Gość: jaako IP: 62.233.188.* 10.02.04, 20:11 no tak tylko z tych statystyk nic dobrego nie wynika dla spoleczenstwa nadal jest bieda i bedzie:-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: java4 Re: Za ile żyjemy IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.04, 10:03 Zastanawiające że pomimo tak zdrowej diety w postępie geometrycznym zwiększa się odsetek Polaków z wyraźną nadwagą, do tego coraz młodszych ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Za ile żyjemy IP: 157.25.128.* 11.02.04, 10:05 Jeżli posłom wystarczy 500 zł na życie miesięcznie to czemu dieta poselska jest taka wysoka to chyba luksus. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja vivat Balcerowicz vitat Kołodko i Hausner... 11.02.04, 10:14 z nimi wchodzimy do UE jako dziady jako bannanowo latynoska republika kolesiów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Za ile żyjemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.04, 12:25 Ranny ja musze przeżyć za 400 złotych i jak mam je to sie już ciesze!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Polski Re: Za ile żyjemy IP: *.bielsko.msk.pl 11.02.04, 13:25 Panie Poncyliusz, Panie Graś! Obaj kompromitujecie siebie, partie które Was wepchnęły do parlamentu. Trzeba być naprawdę żałosnym kretynem oderwanym całkowicie od realiów, by próbować się promować w taki sposób. WSTYD!!! A jeśli to nie jest wyrachowana gra "na elektorat" to jesteście poprostu ciężko głupi. Obrażacie ludzi, kpicie z biedy z beztroskimi uśmiechami na gębach. I Was wybrano do parlamentu? Wasze maksimum to samorząd uczniowski. Jeśli macie choć odrobinę wstydu i sumienia to przeproście ludzi i zmieńcie zajęcie - może potraficie coś sesnsownego robić by utrzymać siebie i rodziny. Wstyd mi za PO i PiS /popierałem te parie/. HAŃBA!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś