zoro_wieczorowo_poro 21.01.10, 15:46 Nędznie coś te PiSiorki przesłuchują. Jak na półtora prawnika nawet bardzo słabo im idzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: Nedznie cos 21.01.10, 15:48 No i nikogo nie kazali aresztowac,a dowody sa/Kempo-Wassermanskie/. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Nedznie cos 21.01.10, 20:59 Prokuratura jeszcze nie przesłuchała Zbysia,Mira,Grzesia a Donek POsunął już te niewiniątka ze stanowisk. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwikdorondla Re: Nedznie cos 21.01.10, 21:49 z punktu widzenia politycznego słusznie Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Nedznie cos 21.01.10, 15:53 Jak na razie w użyciu pałki i kastety, bo we łbach pustka. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Nedznie to bylo rano.. 21.01.10, 20:41 teraz to już żenada do setnej potęgi jak mówi pani pólprawnik Krempa Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Nedznie cos 21.01.10, 20:50 No niestety, widać jak na dłoni mizerię intelektualną dwojga "profesjonalnych prawników" PiSdactwa. Koncentracja na dość prostackim zabiegu: nadzieja, że przy 10-tym razie zadania tego samego pytania, padnie choć trochę inna odpowiedź, by można było zarzucić kłamstwo. Ale chlebuś trzyma się świetnie i chyba prędzej klempa padnie i spłynie jej makijaż niż padnie chlebuś. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Nedznie cos 21.01.10, 20:53 Ale chlebuś trzyma się świetnie i chyba prędzej > klempa padnie i spłynie jej makijaż niż padnie chlebuś. Makijaż, już dawno spłynął, popatrz. Włosy z resztą też tłuszczem spłynęły. Odpowiedz Link Zgłoś
mam_kajdanki_na_cenzure_giwi Re: Nedznie cos 21.01.10, 20:58 Chlebowski: pociłem się bo byłem niewinny! Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Nedznie cos 21.01.10, 21:01 Nerwowa wysypka na biuście jej się rzuciła. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Nedznie cos 21.01.10, 21:05 zaba_pelagia napisała: > Nerwowa wysypka na biuście jej się rzuciła. No najlepiej to ona nie wygląda, równie dobrze mogłaby pyzami na Różyku handlować:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Nedznie cos 21.01.10, 21:09 z lica rumianego na dekolt jej przelazło. :) Tez zauważyłem. W sumie to przelanie trwało to moment bo ona ma, jeśli można powiedzieć ze ma, strasznie krotka szyje Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Nedznie cos 21.01.10, 21:02 Kto się POcił i POci to wiadomo! Zbysiu jest już wzoecem medialnym POtliwego POlityka.Tej palmy pierwszeństwa jeszcze długo mu nikt nie odbierze. Odpowiedz Link Zgłoś
mam_kajdanki_na_cenzure_giwi Re: Nedznie cos 21.01.10, 20:58 Chlebowski: pociłem się bo byłem niewinny! Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Nedznie cos 21.01.10, 21:03 Poczekaj a doczekasz, jak się będzie pocił gosio i jaro. Odpowiedz Link Zgłoś