Dodaj do ulubionych

o pochówku

15.04.10, 10:41
O pochówku na Wawelu powiem, że dla mnie zaskoczeniem był, ale przewidzianym, dlatego, ze miejsce to jest wielkim uczczczeniem nie tylko zamrłej pary prezydenckiej, ale KAtyńskiego cmentarzyska- Ci polegli przez długie lat nie mieli godnego pochówku. Teraz po katasrofie, pamieć będzie wwszelaka o tych, którzy zginęłi w locie, a przedstawicielami ich pozostana w naszej pamieci prezydent z żoną i Ci, którzy w Katyniu stracili swe życie. Dla mnbie symbolika tego pochówku jets jedna oznacza Polske ponad podziałami, bez względu na głosy sprzeciwu, które mają prawo byc. Od dzis dla mnie, która gdyby zgineła byłaby zwykłymi zwłokami, nieznana Matką Polskiego dziecka; dla mnie narodził sie na nowo patriotyzm, i to dla mnie jest godne miejsca na Wawelu. To taki mój cichy głos.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jasienica Żyw głupota nagrodzona IP: 153.19.94.* 15.04.10, 10:49
      Kolejna pochwała świętej głupoty polskiej. Kryminalna nieodpowiedzialność,
      niekonieczne ryzykowanie nie tylko swoimi prywatnymi życiami ale też interesami
      całego Państwa i Narodu, zostaną docenione i wynagrodzone.

Zamiast Nagrody Darwina, Wawel (nie należy się nawet wafel!, a tylko
      proces karny i pośmiertna degradacja dla pilotów, niesława na tych co ich
      naciskali!). Kolejny raz będziemy dumni z idiotyzmu. Głupi, ale jacy
      odważni
      . Jak ci co kazali zrobić Powstanie Warszawskie...

Wstyd słuchać jakichś tłuków jak Żyrinowski, że skoro nasi politycy są
      nieodpowiedzialni jak dzieci, ich lotniska powinny za nich decydować, by się nie
      pozabijali. Ale z czegoś jego argumentacja wynika...
      • Gość: Justyna Lecz się na nogi, bo na głowę już za późno IP: *.chello.pl 15.04.10, 10:54
        Kto nie szanuje innych, sam może paść kiedyś ofiarą nieposzanowania
        z czyjejś strony, mam nadzieję, że to będzie twoja własna rodzina, o
        ile ktokolwiek jeszcze chce mieć do czynienia z takim
        niewyobrażalnym kretynem, jak ty. A teraz stul pysk, psie, o gustach
        i pochówkach się nie dyskutuje. Prezydent ma Wawel, a ty byś się
        nawet nie kwalifikował do pogrzebu w plastikowym worku na dnie Wisły.
        • Gość: k9 Re: Lecz się na nogi, bo na głowę już za późno IP: *.versanet.de 15.04.10, 11:06
          "nawet nie kwalifikował do pogrzebu w plastikowym worku na dnie Wisły".Oto glos
          prawdziwego chrzescijanina

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka