bladosc1 Mariusz Kamiński przed komisją hazardową [MINUT... 19.01.10, 09:12 Przyjdzie, posiedzi,odpowie nie wiem,nie znam,nic mi o tym nie wiadomo i zabierze sie do domu.STANDARD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
business3 I co kłamcy i łapówkarze z PO ??? 19.01.10, 10:35 I co kłamcy i łapówkarze z PO ??? Odpowiedz Link Zgłoś
300zl Re: napisz jasniej o co ci chodzi, bo chyba nie 19.01.10, 10:45 o łgarstwa głównego UBeka PiS Odpowiedz Link Zgłoś
koza_polska Kamiński to dewiant. Drzewiecki wzywał telefoniczn 19.01.10, 10:54 ie Sobiesiaka na rozmowę wiedząc że są pod obserwacją CBA? Kretyn potyka się o własne nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
fagusp Re: Kamiński to dewiant. Drzewiecki wzywał telefo 19.01.10, 11:31 E tam, zaraz dewiant. Zwykły egzaltowany pierdoła. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Kamiński to dewiant. Drzewiecki wzywał telefo 19.01.10, 12:15 fagusp napisał: > E tam, zaraz dewiant. Zwykły egzaltowany pierdoła. Pierdoła naiwny!!!Człowiek J Kaczyńskiego dzie do premiera z donosem na jego najbliższych,politycznych kolesi powiązanych wspólnymi interesami z jednorękim bandytą Rysiem.Rysiem skazanym już prawomocnie ca korupcję.Oj naiwny,naiwny ten Dzierżyński myślący(?)że szef partii PO nie ostrzeże swoich kolesi. Odpowiedz Link Zgłoś
fxvi [...] 20.01.10, 02:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Już nawet na cmentarzu pokonspirowac nie można:))) 19.01.10, 14:39 a pamietam te czasy kiedy w każdym miejscu mozna było, chociaż podobno wszędzie było SB:))) Sam rozprowadziłem kilkaset książek, gazetek i znaczków z podziemnej poczty nie mówiąc o wysypywanych "ulotkach". To była jazda i adrenalina a dzisiaj nawet na cmentarz z kwiatami do dawnych kumpli sie idzie rozglądając:))) Fajne okreslenie: dowodem korupcji było "konspiracyjne" spotkanie na cmentarzu", wiem że Chlebowski dał dupy niemiłosiernie i nikt z nim nigdy nawet na wódke się nie złozy ale wiem też że w ten sposób interesów sie nie omawia, no chyba że sie az tak durnego goscia znajdzie który się podłozy:))) Wg mnie to żadna afera tylko nadgorliwośc jednych i nieudacznośc drugich. Odpowiedz Link Zgłoś
300zl Re: skasowanie danych z GPSów służbowych CBA 19.01.10, 17:19 jest największym sukcesem Kamińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Reprezentujesz mentalność i metody... 19.01.10, 20:31 Reprezentujesz mentalność i metody łobuza złapanego z rękoma w torcie. Takim jak wy nie pozostaje już nic innego jak iść w zaparte i łgać do końca. No i to wasze żałosne bla.bla,...bla. Jesteście okrążeni. Poddajcie się, dalszy opór nie ma już żadnego sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Reprezentujesz mentalność i metody... 19.01.10, 21:04 Jakimi metodami posluzyl sie Kaminski jest malo wazne,a wazne jest to,ze wykryl nieuczciwosc ludzi z PO.- I to,ze premier w nieuczciwosci plawi sie.Ciekaw jestem czy bedzie zeznawal,przed ta smieszna komisja.Ta trojka POmatolkow w komisji...,to obraz nedzy i rozpaczy,w kolko pytaja o to samo.- Gozej niz zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Obojętnie jakim metodami się posłużył... 19.01.10, 21:14 Obojętnie jakim metodami się posłużył. Ważne ze odkrył i udowodnił prawdę o Tusku i PO. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Obojętnie jakim metodami się posłużył... 19.01.10, 21:27 Gdzie niby coś udowodnił? Opowiedział tylko swoją bajeczkę składającą się z "gdyby", "przypuszczalnie", "należy się domyslać" i tak dalej. Historyjka o przecieku z gabinetu Tuska jest tak samo prawdopodobna, jak ta, że wyklepał sprawę wicemarszałek Putra (który był w tym samym czasie zawiadomiony o sprawie co Tusk) jak i ta, że to Kamiński sam kazał swoim agentom spłoszyć Sobiesiaka. Jedno jest jasne: w czasie przesłuchania wyszło na jaw, że w 2 kwestiach Kamiński okłamał Tuska: 1. Z tekstu ustawy NIE były w żadnym momencie wykreślone dopłaty (Kamiński kłamał, że były) 2. Słowa "na 90% załatwimy" nie dotyczyły w ogóle sprawy dopłat tylko jakiejś marginalnej sprawy Sobiesiaka, którą zresztą potem on sam wygrał w sądzie. Kamiński zmanipulował treścią podsłuchów. i jak można wierzyć takiemu kłamcy? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Obojętnie jakim metodami się posłużył... 19.01.10, 23:36 Gdzie jest Sobiesiak? Odpowiedz Link Zgłoś
wg61 Re: Reprezentujesz mentalność i metody... 19.01.10, 21:26 141288bs napisał: > Jakimi metodami posluzyl sie Kaminski jest malo wazne,a wazne jest > to,ze wykryl nieuczciwosc ludzi z PO.- I to,ze premier w > nieuczciwosci plawi sie.Ciekaw jestem czy bedzie zeznawal,przed ta > smieszna komisja.Ta trojka POmatolkow w komisji...,to obraz nedzy i > rozpaczy,w kolko pytaja o to samo.- Gozej niz zenada. Żenada to pisać gorzej, przez "ż"... Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Reprezentujesz mentalność i metody... 19.01.10, 23:33 Masz calkowita racje,wg61.Sprawdzilem w slowniku ortograficznym, i tam jest po twojej stronie,wiec...a niech bedzie tak jak chcesz. Ale,ale,my tu nie o ortografii piszemy. - zlatuje Sekula. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Brawo panie Kamiński. Trzymam... 19.01.10, 20:25 Brawo panie Kamiński. Trzymam za pana Donka-słupka za j..a. Odpowiedz Link Zgłoś
cwdj [...] 19.01.10, 18:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
300zl Re: a co dotarło do twojego betonu? 19.01.10, 19:05 gadał i gadał dowodów żadnych, tylko jego mniemanie. Ty lepiej nie myśl bo i nie masz czym. Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re:Szkoda że w Polsce nie istnieje kompromitacja 19.01.10, 20:20 Kompromitacja to zjawisko w naszym pięknym kraju nieobecne. szkoda , bo pań Gęśnych, panów Kaczkowskich, także Chlebków powinno sie zabić wstydem Odpowiedz Link Zgłoś
albacor [...] 19.01.10, 09:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
balarok Furmaniuk 19.01.10, 15:05 Jak to sie dzieje że pan Furmaniuk {czy jakos tak} nie spełnia swoich podstawowych obowiązków wobec państwa . Nie płaci ZUS-u , nie płaci składki zdrowotnej , nie płaci podatków w postaci PIT , którego partia ma poparcie ok 3 % , a jest posłem , marszałkiem sejmu i zasiada w komisji sejmowej . Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Furmaniuk 19.01.10, 15:48 Bo to ludowy poeta a artystom wolno więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardm1954 [...] 19.01.10, 09:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maxtown Re: Mariusz Kamiński przed komisją hazardową [MIN 19.01.10, 15:49 prorok jakis czy jak faktycznie spoznil sie o cale 5 minut Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Mariusz Kamiński przed komisją hazardową [MIN 19.01.10, 21:11 Szol daja Sekula z czy ja dobrze rozumiem,Nauman z wzywaniem swiadka do ktorego nie ma pytan i Urbaniak z cynicznym usmieszkiem idiotycznego logika. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Relacja troche wiejskim jezykiem 19.01.10, 09:53 Nie mowi sie o spotkaniu, ze na ... jego temat mowilo sie nieprawde ... Odpowiedz Link Zgłoś
300zl widać Kamiński stworzył powieść 19.01.10, 10:03 "ucieszyło mnie" hehehehehe baranów może nabierze. PiSowców trzeba nagrywać i to z notariuszem, nie ma lepszych łgarzy Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Fakty są 19.01.10, 10:07 druzgocące dla PO...wychodzi na to że sypał wiadomo kto hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Fakty są 19.01.10, 10:09 Sypał Kamiński i prosił Tuska by porozmawiał ze Schetyną. Co za przygłup z tego Kamińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
mniko75 Re: Fakty są 19.01.10, 10:24 On ma jaja, by mówić o rzeczach mafijno-politycznych, no i na pewno nie ma inteligencji kapcia, w przeciwieństwie do niektórych tutaj obecnych. Odpowiedz Link Zgłoś
300zl Re: Fakty są 19.01.10, 10:28 ma jaja? hehehehe ma talent do łgania a jaja już dawno oddał w zastaw Odpowiedz Link Zgłoś
jakubovski Re: Fakty są 19.01.10, 20:21 nie jaja, tylko jajka amordercato.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: widać Kamiński stworzył powieść 19.01.10, 10:44 Fabułka taka sobie, z tego nawet noweli filmowej nie dało by się zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 [...] 19.01.10, 10:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
suger.suger1 Re: Panika w partii oszutów, kto pierwszy beknie ? 19.01.10, 10:10 Pan Kaminski odsłania szczegóły przecieku z kancelarii tzw premiera. Wspaniała współpraca pomiedzy liderami PO ,a mafia hazardowa. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Panika w partii oszutów, kto pierwszy beknie 19.01.10, 11:32 Na razie nic nie odsłonił, tylko przedstawił swoją bajeczkę, której przeczą fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Mariusz Kamiński przed komisją hazardową [MIN 19.01.10, 10:10 Świetny serwis, brawo Gazeto! "To pismo zostało przygotowane w dniu dziesiątym września" - pokaz pięknej logicznej polszczyzny Pana Kamińskiego (8 na 10 posłów polskiego Sejmu pitoli w takiej sytuacji "To pismo zostało przygotowane w dniu dziesiątego września" (jakby w ogóle było gdzieś na tym świecie dziesięć wrześni...:( Odpowiedz Link Zgłoś
jovanka22 Re: Mariusz Kamiński przed komisją hazardową [MIN 19.01.10, 10:27 Kamiński: ...podjęłem.... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Obserwujcie w dalszych obradach! jak 19.01.10, 10:32 posłowie błędnie lub poprawnie wymawiają daty, tak jak wspomniałem wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
needmoney Do fanatyków PO 19.01.10, 10:16 Fanatycy PO jak z PZPR żadne fakty i argumenty do nich nie przemawiają przypomina mi się "Spotkanie w porcie" Jacka Kaczmarskiego "A ja na to - Kreml w niebo śle rakiety Bez wysiłku wielkich rzek zawraca bieg Żal mi ciebie lecz niestety Również trudny kunszt baletu Najlepiej posiadł on na planecie tej" Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Do fanatyków PO 19.01.10, 10:20 needmoney napisał: > Fanatycy PO jak z PZPR żadne fakty i argumenty do nich nie przemawiają przypomi > na mi się > "Spotkanie w porcie" Jacka Kaczmarskiego bo to są fanatycy Talibowie PO...umrą za Kanclerza/premierka hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Do fanatyków PO 19.01.10, 10:20 To samo dotyczy fanatyków antyPO: żadne fakty i argumenty do nich nie przemawiają. Mariuszek powiedział, Rzepa napisała więc łyknęli wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
somatico Re: Do fanatyków PO 19.01.10, 11:02 needmoney napisał: > Fanatycy PO jak z PZPR żadne fakty i argumenty do nich nie przemawiają przypomi > na mi się > "Spotkanie w porcie" Jacka Kaczmarskiego > > "A ja na to - Kreml w niebo śle rakiety > Bez wysiłku wielkich rzek zawraca bieg > Żal mi ciebie lecz niestety > Również trudny kunszt baletu > Najlepiej posiadł on na planecie tej" Fakt, nijak nie da się z osłami o filozofii rozprawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
przechrztaimason Re: Do fanatyków PO 19.01.10, 18:46 Tak to sobie tłumacz. Lżej ci będzie, zwłaszcza jak Kamiński wychodzi na kretyna lub ostatniego lapetę. Qrczę Miał PO na widelcu, jak widać sperdzielił to koncertowo. Cyrk kalek, za jego kadencji fuszerka goniła fuszerkę i teraz widać tego skutki. Odpowiedz Link Zgłoś
mniko75 Mariusz Kamiński przed komisją hazardową [NA ŻYWO] 19.01.10, 10:17 Mafia polityczno - biznesowa, chroniona przez PO, ma się dobrze. Kombinatorzy i złodzieje - byle bliżej koryta. Panie Kamiński, dziękuję, że ma Pan odwagę powiedzieć prawdę, pokazać zależności i konotacje pomiędzy "biznesmenami" a "politykami". Wieżę Panu i myślę, że ze względu na swoją wiedzę i upór został Pan odsunięty od CBA Trzymam za Pana kciuki i bardzo Pana podziwiam! Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Mariusz Kamiński przed komisją hazardową [NA 19.01.10, 11:34 PO nie chroni mafii polityczno-biznesowej. Broni jej PISS. Ta mafia to GTech+Lotto+Gosiewski. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Mariusz Kamiński przed komisją hazardową [NA 19.01.10, 12:46 pe1 napisał: > PO nie chroni mafii polityczno-biznesowej. Broni jej PISS. Ta mafia to > GTech+Lotto+Gosiewski. Przecież to za rządów AWS-UW(dzisiejszy POPiS)GTech zrobił wielomiliardowy biznes w Lotto. Odpowiedz Link Zgłoś
boryska1 Re: Mariusz Kamiński przed komisją hazardową [NA 19.01.10, 12:11 mniko 75 wieżę chcesz zbudowac Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Mariusz Kamiński - funkcjnariusz CBA - 19.01.10, 10:17 chuligan z Ligi Republikańskiej - genetyczny patriota PiS - przed komisją hazardową. Ciekaw jestem jak sobie Komisja poradzi z takim mutantem? Szczególnie sojusznik PiS - pediadottore Arłukowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwikdorondla Re: Mariusz Kamiński - funkcjnariusz CBA - 19.01.10, 10:24 wiesz jak to jest - komisja tez może być przedmiotem badań CBA Odpowiedz Link Zgłoś
wyborca2323 zatapianie Tuska i PO nieodracalnie trwa 19.01.10, 10:24 wiadomosci.onet.pl/2113764,11,byly_szef_cba_zdradza_szokujacy_moment_afery_hazardowej,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: zatapianie Tuska i PO nieodracalnie trwa 19.01.10, 10:27 z dziadostwem trzeba walczyć...nawet jeżeli to POrtia rządząca hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ludwikdorondla Mariusz Kamiński przed komisją hazardową [NA ŻYWO] 19.01.10, 10:27 no na razie może sobie mówić oni potrafią kłamać nawet pod perzysięgą Odpowiedz Link Zgłoś
nowak11 A może oddać się Niemcom? 19.01.10, 10:28 Mi już chce się rzygać... Proponuję ogłosić plebiscyt.Ja mieszkam pod Poznaniem;do Berlina mam bliżej niż do Warszawy, a i droga lepsza.No i tam jest ordnung. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: A może oddać się Niemcom? 19.01.10, 10:30 Wanda nie dało...ale ty możesz się POddać/oddać hehehehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
lares87 secesja Wielkopolski od tego dziadostwa 19.01.10, 10:37 to bardzo dobry pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: secesja Wielkopolski od tego dziadostwa 19.01.10, 10:40 secesja Bazin tez...dosyć nieudacznika z PO i oto właśnie chodzi PO heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
grali1 Mariusz Kamiński przed komisją hazardową [NA ŻYWO] 19.01.10, 10:32 W kryminologii jest zawsze podstawowe pytanie: kto z przestępstwa skorzystał? Kto miał największy interes skompromitowania PO? Wniosek nasuwa się w świetle dotychczasowych ujawnionych faktów: - podpuszczenie częściową wiedzą premiera - jeśli to była wiedza to informator premiera miał zasr..y obowiązek zgłosić to do prokuratury, - jeśli wiedza pełna ale przekazana premierowi tylko częściowo, która nie dawała podstaw dla premiera wdrożenia formalnych kroków, to informator już ty popełnił kilka przestępstw (nie mówiąc już o lojalności do zwierzchnika), - teraz wystarczyło wypuścić kilka przecieków dla "hazardzistów" i mamy to co mamy. Wnioski są jednoznaczne: skorzystał z tej strategii PiS, więc..... Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Mariusz Kamiński przed komisją hazardową [NA 19.01.10, 10:35 grali1 napisał: skorzystał z tej strategii PiS, więc..... więc kupy nie trzymasz heheheheh mimo żeś kryminolog jakiś ???? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Mariusz Kamiński przed komisją hazardową [NA 19.01.10, 11:35 A jednak się trzyma. PISS skorzystał medialnie na dętej aferze. Wnioski są OCZYWISTE. Odpowiedz Link Zgłoś
lares87 Re: Mariusz Kamiński przed komisją hazardową [NA 19.01.10, 10:45 słusznie ale ... W jakim celu Tusk rozmawiał z Chlebkiem i Mirem w tym okresie? To kluczowa sprawa bo premier nie powinien rzucać na siebie podejrzeń o właśnie przeciek. Kontakty w tej sprawie powinna być wyłącznie przez Rostowskiego lub wiceministrów. Żeby wykluczyć bezpośrednia linię Tusk- Zbychu-Miro. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Mariusz Kamiński przed komisją hazardową [NA 19.01.10, 11:37 > W jakim celu Tusk rozmawiał z Chlebkiem i Mirem w tym okresie? Ten okres to kilka miesięcy. Jak sobie wyobrażasz, że przez kilka miesięcy premier rządu ma się nie odzywać słowem do ministra? A O CZYM rozmawiał, to się dopiero dowiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
szala-wila Re: Mariusz Kamiński przed komisją hazardową [NA 19.01.10, 14:59 >W kryminologii jest zawsze podstawowe pytanie: kto z przestępstwa > skorzystał? > Kto miał największy interes skompromitowania PO? A to kompromitowanie PO jest już przestępstwem? Rany, co za kraj :| Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..Ogladam to z przerazenie............. 19.01.10, 10:38 Panstwo za rzadow PO dziala jak mafia.Calym szefem mafii jest Premier kraju.To nie jest skandal.To po prostu upadek demokracji.Okazuje sie ze mafia dochodzi do wladzy w ramach demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: ..Ogladam to z przerazenie............. 19.01.10, 10:41 prawdziwy-moher napisał:Okazuje sie ze mafia dochodzi d > o wladzy w ramach demokracji. a co powiesz ze swego czasu można było i się robi każdą ustawę na zlecenie POwnych grup heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: ..Ogladam to z przerazenie............. 19.01.10, 11:38 Np. ustawę o lekach refundowanych, gdzie na zlecenie producenta wpisano Iwabradynę? Odpowiedz Link Zgłoś
ludwikdorondla Re: ..Ogladam to z przerazenie............. 19.01.10, 10:41 fantazja PIS może mieć niewyobrażalne granice Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: ..Ogladam to z przerazenie............. 19.01.10, 10:42 ty chyba wiesz najlepiej jak rządzi mafia, byłeś jej wiernym żołnierzem :D Ja nie widzę czegoś wspólnego! Odpowiedz Link Zgłoś
300zl [...] 19.01.10, 10:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
peidos Ja tez ogladam to z przerazeniem... 19.01.10, 10:57 Jestem dumny, ze sa jeszcze tacy ludzie jak Kaminski. To pozwala jednak wierzyc w lepsza Polske. Ukazuje sie teraz obraz PO jako mafii i Bossa Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwikdorondla Re: Ja tez ogladam to z przerazeniem... 19.01.10, 10:59 są słowa bez dowodów Odpowiedz Link Zgłoś
peidos Re: Ja tez ogladam to z przerazeniem... 19.01.10, 11:00 wystarczy logicznie pomyslec. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwikdorondla Re: Ja tez ogladam to z przerazeniem... 19.01.10, 11:01 na to co mowi ? dowody , proszę , dowody Odpowiedz Link Zgłoś
peidos Re: Ja tez ogladam to z przerazeniem... 19.01.10, 11:03 Przynajmniej zaczynasz sie nad tym zastanawiac. To bardzo pozytywne. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwikdorondla Re: Ja tez ogladam to z przerazeniem... 19.01.10, 11:04 mówić kazdy może Odpowiedz Link Zgłoś
300zl Re: Konkretnie to stalinowcy oskarzali bez dowodów 19.01.10, 11:10 marzy ci się Polska UBecko stalinowska Odpowiedz Link Zgłoś
peidos Re: Konkretnie to stalinowcy oskarzali bez dowodó 19.01.10, 11:17 Marzy mi sie Polska bez mafii POlityczno - biznesowej. Odpowiedz Link Zgłoś
300zl Re: czyli UBecko bolszewicka 19.01.10, 11:29 synku idź lepić bałwana to zajęcie dla ciebie odpowiednie Odpowiedz Link Zgłoś
peidos Re: czyli UBecko bolszewicka 19.01.10, 11:38 Pewnie moglbys byc moim synkiem, kupilbym ci bilet na most gondolowy sobiesiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: czyli UBecko bolszewicka 19.01.10, 11:44 PiSiakom kup, oni lubią się bawić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
peidos Re: czyli UBecko bolszewicka 19.01.10, 11:52 Nie wazne komu, to tylko pokazuje co sie dzieje z panstwem jak nie ma kontroli. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: czyli UBecko bolszewicka 19.01.10, 11:53 Kontrola jest (układ), ale rządzący to gamonie podobno, wszyscy od 20 lat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
300zl Re: czyli UBecko bolszewicka 19.01.10, 11:53 ziobro dowodów ziobro argumentów typowe Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Konkretnie to stalinowcy oskarzali bez dowodó 19.01.10, 17:52 peidos napisał: > Marzy mi sie Polska bez mafii POlityczno - biznesowej. Takiej, ktora stworzyla ustawe hazardowa z 2007 roku...? BUA HA HA H A H AH A H AH A H AH A H AH A HA H A H AH AH A H AH A Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Ja tez ogladam to z przerazeniem... 19.01.10, 17:51 peidos napisał: > wystarczy logicznie pomyslec. Oj bratku, nie pisz o rzecach, ktore ciebie nie dotycza...;DDDDDDDD Jak justemy przy ligice, to zastanow sie, co jest bardziej aiarygodne, slowa, czy czyny? W przypadku PO mamy do czynienia ze slowami na cmentarzu, w przypadku PiS mamy do czynienia z czynami w postaci ustawy hazardowej z 2007 roku, tak wiec, pozostawiam cie samemu z twoja logika...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: ..Ogladam to z przerazenie............. 19.01.10, 18:47 My tu ciebie moher tez ogladamy z przerazeniem,,, GLUPOTA SIE W TOBIE ROZWIJA NIESAMOWICIE Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Kamiński lobbuje dla J-Tech? 19.01.10, 10:41 Wygląda na to że Kamiński miał za zadanie przeprowadzić ustawę po myśli Totalizatora. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Kamiński lobbuje dla J-Tech? 19.01.10, 11:06 Słuchając jego zeznań można podjąc takie podejrzenie. Istnieje w naszym kraju poteżna grupa nacisku działająca po myśli tego amerykańskiego koncernu, być może pan Kamiński sumiennie wykonywał jej polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Ciekawe czy dalej Kamiński bedzie też pracyzyjny. 19.01.10, 10:47 Zobaczymy czy będzie miał równie dobrą pamięć jak dojdzie do opisywania czasów rządów J. Kaczyńskiego. Zobaczymy jakie rekomendacje wysyłał premierowi Jarkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
wyborca2323 Re: Mariusz Kamiński przed komisją hazardową [MIN 19.01.10, 10:51 wiadomosci.onet.pl/2113633,11,szesc_metrow_pod_ziemia_toczy_sie_zycie,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..Przerazaja rzady mafii............. 19.01.10, 10:53 ci dzialaja w bialych rekawiczkach.Wyjatek Palikot , lazi ze swinskim ryjem.Wspolczesne mafie sa bardziej wyuzdane.Bardziej nowoczesne. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen90 Re: Mariusz Kamiński przed komisją hazardową [MIN 19.01.10, 10:59 abstrahując od innych wątków (Zbychów, Rychów, Mirów): NAJWAŻNIEJSZY JEST WĄTEK PRZECIEKU!, czyli poinformowania przez urzędnika państwowego, w TYM WYPADKU PREMIERA lub WICEPREMIERA, środowisk przestępczych lub quasi - przestępczych o prowadzonych wobec nich działaniach operacyjnych polskich organów ścigania! Jeżeliby się okazało (co jest wielce prawdopodobne), że ów przeciek nastąpił z Kancelarii Premiera to... D. Tuska i prawdopodobnie G. Schetynę mógłby czekać Trybunał Stanu i więzienie a PO poszłaby na dno! I O TO IDZIE GRA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Mariusz Kamiński przed komisją hazardową [MIN 19.01.10, 11:09 Wydaje mi się, że przeciek wyszedł z kancelarii prezydenta. To on i jego środowisko jest najbardziej zainteresowane w wyeliminowaniu dowolną metodą Tuska z wyścigu o fotel prezydencki. Zdolność do intryg środowisko PiS udowodniło nie raz, co daje podstawy do myślenia iż jest to jedna z intryg wielkiego stratega i jego niekumatego brata. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwikdorondla Re: Mariusz Kamiński przed komisją hazardową [MIN 19.01.10, 11:33 wije się jak piskorz Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Mariusz Kamiński przed komisją hazardową [MIN 19.01.10, 11:45 Recytuje z pamięci tekściki zredagowane przez kolegium d/s propagandy i czarnego pijaru. Taki moherowy horror dla wyznawców czwartowepowej wizji. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen90 Re: Mariusz Kamiński przed komisją hazardową [MIN 19.01.10, 11:50 wkrótce przekonamy sie czego nauczył się na pamięc premieru Tusku :) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Mariusz Kamiński przed komisją hazardową [MIN 19.01.10, 12:10 Wyobraż sobie świadka przed sadem, który sugeruje składowi sędziowskiemu jak ma rozumieć przebieg zdarzeń. Dodajmy jeszcze to, że Kamiński nie podpiera swoich wynurzeń dowodami. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: odwracasz kota ogonem :) 19.01.10, 12:06 Ależ nie, to logicze rozumowanie równie pozbawione dowodów jak dzisiejsze oskarżenia Kamińskiego wskazujacego kancelarię Tuska jako winną przecieku do grupy trzymającej automaty. Odpowiedz Link Zgłoś
somatico Mariusz Kamiński przed komisją hazardową [NA ŻYWO] 19.01.10, 11:01 Niezaprzeczalnie to Kamiński jest wzorem urzędnika. Człowiek dla którego najwyższą wartością jest dobro państwa. Jest to jasne gdy wyabstrahujemy całe to głupkowate plucia i debilną nienawiść jaką popisują się tutaj na forum niektórzy zwolennicy PO. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Mariusz Kamiński przed komisją hazardową [NA 19.01.10, 11:40 somatico napisał: > Niezaprzeczalnie to Kamiński jest wzorem urzędnika. Człowiek dla którego > najwyższą wartością jest dobro państwa Nie rozśmieszaj mnie. PISS i Kłamczyński to nie państwo. Mylisz podstawowe pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
somatico Re: Mariusz Kamiński przed komisją hazardową [NA 19.01.10, 13:34 pe1 napisał: > Nie rozśmieszaj mnie. PISS i Kłamczyński to nie państwo. Mylisz podstawowe pojęcia. Nie sądzę aby cokolwiek mylił. Co do obiektywności twojej wypowiedzi vide. fragment dotyczący plucia, nienawiści itd. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Mariusz Kamiński przed komisją hazardową [NA 19.01.10, 14:09 Możesz sobie nie sądzić, ale mylisz. Nigdzie nie napisałem o pluciu i nienawiści tylko o myleniu faktów. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Gazeta cenzuruje Kaminskiego w tzw "relacji" 19.01.10, 11:01 na zywo.Uprzejmie prosze porownac relacje w Rzepie.Czemu Gazeta nie relacjonuje tego, co dokladnie powiedzial i jakich uzyl sformulowan Kaminski.Relacja dla debili z PO-SLD-WSI? Odpowiedz Link Zgłoś
ludwikdorondla Re: Gazeta cenzuruje Kaminskiego w tzw "relacji" 19.01.10, 11:03 oglądam w tvn24 - nie widzę zakłoceń Odpowiedz Link Zgłoś
peidos [...] 19.01.10, 11:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 Jedno ale... 19.01.10, 11:06 ... Z relacji wynika, że Kamiński opiera się na przypuszczeniach. ...Tusk mógł ..., przypuszczam. Co to jest? Kamiński ma konkretne dowody winy czy opiera się na analizach i hipotezach? W hotelu też miały być dowody. Pokazywali wideo ale z niego niewiele wynika. Jak na razie, wtedy i teraz nie ma jasno i wyraźnie wskazanego dowodu winy. Nie zmienia to faktu, że Drzewiecki i Chlebowski sami prosili się o kłopoty. Hm... zagrywka z tuskiem była prosta. jak wcześniej podawano. Przekazał sprawę premierowi o dzialaniach ludzi PO. W związku z dalszym prowadzeniem śledztwa mial zachować tajemnicę. To po kiego licha przyszedl z tym do premiera? Co by nie zrobil premier to i tak źle. Zachowa milczenie - nic nie robił.Jak to powiedzial zamiata pod dywan. Interweniuje - no to mamy przeciek i ostrzeganie o śledztwie. Odpowiedz Link Zgłoś
peidos Re: Jedno ale... 19.01.10, 11:25 Chyba masz problemy z logicznym mysleniem. Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 Re: Jedno ale... 19.01.10, 12:04 peidos napisał: > Chyba masz problemy z logicznym mysleniem. --------------- W takim razie podziel się swoimi uwagami. Zobaczymy co z tego wyniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
lares87 Re: Jedno ale... 19.01.10, 11:33 Wychodzi z tego że Kamiński planował przeciek o "aferze" już od samego początku cokolwiek zrobi premier. Trzeba pamiętać, że odpalona została tez "afera" stoczniowa o której nikt już dziś nic nie mówi ... Natomiast błąd Tuska to rozmowy ze Zbychem i Mirem. Premier prawdopodobnie nie wiedział o zakresie kontaktów tych panów i wszystkich powiązań z branżą hazardową. Odpowiedz Link Zgłoś
