oszolom.z.radia.maryja 25.02.04, 17:55 info.onet.pl/876042,16,item.html -seks to nie jest zadna zabawa, to poważna sprawa, ten kto się tuym bawi jest lekkomyslnym durniem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szczery [...] IP: *.chello.pl 25.02.04, 17:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Seks wyniszca młodzież w USA!! 25.02.04, 18:05 tylko że w Radiu Maryja nikt seksu nie uprawia i to nie tylko ze wzgl na wiek wielu słuchaczy tego radia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leje-sie O Q?! IP: 193.235.118.* 25.02.04, 18:44 Oszolku Gdybym Ci zle zyczyl to zakrzyknalbym - Tak trzymac, zadnego seksu. Ale to bujda. Moge Cie zapewnic z wlasnego doswiadczenia: seks jest bardzo przyjemny. I wcale nie wyniszczajacy. Raczej odswiezajacy. Sprobuj, sam sie przekonaj. A maryjkowcy naprawde nic tego tego? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: O Q?! 25.02.04, 18:51 seks w celach prokreaacjia nie wyłącznie dla sportu czy zabawy! właśnie takie traktowanie seksu zabawowo eksperymentowanie z nim (homoseskualizm, zoofilia itd) spowodowało m.in rozprzestrzenianie AIDS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leje-sie Re: O Q?! IP: 193.235.118.* 25.02.04, 18:56 Dla prokreacji? To znaczy dwa, gora trzy razy w zyciu?. I potem juz ani ani?! Oszolku, nie wiesz o czym mowisz, wiec najpierw sie dowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: O Q?! 25.02.04, 18:57 Gość portalu: leje-sie napisał(a): > Dla prokreacji? To znaczy dwa, gora trzy razy w zyciu?. I potem juz ani ani?! > Oszolku, nie wiesz o czym mowisz, wiec najpierw sie dowiedz. - a o naturalnych metodach antykoncepcyjnych ty słyszał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leje-sie Re: O Q?! IP: 193.235.118.* 25.02.04, 19:12 Slyszal. I nie poleca. 1. Co to za przyjemnosc przerywac przyjemnosc gdy przyjemnie sie wlasnie bardzo robi. 2. Tzw pewne okresy nie sluza prokreacji a wiec sa tylko samooszustwem co dotyczy rowniez punktu pierwszego - no bo gdy dzieci ma nie byc to i seks odkladamy na pozniejsza okazje. 3. Seks nie sluzy wiec do robienia dzieci tylko do zabawy, przyjemnosci, wspolnego i milego spedzania czasu. 4. Wszystko bierze sie ze zlej zbytnio rozszerzajacej interpretacji 6 paragrafu prawa boskiego. Mowa jest tam o cudzym lozku. Ale nie ma mowy o: podlodze, stole w jadalni, krzesle, lonie natury, toalecie samolotowej, kabinie statku pelnomorskiego, parapecie okna, na stojaco, przy plocie, na sianie, na kopiarce, na biurku, przy biurku, pod biurkiem... A na powaznie chodzi w nim bardziej o zakaz zdrady malzenskiej a nie o powstrzymywanie sie od seksu w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: O Q?! 25.02.04, 19:17 Gość portalu: leje-sie napisał(a): > Slyszal. I nie poleca. > 1. Co to za przyjemnosc przerywac przyjemnosc gdy przyjemnie sie wlasnie bardzo > - kiedy jedzenie najlepiej smakuje wtedy nalezy je przerwać inaczej grozi tyciem i z tymi sprawami może być podobnie (nieprzewidzianie konsekwencje) > robi. > 2. Tzw pewne okresy nie sluza prokreacji a wiec sa tylko samooszustwem co > dotyczy rowniez punktu pierwszego - no bo gdy dzieci ma nie byc to i seks > odkladamy na pozniejsza okazje. - człowiek w odróznieniu od zwierząt jest zdolny do prokreacji przez cały rok > 3. Seks nie sluzy wiec do robienia dzieci tylko do zabawy, przyjemnosci, > wspolnego i milego spedzania czasu. -ten kto tak myśli ma na celu tylko i wył swe egistyczne i hedonistyczne cele > 4. Wszystko bierze sie ze zlej zbytnio rozszerzajacej interpretacji 6 paragrafu > > prawa boskiego. Mowa jest tam o cudzym lozku. Ale nie ma mowy o: podlodze, > stole w jadalni, krzesle, lonie natury, toalecie samolotowej, kabinie statku > pelnomorskiego, parapecie okna, na stojaco, przy plocie, na sianie, na > kopiarce, na biurku, przy biurku, pod biurkiem... > A na powaznie chodzi w nim bardziej o zakaz zdrady malzenskiej a nie o > powstrzymywanie sie od seksu w ogole. -ja nie zakazuje seksu małżeństwom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leje-sie Oszolku IP: 193.235.118.* 25.02.04, 19:49 Nie porownuj seksu z jedzeniem. Mozna sie przejesc i mozna utyc z przejedzenia. Z seksem jest tak, ze jak ci sie nie chce to ci sie nie chce i nikt cie nie zmusi do metaforycznie mowiac tego "jeszcze jednego kesa za mamusie". Nie mozna sie przeseksowic. I do j anielki - druga paralela z jedzeniem jeszcze gorsza - chyba zes z partnerka zgrany i potrafisz przedluzac chwile rozkoszy w nieskonczonosc. Ale to nic dla poczatkujacych i niezakochanych. Z ta prokreacja mnie chyba swiadomie nie zrozumiales, bo przeciez to nie z glupoty, o ktora Cie wcale nie posadzam. Jeszcze raz - jesli dla prokreacji to tylko kilka razy w zyciu. Pozostale n- tysiecy razy prokreacji sluzyc nie moga a wiec nalezy od nich odstapic. Przypuszczam ze jest sporo rozsadnych teologow nawet katolickich ktorzy potafia takie zabobony ludziom wybic z glowy. Zdaje misie ze byl nawet podrecznik seksuologii calkiem sensowny, choc moze bez rozdzialow o znaczeniu koronkowych majteczek itp, napisany przez ksiedza! Natomiast wylaczajac samogwalt (coz za piekne slowo) to trudno zarzucic ludziom, ktorzy uprawiaja seks ze robia to w celach wylacznie samolubnych. Wrecz przeciwnie - dobry seks dobry jest dla obojga partnerow i jest praktycznym wykonywaniem nakazu milosci blizniego. A tak! No i w sprawie 6 paragrafu znow udales ze zle zrozumiales mnie i Twojego szefa. Zakazuje on (szef przez paragraf) tylko i wylacznie seksu z malzonkami innych osob wiec po prostu zdrady malzenskiej co oczywiscie brzmi rozsadnie choc czasami trudne jest do przestrzegania. Nie zakazuje on natomiast seksu miedzy osobami stanu wolnego, nie ma nakazu: seks uprawiaj tylko w malzenstwie. I nie ma nakazu: seks uprawiaj tylko dla prokreacji. Przykazan jest na szczescie tylko dziesiec (roznie skrawanych) w chrzescijanstwie. Ja Ci nie nakazuje niczego ale mowie - popelniaj glupstwa teraz, bo potem bedziesz tego zalowal. Tak jak ja zaluje kazdego niepopelnionego w mlodosci glupstwa. Tak jest - kazdziusienkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Oszolku 25.02.04, 21:16 Gość portalu: leje-sie napisał(a): > Nie porownuj seksu z jedzeniem. Mozna sie przejesc i mozna utyc z przejedzenia. > > Z seksem jest tak, ze jak ci sie nie chce to ci sie nie chce i nikt cie nie > zmusi do metaforycznie mowiac tego "jeszcze jednego kesa za mamusie". -faceta rzeczywiscie nie mozna zmusić jak mu się nie chce co innego kobieta..często jest tak ze czy ona tego chce czy nie i tak musi to robić jest do tego zmuszana na rózne sposoby Nie mozna > > sie przeseksowic. > I do j anielki - druga paralela z jedzeniem jeszcze gorsza - chyba zes z > partnerka zgrany i potrafisz przedluzac chwile rozkoszy w nieskonczonosc. Ale > to nic dla poczatkujacych i niezakochanych. > Z ta prokreacja mnie chyba swiadomie nie zrozumiales, bo przeciez to nie z > glupoty, o ktora Cie wcale nie posadzam. > Jeszcze raz - jesli dla prokreacji to tylko kilka razy w zyciu. Pozostale n- > tysiecy razy prokreacji sluzyc nie moga a wiec nalezy od nich odstapic. > Przypuszczam ze jest sporo rozsadnych teologow nawet katolickich ktorzy potafia > > takie zabobony ludziom wybic z glowy. Zdaje misie ze byl nawet podrecznik > seksuologii calkiem sensowny, choc moze bez rozdzialow o znaczeniu koronkowych > majteczek itp, napisany przez ksiedza! > Natomiast wylaczajac samogwalt (coz za piekne slowo) to trudno zarzucic > ludziom, ktorzy uprawiaja seks ze robia to w celach wylacznie samolubnych. > Wrecz przeciwnie - dobry seks dobry jest dla obojga partnerow i jest > praktycznym wykonywaniem nakazu milosci blizniego. A tak! > No i w sprawie 6 paragrafu znow udales ze zle zrozumiales mnie i Twojego szefa. > > Zakazuje on (szef przez paragraf) tylko i wylacznie seksu z malzonkami innych > osob wiec po prostu zdrady malzenskiej co oczywiscie brzmi rozsadnie choc > czasami trudne jest do przestrzegania. Nie zakazuje on natomiast seksu miedzy > osobami stanu wolnego, nie ma nakazu: seks uprawiaj tylko w malzenstwie. I nie > ma nakazu: seks uprawiaj tylko dla prokreacji. Przykazan jest na szczescie > tylko dziesiec (roznie skrawanych) w chrzescijanstwie. > > Ja Ci nie nakazuje niczego ale mowie - popelniaj glupstwa teraz, bo potem > bedziesz tego zalowal. Tak jak ja zaluje kazdego niepopelnionego w mlodosci > glupstwa. Tak jest - kazdziusienkiego. > - nie...nie mogę tego czytać to obrzydliwe..jestem zgorszony tym co tu wypisujesz fuj! byś się wstydził świntuchu jeden! Giwi proszę usuń wypowiedź tego lejącego się świntucha! Odpowiedz Link Zgłoś
elojka Re: Oszolku 25.02.04, 22:42 ale co on takiego obrzydliwego napisał???? samą prawdę... a do tego jeszcze sex jest zdrowy - oczyszcze organizm i spala sie sporo kalorii... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Oszolku 26.02.04, 15:10 elojka napisała: > ale co on takiego obrzydliwego napisał???? samą prawdę... > > a do tego jeszcze sex jest zdrowy - oczyszcze organizm i spala sie sporo > kalorii... - nie myl seksu ze sportem. Jesli chcesz mieć dobrą konfdycję to ćwicz normalnie, biegaj skakaj wyciskaj na sprzęcie w siłowni pływaj ale pamiętaj ze seks nie jest żadnym sportem mimo że jakiś tam wysiłek trzeba w to włożyć..podobno w czasie stosunku tych kalorii nie spala się zbyt wiele.. normalny tradycyjny sp[ort pod tym wzgl jest bardziej wydajny Odpowiedz Link Zgłoś
elojka Re: Oszolku 27.02.04, 17:48 w nature czlowieka jest chyba wpisane to, ze wybiera to co przyjemniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszolom.z.r.maryja Re: Oszolku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 17:55 to co przyjemne nie zawsze jest dobre Odpowiedz Link Zgłoś
freemason Re: O Q?! 25.02.04, 22:56 oszolom.z.radia.maryja napisał: > - a o naturalnych metodach antykoncepcyjnych ty słyszał? To są naturalne metody planowania rodziny, a nie antykoncepcja. Myślę, że wg nauczania KK słowo, którego użyłeś, jest nieprawidłowe. Czyżby mason musiał udzielać lekcji ze społecznej nauki Kościoła? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja dobrze by było Giwi gdybyś wycieła teksty $tefana 25.02.04, 21:55 są również obsceniczne i wulgarne jak ten wyzej wykasowany Odpowiedz Link Zgłoś
elojka Re: dobrze by było Giwi gdybyś wycieła teksty $te 25.02.04, 22:43 tęsknisz za cenzurką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: dobrze by było Giwi gdybyś wycieła teksty $te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 09:11 cenzura już jest pytanie tylko o aką cenzurę chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axx Re: Syfilis IP: 207.191.236.* 25.02.04, 18:38 Kilka uwag. To syfilis wyniszcza mlodziez i nie tylko amerykanska ale i z powodzeniem rowniez i polska katolicka. W USA winnym jest brak ubezpieczen dla ponad 40 mln. mieszkancow tego kraju (o emigrantach nie wspominam) Zdecydowana i wiodaca forma seksu jest dobra francuska mineta zwana tutaj rowniez seksem prezydenckim a to od znanej sprawy bylego prez. Clintona i slynnej mineciarki Lewinskiej. No i nie mozna zajsc w ciaze. A jest maksimum przyjemnosci i minimum odpowiedzialnosci. Co z tego skoro i w ten sposob mozna sie zarazic syfilisem i innymi chorobami. Mysle rowniez ze stara dobra francuska szkola jest popularna i w Polsce a w szczegolnosci wsrod mlodziezy z tzw.dobrych domow. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Syfilis 25.02.04, 18:43 Gość portalu: axx napisał(a): > Kilka uwag. To syfilis wyniszcza mlodziez i nie tylko amerykanska ale i z powod > zeniem rowniez i polska katolicka. - katolicką z metryki ale nie z praktyki > W USA winnym jest brak ubezpieczen dla ponad 40 mln. mieszkancow tego kraju (o > emigrantach nie wspominam) > Zdecydowana i wiodaca forma seksu jest dobra francuska mineta zwana tutaj rowni > ez seksem prezydenckim a to od znanej sprawy > bylego prez. Clintona i slynnej mineciarki Lewinskiej. No i nie mozna zajsc w c > iaze. A jest maksimum przyjemnosci i minimum > odpowiedzialnosci. Co z tego skoro i w ten sposob mozna sie zarazic syfilisem i > innymi chorobami. Mysle rowniez ze stara dobra francuska szkola > jest popularna i w Polsce a w szczegolnosci wsrod mlodziezy z tzw.dobrych domow > . - nie orientuję się w technikachc uprawiania tego grzechu jest mi to obce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axx Re: Dobra francuska minette IP: 207.191.236.* 25.02.04, 18:56 Prosze porozmawiac na ten temat z ludzmi pelniacymi obowiazki duszpasterskie,nazwisk nie wymieniam bo sa to uznane autorytety. Minette ma dodatkowo te zalete ze moga ja uprawiac rowniez mezczyzni. Prosze tylko nie zadusic sie sutanna. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Dobra francuska minette 25.02.04, 18:58 Gość portalu: axx napisał(a): > Prosze porozmawiac na ten temat z ludzmi pelniacymi obowiazki duszpasterskie,na > zwisk nie wymieniam bo sa to uznane autorytety. > Minette ma dodatkowo te zalete ze moga ja uprawiac rowniez mezczyzni. Prosze ty > lko nie zadusic sie sutanna. - bla bla bla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan Dobra francuska minette i odgłos -BLA,BLA? IP: *.CHCGILGM.covad.net 25.02.04, 21:37 > Gość portalu: axx napisał(a): > > > Prosze porozmawiac na ten temat z ludzmi pelniacymi obowiazki > duszpasterskie,nazwisk nie wymieniam bo sa to uznane autorytety. > > Minette ma dodatkowo te zalete ze moga ja uprawiac rowniez mezczyzni. Prosze tylko nie zadusic sie sutanna. > - bla bla bla... Ośle - gdy dusisz się tą sutanną to wydajesz odgłos - > - bla bla bla...? Obrzydliwy jesteś. Mógłbyś chociaż to przemilczeć. Znowu wychodzą na wierzch te twoje opisywane przez ciebie osśle niedawno - miłe stosunki z duchownymi związanymi ze środowiska sekty rydzyka z radia co ma twarz. Bla, bla, bla powiadasz? Dziwny odgłos! To chyba przez tę sutannę podczas minety. Zmień się - popracuj nad sobą bo to przecież grzeszne - nie prowadzi do rozpłodu - jedynie ruja i poróbstwo. Myślisz, że tym sposobem doprowadzisz do zapłodnienia? Po bożemu? Skonsultuj się z kimś mającym doświadczenie nie tylko teoretyczne. Tym sposobem nie doprowadzisz do rozpłodu! $tefan Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Dobra francuska minette i odgłos -BLA,BLA? 25.02.04, 21:54 te bla bla bla to był mój wyraz dezaprobaty dla wynurzeń twoich i twoich kumpli to się staje nudne jak flaki z olejem a poza tym gęba na kłódkę bo tracisz dobrą okazję by siedzieć cicho! (na motywach przemówienia J. Chiraca prezydenta Francji) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan Dobra francuska minette i odgłos -BLA,BLA? IP: *.CHCGILGM.covad.net 25.02.04, 22:44 Zmieniasz temat ośle. Miałeś szansę siedzieć cicho i wychynąłeś z norki. Masz rację - seks tylko używany do rozpłodu to nudne jak flaki z olejem. Zwłaszcza dla normalnych ludzi. Znowu się kompromitujesz i ujawniasz swoje nikczemne skłonności. Nie wystarczyło ich gdy oznajmiałeś wszem i wobec o swoich "miłych stosunkach" z klerem. Wtedy jak pisałeś uszkodziłeś sobie nogę. Co to była za gimnastyka podczas tych (jak pisałeś)miłych stosunków? A nie wystarczyło tak po bożemu? Tylko do rozpłodu? Cały czas wychodą twoje naganne skłonności. Już nie pamiętam - ty ośle byłeś jednym z tych co to bronili Jego Świątobliwość Biskupa Paetza przed nagonką przeciw seksualnym wykorzystywaniu podległych mu kleryków? A mogłeś cicho siedzieć i temat by bardziej przysychał i przysychał. $tefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plebs Re: Seks wyniszca młodzież w USA!! IP: *.net / *.pl 25.02.04, 22:36 witaj oszołomie! dawno cię nie widziałem (może nie wiedziałem gdzie szukać) i się już stęskniłem. to przechodząc do tematu, arcik ten nie jest o szkodliwości seksu tylko o szkodliwości braku edukacji seksualnej. na tej samej zasadzie gdyby był o samochodach to nie traktowałby o szkodliwości samochodów tylko o tym by kierowcy przed odpaleniem swojego wozu nauczyli się najpierw jeździć. poz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan Re: Seks wyniszca młodzież w USA!! IP: *.CHCGILGM.covad.net 25.02.04, 22:50 On tego nie rozumie. Przeczytać przeczytał ale nie zrozumiał. Dla niektórych dobrą radą jest przeczytać niezrozumiały tekst ponownie i powoli. Gdy to nie pomaga to trzeba się z tym pogodzić i przyjąć do wiadomości, że jest się wtórnym analfabetą. Przeczytać i nie zrozumieć. To właśnie jest analfabetyzm. I ten osioł podobno pracował w szkole do czasu aż się zorientowali o jego skłonnościach homo&pedo erotycznych ale jeszcze do tego doszedł wtórny analfabetyzm? Pójdź dziecię, ja cię uczyć będę?! Facio się pogrąża - a mógł cicho siedzieć i na temat sexu się nie wypowiadać. $tefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plebs Re: Seks wyniszca młodzież w USA!! IP: *.net / *.pl 25.02.04, 23:41 ależ niech się wypowiada, i w temacie seksu, i w każdym innym. ja z przyjemnością czytam jego posty. nie zgadzam się z nim, często mnie śmieszy, ale nie jest tak upierdliwy jak niektórzy i czasem można z nim nawet podyskutować. a to że nie zrozumiał... cóż jestem niepoprawnym optymistą i wierzę, że jak się tysiąc razy powtórzy to choć sprawdzi czy pomylił się czy nie. p.s. "wtórny" czy "funkcjonalny"? pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axx Re: Minette to nie grzech IP: 207.191.236.* 26.02.04, 02:12 Prezydent Clinton na pytanie sadu czy mial sex z Monika Lewinsky odpowiedzial trzymajac reke na Biblii - nie. Otoz wg Biblii minette nie jest seksem stuprocentowym ani grzechem. Grzech jest wtedy (wg.interpretatorow biblijnych) i tylko wtedy kiedy istnieje pelna penetracja czlonka i istnieje mozliwosc zaplodnienia.(deep penetration) natomiast udzial jezyka nie powoduje zadnych uszkodzen czy zaplodnienia i wobec tego Kosciol moze nawet te metode polecac co zreszta jest praktykowane. Naprawde niewinna zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan Re: Minette to nie grzech IP: *.client.comcast.net 26.02.04, 08:30 > Prezydent Clinton na pytanie sadu czy mial sex z Monika Lewinsky odpowiedzial trzymajac reke na Biblii - nie. > Otoz wg Biblii minette nie jest seksem stuprocentowym ani grzechem. Grzech jes > t wtedy (wg.interpretatorow biblijnych) i tylko wtedy kiedy istnieje pelna penetracja czlonka i istnieje mozliwosc zaplodnienia.(deep > penetration) natomiast udzial jezyka nie powoduje zadnych uszkodzen czy zaplodnienia i wobec tego Kosciol moze nawet te metode polecac co zreszta jest praktykowane. Naprawde > niewinna zabawa. No i patrz osle oszolomiasty do czego doprowadziles. Wychodzi na to, ze seks oralny jest zalecany przez kosciol. To prawda czy tylko ot take tam wyczyny pana Paetza? Cicho osle bys siedzial i ta sprawa by przyschla - a tak to znowu zaogniles i herszt rtdzyk poleci ci po wierszowce. Zmarnowales szanse na zdobycie kilku groszy z sekty radia z twarza. $tefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Onanizm wyniszcza młodzież ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 09:19 Przykładem niejaki Hubercik z Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
nastepca.oszoloma.z.radia.m [...] 26.02.04, 14:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: seks wyniszcza młodzież ! 26.02.04, 15:13 nigdy tego nie robiłem stresy potrafię rozładować w inny w o wiele skuteczniejszy sposób (wyciskanie na siłowni bieg na powietrzu jazda na rowerze plywanie itd Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: seks wyniszcza młodzież ! 26.02.04, 16:05 oszolom.z.radia.maryja napisał: > nigdy tego nie robiłem stresy potrafię rozładować w inny w o wiele > skuteczniejszy sposób (wyciskanie na siłowni bieg na powietrzu jazda na rowerze > > plywanie itd klamczuszek z ciebie kapucyniarzu, klamczuszek Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: seks wyniszcza młodzież ! 26.02.04, 16:26 ponury.zniwiarz napisał: > oszolom.z.radia.maryja napisał: > > > nigdy tego nie robiłem stresy potrafię rozładować w inny w o wiele > > skuteczniejszy sposób (wyciskanie na siłowni bieg na powietrzu jazda na > rowerze > > > > plywanie itd > > > klamczuszek z ciebie kapucyniarzu, klamczuszek - mozesz nie wierzyć nie musisz ale taka właśnie jest prawda , teraz codziennie w ramach rehabilitacji po operacji kolana przechodzę intensywną terapię ruchową, najgorsze w tym wszystkim jest to że lekarz kazał mi schudnąć o conajmniej 20 kilo....groził mi że w przeciwnym razie na stałe będę przykuty do wózka inwalidzkiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba osiołu onanisto... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 15:26 ...nawet ty jesteś pozostałością po grzesznej chuci... A może przy okazji pęknietego... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: osiołu onanisto... 26.02.04, 16:27 moi rodzice powołali mnie na świat świadomie i planowo a to że jestem wcześniakiem nie zmienia w żadnym wypadku tego stanu rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leje-sie Nie wiem skad IP: 193.235.118.* 26.02.04, 17:36 powziales wiadomosc (cholera, nareszcie moge uzyc sformulowania!), ze kobiety sa do seksu niechetnie nastawione i zmuszane. Otoz wylaczajac marginesowe patologie gustuja kobiety rownie chetnie co i mezczyzni w seksie. Co zreszta jest wielkim naszym (mezczyzn) szczesciem i zbawieniem ludzkosci. Swoja droga dziwie sie kobietom bo nie jestesmy (my mezczyzni) atrakcyjni i seksowni z wygladu nawet bez 20 kg nadwagi. Trenuj zawziecie - polecam plywanie - ale przeciez nie zamiast seksu tylko jako jego meczacy i malo satysfakcjonujacy komplement... Seks bowiem jest konieczny dla dobrego samopoczucia, zdrowia i przyjaznego spojrzenia na bliznich. Nie pomaga jedynie na pryszcze, choc te na szczescie znikaja z wiekiem. Trening ma sie tak do seksu, uzywajac Twoich kulinarnych porownan, jak tran do befsztyka. A do wysmiewaczy Oszolka - chcecie zeby sie chlopak nabawil neurozy seksualnej? Fe, brzydko sie bawicie... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Nie wiem skad 26.02.04, 17:42 Gość portalu: leje-sie napisał(a): > powziales wiadomosc (cholera, nareszcie moge uzyc sformulowania!), ze kobiety > sa do seksu niechetnie nastawione i zmuszane. Otoz wylaczajac marginesowe > patologie gustuja kobiety rownie chetnie co i mezczyzni w seksie. - co t znaczy gustować seksie? robić to i myśleć tylko o tym? przecież to włąśnie patologia myśleć 24 godzinę na dobę o tym! Co zreszta > jest wielkim naszym (mezczyzn) szczesciem i zbawieniem ludzkosci. Swoja droga > dziwie sie kobietom bo nie jestesmy (my mezczyzni) atrakcyjni i seksowni z > wygladu nawet bez 20 kg nadwagi. > Trenuj zawziecie - polecam plywanie - ale przeciez nie zamiast seksu tylko jako > > jego meczacy i malo satysfakcjonujacy komplement... > Seks bowiem jest konieczny dla dobrego samopoczucia, zdrowia i przyjaznego > spojrzenia na bliznich. Nie pomaga jedynie na pryszcze, choc te na szczescie > znikaja z wiekiem. - nie wiem skad ta interpretacja..sekls nie jest człowiekowi do życia niezbędny człowiek nie jest nierozumnym zwierzęciem który by kopulował bezmyslnie. Człowiek ma wolę i potrafi powstrzymnać swój popęd normalny człowiek to potrafi > Trening ma sie tak do seksu, uzywajac Twoich kulinarnych porownan, jak tran do > befsztyka. > A do wysmiewaczy Oszolka - chcecie zeby sie chlopak nabawil neurozy seksualnej? > - sądząc po waszych wpisach to odnoszę wrażenie że to większosć z was cierpi na te neurozy.... > Fe, brzydko sie bawicie... - tu się wyjątkowo z toba zgodzę... o takich rzeczach nie mówi się publicznie głosno bo to nie wypada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leje-sie Re: Nie wiem skad IP: 193.235.118.* 26.02.04, 17:55 Ja gustuje np w literzaturze s-f co nie znaczy ze rozmyslam o Cyberiadzie 24 godziny na dobe. Ty twierdziles cos o przymuszaniu kobiet do seksu - ale ja nie mowie o zboczencach, sadystach czy gwalcicielach i innych obrzydliwcach. Pewnie mozna zyc bez seksu - ale po co? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Nie wiem skad 26.02.04, 18:04 Gość portalu: leje-sie napisał(a): > Ja gustuje np w literzaturze s-f co nie znaczy ze rozmyslam o Cyberiadzie 24 > godziny na dobe. > Ty twierdziles cos o przymuszaniu kobiet do seksu - ale ja nie mowie o > zboczencach, sadystach czy gwalcicielach i innych obrzydliwcach. > Pewnie mozna zyc bez seksu - ale po co? - a sutenerzy streczyciele? do jakiej kategorii zaliczasz tcyh osobnikow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leje-sie Re: Nie wiem skad IP: 193.235.118.* 26.02.04, 18:19 Musze Ci wszystko tlumaczyc explicite? - do "innych obrzydliwcow". Przestan sie fascynowac patologia! Swoja droga nie wiem kto sie z kim bardziej zgadza. Masz zastrzezenia tylko do marginalnych watkow moich postow. Czy znaczy to ze cala reszte akceptujesz? Caly glowny zrab? No to ladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Nie wiem skad 26.02.04, 18:24 to nie jest moją fascynacją taka jest rzeczywistość ja się od tego trzymam z daleka! na żadne dziwki nie łażę żadnych podejrzanych lokali nie odwiedzam z podejrzanymi typami się nie zadaję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leje-sie Alez tak IP: 193.235.118.* 26.02.04, 19:04 Ja staram sie Tobie prezentowac jasne, a Ty wyciagasz ciemne strony seksu. Wiec jest uzasadnione nazwac to fascynacja. Albo inaczej - i to jest chyba sedno sprawy: Dla mnie seks jest zrodlem radosci, afirmacja drugiej osoby. Ty odrzucasz seks, boisz sie go i widzisz tam tylko brud i okropienstwo. Wybor jest Twoj Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Alez tak 26.02.04, 19:20 lda ciebie jest radością a dla osoby z którą to robisz moze być wielkim cierpieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Alez tak IP: *.239.39-62.rev.gaoland.net 26.02.04, 22:01 Oszolom. Ty nie jestes w stanie pojac prostych rzecazy, o ktorych wiedza wszyscy normalni ludzie. Zostales wychowany patologicznie.Nie zrozumiesz nigdy,ze milosc miedzy ludzi polega w ogromnej czesci na satysfakcji z pozycia seksualnego. W dobranej,kochajacej sie parze jedna i druga strona jest szczesliwa. Nie opowiadaj wiec o jakichs nienormalnych parach,w ktorych kobieta oddaje sie mezowi z obowiazku malzenskiego i z obowiazku rodzenia bachorow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszolom.z.r.maryja miłość = seks? - zgubne skutki zabawy w seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 22:18 czy zawsze? jeden z moich kuzynów tak właśnie pojmował te sprawy jak ty no i wpadł potem szybki ślub a po półtora roku już sie rozwodzi przynosząc ujmę naszej rodzinie (w mojej rodzinie nigdy nie było rozwodów!) oto są skutki zabawowego traktowania seksu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: miłość = seks? - zgubne skutki zabawy w seks IP: *.246.39-62.rev.gaoland.net 27.02.04, 17:23 Bo twoj kuzyn wiedzial tyle samo o seksie co ty,a jego partnerka niewiele wiecej. Przeciez nie zyjecie do licha w sredniowieczu i sa srodki zapobiegajace niepozadanym ciazom. Ciaza partnerki twojego kuzyna byla ciaza niepozadana i nieplanowana, wiec skutki jej sa takie jakie sa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszolom.z.r.maryja Re: miłość = seks? - zgubne skutki zabawy w seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 17:54 wiedzieli więcej od ciebie ..po prostu luz liberalizm itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkretny Re: Seks wyniszca młodzież w USA!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.02.04, 20:35 a ciebie to cieszy czy martwi? a ty jesteś już wyniszczony, czy jeszcze nie? a ty co radzisz - uprawiać czy nie? uprawiasz go sam z sobą? masz lusterko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Seks wyniszca młodzież w USA!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.02.04, 20:38 Jak to jest? Za twoich czasów nie było ani seksu ani radyja, a jednak ktoś cię spłodził? ale bądź pewien, że bez grzesznej przyjemności !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan Seks nie wyniszca! IP: *.CHCGILGM.covad.net 26.02.04, 21:31 Ty ośle - dobry Bóg dał tobie głowę - do czego? Do myślenia! Dał tobie nogi - do czego? Do chodzenia! Dał tobie kutaska - choć marniutkiego podejrzewam,ale dał - a po co ? Sam nie wiesz! A dziewczynom dał dziureczki? A po co? Mogłby zrobić człowieka na kształt aniołów - bez! A zobacz jak jedno do drugiego pasuje! Myślisz, że Bóg nasz ojciec nieroztropnie uczynił budując tak a nie inaczej kobietę i mężczyznę? Więc jak dał ci dobry Bóg - to używaj i głowy, i nóg, i rąk, i kutaska na Jego chwałe a na tradość twoją i partnerki. $tefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszolom.z.r.maryja Seks bez poczęcia wyniszcza!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 22:21 gdyby tak wszyscy traktowali seks jak ty ześ to wyłozył byłoby naprawdę wspaniale naświecie panowałby ład i harmonia..niestety jest zupełnie inaczej.seks służy coraz częściej wył rozrywce i coraz rzadziej przy tym myśli się o prokreacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan Seks bez poczęcia wyniszcza? IP: *.CHCGILGM.covad.net 27.02.04, 02:39 Pobzykaliście sobie przepięknie. Okazało się, że nie zapłodniłeś. Uważasz,że jesteście wyniszczeni? Widzę ciebie osle zapładniającego z marsowym obliczem na którym widać przymus zapłodnienia. Wydawało się, że zapłodniłeś w przez czas do najbliższego okresu chodzisz w glorii tego, który spełnił obowiązek zapłodnienia. Okazało się, że nie - nie zapłodniłeś. A więc znowu zabierasz sie do zapładniania z powagą godną sprawy przedłużania gatunku. Okazało się, że panienka w międzyczasie ciebie olała bo jednak dobry Bóg wyposażył po to człowieka aby mieć radość z bzykania - i fizyczną i psychiczną. Dziś ją dla ciebie boli głowa bo już wcześniej zaspokoiła się sama i nie chce jej się patrzeć na twoje dziwne drgawki mające doprowadzić do zapłodnienia. Zresztą co z ciebie za kochanek - niewprawny, szybko podniecający się z przedwczesnym wytryskiem spowodowanym nieumiejętnym bzykaniem. 35 sekund i po wytrysku. A co Ona? Ma się samozaspakajać? Wredny jesteś, myślisz tylko o sobie. Tak to widzisz swoje życie płciowe palancie? Zastanów się nad tym, że jest to grzech pychy i jeszcze gorszy grzech niezaspokojenia swojej kobiety. $tefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Seks młodych oszołomów omija szerokim łukiem...... IP: *.acn.waw.pl 26.02.04, 22:05 oszolom.z.radia.maryja napisał: > info.onet.pl/876042,16,item.html > -seks to nie jest zadna zabawa, to poważna sprawa, ten kto się tuym bawi jest > lekkomyslnym durniem Ty się oczywiście w to nie bawisz. Masz rację i czas. Najlepiej zacząć po czterdziestce. To się jednak wyczuwa że ci sperma na mózg uderza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszolom.z.r.maryja Re: Seks młodych oszołomów omija szerokim łukiem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 22:23 jesli tak późno masz zamiar dojrzeć to niestety musisz odłożyć to do 40 stki ja mam zamiar się ożenic jeszcze przed trzydziechą a wspólzycie zacznę zaraz po ślubie..czyli tak jak to było od wieków ustalone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emily młodzież USA ma sie duzo lepiej niz PL. IP: *.dc.dc.cox.net 27.02.04, 01:35 takiej powszechnej prostytucji kobiet i dzieci jaka jest w PL, nie ma w USA. PL i cala Europa wschodnia jawi sie jak wielki burdel. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Ten burdel to wynik nędzy do której dopr.rządzący 27.02.04, 09:37 www2.gazeta.pl/kobieta/1,40743,1935580.html Odpowiedz Link Zgłoś
nastepca.oszoloma.z.radia.m Re: Ten burdel to wynik nędzy do której dopr.rząd 27.02.04, 15:26 oszolom.z.radia.maryja napisał: > Hanki Suchockiej a zwłaszcza ci zboczeńcy z ZChN (aktualnie ta banda wabi się: LPR !) Tak też uważam. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja giwi proszę o usunięcie wątku konfabulan. następcy 27.02.04, 15:35 nikogo nie upoważniałem do zastepowania mnie a tym bardziej nikogo nie wyznaczałem na swego następcę, tym bardziej jeśli ten próbuje mi imputować przypisywać zdania których nigdy nie wypowiedziałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Oszołom ma znowu pomasturbacyjne komplikacje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 16:59 Hubercik ! Stosuj zimne kompiele, gimnastykuj się i nie myśl bez przerwy o penisie Ojca Dyrektora ! Proszę Cię ! Walcz z tym wyniszczającym Cię chłopcze nałogowym onanizmem. Walcz. Jestesmy z Tobą !!! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Ty wpierw naucz się pisac poprawnie po polsku 27.02.04, 17:10 I lepie by było byś zamiast "kompać się" zaczął sie normalnie kąpać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan Seks wyniszca młodzież w USA? IP: *.client.comcast.net 27.02.04, 18:45 Wiec jednak nie w USA tylo w Polsce. Ty osle - sam sobie przeczysz. Spowodowane jest to prawdopodobnie rozchwianiem umyslu ktorego przyczyna jest przedwczesny wytrysk i stale niezaspokojenie partnerki seksualnej - pisalem o tym w poprzednim poscie. Ruchy drgawkowe trwajace 43 sekundy to jest sex satysfakcjonujacy partnerke? Wychodzi samolubstwo - jezeli chcesz uprawiac seks to przede wszystkim mysl o partnerce a nie o rozplodzie. $tefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery Onanizm wyniszcza Huberta. Zmień rękę ! IP: *.chello.pl 27.02.04, 19:37 I kąp się w zimnej wodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leje-sie Przestancie sie nabijac IP: 193.235.118.* 27.02.04, 19:43 z chlopaka. Mowi glupstwa ale wolno mu. Nie potraficie argumentowac to sie od niego odczepcie. No w ostatecznosci przyzwoity bylby parytet 1 argument na 1 zlosliwosc. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Przestancie sie nabijac 27.02.04, 19:57 Gość portalu: leje-sie napisał(a): > z chlopaka. > Mowi glupstwa ale wolno mu. Nie potraficie argumentowac to sie od niego > odczepcie. > No w ostatecznosci przyzwoity bylby parytet 1 argument na 1 zlosliwosc. -oni myslą że się ze mnie nabijają a tak naprawdę te sieroty Boże nie zdają sobie sprawy z tego ze tak naprawdę z siebie się śmieją..modle się za nich o rozum... Odpowiedz Link Zgłoś