adria231 06.05.10, 12:57 www.alert24.pl/alert24/1,84880,7845772,PiS_zbieralo_podpisy_w_kosciolach__W_calej_Polsce.html Co wy na t ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krystian10 Re: PIS zbierało podpisy w kościołach 06.05.10, 12:58 Hieny cmentarne i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 To jeszcze nic... 06.05.10, 13:00 W Mikołowie na rynku, tuż pod oknami UM, zbierano podpisy pod szyldem "Tu możesz złożyć kondolencje" ze zdjęciem Lecha i Marii Kaczyńskich... Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: PIS zbierało podpisy w kościołach 06.05.10, 13:02 A chocby i zbierało, to co? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis Re: PIS zbierało podpisy w kościołach 06.05.10, 13:07 Pischamstwo nie zna granic :((( Odpowiedz Link Zgłoś
hawranekslonko Re: PIS zbierało podpisy w kościołach 06.05.10, 13:07 Kazdy czyni jak mu milo.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: PIS zbierało podpisy w kościołach 06.05.10, 13:05 adria231 napisała: > www.alert24.pl/alert24/1,84880,7845772,PiS_zbieralo_podpisy_w_kosciolach__W_calej_Polsce.html > > Co wy na t ? Zatkało mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 To było do Konopia! 06.05.10, 13:06 wos9 napisała: > adria231 napisała: > > > www.alert24.pl/alert24/1,84880,7845772,PiS_zbieralo_podpisy_w_kosciolach__W_calej_Polsce.html > > > > Co wy na t ? > > Zatkało mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: PIS zbierało podpisy w kościołach 06.05.10, 13:36 wos9 napisała: > Zatkało mnie. Zestaw odtykający ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj A gdzie niby mieli zbierać,na uniwersytetach? 06.05.10, 13:08 czy moze innych szkołach wyzszych, czy pomaturalnych? Tam by G..no zabrali Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: A gdzie niby mieli zbierać,na uniwersytetach? 06.05.10, 13:16 Uważasz, ze nikt z uniwersytetów czy innych wymienionych przez ciebie nie chodzi do kościoła? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: A gdzie niby mieli zbierać,na uniwersytetach? 06.05.10, 13:18 elena4.2 napisała: > Uważasz, ze nikt z uniwersytetów czy innych wymienionych przez ciebie nie chodz > i > do kościoła? a tobie sie wydaje, ze WSZYSCY, ktorzy chodza do kosciola podpisuja listy PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: A gdzie niby mieli zbierać,na uniwersytetach? 06.05.10, 13:22 No to nie podpisują i już. Widzisz coś sprzecznego z zasadami demokracji? Czy ja PO bronię zbierac podpisy w klubach gejowskich i na uniwerkach? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: A gdzie niby mieli zbierać,na uniwersytetach? 06.05.10, 13:26 Ba, nawet w kościele ci nie bronię. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: A gdzie niby mieli zbierać,na uniwersytetach? 06.05.10, 13:32 elena4.2 napisała: > Ba, nawet w kościele ci nie bronię. Ty mi, helka, mozesz mi zabronic czego sobie tylko chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: A gdzie niby mieli zbierać,na uniwersytetach? 06.05.10, 14:42 No widzisz. Ja tobie nie mogę, a ty mnie chcesz bronic? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: A gdzie niby mieli zbierać,na uniwersytetach? 06.05.10, 14:43 Mnie chcesz zabronic, bo bronic mnie nie bronisz, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: A gdzie niby mieli zbierać,na uniwersytetach? 06.05.10, 17:06 A nie wydaje ci sie ze KRK NIE POWINIEN MIESZAC SIE DO POLITYKI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: A gdzie niby mieli zbierać,na uniwersytetach? 06.05.10, 17:34 Tak? To znaczy, ze nie powinnam głosowac, bo należe do Kościoła? Niedoczekanie twoje. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: A gdzie niby mieli zbierać,na uniwersytetach? 06.05.10, 19:42 Tak jak myslalem debilem pisowskim jestes i takim zostaniesz ... Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: PIS zbierało podpisy w kościołach 06.05.10, 13:11 Rabbe Joszua przekupniow wyganial ze swiątyni. U katolikow swiątynie sa jak targowiska. Handluje sie mszami, odpustami, sakramentami, a teraz listami poparcia. Tylko miejsca dla Boga w nich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: PIS zbierało podpisy w kościołach 07.05.10, 09:11 Kaczyński handlował komórkami na Jasnej Górze. PIS tak już ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Osobiście widziałam, jak PiS 06.05.10, 13:28 prowadził w Warszawie agitację w lokalach wyborczych pod pretekstem pomocy starszym osobom w wypełnianiu kart, albo po prostu pytając osoby powyżej sześćdziesiątki na kogo głosują. Moja matka indagowana w ten sposób zrobiła w swoim lokalu zadymę po horyzont - słuchy do mnie doszły od osób trzecich, że mam matkę walczącą :) Tak, ze mnie już NIC nie zdziwi ze strony PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: PIS zbierało podpisy w kościołach 06.05.10, 14:46 Kościół już ma dość dzikiego kraju Drzewieckich i Chlebowskich. Opowiedział się po stronie patriotów i katolików. Co w tym złego? Boicie się, POlszewicy! Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: PIS zbierało podpisy w kościołach 06.05.10, 16:54 kiemlicz88 napisał: > Kościół już ma dość dzikiego kraju Drzewieckich i Chlebowskich. Opowiedział się > po stronie patriotów i katolików. Co w tym złego? Boicie się, POlszewicy! siłą ludzi do koscioła się nie zaciągnie, nawet wtedy gdy PiS wygra wybory. Na popieraniu konkretnej partii straci kk. Na popieraniu PiS straci szczególnie, bo młodzi to elektorat PO. Biskupi są krótkowzroczni, dla nich liczy się tylko ich prywatny interes. Takie partyjne działania hierarchów i księży jeszcze wzmocnią naturalną laicyzację polskiego społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: No i co z tego? 06.05.10, 14:46 Twój Kościół?Jeżeli nie to:"odpi...ol się" od Kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: No i co z tego? 06.05.10, 16:55 tadzap napisał: > Twój Kościół?Jeżeli nie to:"odpi...ol się" od Kościoła. kościół jest powszechny, biskupi i księża o tym zapomnieli Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: No i co z tego? 06.05.10, 17:14 republika.republika napisała: > kościół jest powszechny, dlatego nikt nie wyrzucałby zbieraczy Bronka i miałby te swoje 4 miliony podpisów. Nie skorzystał - trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: No i co z tego? 06.05.10, 17:22 kubala11 napisał: > dlatego nikt nie wyrzucałby zbieraczy Bronka Albowiem drugi Jezus, który robiacych interesy w świątyniach przegnał na zbity pysk, nie urodził się, a o Tamtego naukach Prawdziwi Polacy zapomnieli. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: No i co z tego? 06.05.10, 17:32 Masz rację, gdyby zbierali podpisy w światyni mogliby ich delikatnie wyprosic, ale na zewnatrz (podwórko, parking), pewnie nikt nic by nie powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: No i co z tego? 06.05.10, 17:28 kubala11 napisał: > dlatego nikt nie wyrzucałby zbieraczy Bronka i miałby te swoje 4 miliony > podpisów. Nie skorzystał - trudno. Komorowski jest katolikiem, a Kaczyński tylko używa kościoła jako środka do osiągnięcia swoich politycznych celów Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: No i co z tego? 06.05.10, 17:34 czyli napiszmy to tak, żeby niektórzy z tutejszych userów mogli zrozumieć "Komorowski jest cacy - Kaczyński jest be".:P Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: No i co z tego? 06.05.10, 18:10 kubala11 napisał: > czyli napiszmy to tak, żeby niektórzy z tutejszych userów mogli zrozumieć > "Komorowski jest cacy - Kaczyński jest be".:P akurat dla wielu tutejszych userów fakt, że Komorowski jest katolikiem jest be i być może fakt, że Kaczyński jeśli tylko będzie mu to pasowało, zacznie grać przeciwko kościołowi, uznają za cacy Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a A czy ktoś bronił zbierać Kamorre zbierać podpisy 06.05.10, 16:59 w więzieniach i aresztach - mateczniku PO, gdzie partia ta zbiera 90% głosów? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: A czy ktoś bronił zbierać Kamorre zbierać pod 06.05.10, 17:35 Jeśli dla ciebie kościół jest równoważny z więzieniem i aresztem... Odpowiedz Link Zgłoś
upior_w_moherze kiedys zebraki siedzialy pod kosciolami 06.05.10, 17:00 a teraz pisiorki :) Odpowiedz Link Zgłoś
koperczak5 Re: kiedys zebraki siedzialy pod kosciolami 06.05.10, 17:12 Bracia i siostry, pamiętajcie, ze Matka Boska głosowałaby na Kaczora! Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: PIS zbierało podpisy w kościołach 06.05.10, 17:11 Bój to jest ich ostatni o utrzymanie Polski poddanej KK. Otwarcie Polski na Europę przyspieszy i tak nieuchronną laicyzację kraju i ustawienie kościoła w miejscu należnym, jak w innych laickich krajach europejskich. W interesie KK jest Polska ciemna, zacofana i posłuszna, więc takim siłom pomagać będzie i nimi sterować. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: PIS zbierało podpisy w kościołach 06.05.10, 17:15 TA< Nic dodac nic ujac .... Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: PIS zbierało podpisy w kościołach 06.05.10, 17:16 ta napisała: > W interesie KK jest Polska ciemna, zacofana i posłuszna, więc takim > siłom pomagać będzie i nimi sterować. > zgadzam się z Tobą, przez lata miałam nadzieję że polski kościół może pójść drogą ks. Tischnera, teraz mam jasność to będzie droga Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: PIS zbierało podpisy w kościołach 06.05.10, 17:35 To ma swój ukryty cel. Piss ma sie ludziom kojarzyć z kościołem i poparciem kleru skoro w swiatyni moga podpisy zbierać. Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: Kościół pomaga wszystkim. 06.05.10, 17:38 Gdyby nie żebranina POd kościołami Owsiak nie zebrałby na miskę ryżu. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Kościół pomaga wszystkim. 06.05.10, 17:40 O, to Owsiak z pissu? Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: Kościół pomaga wszystkim. 06.05.10, 18:05 E,tylko żebrał pod kościołami. Odpowiedz Link Zgłoś
szesnasty_sympatyk_po Re: Nawet gdyby na Marsie, to wam ..... 06.05.10, 18:07 g.......do tego, krętacze. PIS wam doope przetrzepie !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Kościół pomaga wszystkim. 06.05.10, 18:09 etwas-geheimnis napisał: > O, to Owsiak z pissu? aaaaaaaaaaa piękne już sobie robię sygnaturkę KK= Wielka Orkiestra Kaczej Pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Kościół pomaga wszystkim. 07.05.10, 10:13 napisz cos wiecej o tej pomocy kosciola katolickiego w Polsce jedynie osoba myslaca tym na czym powinna siedzeic ... moze dojsc do takich wnioskow . Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: Kościół pomaga wszystkim. 07.05.10, 10:17 Pozwala Owsiakowi żebrać,mimo że ten opluwa kościół przy kazdej nadarzającej się okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszaktywny Re: PIS zbierało podpisy w kościołach 07.05.10, 10:21 Bo normalny człowiek i Polak w niedzielę idzie do Kościoła i wie gdzie jego interes, a nie zatacza się pijany i naćpany po sobocie. Wyrazy współczucia, żeby żyć z taką świadomością i sumieniem jaką reprezentuje PO i SLD trzeba pić , cpać lub przesiadywać w burdelu. Powołuje się na naczelnego pijaka Kwaśniweskiego, co jest udokumentowane w przeciwieństwie do oszczerstw rzucanych pod adresem Ś.P. Prezydenta Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: PIS zbierało podpisy w kościołach 07.05.10, 10:26 mariuszaktywny napisał: > Powołuje się na naczelnego pijaka Kwaśniweskiego, co jest > udokumentowane w przeciwieństwie do oszczerstw rzucanych pod adresem > Ś.P. Prezydenta Kaczyńskiego. Pan Prezydent Kaczyński wydawał mnóstwo publicznej kasy na małpki, szkoda że pan prezydent lub jego kanceliści nie uznali za stosowne wytłumaczyć obywatelom kto to wypijał - widać prawda była zbyt bolesna. Odpowiedz Link Zgłoś