kiemlicz88 04.05.10, 22:03 nowym prezydentem Polski będzie Jarosław Kaczyński. Komorowski charyzmą, politycznym instynktem nie dorasta Mu do pięt! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_pelagia Re: A ja Wam mówię 04.05.10, 22:14 Jak również umiejętnością intrygowania, skłócania, kłamania oraz dzielenia narodu. Fakt - tak potrafi tylko On. Odpowiedz Link Zgłoś
pav2 Re: A ja Wam mówię 04.05.10, 22:19 I też spocznie na Wawelu, ale już nie w sieni Piłsudskiego, tylko na jego miejscu i w czasie kiedy Maria będzie błogosławioną a Lech kanonizowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: A ja Wam mówię 04.05.10, 22:22 kiemlicz88 napisał: > nowym prezydentem Polski będzie Jarosław Kaczyński. > A ja Wam mówię, że nie będzie. Pogadaliśmy sobie, nieprawdaż? Jak Polak z Polakiem. Wolakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
obcy464 Re: A ja Wam mówię 04.05.10, 22:24 Oczywiście ,że Jarosławowi Kaczyńskiemu nikt nie dorasta do pięt .Ale nie wiem czemu to stwierdzenie u popaprańców jest rownoznaczne z jakimś dzieleniem społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: A ja Wam mówię 04.05.10, 22:26 Albowiem to On sam podzielił naród na stojących tu i tam. A tego nikt jak on nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: A ja Wam mówię 04.05.10, 22:52 To weź sobie swój post, przeczytaj go sobie i przeanalizuj. Szzukaj pewnej cechy. Podpowiem Ci że zaczyna się na a. Odpowiedz Link Zgłoś
zoo24 z taką charyzmą i go schowali 04.05.10, 22:56 bo co otworzy tą swoję "charyzmę" to PISowi lecą sądaże. Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: A ja Wam mówię 05.05.10, 08:01 Żądam debaty Kaczyński-Komorowski. Ciekaw jestem co pan Komorowski ma cokolwiek do powiedzenia, bo mam wątpliwości! Odpowiedz Link Zgłoś