el-lute 14.04.10, 23:39 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,7772577,Przezywanie_zaloby_w_TVP_u_Pospieszalskiego.html Oto właśnie przeciętny wyborca Pisu. A my Kaczyńskiemu jeszcze wawelskim pochówkiem pomnik chcemy wystawić. Biada Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akkj Re: Pospieszalski LIVE 14.04.10, 23:42 <mam nadzieję że wreszcie oczyści sie telewizje z takiej propagandowej swołoczy jak ziemkiewicz, pospieszalski, SB-cki kapuś janecki, semka, karnowski i resztę cłąej tej hołoty pisowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
szmul.bender Re: Pospieszalski LIVE 14.04.10, 23:47 akkj napisał: > <mam nadzieję że wreszcie oczyści sie telewizje z takiej propagandowej swoł > oczy > jak ziemkiewicz, pospieszalski, SB-cki kapuś janecki, semka, karnowski i resztę > cłąej tej hołoty pisowskiej. A ja mam nadzieje ze ich zostawia - kabaret jest zdrowy dla duszy. Czy czytanie Zakowskiego, Lisa et consortes jest bardziej interesujace ? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.1 Re: Pospieszalski LIVE 14.04.10, 23:46 Nie. To nie jest przecietny wyborca PISu. To sa ludzie, ktorzy maja dośc życia w matrixie i wreszcie odwazyli sie mówic, ze jest im źle. I tak sie ciesz, ze nie mamy temperamentu krajanów el lute bo drzew mogłoby zabraknąc.. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Pospieszalski LIVE 14.04.10, 23:49 A czy do ciebie nie dotarlo ze wlasnie ty zyjesz w PISowskim matrixie ???!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Pospieszalski LIVE 14.04.10, 23:52 jacekm22 napisał: > A czy do ciebie nie dotarlo ze wlasnie ty zyjesz w PISowskim > matrixie ???!!!! To jest stanowczo zbyt trudne pytanie dla niej. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.1 Re: Pospieszalski LIVE 14.04.10, 23:52 Nie. Ja patrzę na wszystko z odległej perspektywy. I ja juz miałam swoje pragnienia zanim był PIS. Odpowiedz Link Zgłoś