wan4 30.04.10, 03:56 Choć nie odkrywcze, to prawdziwe i wciąż aktualne... Ja mialem wiele lat temu chyba proroczy sen ;) : forum.gazeta.pl/forum/w,28,67648742,67648742,Koali_z_SO_i_UPADEK_8211_przewidzialem_Kaczorom_.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnygrom333 Re: Po trupach do celu ... 30.04.10, 04:45 Polska podczas rzadow POmylonych stracila 2 miliony ludzi zwlaszcza mlodych wyjechali za chlebem a mila byc 2 Japonia osiol Gdanski obiecal dla kazdego po milionie dlaczego jeszcze Mihnik trzyma ich u wladzy trudno POwiedziec widocznie sa wygodni i jedza jemu z reki. Kto na POmylonych glosuje Polske bankrutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Po trupach do celu ... 30.04.10, 09:20 nie podczas rządów PO tylko w latach dyktatury Kaczyńskich.ja im sie nie dziwię.kto rozsądny chciałby żyć w kraju pod okupacją pisuarków? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Po trupach do celu ... 30.04.10, 06:02 Tak, po trupach do celu. Katyniem interesowal sie i groby odwiedzal tylko w latach wyborczych. W tym roku mialo byc tak samo. Przez bezmyslnosc i niechlujstwo skonczylo sie tragicznie i teraz brat po trupach do celu. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Po trupach do celu ... 30.04.10, 06:14 Mistyk powie, że to kara za pychę, cynizm, egoizm, krzywdy ludzkie, tańce na grobach polityczne. Ja, sceptyk, powiem, że dopadł ich bajzel, niechlujstwo jakie rozsiewali wokół siebie, kłótnie i fobie, prostactwo i pospolite chamstwo. I uśmierciło wraz z niewinnymi ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Congratulations. 30.04.10, 07:39 Ani słowa więcej o przeszłości. Przyszłość jest ważna. Teraźniejszość to fakt - duet jest już solo. Wieszcz przeto co do losu 2. jego połowy. Odpowiedz Link Zgłoś
wan4 na przyszłość ? 30.04.10, 09:38 ok :) to ja wieszczę tak - Jarek przegra te wybory w pierwszej turze, o ile PO zabierze mu państwowe zabawki, którymi tak nieladnie sie bawi, czyli TVPiS i Rzepe. IPN Bronek już im zabrał (twardy jest i olał krzyki i płacze pisiorków - nic ich nie przekona, ze białe jest białe :) Pisowskich propagandzistów w stylu z lat 50-tych nowe zarządy wyleja na zbity pysk i publiczne media powrócą na łono prawdy i sprawiedliwości :) Bez szumu informacyjnego i tuby propagandowej król, a dokladnie jego brat okaże sie nagi nawet dla ciemnego. Prezes prawdopodobnie dotrwa do wyborów parlamentarnych ale dostanie poniżej 15% i ferment w jego umiłowanej partii. Wtedy cała jego nienawisc i niewątpliwy geniusz destrukcji skieruje ku własnemu ugrupowaniu. Zniszczy PiS i resztę życia spedzi w samotności w stalinowskiej willi po tatusiu, a brak władzy i możliwości poniewierania ludźmi będzie dla niego niewyobrażalnym piekłem za życia... Amen ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dionizoskas narkoman autorytem? 30.04.10, 09:12 kto to jest 46 lat i nawet żony nie ma? to jest wałśnie ta liberalna Polska, która śmieje się i cieszy, że przeciwnicy polityczni nie żyją, to co zrobił Wojewódzki to profanacja śmierci, świetej rzeczy, Wojewózki jest inteligenty, jest ateista, nie liczy sie z niczy, nawet z tajemnicą i powagą śmierci, nie szanuje uczuć innych ludzi, mnie dotknął, żeby nie spowodaował ze przez niego zagłosuję na PiS, jeszcze nigdy na nich nie głsowałem,ale za taki numer to sie zastanowię Odpowiedz Link Zgłoś
dionizoskas dlaczego TVM pozwalał na śmianie się z prezydenta 30.04.10, 09:15 dlaczego tVM pozwalał na śmianie i napuszczanie ludzi na prezydenta w programach wojewódzkiego? to ma byc ta liberalna polska?mówił,że mali, obrazał ich latami,pwoinni go zdjać z anteny,podobnie majewskiego, to wsytd,że tVM zatrudnia takich cyników kpiących z majestatu rzeczpospolitej Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: dlaczego TVM pozwalał na śmianie się z prezyd 30.04.10, 09:24 jakaś tv Maryja zatrudnia Wojewódzkiego?paranoja odebrała ci rozumek? napisz to jeszcze raz poprawną polszczyzną i jak piszesz o majestacie Reczpospolitej to nie sikaj w majtki. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Tow.dionizoskas! Wy lepiej ogladajcie TVPiS, tym 30.04.10, 09:25 bardziej, ze to juz ostatnie podrygi tej pisowskiej agentury. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: narkoman autorytem? 30.04.10, 09:22 a może ten bełkot przełożyć na polski. od ilu lat posiadanie żony jest obowiązkiem i przez kogo nałożonym? Odpowiedz Link Zgłoś
yosemitesam Re: narkoman autorytem? 30.04.10, 09:29 dionizoskas napisała: > kto to jest 46 lat i nawet żony nie ma? Mam dla ciebie lepszą zagadkę: Kto to jest - 61 lat i nawet żony nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
inny_pies Z trupem do wladzy. 30.04.10, 09:32 Tym razem to ida z trupem do wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
yosemitesam Re: Po trupach do celu ... 30.04.10, 09:33 A propos tematu wątku: www.youtube.com/watch?v=0etyspfixMU&feature=popular Jeśli ktoś jeszcze nie widział. Odpowiedz Link Zgłoś