraj ktoś dostarczył alka-selzer i alka-prim. > > Sprzątał t1s, zgłoś się do niego:) > > Sprzątać mogę ale za prowadzenie biura rzeczy znalezionych to już flaszka się > należy. Preferencje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Gdzie jest GP? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.02.04, 00:50 basia.basia napisała: > Preferencje? hetero:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Gdzie jest GP? 21.02.04, 01:04 Gość portalu: t1s napisał(a): > basia.basia napisała: > > Preferencje? > > hetero:) :))))))) Miałam na myśli: scotch, wódka, wino:) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Gdzie jest GP? 21.02.04, 01:07 Widzę Basiu, że jesteś w szampańskim humorze. Ja przeciwnie. Wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Gdzie jest GP? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.02.04, 01:14 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > basia.basia napisała: > > > > Preferencje? > > > > hetero:) > > :))))))) > > Miałam na myśli: scotch, wódka, wino:) A ja brunetki, blondynki, rude:) Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Gdzie jest GP? 21.02.04, 00:34 G.P pewnie ma dyżur w pokoju pielegniar(skim)ek !!! a mówiłem żeby kurs skończyc pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Gdzie jest GP? 21.02.04, 00:56 Widzę, że wątek pnie się do góry i już prawie prześcignęliśmy to arabskie cudo. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już wysforowało się na 7 pozycję! 21.02.04, 00:55 Jak tak dalej pójdzie, to do ostatków przegonimy Macieja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już wysforowało się na 7 pozycję! 21.02.04, 01:07 iza.bella.iza napisała: > Jak tak dalej pójdzie, to do ostatków przegonimy Macieja :))) Nie doceniasz go:) On potrafi san ze sobą gadać w tempie niewiarygodnym:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już wysforowało się na 7 pozycję! 21.02.04, 01:12 basia.basia napisała: > Nie doceniasz go:) On potrafi san ze sobą gadać w tempie niewiarygodnym:) Sam się przecież skarżył, że jest tu traktowany jak "czarna owca", więc nie ma się co dziwić :) Dobranoc Co to Gini mogłaby ode mnie chcieć? No nic! Z tą myślą idę spać... Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już wysforowało się na 7 pozycję! 21.02.04, 01:15 Dobranoc GP. Też się odmeldowuję. P.S. A ścigamy się teraz chyba z hebrajskim a nie arabskim cudem. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już wysforowało się na 7 pozycję! 21.02.04, 01:17 Mniejsza o to. Ważne jest to, że nie rozbiorę tego nawet przy litrze czystego spirytusu. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 a może pospiewamy 21.02.04, 01:13 hej hej hej bryndzirze nic nam dzisiaj niepomoże kielich wódki, kielich wina niech rozbiera sie dziewczyna hej, hej hej bryndziorze chyba za dużo wypiłem - to sie chba nazywa FRISTAJL może ktos dopisze zwrotke pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
vox_populi Re: Ciemno już wysforowało się na 7 pozycję! 21.02.04, 01:14 Serce moje się raduje widząc w panującej "pomroce dziejowej" tyle radosnych i pałających energią serc. Pozdrawiam i zadaję skromne pytanie, czy mogę się do Was przyłączyć? VP Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już wysforowało się na 7 pozycję! 21.02.04, 01:16 witam, czego sie napijesz gosciu drogi, pewnie żes zmeczony, bo z drogi.... pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już wysforowało się na 7 pozycję! 21.02.04, 01:21 masz tu są kieliszki , a flaszke musisz sam poszukac, forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=10538856&a=10878608 pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Ciemno już wysforowało się na 7 pozycję! 21.02.04, 01:20 vox_populi napisała: > Serce moje się raduje widząc w panującej "pomroce dziejowej" tyle radosnych i > pałających energią serc. Pozdrawiam i zadaję skromne pytanie, czy mogę się do > Was przyłączyć? > VP Wchodź śmiało! Wchodź śmiało! Nie wiem jak ci trafić tutaj się udało! Ot jak raz samowar kipi, pij herbatę Synu, pij! Samogonu z nami wypij! Zdrowy żyj! Mi ktoś kompletnie popsuł humor, ale myślę, że zaraz ktoś się tobą zajmie. Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już wysforowało się na 7 pozycję! 21.02.04, 01:22 to może po maluchu drogi przyjacielu pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już wysforowało się na 7 pozycję! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.02.04, 01:25 vox_populi napisała: > Serce moje się raduje widząc w panującej "pomroce dziejowej" tyle radosnych i > pałających energią serc. Pozdrawiam i zadaję skromne pytanie, czy mogę się do > Was przyłączyć? > VP Jak zobaczyłem nick, spodziewałem się raczej okrzyku "dajcie wódki!":) Odpowiedz Link Zgłoś
vox_populi Re: Ciemno już wysforowało się na 7 pozycję! 21.02.04, 01:55 No problem! Szkło wszelkiej maści jest, a ja nie lubię pustych naczyń (duch Onufrego często mi się objawia)!!! Martwi mnie jedynie, żem permanentnie wkurzonym jest! I trzeba trzeźwym być i nieraz kontrowersyjnym aby sprostać rodzimej rzeczywistości! ;o( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Ciemno już wysforowało się na 7 pozycję! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 02:03 Miło, kiedy goście na poczatku tacy skromnie. Wódeczka? - dziekuję prowadzę, coś na ząb? - po 16-tej? A propos - poznałem kiedyś na kongresie w Hadze pana, którego mi przedstawiono jako "populistę". Bardzo kulturalny pan. Może jakiś krewny? Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Ciemno już wysforowało się na 7 pozycję! 21.02.04, 02:22 Ja raczej jestem anarchistą o ciągotach stricte republikańsko-demokratycznych o ile to wszystko może iść w parze. Jednym słowem idealista! ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
vox_populi Re: Ciemno już wysforowało się na 7 pozycję! 21.02.04, 02:28 O cholera, jeszcze jeden z podobnymi przekonaniami. Tyle że ja jestem NIEPOPRAWNYM idealistą i często gęsto głoszę "cherezje" o zabarwieniu anty. Grunt to zdrowy rozum! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus MARYNACIE TY PIJESZ WCALE NIE MAŁO ! 21.02.04, 07:49 teraz rozumiem twoj upor przy Kuklinskim . Broniłes stanowiska niesłusznego, bo nierozumnego, będąc zupełnie całkowicie nawalonym. Kto by przypuszczał? Na tradycję rycersko -szlachecką sie powoływał ..i słusznie. Miło Cie spotkać wsród ludzi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Eleonoro-Piotrze - Jestesci ? dzis wasze świeto 21.02.04, 21:46 może sie jaki/s/as znajdzie ps. czy to prawda, że ja wczoraj śpiewałem, bo chyba mi sie film wczoraj urwał ? pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Eleonoro-Piotrze - Jestesci ? dzis wasze św 21.02.04, 23:21 tajniak000 napisał: > może sie jaki/s/as znajdzie > > ps. czy to prawda, że ja wczoraj śpiewałem, bo chyba mi sie film wczoraj urwał > ? > > > pzdr > > tajniak000 o widze że niema ani Piotra, Ani Eleonory, ani nikogo z was może chociaż lusterko tu jest bo bym coś chlapnoł w ten długi, zimowy wieczór pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homosovieticus Co za ludzie, co za czasy? IP: *.gdynia.mm.pl 21.02.04, 23:26 tajniak000 napisał: > tajniak000 napisał: > > > może sie jaki/s/as znajdzie > > > > ps. czy to prawda, że ja wczoraj śpiewałem, bo chyba mi sie film wczoraj > urwał > > ? > > > > > > pzdr > > > > tajniak000 > > o widze że niema ani Piotra, Ani Eleonory, ani nikogo z was > > może chociaż lusterko tu jest bo bym coś chlapnoł w ten długi, zimowy wieczór > > pzdr > > tajniak000 Ostroznie ! na człowieku stoisz! I ciszej, wszyscy śpią już. Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Co za ludzie, co za czasy? 22.02.04, 01:26 Gość portalu: homosovieticus napisał(a): > tajniak000 napisał: > > > tajniak000 napisał: > > > > > może sie jaki/s/as znajdzie > > > > > > ps. czy to prawda, że ja wczoraj śpiewałem, bo chyba mi sie film wczo > raj > > urwał > > > ? > > > > > > > > > pzdr > > > > > > tajniak000 > > > > o widze że niema ani Piotra, Ani Eleonory, ani nikogo z was > > > > może chociaż lusterko tu jest bo bym coś chlapnoł w ten długi, zimowy wiec > zór > > > > pzdr > > > > tajniak000 > Ostroznie ! > na człowieku stoisz! > I ciszej, wszyscy śpią już. --------- to ja tak pocichutku dodam że kamień spadł mi z serca , już myślałem że wybrali sie bezemnie na wycieczke do : www.anonimowi-alkoholicy.org.pl/ ale jak śpią to niebedziemy ich budzic pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Co za ludzie, co za czasy? 22.02.04, 01:30 tajniak000 napisał: > Gość portalu: homosovieticus napisał(a): > > > tajniak000 napisał: > > > > > tajniak000 napisał: > > > > > > > może sie jaki/s/as znajdzie > > > > > > > > ps. czy to prawda, że ja wczoraj śpiewałem, bo chyba mi sie film > wczo > > raj > > > urwał > > > > ? > > > > > > > > > > > > pzdr > > > > > > > > tajniak000 > > > > > > o widze że niema ani Piotra, Ani Eleonory, ani nikogo z was > > > > > > może chociaż lusterko tu jest bo bym coś chlapnoł w ten długi, zimowy > wiec > > zór > > > > > > pzdr > > > > > > tajniak000 > > Ostroznie ! > > na człowieku stoisz! > > I ciszej, wszyscy śpią już. > --------- > > to ja tak pocichutku dodam że kamień spadł mi z serca , już myślałem że wybrali > > sie bezemnie na wycieczke > > do : www.anonimowi-alkoholicy.org.pl/ > > ale jak śpią to niebedziemy ich budzic > > pzdr > > tajniak000 wydaje mi się ,że ten spadajacy z serca kamień mógł obudzić kilka osob,bo rumor był okropny. Ty bardzo wysokim tajniakiem jestes! nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Co za ludzie, co za czasy? 22.02.04, 01:34 homosovieticus napisał: > tajniak000 napisał: > > > Gość portalu: homosovieticus napisał(a): > > > > > tajniak000 napisał: > > > > > > > tajniak000 napisał: > > > > > > > > > może sie jaki/s/as znajdzie > > > > > > > > > > ps. czy to prawda, że ja wczoraj śpiewałem, bo chyba mi sie > film > > wczo > > > raj > > > > urwał > > > > > ? > > > > > > > > > > > > > > > pzdr > > > > > > > > > > tajniak000 > > > > > > > > o widze że niema ani Piotra, Ani Eleonory, ani nikogo z was > > > > > > > > może chociaż lusterko tu jest bo bym coś chlapnoł w ten długi, z > imowy > > wiec > > > zór > > > > > > > > pzdr > > > > > > > > tajniak000 > > > Ostroznie ! > > > na człowieku stoisz! > > > I ciszej, wszyscy śpią już. > > --------- > > > > to ja tak pocichutku dodam że kamień spadł mi z serca , już myślałem że > wybrali > > > > sie bezemnie na wycieczke > > > > do : www.anonimowi-alkoholicy.org.pl/ > > > > ale jak śpią to niebedziemy ich budzic > > > > pzdr > > > > tajniak000 > > wydaje mi się ,że ten spadajacy z serca kamień mógł obudzić kilka osob,bo rumor > > był okropny. > Ty bardzo wysokim tajniakiem jestes! > nieprawdaż? ----------- tak homosovieticusie, w butach mam 1.50 m. ale jeszcze rosne i to jak na drożdżach bo dużo bimbru pije, ależ ty głośno mówisz teraz trzeba ich ukołysac śpiewaj razem ze mną www.bajecznik.pl/kategoria.php?category=4&show=16 pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Co za ludzie, co za czasy? 22.02.04, 01:43 Bajecznik do ulubionych ! dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Co za ludzie, co za czasy? 22.02.04, 02:02 nie ma za co, czasem warto samemu je czytać . pora walnąć sie do wyrka dobranoc pzdr i miłych snów tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Co za ludzie, co za czasy? 22.02.04, 02:03 tajniak000 napisał: > nie ma za co, czasem warto samemu je czytać . > pora walnąć sie do wyrka > dobranoc > > pzdr i miłych snów > dobranoc! > tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan k-k , b-b......................................... IP: *.multicon.pl 22.02.04, 10:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16581&w=10912408 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pestycyd Re: k-k , b-b.................................... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 12:39 b-b to jest ktos kto chcialby byc taki jak k-k, ale niestety dla tego kogos nie jest dosc bystry i wszelakie sprawy wymagajace myslenia urastaja dla niej do rangi problemu. ratuje sie zatem wklejaniem linkow, co pozwala jej na zaistnienie na forum bez potrzeby pisania. wystarczy pospamowac, podpisac sie i juz jest malutki sukcesik bo b-b znow jest na forum, a iles frajdy gdy sie rozpocznie watek przedrukiem z wp lub onetu. zenada! obsluga kompa konczy sie na odpaleniu www i zalogowaniu. problem zmiany kolorku forum urasta do niezrozumialego i nierozwiazywalnego. zakompleksiona dosc prosta umyslowo babeczka i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: k-k , b-b.................................... 22.02.04, 12:54 Przemówił jeden z tuzów intelektualnych i największych speców od zmieniania kolorów forum. Aż strach pomyśleć, że taki talent marnuje się na forum internetowym, zamiast pisać analizy polityczne dla Rzepy lub pracować dla Microsoftu... Aż strach pomyśleć dodatkowo, kto to może być. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: k-k , b-b.................................... 22.02.04, 17:32 Gość portalu: pestycyd napisał(a): > b-b to jest ktos kto chcialby byc taki jak k-k, ale niestety dla tego kogos nie > > jest dosc bystry i wszelakie sprawy wymagajace myslenia urastaja dla niej do > rangi problemu. ratuje sie zatem wklejaniem linkow, co pozwala jej na > zaistnienie na forum bez potrzeby pisania. wystarczy pospamowac, podpisac sie i > > juz jest malutki sukcesik bo b-b znow jest na forum, a iles frajdy gdy sie > rozpocznie watek przedrukiem z wp lub onetu. zenada! > > obsluga kompa konczy sie na odpaleniu www i zalogowaniu. > problem zmiany kolorku forum urasta do niezrozumialego i nierozwiazywalnego. > > zakompleksiona dosc prosta umyslowo babeczka i tyle. Pestycyd? Nie kojarzę tego nicka, więc albo jest to jedyny post jaki spłodziłeś, albo wstydziłeś się pod nim podpisać swoim stałym nickiem. Sama nie wiem co jest bardziej żałosne. Załóżcie sobie z Janem swój wątek i tam się wzajemnie dowartościowujcie, obgadując pozostałych forumowiczów, jeśli to jedyny pomysł jaki macie na zaistnienie i leczenie własnych kompleksów. Żałosny mały człowieczek, jeden z drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: k-k , b-b.................................... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.04, 19:54 Wiesz co, pokrako pestycydami naćpana, mam dla ciebie dobre wieści. Ja też nie umiem zmieniać koloru forum. Więcej, nie potrafię przeciągnać troków przez kalesony i przyszyć guzika. Jest jeszcze całe mnóstwo podobnych rzeczy z którymi nie daję sobie rady ale nie bedę o nich mówił byś nie pękł z dumy jaki to jesteś yntelygentny. A teraz dowartościuj się trochę-zmień kilka razy kolor forum, przyszyj kilka guzików. I nie zapomnij zapytać lustereczka kto jest najmundrzejszy na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: k-k , b-b.................................... 22.02.04, 20:01 Ech, Sekretarzu, przyszycie guzika to żadna sztuka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: k-k , b-b.................................... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.04, 20:08 goniacy.pielegniarz napisał: > Ech, Sekretarzu, przyszycie guzika to żadna sztuka :) Pestycydowy chwaścik jest pewnie innego zdania:) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: k-k , b-b.................................... 22.02.04, 17:40 Gość portalu: jan napisał(a): > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16581&w=10912408 Jan, jeśli przyszedłeś sobie tu porozmawiać to powinieneś się już dawno zorientować, że w tym wątku z takim zagajeniem masz małe szanse na towarzystwo. A jeśli te wszystkie wysiłki po to, żeby nas obrazić to też sobie daruj, ktoś kto się bawi w liczenie czasu między postami dwóch forumowiczów, żżeby wyprowadzić dowód, że są jedną osobą nie może być dla nikogo groźny. Śmieszny najwyżej, jak wtedy kiedy odtrąbiłeś, że zdemaskowałeś mnie jako Iwonę Śledzińską-Katarasińską. Pamiętasz, czy mam pogrzebać w archiwum? Bo to jest dopiero ubaw po pachy. Przychodzisz tu biedaku, zaczepiasz, żebrzesz o uwagę i nic, nawet jak sobie niedawno wątek o nas założyłeś to cię z niego wywłaszczyli i nawet na wódkę nie zaprosili. Biednyś. Ale za to masz Pestycyda, możecie grać w deblu. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz na lepsze samopoczucie 22.02.04, 17:48 strasznie tu ciezko sie zrobilo, moze to polepszy humor www.radio.com.pl/trojka/usta/ Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: na lepsze samopoczucie hip hip hura1 22.02.04, 18:33 ponury.zniwiarz napisał: > strasznie tu ciezko sie zrobilo, moze to polepszy humor > > www.radio.com.pl/trojka/usta/ Niby lepiej alw w obecnej trójce to jak w dawnej jedynce. wszystko spieprzyl Czarasty czy podobny fagas od kasy i ideologii francowatej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: na lepsze samopoczucie hip hip hura1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 20:57 Booo ja wiem? To jest problem nie tylko trójki, ale i paru innych radiostacji. Czy pracować dla rok w rok o rok starszego pokolenia, z którym sie wyrastało i ma świetny kontakt? Czy co jakis czas robić miedzypokoleniową cofkę i próbować nawiazać kontakt z pokoleniem dzieci i wnuków? Intelektualnie i towarzysko - fajniejsze to pierwsze. Ale, jeśli sie chce mieć słuchaczy (reklama i reklamodawcy, czyli - kasa) - trzeba ostro przypikować i zaczynać od poziomu gleby. Inna muzyka, inne klimaty, powtórki z innej rozrywki... No sam zobacz, co sie choćby tu robi, kiedy wpadna na chwilę poświntuszyc chłopaki z miasta. Z takimi to nie pogadasz...Bo o czym? Ale, w swoim gronie, to sobie nawet pośpiewać można o starych czasach... www.eflclub.com/2songs/yesterday/yesterday1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Ciemno już na szóstej pozycji:) 22.02.04, 21:02 24.02. - ostatki 6.03. - urodziny tajniaka000 8.03. - dzień kobiet 14.03. - urodziny Izy 16.03. - imieniny Izy 17.03. - św. Patryka 17.04. - imieniny Roberta 22.04. - imieniny tajniaka000 24.04. - urodziny Lupusa Żadne pestycydy i inne trutki niech się nie czują zaproszone na powyższe i inne niezaplanowane jeszcze imprezy:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz pytanie (chyba retoryczne:)) 22.02.04, 21:12 Czy warto przerywać imprezę pomiędzy urodzinami i imieninami Izy? Czy nie lepiej po prostu przeciągnąć :)? Będzie chyba bardziej ekonomicznie. Toast oczywiście wzniesiemy dwa razy :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: pytanie (chyba retoryczne:)) 22.02.04, 21:21 goniacy.pielegniarz napisał: > Czy warto przerywać imprezę pomiędzy urodzinami i imieninami Izy? Czy nie > lepiej po prostu przeciągnąć :)? Będzie chyba bardziej ekonomicznie. Toast > oczywiście wzniesiemy dwa razy :) Twój pomysł można rozważyć:) Widzę pewne trudności: nie wiem czy wytrzymam kondycyjnie a jak nawet wytrzymam to efektem delirki może być marna wydolność tzw. palpacyjna (szkoda marnować alkohol no i jak trafić w klawisze?). Obawiam się także, że giwi może coś zauważyć i naśle na nas ambulans z goniącymi pielęgniarzami, którzy nas wyłapią i umieszczą na odwykówce. A może to nie byłoby takie znowu złe? Moglibysmy się integrować do woil:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: pytanie (chyba retoryczne:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 21:33 Wiem z doświadczenia, że przy dobrej organizacji impreza łagodnie przechodzi w nieśpieszną i solenną poranną klin-party, by koło obiadu nabrać tempa i pod wieczór skrzyć się racami humory i perlistym chichotem nagabywanych subtelnie dam. A rano znów klin-party... Nie wykluczam, ze w ten sposób można twórczo rozwinąć teorię cyklów... I oprzeć ja na solidnym fundamencie empirii. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: pytanie (chyba retoryczne:)) 22.02.04, 22:07 Gość portalu: marynat napisał(a): > Wiem z doświadczenia, że przy dobrej organizacji impreza łagodnie przechodzi w > nieśpieszną i solenną poranną klin-party, by koło obiadu nabrać tempa i pod > wieczór skrzyć się racami humory i perlistym chichotem nagabywanych subtelnie > dam. A rano znów klin-party... Nie wykluczam, ze w ten sposób można twórczo > rozwinąć teorię cyklów... I oprzeć ja na solidnym fundamencie empirii. W moich uszach to brzmi jak poezja:))))) Tu będziesz miał doskonały materiał do doświadczeń:) A może jesteś już tak dobry, że mógłbyś zająć się organizacją naszych posiedzeń? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: pytanie (chyba retoryczne:)) 22.02.04, 22:52 goniacy.pielegniarz napisał: > Czy warto przerywać imprezę pomiędzy urodzinami i imieninami Izy? Czy nie > lepiej po prostu przeciągnąć :)? Będzie chyba bardziej ekonomicznie. Toast > oczywiście wzniesiemy dwa razy :) Podejrzewam, że wkrótce znajdzie się jakiś jubilat czy solenizant, który wypełni lukę między "moimi świętami" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Grafik - aktualizacja 23.02.04, 00:56 basia.basia napisała: > 24.02. - ostatki > 6.03. - urodziny tajniaka000 > 8.03. - dzień kobiet > 14.03. - urodziny Izy > 16.03. - imieniny Izy > 17.03. - św. Patryka i Zbigniewa > 17.04. - imieniny Roberta > 22.04. - imieniny tajniaka000 > 24.04. - urodziny Lupusa Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 co wam dzisiaj humor niedopisuje ?????? 22.02.04, 21:53 pojawiła sie jakaś menda pestycyd, co jest jak wiadomo (prwie każdy nawóz) G.... warta, ale ja was rozwesele drodzy forumowicze jest już po dobranocce !!!!!!! , co oznacza że jest już Ciemno Pora na dobranoc, bo juz ksiezyc swieci, dzieci spac juz ida, mis po flaszke leci. pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Ostatnie dni karnawału, może bawią gdzie indziej? 22.02.04, 21:59 Ja mam humor bardzo dobry:) Ktoś tu na pewno jeszcze się pojawi. Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ostatnie dni karnawału, może bawią gdzie indz 22.02.04, 22:08 szkoda tylko że ja musze spadać, i powrócić do reala . Jutro ciężki dzień mam i wstać musze o 4.30. Cały problem polega na tym, że przez cały ostatni tydzien o tej godzinie chodziłem spać. ńycze miłej zabawy : ) i czekajcie na misia bo poleciał po flaszke : ) pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: co wam dzisiaj humor niedopisuje ?????? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.02.04, 22:13 Potrzeba nam stada misiów! :) Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: co wam dzisiaj humor niedopisuje ?????? 22.02.04, 22:26 nie ma sprawy, daje wam jednego, ale posiada szybki transport i napewno wam po flaszki bedzie latał - tyle że balonem, ale wam drodzy forumoimprezowicze to chyba nieprzeszkadza . acha jeszcze jedno, żeby nikomu z was nieprzyszło dogłowy użyć go jako zakąski !!!!! :)danuta.szylberg.edu.oeiizk.waw.pl/ pzdr i dobej nocy życzy tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: co wam dzisiaj humor niedopisuje ?????? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.02.04, 22:36 tajniak000 napisał: > nie ma sprawy, daje wam jednego, ale posiada szybki transport i napewno wam po > flaszki bedzie latał - tyle że balonem, ale wam drodzy forumoimprezowicze to > chyba nieprzeszkadza . Ale jak spadnie to sie flaszki mogą potłuc. > acha jeszcze jedno, żeby nikomu z was nieprzyszło dogłowy użyć go jako > zakąski !!!!! Do tego posłuży Krzyś:) :)danuta.szylberg.edu.oeiizk.waw.pl/ > > pzdr i dobej nocy życzy > > tajniak000 Na wzajem. Dobrej nocy:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: co wam dzisiaj humor niedopisuje ?????? 22.02.04, 22:43 Gość portalu: t1s napisał(a): > > acha jeszcze jedno, żeby nikomu z was nieprzyszło dogłowy użyć go jako > > zakąski !!!!! > > > Do tego posłuży Krzyś:) > Czyżbyś chciał przekąski forumowej - krzyś52? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: co wam dzisiaj humor niedopisuje ?????? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.02.04, 22:48 iza.bella.iza napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > acha jeszcze jedno, żeby nikomu z was nieprzyszło dogłowy użyć go jak > o > > > zakąski !!!!! > > > > > > Do tego posłuży Krzyś:) > > > > Czyżbyś chciał przekąski forumowej - krzyś52? A skąd! Takie podłe żarcie to się nawet na zagrychę nie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Lecę z płachtą ... 22.02.04, 22:51 ubezpieczać szkło. Kto będzie trzymał czwarty róg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Lecę z płachtą ... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.02.04, 22:53 basia.basia napisała: > ubezpieczać szkło. Kto będzie trzymał czwarty róg? Ten kto się trzyma jeszcze na nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Lecę z płachtą ... 22.02.04, 22:54 basia.basia napisała: > ubezpieczać szkło. Kto będzie trzymał czwarty róg? Mało nas, mało nas do łapania misia.... Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re:Wpadam i już mnie nie ma 22.02.04, 22:57 Zdejnuję 800 ! ze stolu i fiuuu :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Potrzebni ochotnicy do łapania Misia!!! 22.02.04, 23:00 rolotomasi napisał: > Zdejnuję 800 ! ze stolu i fiuuu :) Czyżbyś był nietrunkowy i niezabawowy? I nietowarzyski? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re:Wpadam i już mnie nie ma/ poczekaj! 22.02.04, 23:12 rolotomasi napisał: > Zdejnuję 800 ! ze stolu i fiuuu :) Skoro już uciekasz, a miś złapany, to chociaż zroluj płachtę i odnieś, żeby się nie zaplamiła misiem. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re:Wpadam i już mnie nie ma/ poczekaj! 22.02.04, 23:17 goniacy.pielegniarz napisał: > rolotomasi napisał: > > > Zdejnuję 800 ! ze stolu i fiuuu :) > > Skoro już uciekasz, a miś złapany, to chociaż zroluj płachtę i odnieś, żeby się > > nie zaplamiła misiem. :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Porzebni ochotnicy do łapania misia!!! 22.02.04, 22:57 iza.bella.iza napisała: > basia.basia napisała: > > > ubezpieczać szkło. Kto będzie trzymał czwarty róg? > > Mało nas, mało nas do łapania misia.... :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Lecę z płachtą ... 22.02.04, 23:00 iza.bella.iza napisała: > basia.basia napisała: > > > ubezpieczać szkło. Kto będzie trzymał czwarty róg? > > Mało nas, mało nas do łapania misia.... Nikt nie odpowiedział na moje wołanie, to nie pozaostaje mi nic innego, jak wyjść z siebie stanąć obok: 1 róg - ts1 2 róg - Basia 3 róg - Iza 4 róg - Bella i hooooop - mamy misia niedobrzysia, a i szkło całe! No to zdrowie wasze w gardła nasze - jak mawiał Lechu. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Lecę z płachtą ... 22.02.04, 23:07 Ja misia nie łapałem, ale czy załapię się na niego? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Lecę z płachtą ... 22.02.04, 23:09 goniacy.pielegniarz napisał: > Ja misia nie łapałem, ale czy załapię się na niego? Jesteś usprawiedliwiony, nie mogłeś być równocześnie w dwóch miejscach:) Nalej sobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Lecę z płachtą ... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.04, 23:10 iza.bella.iza napisała: mi nic innego, jak > wyjść z siebie Widzę, ża na samą myśl o tym, że mogłoby się coś z popitki zmarnować, krew się w Tobie gotuje:) Bratnia duszo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Lecę z płachtą ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 23:14 Gość portalu: t1s napisał(a): > Widzę, ża na samą myśl o tym, że mogłoby się coś z popitki zmarnować, krew się > w Tobie gotuje:) Już lece ze sprzętem ratowniczym. O tu jest rurka, chłodnica i odstojnik. Nic sie nie zmarnuje Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Lecę z płachtą ... 22.02.04, 23:19 Gość portalu: marynat napisał(a): > Już lece ze sprzętem ratowniczym. O tu jest rurka, chłodnica i odstojnik. Nic > sie nie zmarnuje Kogo chcesz ratować Marynacie? Rozdwojoną Izabellę czy misia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Lecę z płachtą ... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.04, 23:24 O ta rurka to jaki ma przepływ? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Lecę z płachtą ... 22.02.04, 23:34 Gość portalu: t1s napisał(a): > O ta rurka to jaki ma przepływ? Ma, ma, tylko mocno zassij, bo inaczej się nie doczekasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Lecę z płachtą ... 22.02.04, 23:40 Chłopaki! odessijcie się na chwilę - spotkałam Franka i zaprosiłam go do nas. Musi zostać coś dla niego, bo strasznie nieśmiały jakiś i trzeba go rozruszać. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Lecę z płachtą ... 22.02.04, 23:45 iza.bella.iza napisała: > Chłopaki! odessijcie się na chwilę - spotkałam Franka i zaprosiłam go do nas. > Musi zostać coś dla niego, bo strasznie nieśmiały jakiś i trzeba go rozruszać. Franek stroi gitarę i zaraz będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Lecę z płachtą ... 22.02.04, 23:47 Miał mnie wziąć pod rękę i przyjść od razu, ale ja taka szybista jestem, że gdzieś go zgubiłam. Zajrzę do KM - tam go widziałam po raz ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Lecę z płachtą ... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.04, 23:42 goniacy.pielegniarz napisał: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > O ta rurka to jaki ma przepływ? > > > Ma, ma, tylko mocno zassij, To u mnie odruch warunkowy. Jak to u ssaka:) bo inaczej się nie doczekasz :) A co Ruskie zakręciły kurek? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Lecę z płachtą ... 22.02.04, 23:47 Gość portalu: t1s napisał(a): > bo inaczej się nie doczekasz :) > > A co Ruskie zakręciły kurek? Nie widziałem, że ten miś to z bazaru przyniesiony. Żebyśmy tylko nie oślepli, bo jak będziemy później pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Lecę z płachtą ... 22.02.04, 23:48 goniacy.pielegniarz napisał: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > bo inaczej się nie doczekasz :) > > > > A co Ruskie zakręciły kurek? > > Nie widziałem, że ten miś to z bazaru przyniesiony. Żebyśmy tylko nie oślepli, > bo jak będziemy później pisać. Pisać to się może jakos da, ale marnie może być z czytaniem:( Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Porzebni ochotnicy do łapania 22.02.04, 23:39 Było "Czyżbyś był nietrunkowy i niezabawowy? I nietowarzyski? " Jako żwierzę forumowe i netowe odpowiadam> 3 x TAK ! Tylko pracy tyle, że aby samemu przerobić - to nie balować, o nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Porzebni ochotnicy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 23:57 Każdy powinien mieć jakies zajęcie, żeby nie ześwirować. Baczyć jednak należy, aby zajęcie nie zwyrodniało w pracę. T. Edison mawiał: "Przez całe życie ani jednego dnia nie przepracowałem. To była zabawa". Wyluzuj Rollo. Odratowaliśmy trochę "bratniej duszy", masz, siorbnij na zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Porzebni ochotnicy... 23.02.04, 00:06 Gość portalu: marynat napisał(a): > Każdy powinien mieć jakieś zajęcie, żeby nie ześwirować. > Baczyć jednak należy, aby zajęcie nie zwyrodniało w pracę. :))))) Czy Ty kogoś cytujesz czy to Twoje własne? Pytam, bo to jest tak piękne, że będzie moją sygnaturką i muszę mieć zgodę autora:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 22.02.04, 23:52 Proszę Państwa! A oto w salonie pojawia się Izabella w towarzystwie Franka. A tuż za nimi widzimy...itd Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już 22.02.04, 23:53 Ja jestem, ale Franek ciągle się ociąga i zza progu zerka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.04, 23:55 iza.bella.iza napisała: > Ja jestem, ale Franek ciągle się ociąga i zza progu zerka. Wstrzymajmy oddech. Może nasz chuch go odrzuca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Ciemno już IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 23:58 Sekretarzu, ja tu z jeszcze potężniejszym chuchem przychodzę... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Ciemno już IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 00:00 No i flaszeczkę przytargałem, co by z pustymi rękami nie przychodzić. Macie jakieś kielonki? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już 23.02.04, 00:05 Gość portalu: franek napisał(a): > No i flaszeczkę przytargałem, co by z pustymi rękami nie przychodzić. Macie > jakieś kielonki? Oczywiście - toż to salon nie speluna. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=10538856&a=10878608 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Ciemno już IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 00:10 No proszę! Elegancja - Francja! To napijemy się, tak na dobry początek, prawda? Ktoś jeszcze chętny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.02.04, 00:00 Gość portalu: franek napisał(a): > Sekretarzu, ja tu z jeszcze potężniejszym chuchem przychodzę... :) Wspaniale, będzie odpowiednia atmosfera:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Ciemno już IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 00:03 No no, ale widzę, że ledwo wpadłem, a impreza siadła, wszystkich wywiało? Słuchy mnie doszły, że jakimiś trunkami tu częstujecie, prawda li to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.02.04, 00:11 Gość portalu: franek napisał(a): > No no, ale widzę, że ledwo wpadłem, a impreza siadła, wszystkich wywiało? > Słuchy mnie doszły, że jakimiś trunkami tu częstujecie, prawda li to? I częstujemy i często jemy (bo często popijamy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Ciemno już IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 00:16 Gość portalu: t1s napisał(a): > I częstujemy i często jemy (bo często popijamy) Popijacie po jedzeniu? Nie lepiej zagrzyzać po wypiciu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.02.04, 00:25 Gość portalu: franek napisał(a): Nie lepiej zagrzyzać po wypiciu? Tak właśnie robimy-jemy bo popijamy, nie odwrotnie:) Na skrzynkę wódki, przypada zwykle jeden kiszony ogórek. Nie ma już co robić z pustymi słoikami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Ciemno już IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 00:30 > Na skrzynkę wódki, przypada zwykle jeden kiszony ogórek. Nie ma już co robić z > pustymi słoikami. Możemy w nich śledzie marynować, będzie troszkę odmiany Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już 23.02.04, 00:34 Gość portalu: franek napisał(a): > > Na skrzynkę wódki, przypada zwykle jeden kiszony ogórek. Nie ma już co rob > ić > z > > pustymi słoikami. > > Możemy w nich śledzie marynować, będzie troszkę odmiany Protestuję w imieniu Marynata! Rolo też się pewnie obrazi, bo skoro śledzie, to rolmopsy, a skoro rolmopsy, to rolo itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.02.04, 00:44 iza.bella.iza napisała: > Gość portalu: franek napisał(a): > > > > Na skrzynkę wódki, przypada zwykle jeden kiszony ogórek. Nie ma już c > o rob > > ić > > z > > > pustymi słoikami. > > > > Możemy w nich śledzie marynować, będzie troszkę odmiany > > > Protestuję w imieniu Marynata! Rolo też się pewnie obrazi, bo skoro śledzie, to > > rolmopsy, a skoro rolmopsy, to rolo itd... :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już 23.02.04, 00:02 No nareszcie jesteś Franku! Komisję oficjalnie zamknęłam do jutra, do 9 rano. Wisi kłóda solidna i żaluzje też spuszczone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Ciemno już IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 00:05 Jestem jestem. Po drodze troszkę sobie chlapnąłem z tej flaszeczki, co ją tu przyniosłem; potem jakoś drogi na imprezę nie mogłem znaleźć... Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już 23.02.04, 00:08 I w dodatku ciemno już... Najważniejższe, że w końcu trafiłeś. Acha, ustalamy grafik imprez z okazji. Ty kiedy masz osobista okazję do świętowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Ciemno już IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 00:14 Tak w zasadzie to okazji mam bez liku, ale takie najprawdziwsze to dopiero jesienne. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już 23.02.04, 00:17 Gość portalu: franek napisał(a): > Tak w zasadzie to okazji mam bez liku, ale takie najprawdziwsze to dopiero > jesienne. To dobrze, bo wiosenne są w zasadzie obsadzone. Co prawda niektórzy by chcieli bez przerwy imprezować, ale ja mam słabą kondycję i krótkie wakacje się przydadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 22.02.04, 23:56 iza.bella.iza napisała: > Ja jestem, ale Franek ciągle się ociąga i zza progu zerka. Może po prostu skoczył jeszcze do sklepu z artykułami pierwszej potrzeby, żeby z pustymi rękami nie przychodzić. Przecież t1s tak zassał, że nawet już nic nie mówi, a z tego jednego misia to już chyba dużo nie zostanie (jeśli w ogóle coś zostanie) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 23.02.04, 00:02 O! Widzę, że t1s się odessał, to teraz moja kolej. Proszę teraz nie przeszkadzać, bo przechodzę do meritum! Odpowiedz Link Zgłoś
vox_populi Re: Ciemno już 23.02.04, 00:08 Ave! Miło tu wpaść po ciężkim dniu. Szkoda tylko że dziś nie napisałem nic mądrego - czarna dziura, ale... Misie uwaga! Przytargałem oklepiec. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Ciemno już IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 00:11 On przeszedł, to ja pędzę. Ma na mnie chyba wpływ. A kto ma kurek od wypływu? Tylko nie zwalajcie znowu na Ruskich, bo przed chwilą gdzieś tu widziałem...O kurna, coś ciemno ja to widzę, bo nie widzę... Czemu tak ciemno? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 23.02.04, 00:11 goniacy.pielegniarz napisał: > O! Widzę, że t1s się odessał, to teraz moja kolej. Proszę teraz nie > przeszkadzać, bo przechodzę do meritum! Tak długo to trwa, że chyba nic nie zostało:( Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Ciemno już 23.02.04, 00:14 było "wyluzuj Rolo. Odratowaliśmy trochę "bratniej duszy" < tak i>> spocznij! Dołączam, się. Towarzysko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.02.04, 00:12 goniacy.pielegniarz napisał: > O! Widzę, że t1s się odessał, to teraz moja kolej. Proszę teraz nie > przeszkadzać, bo przechodzę do meritum! Nie za długo, bo Ci powietrza w płucach zabraknie:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Ufff 23.02.04, 00:18 Od razu się jaśniej zrobiło! Ciąg wolny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Ciemno już IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 00:21 Nie chciałbym uchodzić w towarzystwie za drętwusa, ale pragnę przypomnieć t1s, że należą sie toasty. Bo tak, w tichamołku, to nie jest ani praca polityczna, ani, za przeproszeniem pań, posiedzenie egzekutywy - tylko obyknawienny ochlaj. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 23.02.04, 00:24 Tak, tak, toasty! Jak mogłem zapomnieć o toastach! Zwłaszcza, że jeden znajomy mi cały czas powtarza, że picie bez toastów to alkoholizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.02.04, 00:33 Gość portalu: m napisał(a): > Nie chciałbym uchodzić w towarzystwie za drętwusa, ale pragnę przypomnieć t1s, > że należą sie toasty. Bo tak, w tichamołku, to nie jest ani praca polityczna, > ani, za przeproszeniem pań, posiedzenie egzekutywy - tylko obyknawienny ochlaj. Pełna zgoda:) Więc na pohybel, wsiem wsiadamy do człogu i na Rozbrat jedziemy! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 23.02.04, 00:37 Gość portalu: t1s napisał(a): > Gość portalu: m napisał(a): > > > Nie chciałbym uchodzić w towarzystwie za drętwusa, ale pragnę przypomnieć > t1s, > > że należą sie toasty. Bo tak, w tichamołku, to nie jest ani praca politycz > na, > > ani, za przeproszeniem pań, posiedzenie egzekutywy - tylko obyknawienny > ochlaj. > > > Pełna zgoda:) > Więc na pohybel, wsiem wsiadamy do człogu i na Rozbrat jedziemy! Nie zgadzam się! Najpierw toast a potem rewolucja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.02.04, 00:39 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > Gość portalu: m napisał(a): > > > > > Nie chciałbym uchodzić w towarzystwie za drętwusa, ale pragnę przypom > nieć > > t1s, > > > że należą sie toasty. Bo tak, w tichamołku, to nie jest ani praca pol > itycz > > na, > > > ani, za przeproszeniem pań, posiedzenie egzekutywy - tylko obyknawien > ny > > ochlaj. > > > > > > Pełna zgoda:) > > Więc na pohybel, wsiem wsiadamy do człogu i na Rozbrat jedziemy! > > Nie zgadzam się! Najpierw toast a potem rewolucja:) Toasty będą jak pocisk odpalimy:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 23.02.04, 00:52 Gość portalu: t1s napisał(a): > > Toasty będą jak pocisk odpalimy:) Niech będzie:) Ale heca! Rano wstaną Ci, co dzisiaj nie z nami i co zobaczą? Komitet płonie, Belweder w ruinie, wokół sejmu zasieki z drutu kolczastego a na placu Teatralnym? ( nie wiem który w tej Warszawie największy) skrępowany gumowym wężem establiszmęt sld, formowany w czwórki do drogi na krater po meteorycie tunguskim ... W tle konwój pełnych betoniarek. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już 23.02.04, 00:54 Basiu! Zmieniam zamówienie. Po tym Twoim czerwonym lepsze wizje są. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 23.02.04, 00:57 iza.bella.iza napisała: > Basiu! Zmieniam zamówienie. Po tym Twoim czerwonym lepsze wizje są. :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.02.04, 01:01 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > Toasty będą jak pocisk odpalimy:) > > Niech będzie:) > Ale heca! Rano wstaną Ci, co dzisiaj nie z nami i co zobaczą? > Komitet płonie, Belweder w ruinie, wokół sejmu zasieki z drutu > kolczastego a na placu Teatralnym? ( nie wiem który w tej Warszawie > największy) skrępowany gumowym wężem establiszmęt sld, formowany > w czwórki do drogi na krater po meteorycie tunguskim ... > W tle konwój pełnych betoniarek. :) ja też nie wiem, który plac jest teraz największy. Ale jak dojedziemy czołgiem to ten, który powstanie na Rozbrat będzie ósmym cudem świata. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 23.02.04, 01:01 basia.basia napisała: > Niech będzie:) > Ale heca! Rano wstaną Ci, co dzisiaj nie z nami i co zobaczą? Ich strata. Po przejęciu władzy będziemy więc jieli całą noc na uformowanie własnej. I tak oto: t1s obejmie tekę ministra sprawiedliwości ja obejmę tekę ministra spraw wewnętrznych (te funkcje to po to, żeby mieć pewność co do dekomunizacji) któraś z pań zostanie premierem itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.02.04, 01:08 goniacy.pielegniarz napisał: > basia.basia napisała: > > > > Niech będzie:) > > Ale heca! Rano wstaną Ci, co dzisiaj nie z nami i co zobaczą? > > Ich strata. Po przejęciu władzy będziemy więc jieli całą noc na uformowanie > własnej. I tak oto: > t1s obejmie tekę ministra sprawiedliwości Mowy nie ma! Zgodzę się tylko na ministerstwo infrastruktury. Ach te latarnie, betoniarki... > ja obejmę tekę ministra spraw wewnętrznych > (te funkcje to po to, żeby mieć pewność co do dekomunizacji) > któraś z pań zostanie premierem > itd. Żeby tylko żadnej nie przyszło do głowy objąć schedy po Jarudze-Nowackiej Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 23.02.04, 01:13 Gość portalu: t1s napisał(a): > goniacy.pielegniarz napisał: > > > basia.basia napisała: > > > > > > > Niech będzie:) > > > Ale heca! Rano wstaną Ci, co dzisiaj nie z nami i co zobaczą? > > > > Ich strata. Po przejęciu władzy będziemy więc jieli całą noc na uformowani > e > > własnej. I tak oto: > > t1s obejmie tekę ministra sprawiedliwości > > Mowy nie ma! Zgodzę się tylko na ministerstwo infrastruktury. > Ach te latarnie, betoniarki... :) OK. Basia się zradykalizowała wystarczająco, aby jej powierzyć resort sprawiedliwości. A więc Basia będzie skazywać, a ja będę dowoził, gdzie Ty wyznaczysz, to znaczy zbudujesz odpowiednie lokum, że się tak wyrażę. > Żeby tylko żadnej nie przyszło do głowy objąć schedy po Jarudze-Nowackiej Może Oszołoma tam damy:)? Przynajmniej będzie śmieszno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.02.04, 01:21 goniacy.pielegniarz napisał: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > goniacy.pielegniarz napisał: > > > > > basia.basia napisała: > > > > > > > > > > Niech będzie:) > > > > Ale heca! Rano wstaną Ci, co dzisiaj nie z nami i co zobaczą? > > > > > > Ich strata. Po przejęciu władzy będziemy więc jieli całą noc na uform > owani > > e > > > własnej. I tak oto: > > > t1s obejmie tekę ministra sprawiedliwości > > > > Mowy nie ma! Zgodzę się tylko na ministerstwo infrastruktury. > > Ach te latarnie, betoniarki... > > :) > OK. Basia się zradykalizowała wystarczająco, aby jej powierzyć resort > sprawiedliwości. A więc Basia będzie skazywać, a ja będę dowoził, gdzie Ty > wyznaczysz, to znaczy zbudujesz odpowiednie lokum, że się tak wyrażę. > > > > Żeby tylko żadnej nie przyszło do głowy objąć schedy po Jarudze-Nowackiej > > Może Oszołoma tam damy:)? Przynajmniej będzie śmieszno Oszoł jest pracowity, więc dorzucimy mu jeszcze KIE:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 23.02.04, 01:17 Gość portalu: t1s napisał(a): > goniacy.pielegniarz napisał: > > > basia.basia napisała: > > > > > > > Niech będzie:) > > > Ale heca! Rano wstaną Ci, co dzisiaj nie z nami i co zobaczą? > > > > Ich strata. Po przejęciu władzy będziemy więc jieli całą noc na uformowani > e > > własnej. I tak oto: > > t1s obejmie tekę ministra sprawiedliwości > > Mowy nie ma! Zgodzę się tylko na ministerstwo infrastruktury. > Ach te latarnie, betoniarki... A co z autostradami? Zaraz mi tu powiedz co zamierzasz w tym temacie! Priorytet premier Kataryny to autostrada na Syberię a nie hucpa w rodzaju zabawy z pojedynczymi sztukami dla Twojej prywatnej przyjemności. > > ja obejmę tekę ministra spraw wewnętrznych > > (te funkcje to po to, żeby mieć pewność co do dekomunizacji) > > któraś z pań zostanie premierem > > itd. > > Żeby tylko żadnej nie przyszło do głowy objąć schedy po Jarudze-Nowackiej O nie! Wykluczone! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.02.04, 01:28 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > goniacy.pielegniarz napisał: > > > > > basia.basia napisała: > > > > > > > > > > Niech będzie:) > > > > Ale heca! Rano wstaną Ci, co dzisiaj nie z nami i co zobaczą? > > > > > > Ich strata. Po przejęciu władzy będziemy więc jieli całą noc na uform > owani > > e > > > własnej. I tak oto: > > > t1s obejmie tekę ministra sprawiedliwości > > > > Mowy nie ma! Zgodzę się tylko na ministerstwo infrastruktury. > > Ach te latarnie, betoniarki... > > A co z autostradami? Zaraz mi tu powiedz co zamierzasz > w tym temacie! Priorytet premier Kataryny to autostrada > na Syberię a nie hucpa w rodzaju zabawy z pojedynczymi > sztukami dla Twojej prywatnej przyjemności. Nie mam nic przeciwko temu, tylko się zastanawiam czy jak już dojedziemy z tą autostradą do Syberii, to będzie kogo tam wywozić? Bo latarnie na autostradach to co 5 metrów będą stały. > > > ja obejmę tekę ministra spraw wewnętrznych > > > (te funkcje to po to, żeby mieć pewność co do dekomunizacji) > > > któraś z pań zostanie premierem > > > itd. > > > > Żeby tylko żadnej nie przyszło do głowy objąć schedy po Jarudze-Nowackiej > > O nie! Wykluczone! Dla Ciebie Basiu GP przygotował resort sprawiedliwości, Katarna premierem a Iza zostanie rzecznikiem rządu i napisze "t1s w Poroninie":) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już 23.02.04, 01:38 Gość portalu: t1s napisał(a): > Dla Ciebie Basiu GP przygotował resort sprawiedliwości, Katarna premierem a Iza > > zostanie rzecznikiem rządu i napisze "t1s w Poroninie":) Czytasz w moich myślach ts1!!! Już zebrałam materiał źródłowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.02.04, 21:53 iza.bella.iza napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > Dla Ciebie Basiu GP przygotował resort sprawiedliwości, Katarna premierem > a > Iza > > > > zostanie rzecznikiem rządu i napisze "t1s w Poroninie":) > > Czytasz w moich myślach ts1!!! Szczęśliwiec ten, kto umie czytać w sercach:) Już zebrałam materiał źródłowy. Wakacje na Kremlu? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 23.02.04, 02:37 Gość portalu: t1s napisał(a): > > Nie mam nic przeciwko temu, tylko się zastanawiam czy jak już dojedziemy z tą > autostradą do Syberii, to będzie kogo tam wywozić? Bo latarnie na autostradach > to co 5 metrów będą stały. Zmieniłam zdanie. Pol Ci do pięt nie dorasta! Co tam meteoryt tunguski! U nas wyszukasz odpowiednie miejsce. Będzie taniej i szybciej. A duch bojowy w narodzie jest to i w czynie społecznym kopać będą. Zauważyłam, że nawet emigranci się zgłąszają do czynu:) > Dla Ciebie Basiu GP przygotował resort sprawiedliwości, Wolę prokurtorię generalną:) Katarna premierem a Iza > > zostanie rzecznikiem rządu i napisze "t1s w Poroninie":) Nasza poetka zasługuje na ministerstwo kultury! Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.02.04, 21:50 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > Nie mam nic przeciwko temu, tylko się zastanawiam czy jak już dojedziemy z > tą > > autostradą do Syberii, to będzie kogo tam wywozić? Bo latarnie na > autostradach > > to co 5 metrów będą stały. > > Zmieniłam zdanie. Pol Ci do pięt nie dorasta! Nie wierzę Basiu, że kiedykolwiek miałaś inne zdanie. > Co tam meteoryt tunguski! Kawałek komety. Ale ech, jak kobieta zaczyna mówić o gwiazdach, choćby tych spadających to nie takie bryły lodu topią się w piersiach mężczyzn:) U nas wyszukasz odpowiednie > miejsce. Będzie taniej i szybciej. A duch bojowy > w narodzie jest to i w czynie społecznym kopać będą. > Zauważyłam, że nawet emigranci się zgłąszają do czynu:) :) > > Dla Ciebie Basiu GP przygotował resort sprawiedliwości, > > Wolę prokurtorię generalną:) Połączy się te funkcje. > Katarna premierem a Iza > > > > zostanie rzecznikiem rządu i napisze "t1s w Poroninie":) > > Nasza poetka zasługuje na ministerstwo kultury! Ok, gabinet przyozdobi głowa Tobera nabita na pal. Katarsis widzę na stanowisku ministra edukacji a i dla Marcee coś by się znalało. Może ministerstwo zdrowia? Umie go napsuć. Przy odpowiednich okolicznościach pewnie równie dobrze nauczałaby się je naprawiać. Trochę się panoszę, mam być ministrem, nie premierem. Ale ze względu na właściwości chba tylko ja mogę być lewom rękom Kataryny. Więc tak dla wprawy- tylko kilka lewych stołków:) > Dobranoc:) Dobry wieczór:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 24.02.04, 00:59 Gość portalu: t1s napisał(a): > > Zmieniłam zdanie. Pol Ci do pięt nie dorasta! > Nie wierzę Basiu, że kiedykolwiek miałaś inne zdanie. I słusznie! On się właśnie nadaje do budowania dróg na Syberii a Ty jesteś stworziny do wyższych celów:)))) > Kawałek komety. Ale ech, jak kobieta zaczyna mówić o gwiazdach, choćby tych > spadających to nie takie bryły lodu topią się w piersiach mężczyzn:) :))))) > > > zostanie rzecznikiem rządu i napisze "t1s w Poroninie":) > > > > Nasza poetka zasługuje na ministerstwo kultury! Za poemat pt. "t1s w Poroninie" i inne zasługi:) > > Ok, gabinet przyozdobi głowa Tobera nabita na pal. > > Katarsis widzę na stanowisku ministra edukacji a i dla Marcee coś by się > znalało. Może ministerstwo zdrowia? Umie go napsuć. Przy odpowiednich > okolicznościach pewnie równie dobrze nauczałaby się je naprawiać. Nie, nie! Ministerstwo kultury, departament- kabaret:) (ona obiecała się poprawić i już nie będzie dokuczać niektórym:)) > > Trochę się panoszę, mam być ministrem, nie premierem. Ale ze względu na > właściwości chba tylko ja mogę być lewom rękom Kataryny. Więc tak dla wprawy- > tylko kilka lewych stołków:) > > > > Dobranoc:) > > Dobry wieczór:) Dzisiaj ja wchodzę a Ty już wyszedłeś:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.02.04, 23:03 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > Zmieniłam zdanie. Pol Ci do pięt nie dorasta! > > > Nie wierzę Basiu, że kiedykolwiek miałaś inne zdanie. > > I słusznie! On się właśnie nadaje do budowania dróg na Syberii > a Ty jesteś stworziny do wyższych celów:)))) Tak, takich 10 metrowych. Jak latarnie na przykład:) > > Kawałek komety. Ale ech, jak kobieta zaczyna mówić o gwiazdach, choćby tyc > h > > spadających to nie takie bryły lodu topią się w piersiach mężczyzn:) > :))))) > > > > > zostanie rzecznikiem rządu i napisze "t1s w Poroninie":) > > > > > > Nasza poetka zasługuje na ministerstwo kultury! > Za poemat pt. "t1s w Poroninie" i inne zasługi:) Zasługi niewątpliwie wielkie-wszak pióro potężniejsze od miecza. Ale odstrzał też się przyda. > > Ok, gabinet przyozdobi głowa Tobera nabita na pal. > > > > Katarsis widzę na stanowisku ministra edukacji a i dla Marcee coś by się > > znalało. Może ministerstwo zdrowia? Umie go napsuć. Przy odpowiednich > > okolicznościach pewnie równie dobrze nauczałaby się je naprawiać. > > Nie, nie! Ministerstwo kultury, departament- kabaret:) > (ona obiecała się poprawić i już nie będzie dokuczać > niektórym:)) Life is a cabaret old chum Come to the cabaret. Come taste the wine, come hear that band Come blow your horn, start celebratin' Right this way, your table's waitin' To też ważne stanowisko bo trzeba będzie kabaretowo ukulturnić cały URM a na wszystkich drzwiach wyryje się ten kawałek z musicalu:) > > Trochę się panoszę, mam być ministrem, nie premierem. Ale ze względu na > > właściwości chba tylko ja mogę być lewom rękom Kataryny. Więc tak dla wpra > wy- > > tylko kilka lewych stołków:) > > > > > > > Dobranoc:) > > > > Dobry wieczór:) > > Dzisiaj ja wchodzę a Ty już wyszedłeś:) :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Odessij się GP 23.02.04, 00:20 Bo chłopaki nogami przbierają i ryjki im się jakieś dziwne porobiły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Odessij się GP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 00:21 Ja tam nie przebieram, na boku się do mojej flaszeczki przyssałem i pociągam niezauważony. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Odessij się GP 23.02.04, 00:24 Gość portalu: franek napisał(a): > Ja tam nie przebieram, na boku się do mojej flaszeczki przyssałem i pociągam > niezauważony. Ale ryjek masz. Ja to zauważyłam. Trzeba było z kieliszka - przecież Ci dałam. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Posyłam Misia po jeszcze ... 23.02.04, 00:20 tu dla Franka i Rolo grafik: 24.02. - ostatki 6.03. - urodziny tajniaka000 8.03. - dzień kobiet 14.03. - urodziny Izy 16.03. - imieniny Izy 17.03. - św. Patryka 17.04. - imieniny Roberta 22.04. - imieniny tajniaka000 24.04. - urodziny Lupusa ------------------------------------------ Zbieram zamówienia! Dla mnie duuuuużo czerwonego wytrawnego. A dla Was? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Posyłam Misia po jeszcze ... 23.02.04, 00:22 basia.basia napisała: > tu dla Franka i Rolo grafik: > > 24.02. - ostatki > 6.03. - urodziny tajniaka000 > 8.03. - dzień kobiet > 14.03. - urodziny Izy > 16.03. - imieniny Izy > 17.03. - św. Patryka > 17.04. - imieniny Roberta > 22.04. - imieniny tajniaka000 > 24.04. - urodziny Lupusa > > ------------------------------------------ > Zbieram zamówienia! > Dla mnie duuuuużo czerwonego wytrawnego. > A dla Was? Białe półwytrawne, najchętniej greckie. Tęskno mi do ciepłych wysp. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Posyłam Misia po jeszcze ... 23.02.04, 00:38 a propos grafika, Dopiszę się na> 17.03 Mam, zdaje się, imieniny. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Kto ukradł parówki?!! 23.02.04, 00:22 Parówkowym skrytożercom mówimy stanowcze NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Kto ukradł parówki?!! 23.02.04, 00:28 A przemykają się tu czasem różni frustraci, to i straty mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
vox_populi Re: Kto ukradł parówki?!! 23.02.04, 00:35 iza.bella.iza napisała: > A przemykają się tu czasem różni frustraci, to i straty mamy. To do mnie? Frustratem nie jestem, nie byłem i mam nadzieję nigdy nie być! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Kto ukradł parówki?!! 23.02.04, 00:39 vox_populi napisała: > iza.bella.iza napisała: > > > A przemykają się tu czasem różni frustraci, to i straty mamy. > > To do mnie? Frustratem nie jestem, nie byłem i mam nadzieję nigdy nie być! > Pozdr. No nie wiem. My tu zwykle jeden ogórek na całą skrzynkę nektaru bogów, a więc jak raz rzucą parówki, to w ludziach mogą się obudzić najgorsze instynkty. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Czym chata bogata:) 23.02.04, 00:45 goniacy.pielegniarz napisał: > vox_populi napisała: > > > iza.bella.iza napisała: > > > > > A przemykają się tu czasem różni frustraci, to i straty mamy. > > > > To do mnie? Frustratem nie jestem, nie byłem i mam nadzieję nigdy nie być! > > > Pozdr. > > No nie wiem. My tu zwykle jeden ogórek na całą skrzynkę nektaru bogów, a więc > jak raz rzucą parówki, to w ludziach mogą się obudzić najgorsze instynkty. Wstydziłbyś się! Jest beczka ogórków, gar smalcu, pęta kiełbasy itp. - dla tych co piją z węża. Dla wyrafinowanych (Iza i ja:)) frykasy - langusty, homar, bliny z kawiorem, carpaccio, blue stilton, ślimaki ... Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Kto ukradł parówki?!! 23.02.04, 00:41 vox_populi napisała: > To do mnie? Frustratem nie jestem, nie byłem i mam nadzieję nigdy nie być! > Pozdr. Ależ skąd! Z resztą, o ile dobrz pamiętam, vox populi domagał się panem et circensem a nie parówek. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Kto ukradł parówki?!! jedna tylko wziąłem 23.02.04, 00:31 goniacy.pielegniarz napisał: > Parówkowym skrytożercom mówimy stanowcze NIE!!! To ja .homo.głodnym, bo dzwi zamkniete na sali komisyjnej i napisane do jutra .podpis Bell. czy mogę? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Kto ukradł parówki?!! jedna tylko wziąłem 23.02.04, 00:35 homosovieticus napisał: > To ja .homo.głodnym, bo dzwi zamkniete na sali komisyjnej i napisane do > jutra .podpis Bell. > czy mogę? Tak, Iza drzwi zamknęła i klucz gdzieś schowała. Nie będziemy jej przecież robić rewizji osobistej w poszukiwaniu klucza, bo to nie przystoi. Więc póki co proszę śmiało zassać z wężyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Kto ukradł parówki?!! jedna tylko wziąłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 00:39 A, przepraszam, kto wyżarł jagódki z nalewki? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Kto ukradł parówki?!! jedna tylko wziąłem 23.02.04, 00:43 Ja jestem całkowicie niewinny! Powiem nawet więcj. Mogę mieć pewne słuszne pretensje, bo nawet nikt mnie nie poinformował o żadnej nalewce. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Kto ukradł parówki?!! jedna tylko wziąłem 23.02.04, 01:04 Gość portalu: marynat napisał(a): > A, przepraszam, kto wyżarł jagódki z nalewki? Bardzo przepraszam, to ja:( Ale płyn sam wyżłopałeś!!! Nikomu nie dałeś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Kto ukradł parówki?!! jedna tylko wziąłem 23.02.04, 00:41 goniacy.pielegniarz napisał: > homosovieticus napisał: > > > > To ja .homo.głodnym, bo dzwi zamkniete na sali komisyjnej i napisane do > > jutra .podpis Bell. > > czy mogę? > > Tak, Iza drzwi zamknęła i klucz gdzieś schowała. Nie będziemy jej przecież > robić rewizji osobistej w poszukiwaniu klucza, bo to nie przystoi. > Więc póki co proszę śmiało zassać z wężyka. Dobrywieczór wszystkim. ale impreza no no ! szkoda cholera że Lwa ze soba nie przyprowadziłem.widziałem stał przy plocie .jakby czekał na kogls! Pycha! a cukier jaki? krajowy chyba? piękna weżownica! O Iza! dobrywieczor Pani Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Kto ukradł parówki?!! jedna tylko wziąłem 23.02.04, 00:45 goniacy.pielegniarz napisał: > Tak, Iza drzwi zamknęła i klucz gdzieś schowała. Nie będziemy jej przecież > robić rewizji osobistej w poszukiwaniu klucza, bo to nie przystoi. > Więc póki co proszę śmiało zassać z wężyka. Z pamiętnika pensjonarki: "Dwa serca złączone - klucz rzucony w piasek. Nic nas nie rozłączy - tylko ojca pasek" Takie małe skojarzenie. A rewizja osobista... tak sam na sam z Gp... Czemu nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Kto ukradł parówki?!! jedna tylko wziąłem 23.02.04, 00:50 iza.bella.iza napisała: > A rewizja osobista... tak sam na sam z Gp... > Czemu nie?:) To muszę dzisiaj spokojne tempo narzicić ze spożywaniem, cobym jutro co nieco z tej rewizji pamiętał i nie pluł sobie w brodę, że film mi się urwał. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Kto ukradł parówki?!! jedna tylko wziąłem 23.02.04, 00:53 goniacy.pielegniarz napisał: > To muszę dzisiaj spokojne tempo narzicić ze spożywaniem, cobym jutro co nieco > z tej rewizji pamiętał i nie pluł sobie w brodę, że film mi się urwał. O,tóż to! Przyhamuj, bo język już Ci się plącze. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Kto ukradł parówki?!! jedna tylko wziąłem 23.02.04, 00:37 homosovieticus napisał: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > Parówkowym skrytożercom mówimy stanowcze NIE!!! > > To ja .homo.głodnym, bo dzwi zamkniete na sali komisyjnej i napisane do > jutra .podpis Bell. > czy mogę? Możesz braciszku. Tam zamknęłam, tu za odżwierną dziś robię. Przeorysza mocno śpi? Nie będziesz musiał wracać przed świtem? ps. Gdzieś tam wyżej ts1 i Franek rolmopsy marynują, to może Cię poczęstują, soroś głodny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Kto ukradł parówki?!! jedna tylko wziąłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 00:42 Ta musztarda to była do parówek? Bo wyszła nam do rolmopsów. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Kto ukradł parówki?!! jedna tylko wziąłem 23.02.04, 00:46 Gość portalu: marynat napisał(a): > Ta musztarda to była do parówek? Bo wyszła nam do rolmopsów. zaraz zaraz to rolo gdzieś tu jest? pytam ,bo mowil u pułkownika Polko że mnie spierze.A ja się nie biję jako osoba duchowna.mam rewolwer i strzelam.ale niecelnie .witam marynata .wiedziałem ,że Pan musi być przystojnym mężczyzna ale żeby aż tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Kto ukradł parówki?!! jedna tylko wziąłem IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.02.04, 00:47 Gość portalu: marynat napisał(a): > Ta musztarda to była do parówek? Bo wyszła nam do rolmopsów. Musztardy nie było wcale, bo ktoś wrąbał cały ocet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Kto ukradł parówki?!! jedna tylko wziąłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 00:50 No i czemu tak na mnie spode łba zerkasz, t1s? Dobrze chciałem, śledzików troszkę zamarynować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Kto ukradł parówki?!! jedna tylko wziąłem IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.02.04, 00:53 Gość portalu: franek napisał(a): > No i czemu tak na mnie spode łba zerkasz, t1s? Dobrze chciałem, śledzików > troszkę zamarynować :) A śledziki to się w brzuszku marynuje?:) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Kto ukradł parówki?!! jedna tylko wziąłem 23.02.04, 00:53 Gość portalu: t1s napisał(a): > Gość portalu: marynat napisał(a): > > > Ta musztarda to była do parówek? Bo wyszła nam do rolmopsów. > > > Musztardy nie było wcale, bo ktoś wrąbał cały ocet. Pamietam ocat.stał na półkach.piekny widok. A teraz pija ocet.jest gorzej. uwazja pawianie bo na krawat wdepłes! Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Kto ukradł parówki?!! jedna tylko wziąłem 23.02.04, 00:56 homosovieticus napisał: > Pamietam ocat.stał na półkach.piekny widok. > A teraz pija ocet.jest gorzej. > uwazja pawianie bo na krawat wdepłes! Pacjent gotów! GP podstawiaj karetkę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Kto ukradł parówki?!! jedna tylko wziąłem 23.02.04, 01:07 iza.bella.iza napisała: > homosovieticus napisał: > > > Pamietam ocat.stał na półkach.piekny widok. > > A teraz pija ocet.jest gorzej. > > uwazja pawianie bo na krawat wdepłes! > > Pacjent gotów! GP podstawiaj karetkę!!! Iza ! nie, nie powiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Kto ukradł parówki?!! jedna tylko wziąłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 00:44 > ps. > Gdzieś tam wyżej ts1 i Franek rolmopsy marynują, to może Cię poczęstują, soroś > głodny. Ech, no i już nie marynujemy, bo Iza nas nakryła i raban podniosła, protestując przciwko zaszczuwaniu itd. Tylko dwa słoiki zdążyliśmy zrobić, więc po małym dzwonku wydzielamy. Chętnyś, Homo? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Kto ukradł parówki?!! jedna tylko wziąłem 23.02.04, 00:47 Gość portalu: franek napisał(a): > > ps. > > Gdzieś tam wyżej ts1 i Franek rolmopsy marynują, to może Cię poczęstują, > soroś > > głodny. > > Ech, no i już nie marynujemy, bo Iza nas nakryła i raban podniosła, protestując > > przciwko zaszczuwaniu itd. Tylko dwa słoiki zdążyliśmy zrobić, więc po małym > dzwonku wydzielamy. Chętnyś, Homo? mowa! i chetnym i mogę jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
vox_populi Re: Kto ukradł parówki?!! jedna tylko wziąłem 23.02.04, 00:45 I do czego doszło? Nawet ogórki już vacat. O reszcie nie wspomnę... Zle się dzieje w państwie duńskim! ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Kto ukradł parówki?!! jedna tylko wziąłem 23.02.04, 00:49 vox_populi napisała: > I do czego doszło? Nawet ogórki już vacat. O reszcie nie wspomnę... Zle się > dzieje w państwie duńskim! ;o) to i hamlet tu jest? no! no? Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Kto ukradł parówki ? też mam jedną taką 23.02.04, 00:47 Co to się porobiło? zamiast cieszyć się demokracjom i wolnościom, wspominamy sowiety i tamte zabawy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Kto ukradł parówki ? też mam jedną taką 23.02.04, 00:50 rolotomasi napisał: > Co to się porobiło? zamiast cieszyć się demokracjom i wolnościom, wspominamy > sowiety i tamte zabawy ;) trzeźwy i jak pięknie gada to nie jest oryginał! POLIIICJAAAA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Kto ukradł parówki ? też mam jedną taką 23.02.04, 01:00 homosovieticus napisał: > rolotomasi napisał: > > > Co to się porobiło? zamiast cieszyć się demokracjom i wolnościom, wspomina > my > > sowiety i tamte zabawy ;) > > trzeźwy i jak pięknie gada to nie jest oryginał! > POLIIICJAAAA!!! Podrzucam kontakt do odpowiednich służb forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=10538856&a=10877980 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. Milicjant Re: Kto ukradł parówki ? też mam jedną taką IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.02.04, 01:03 O kontakty to pytamy my! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Kto ukradł parówki ? też mam jedną taką 23.02.04, 01:04 iza.bella.iza napisała: > homosovieticus napisał: > > > rolotomasi napisał: > > > > > Co to się porobiło? zamiast cieszyć się demokracjom i wolnościom, wsp > omina > > my > > > sowiety i tamte zabawy ;) > > > > trzeźwy i jak pięknie gada to nie jest oryginał! > > POLIIICJAAAA!!! > > Podrzucam kontakt do odpowiednich służb > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=10538856&a=10877980 czy to brat rola? krewny! tak pomyslałem! A gdzie kataryna ? chciałem na osobnosci kilka słow z Nią zamienić! Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Kto ukradł parówki ? też mam jedną taką 23.02.04, 01:05 Wyrywaj przed Policją tam skądeś przybył,o.Rozbijaczu, do celi, znaczy, klasz- tornej, póki co. Jeśliś nie dość obity z forum zszedł to mogęć tu dokończyć - klecho:( Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Kto ukradł parówki ? też mam jedną taką 23.02.04, 01:08 rolotomasi napisał: > Wyrywaj przed Policją tam skądeś przybył,o.Rozbijaczu, do celi, znaczy, klasz- > tornej, póki co. Jeśliś nie dość obity z forum zszedł to mogęć tu dokończyć - > klecho:( Rolo! Uspokój się, bo jak nie to wszyscy zaświadczymy, że to Ty ukradłeś parówkę! ps Grafik uzupełniłam Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Kto ukradł parówki ? też mam jedną taką 23.02.04, 01:17 było "Uspokój się, bo jak nie to " No, taż Ja niespotykanie spakojny Człowiek. A w temacie>> Witaj, po środku nocy i dziejów zamieci, Barbaro od Królów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Kto ukradł parówki ? też mam jedną taką 23.02.04, 01:17 basia.basia napisała: > rolotomasi napisał: > > > Wyrywaj przed Policją tam skądeś przybył,o.Rozbijaczu, do celi, znaczy, kl > asz- > > tornej, póki co. Jeśliś nie dość obity z forum zszedł to mogęć tu dokończy > ć - > > klecho:( > > Rolo! Uspokój się, bo jak nie to wszyscy zaświadczymy, > że to Ty ukradłeś parówkę! > > ps > Grafik uzupełniłam Na filozofa chamie reke i głos podnosisz? Znam walki wschodnie i jajko ugryźć mogę a nawet dwa! rzemiosło na imprezie! też cos? Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Kto ukradł parówki ? też mam jedną taką 23.02.04, 01:34 beło "rzemiosło na imprezie! też cos? " >>zmień lokal jak nie pasi, ćwoku . o.Łgarz,co za filozofa?! się podaje Więcej mam dyplomów niż taki Soviet ksiąg szczytanych, O ! Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Kto ukradł parówki ? też mam jedną taką 23.02.04, 01:43 rolotomasi napisał: > beło "rzemiosło na imprezie! też cos? " >>zmień lokal jak nie pasi, ćwok > u . > o.Łgarz,co za filozofa?! się podaje Więcej mam dyplomów niż taki Soviet ksiąg > szczytanych, O ! Zdaje się, że gospodarzem jest tu GP. I wiem na pewno, że żadnych butnych bramkarzy nie zatrudniał. A propos gdzie jest Twoje zaproszenie Rolo? Jakoś nikomu go nie pokazałeś. Wpisowego też nie dałeś, a gości chcesz selekcjonować. Nieładnie, Rolo, nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Kto ukradł parówki ? też mam jedną taką 23.02.04, 02:00 Iże< Co nieładnie to Ja mogę tu wylistować,ale po co? jak to nic Jej nie zmieni? Łącznie ze zwracaniem uwagi komu. Trzeba na to mieć papiery - Ona nie ma. Zaproszenie san sobie wypisałem, jeśli interesi. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Kto ukradł parówki ? też mam jedną taką 23.02.04, 02:07 rolotomasi napisał: > Iże< Co nieładnie to Ja mogę tu wylistować,ale po co? jak to nic Jej nie zmi > eni? > Łącznie ze zwracaniem uwagi komu. Trzeba na to mieć papiery - Ona nie ma. > Zaproszenie san sobie wypisałem, jeśli interesi. Twoje zdrowie już wypiłam. Nie pomogło? Szkoda by było, bo dobre było:( Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Kto ukradł parówki ? też mam jedną taką 23.02.04, 01:12 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=10538856&a=10937225 Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Kto ukradł parówki ? też mam Jedną Taką 23.02.04, 01:26 było > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=10538856&a=10937225 Donosik ? żeby nie wyjść z wprawy? Ale pusty, nic tam nie ma. I tak> zostanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Kto ukradł parówki ? też mam Jedną Taką 23.02.04, 01:34 rolotomasi napisał: > było > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=10538856&a=10937225 > Donosik ? żeby nie wyjść z wprawy? Ale pusty, nic tam nie ma. I tak> zostani > e ! > Rolo, ja wiem, że po trunkach wzrok się pogarsza i inne zmysły też zawodzą. Podpowiem więc litościwie - kliknij w link, jak się okno otworzy to zmaksymalizuj je lub przeciągnij pasek z prawej strony do dołu. Teks jest - sprawdzałam. A wnioski wyciągaj po lekturze, a nie przed. Przyjęcie odmiennej strategii przynosi zabawne skutki. Zdrowie Twoje Zbysiu! Piję białym półwytrawnym z wyspy Kos. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Kto ukradł parówki ? też mam Jedną Taką 23.02.04, 01:41 Kupiłem Izusiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Czy ktoś ma smak na kawior? A otwieracz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 01:00 Tu proszę: dwa, dobrze schłodzone igriste, spirytusik do koktajlu "biały niedźwiadek" iiii, co ja tu jeszce mam? O proszę Curvuasier, litrowy Jameson... i jakaś deska w papierze. Zaraz, co tu na niej pisze? Ktoś zna bukwy? Бабаевская шоколадная фабрика ... Ki diabeł? Wielebny, nie mógłbyś, tak na wszelki wypadek, jakoś to tak bożym słowem odkazić? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Kto ukradł parówki?!! jedna tylko wziąłem 23.02.04, 01:00 iza.bella.iza napisała: > homosovieticus napisał: > > > goniacy.pielegniarz napisał: > > > > > Parówkowym skrytożercom mówimy stanowcze NIE!!! > > > > To ja .homo.głodnym, bo dzwi zamkniete na sali komisyjnej i napisane do > > jutra .podpis Bell. > > czy mogę? > > Możesz braciszku. Tam zamknęłam, tu za odżwierną dziś robię. Przeorysza mocno > śpi? Nie będziesz musiał wracać przed świtem? > > ps. > Gdzieś tam wyżej ts1 i Franek rolmopsy marynują, to może Cię poczęstują, soroś > głodny. Mamy nową przeoryszę.Z krakowa.bardzo wyrozumiała dla ludzkich słabostek!.postawiła połówkę wisniówki na poczatek.Duże niebieskie oczy.Blond włosy.I wspaniałe czoło.Egipskie. Mam wrócić przed 3-cią. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Kto ukradł parówki?!! jedna tylko wziąłem 23.02.04, 01:08 homosovieticus napisał: > > Mamy nową przeoryszę.Z krakowa.bardzo wyrozumiała dla ludzkich > słabostek!.postawiła połówkę wisniówki na poczatek.Duże niebieskie oczy.Blond > włosy.I wspaniałe czoło.Egipskie. > Mam wrócić przed 3-cią. Mamy nową przeoryszę STOP Z krakowa STOP bardzo wyrozumiała dla ludzkich słabostek STOP postawiła połówkę wisniówki na poczatek STOP Duże niebieskie oczy STOP Blond włosy STOP I wspaniałe czoło STOP Egipskie STOP Mam wrócić przed 3-cią STOP Telegram przekazany dalej STOP Flaszki pokazują denka STOP Basia zaczęla reowlucję STOP GP obasadza wakaty po czerwonych STOP Trzeba skoczyć do nocnego STOP Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re Dawajcie kapelę jakąś Tańczyć będe miłość 23.02.04, 01:14 iza.bella.iza napisała: > homosovieticus napisał: > > > > > Mamy nową przeoryszę.Z krakowa.bardzo wyrozumiała dla ludzkich > > słabostek!.postawiła połówkę wisniówki na poczatek.Duże niebieskie oczy.Bl > ond > > włosy.I wspaniałe czoło.Egipskie. > > Mam wrócić przed 3-cią. > > Mamy nową przeoryszę STOP Z krakowa STOP bardzo wyrozumiała dla ludzkich > słabostek STOP postawiła połówkę wisniówki na poczatek STOP Duże niebieskie > oczy STOP Blond włosy STOP I wspaniałe czoło STOP Egipskie STOP Mam wrócić > przed 3-cią STOP > > Telegram przekazany dalej STOP Flaszki pokazują denka STOP Basia zaczęla > reowlucję STOP GP obasadza wakaty po czerwonych STOP Trzeba skoczyć do nocnego > STOP A muzyka jest tu jakaś? rolo zostaw tę broszurkę bon tonu i i puśź dzwięki ale z CD, gamoniu jeden! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg Re: Re Dawajcie kapelę jakąś Tańczyć będe miłość IP: *.b.dial.de.ignite.net 23.02.04, 01:20 Przyłączam się do rewolucji. STOP. Okolice Belwederu (i nie tylko) znam jak własną kieszeń. STOP. Czekam na kontakt. STOP. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Re Dawajcie kapelę jakąś Tańczyć będe miłość 23.02.04, 01:26 Gość portalu: wartburg napisał(a): > Przyłączam się do rewolucji. STOP. Okolice Belwederu (i nie tylko) znam jak > własną kieszeń. STOP. Czekam na kontakt. STOP. Znak rozpozanwczy rewolucjonistów STOP czerwone korale STOP czerwone niczym wino STOP wino wypite STOP Odpowiedz Link Zgłoś
vox_populi Re: Re Dawajcie kapelę jakąś Tańczyć będe miłość 23.02.04, 01:21 To się zdecyduj - do tańca, czy do różańca, hehehe? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Re Dawajcie kapelę jakąś Tańczyć będe miłość 23.02.04, 01:25 vox_populi napisała: > To się zdecyduj - do tańca, czy do różańca, hehehe? I do tańca i do rózańca i do walki z głupotą przygotowany jestem. Tańca uczyl Nieżyński. Rózanca Mama. A wali Ursus. Dolej troszke! opinio publiczna i głosie ludu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Re Dawajcie kapelę jakąś Tańczyć będe miłość 23.02.04, 01:23 homosovieticus napisał: > > A muzyka jest tu jakaś? rolo zostaw tę broszurkę bon tonu i i puśź dzwięki ale > > z CD, gamoniu jeden! > :) O oprawę muzyczna zawsze dbała Katarsis, ale chwilowo wyjechana dokądś jest. Rolo niech zawoła chłopaków z chicagowskiej kapeli i niech nam zagrają. O CD bym go nie prosiła, bo de gustibus non disputandum, a ja troche wypiłam to mogę jednak disputandum i będzie draka. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Re Dawajcie kapelę jakąś Tańczyć będe miłość 23.02.04, 01:28 iza.bella.iza napisała: > homosovieticus napisał: > > > > > A muzyka jest tu jakaś? rolo zostaw tę broszurkę bon tonu i i puśź dzwięki > > ale > > > > z CD, gamoniu jeden! > > :) > > O oprawę muzyczna zawsze dbała Katarsis, ale chwilowo wyjechana dokądś jest. > Rolo niech zawoła chłopaków z chicagowskiej kapeli i niech nam zagrają. O CD > bym go nie prosiła, bo de gustibus non disputandum, a ja troche wypiłam to mogę > > jednak disputandum i będzie draka. Rolo przyprowadzswoich z Chicago1 Posłuchamy! Iza, cos Ci powiem albo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Uprzemie proszę nie wywoływać duchów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 01:19 ...ten milicjant wypił duszkiem z gwinta tę połówkę spirytusu co miała być do koktajli. I co to bedzie za impreza, ani parówek, ani rolmopsów, ani toastów... Odpowiedz Link Zgłoś
vox_populi Re: Uprzemie proszę nie wywoływać duchów... 23.02.04, 01:24 UZO może być? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Uprzemie proszę nie wywoływać duchów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 01:39 UZO, tak. I ze dwa UZI, bo ciemno i straszno Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Uprzemie proszę nie wywoływać duchów... 23.02.04, 01:53 Gość portalu: marynat napisał(a): > UZO, tak. I ze dwa UZI, bo ciemno i straszno Marynacie! to nowy model.sterowany strumieniem fal Alfa. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re:Nie damy się bęcwałom i już! 23.02.04, 01:30 Gość portalu: marynat napisał(a): > ...ten milicjant wypił duszkiem z gwinta tę połówkę spirytusu co miała być do > koktajli. I co to bedzie za impreza, ani parówek, ani rolmopsów, ani toastów... Panie i Panowie! Marynacie! Do dna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. Milicjant Re:Nie damy się bęcwałom i już! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.02.04, 01:35 Bo zaraz wyciągnę pałkę! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re:Nie damy się bęcwałom i już! 23.02.04, 01:37 Gość portalu: tow. Milicjant napisał(a): > Bo zaraz wyciągnę pałkę! Iza odwróć głowę ! Pełna kompromitacja milicji.Sam chcial. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re:Nie damy się bęcwałom i już! 23.02.04, 01:39 A od czego mam odwracać? Nic nie zuważyłam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re:Nie damy się bęcwałom i już! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 01:41 Bo to tajny tajniak Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re:Nie damy się bęcwałom i już! 23.02.04, 01:45 Gość portalu: marynat napisał(a): > Bo to tajny tajniak I ma super - tajną niezauważalną pałę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. Milicjant Re:Nie damy się bęcwałom i już! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.02.04, 01:47 Nałóż okulary do czytania to zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re:Nie damy się bęcwałom i już! 23.02.04, 01:51 Gość portalu: tow. Milicjant napisał(a): > Nałóż okulary do czytania to zobaczysz. Czemu mnie pan władza tyka, co? Rewolucją zapachniało, to się z ludem towarzystwo brata? A gdzie flaszka pojednania i kieliszek pokoju? Hmmm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. Milicjant Re:Nie damy się bęcwałom i już! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.02.04, 01:58 iza.bella.iza napisała: > Gość portalu: tow. Milicjant napisał(a): > > > Nałóż okulary do czytania to zobaczysz. > > Czemu mnie pan władza tyka, co? Ja tykam? Przecie nie mam czym. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re:Nie damy się bęcwałom i już! 23.02.04, 01:41 iza.bella.iza napisała: > A od czego mam odwracać? Nic nie zuważyłam;) chwalił się dureń w mundurze1 zatańczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re:Nie damy się bęcwałom i już! 23.02.04, 01:46 homosovieticus napisał: > zatańczysz? OUI Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re:Nie damy się bęcwałom i już! 23.02.04, 01:55 iza.bella.iza napisała: > homosovieticus napisał: > > > zatańczysz? > > OUI dziekuję ! swietnie tańczysz Pani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. Milicjant Re:Nie damy się bęcwałom i już! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.02.04, 01:40 homosovieticus napisał: > Gość portalu: tow. Milicjant napisał(a): > > > Bo zaraz wyciągnę pałkę! > > Iza odwróć głowę ! > Pełna kompromitacja milicji.Sam chcial. Wcale nie sam-z naturą nie wygrasz. Lepiej przynieś słoiki. To jest rozkaz! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re:Nie damy się bęcwałom i już! 23.02.04, 01:43 Gość portalu: tow. Milicjant napisał(a): > homosovieticus napisał: > > > Gość portalu: tow. Milicjant napisał(a): > > > > > Bo zaraz wyciągnę pałkę! > > > > Iza odwróć głowę ! > > Pełna kompromitacja milicji.Sam chcial. > > Wcale nie sam-z naturą nie wygrasz. > Lepiej przynieś słoiki. To jest rozkaz! To nie milicjant.to rolo sie przebrał i sie zapomniał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. Milicjant Re:Nie damy się bęcwałom i już! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.02.04, 01:45 homosovieticus napisał: > Gość portalu: tow. Milicjant napisał(a): > > > homosovieticus napisał: > > > > > Gość portalu: tow. Milicjant napisał(a): > > > > > > > Bo zaraz wyciągnę pałkę! > > > > > > Iza odwróć głowę ! > > > Pełna kompromitacja milicji.Sam chcial. > > > > Wcale nie sam-z naturą nie wygrasz. > > Lepiej przynieś słoiki. To jest rozkaz! > > To nie milicjant.to rolo sie przebrał i sie zapomniał! Po pałce poznałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re:Nie damy się bęcwałom i już! 23.02.04, 01:48 Gość portalu: tow. Milicjant napisał(a): > homosovieticus napisał: > > > Gość portalu: tow. Milicjant napisał(a): > > > > > homosovieticus napisał: > > > > > > > Gość portalu: tow. Milicjant napisał(a): > > > > > > > > > Bo zaraz wyciągnę pałkę! > > > > > > > > Iza odwróć głowę ! > > > > Pełna kompromitacja milicji.Sam chcial. > > > > > > Wcale nie sam-z naturą nie wygrasz. > > > Lepiej przynieś słoiki. To jest rozkaz! > > > > To nie milicjant.to rolo sie przebrał i sie zapomniał! > > > Po pałce poznałeś? Po jej braku! palancie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. Milicjant Re:Nie damy się bęcwałom i już! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.02.04, 01:56 homosovieticus napisał: > Gość portalu: tow. Milicjant napisał(a): > > > homosovieticus napisał: > > > > > Gość portalu: tow. Milicjant napisał(a): > > > > > > > homosovieticus napisał: > > > > > > > > > Gość portalu: tow. Milicjant napisał(a): > > > > > > > > > > > Bo zaraz wyciągnę pałkę! > > > > > > > > > > Iza odwróć głowę ! > > > > > Pełna kompromitacja milicji.Sam chcial. > > > > > > > > Wcale nie sam-z naturą nie wygrasz. > > > > Lepiej przynieś słoiki. To jest rozkaz! > > > > > > To nie milicjant.to rolo sie przebrał i sie zapomniał! > > > > > > Po pałce poznałeś? > Po jej braku! > palancie! Chciałeś sobie popatrzeć a tu nie ma na co i dlatego taki zły jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re:Nie damy się bęcwałom i już! 23.02.04, 02:01 Gość portalu: tow. Milicjant napisał(a): > homosovieticus napisał: > > > Gość portalu: tow. Milicjant napisał(a): > > > > > homosovieticus napisał: > > > > > > > Gość portalu: tow. Milicjant napisał(a): > > > > > > > > > homosovieticus napisał: > > > > > > > > > > > Gość portalu: tow. Milicjant napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Bo zaraz wyciągnę pałkę! > > > > > > > > > > > > Iza odwróć głowę ! > > > > > > Pełna kompromitacja milicji.Sam chcial. > > > > > > > > > > Wcale nie sam-z naturą nie wygrasz. > > > > > Lepiej przynieś słoiki. To jest rozkaz! > > > > > > > > To nie milicjant.to rolo sie przebrał i sie zapomniał! > > > > > > > > > Po pałce poznałeś? > > Po jej braku! > > palancie! > > > Chciałeś sobie popatrzeć a tu nie ma na co i dlatego taki zły jesteś? Tańczysz? Pijesz? Na służbie? no to siedz cicho albo spiewaj brachu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. Milicjant Re:Nie damy się bęcwałom i już! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.02.04, 02:03 homosovieticus napisał: > Gość portalu: tow. Milicjant napisał(a): > > > homosovieticus napisał: > > > > > Gość portalu: tow. Milicjant napisał(a): > > > > > > > homosovieticus napisał: > > > > > > > > > Gość portalu: tow. Milicjant napisał(a): > > > > > > > > > > > homosovieticus napisał: > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: tow. Milicjant napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Bo zaraz wyciągnę pałkę! > > > > > > > > > > > > > > Iza odwróć głowę ! > > > > > > > Pełna kompromitacja milicji.Sam chcial. > > > > > > > > > > > > Wcale nie sam-z naturą nie wygrasz. > > > > > > Lepiej przynieś słoiki. To jest rozkaz! > > > > > > > > > > To nie milicjant.to rolo sie przebrał i sie zapomniał! > > > > > > > > > > > > Po pałce poznałeś? > > > Po jej braku! > > > palancie! > > > > > > Chciałeś sobie popatrzeć a tu nie ma na co i dlatego taki zły jesteś? > > Tańczysz? > Pijesz? > Na służbie? Tancze i piję na służbie. > no to siedz cicho albo spiewaj brachu! Proszę, proszę, rozmowa zeszła na pałkę i już brachu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg na Rozbrat! IP: *.b.dial.de.ignite.net 23.02.04, 01:40 Z cyklu "O czym rozmawiają towarzysze?" - Na Rozbracie była wczoraj kolektywna narada... S.: - Cha, cha. I o czym mowa? J.: - No to ja ci mówię tylko, rozumiesz, bo... S.: ...aha. J.: - Bo przyszedł i tego... S.: - ...Aha, aha. J.: - Kazał napisać nazwisko starosty, rozumiesz... S.: - Aha. J.: - Dlatego ci dzwonię, żebyś wiedział, że coś się dzieje, nie. S.: - Aha, aha. J.: - Przecież ja go nie prosiłem ani nie chodziłem, ani nic, rozumiesz... S.: - Nie, no oczywiście, że tak. Nie, nie to... J: - ...i ten mi mówi, że mu na biurko przynieśli materiały, rozumiesz. S.: - Aha, aha. J.: - Dwadzieścia osiem osób w województwie świętokrzyskim. S.: - Ale to co, że 28? Na mnie? Nie? J.: - Nie, nie, 28 osób jest tam, rozumiesz, w jakiś sposób namierzonych, że... Wiesz, że posiadają dowody, że wiesz są jakieś nadużycia właśnie w takich i takich... Wiesz, i tam w detale nie wchodziłem, bo to na Rozbracie wczoraj była ta kolektywna narada. S.: - Aha, aha. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re Dawajcie kapelę jakąś -Tańczyć będę i miłość 23.02.04, 01:49 Chcesz i masz www.hip-hop.pl/mp3/index2.php?id=134 trzeba lubić, tańczy się blisko :) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Kataryno Ty śpisz? chodź do nas nawet w koszulce 23.02.04, 01:57 Czekamy wszyscy! Odpowiedz Link Zgłoś