peidos Re: Jedno ale... 19.01.10, 12:18 roosevelt5 napisał: > Przekazał sprawę premierowi o dzialaniach ludzi PO. > W związku z dalszym prowadzeniem śledztwa mial zachować tajemnicę. > To po kiego licha przyszedl z tym do premiera? Bo premier jest jego przelozonym. Poniewaz uznal, ze premier nic nie robi w tym zakresie (okazal sie bossem mafii) poinformowal o aferze prezydium sejmu i prezydenta. Potrzebujesz jeszcze jakiegos wyjasnienia i masz cos z glowa ? Jak sluchasz komisji to rob to uchem... Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Jedno ale... 19.01.10, 12:30 to trzeba było pójść do prokuratury Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 Re: Jedno ale... 19.01.10, 12:51 peidos napisał: > Bo premier jest jego przelozonym. Poniewaz uznal, ze premier nic nie robi w tym > zakresie (okazal sie bossem mafii) poinformowal o aferze prezydium sejmu i > prezydenta. > Potrzebujesz jeszcze jakiegos wyjasnienia i masz cos z glowa ? Jak sluchasz > komisji to rob to uchem... --------------- W takim razie. Wyobraź sobie, że... Jesteś premierem. Ja jako przedstawiciel organu śledczego przychodzę i mówię... Pańscy podwładni mają nieformalne związki ze światem biznesu w sprawie ustawy hazardowej. Jednak dla dobra śledztwa proszę dochować tajemnicy. Pytam. Co robisz? Milczysz, a ja z czasem oglaszam, że nic w tej sprawie nie robisz. Interweniujesz aby nie doszlo do przestępstwa, a ja ogłaszam o przecieku. Wsłuchaj się w to co już bylo powiedziane na początku afery jak i teraz. Kamiński nie potrafi jasno wskazać dowodow winy. Jedyne co mamy naganne zachowanie polityków Opiera się na poszlakach. Dla twojej wiadomości. Nie kwestionuję naganności postępowania Chlebowskiego i Drzewieckiego...oraz innych. Jednak podobno żyjemy w państwie prawa. To tak jak ukarać kogoś za kradzież, bo wszyscy opierają się na slowach lub przypuszczeniach. A nikt nie złapał zlodzieja za rękę. Kamiński mówi: ... przypuszczam, że to, że tamto; ... wtedy prawdopodobnie.... ... mogło dojść do.... Rozumiesz o co mi chodzi? Twoje uwielbienie do Kamińskiego nie zwalnia ciebie od chłodnej analizy tego co można było do tej pory usłyszeć. Odpowiedz Link Zgłoś
peidos Re: Jedno ale... 19.01.10, 13:48 Czlowieku czy musze ci wszystko tlumaczyc jak dziecku ? Zacznij myslec logicznie albo po prostu dorosnij. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Jedno ale... 19.01.10, 14:11 No więc wytłumacz logicznie, na czym polega przestępstwo. Podaj numer artykułu KK. Prosto i logicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
adams96 Re: Jedno ale...RE:warto bylo posluchac zeznan Kam 19.01.10, 15:24 PANA KAMINSKIEGO !!!Bardzo pouczajace stwierdzenia i teraz juz wiemy KTO NAMI RZADZI ?Jak matrialy jawne moga byc tajne w Prokuraturze oraz Komisji Sledczej do spraw hazardu ? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Jedno ale...RE:warto bylo posluchac zeznan Ka 19.01.10, 17:39 Bajki i wyobrażenia to nie stwierdzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Re: Jedno ale... 19.01.10, 16:22 oj naiwny piurze, myslisz ze kupicie ludzi ta ordynarna prowokacją ? Oczywiście wszyscy widza jak naganne bylo postepowanie Chlebowskiego ale kazdy tez widzi poco Kamiński poszedl z tym do Tuska, nie mysl pisowski agencie że ludzie nie potrafia mysleć. Zwolana na tydzien przed wyborami konferencja Kaminskiego w celu pokazania na kogo ludzie maja glosować byla wg ciebie też bezstronna ? Odpowiedz Link Zgłoś
zbinie Re: Jedno ale... 19.01.10, 15:48 Jak pamietasz afere Rywina - Michnik tez przyszedł do premiera a nie do prokuratury. Jak widzisz nawet taki niezbyt rozumny człowiek jak Leszek Miller wiedział co z tym zrobić i czego nie zrobic. Nie jest więc wcale prawdą że cokolwiek by Tusk nie zrobil byłoby źle. Odpowiedz Link Zgłoś
minusn Żałosna komisyja... 19.01.10, 11:08 Członek komisji broni rządu podczas zeznań świadka? Ciekawe. Ciekawe po co ta parodia. Komisyja nie ma nic wyjaśnić. Ma być, ma rozmyć, ma rozpuścić... Ciule z pełło pewnie myślą, że Boga za nogi złapały. I nie puszczą. Kiedyś tak myśleli towarzysze z UW, SLD, AWS. Nie dawno jeszcze Lepper tak myślał. Pozytywne, że część i tak poszła siedzieć. Jeżeli pewien wysoko postawiony ryży urzędnik wytrzeszczony dopuścił się tego, o czym Kamiński mówi, to może też dostanie swoją szanse... Choć gdy się spojrzy na Bolka w dupie mającego wszystko jako prezydent, to kiepsko to wiedzę... Odpowiedz Link Zgłoś