andartis 21.03.10, 14:38 Tak to już jest w polskiej polityce, że im ktoś mniej robi, tym większe ma szanse. /prof. Magdalena Środa, etyk/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: Posumowanie debaty 21.03.10, 14:39 Mogę prosić o rozwinięcie tej światłej myśli pod kątem "debaty"? :p Odpowiedz Link Zgłoś
andartis Re: Posumowanie debaty 21.03.10, 15:04 ave.duce napisała: > Mogę prosić o rozwinięcie tej światłej myśli pod kątem "debaty"? Oczywiście. Np. "Zamrażarka" i świetne" stosunki z Rosją. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Posumowanie debaty 21.03.10, 14:40 andartis napisał: > Tak to już jest w polskiej polityce, że im ktoś mniej robi, tym większe ma > szanse. /prof. Magdalena Środa, etyk/ To posumowanie to chyba komentarz do kazania ksiedza na sumie o 12:00 w kosciele tuz za rogiem .... Odpowiedz Link Zgłoś
andartis Re: Posumowanie debaty 21.03.10, 15:06 wilk_z_wolfow napisał: > > andartis napisał: > > > Tak to już jest w polskiej polityce, że im ktoś mniej robi, tym > większe ma > > szanse. /prof. Magdalena Środa, etyk/ > > To posumowanie to chyba komentarz do kazania ksiedza na sumie > o 12:00 w kosciele tuz za rogiem .... Byłeś i nie pamiętasz? Od Pasterki Cię trzyma? Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Posumowanie debaty 21.03.10, 15:08 andartis napisał: > Byłeś i nie pamiętasz? Od Pasterki Cię trzyma? Jestem protestantem i nie chodzilem na pasterki , wiec nie ma mnie co trzymac . Pozdrowienia od wilka protestanta . Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Posumowanie debaty 21.03.10, 15:16 jest proste,wygrał Radek na każdej płaszczyźnie,nawet prowadzących można tu dołożyć,piękna i bestia,młodość i epoka Breżniewa,powiew świeżości i zaduch,światowiec i zaścianek-wybór należy do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś