kaczkodyl 13.05.10, 17:57 Zaufasz mu że sie zmieni, zniszczysz siebie i jego. Jeśli go naprawdę kochasz wystaw mu walizki za drzwi i nie wpuszczaj przez kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zupelnie_nowy_nick Tam sie zmienił! Zobacz to: 13.05.10, 18:04 zatroskany.salon24.pl/181475,pan-prezes-kaczynski-zaproponowal-mi-porozumienie Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka.z.zapalkami1 Re: Jarek jak alkolik 13.05.10, 18:04 irasiad mu mordę lizał Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: abstynencja, absencja 13.05.10, 18:23 powoluśku mu minie. znów będzie fajnym obciachowym chłopakiem-) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Proponuje zaczac od Donalda Tuska 13.05.10, 18:26 kaczkodyl napisał: > Zaufasz mu że sie zmieni, zniszczysz siebie i jego. Jeśli go naprawdę kochasz > wystaw mu walizki za drzwi i nie wpuszczaj przez kilka lat. Publicznie sie przyznal ze zazywal narkotyki i co sugerujesz ze nadal jest na haju ? To co wystawiamy walizki Tuska ? Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: Proponuje zaczac od Donalda Tuska 13.05.10, 18:32 mr.sajgon napisał: > kaczkodyl napisał: > > > Zaufasz mu że sie zmieni, zniszczysz siebie i jego. Jeśli go naprawdę koc > hasz > > wystaw mu walizki za drzwi i nie wpuszczaj przez kilka lat. > > Publicznie sie przyznal ze zazywal narkotyki i co sugerujesz ze nadal jest na h > aju ? > To co wystawiamy walizki Tuska ? > nie chodzi o Haj tylko zniszczenia jakie delikwent powoduje i rzekome zmiany jakie obiecuje w sobie poczynić . czy Tusk zmienił sie nagle w coś czym nie jest tylko żeby żyrandola pilnować? Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Proponuje zaczac od Donalda Tuska 13.05.10, 18:47 Dzis Kwasniewski publicznie popiera PO a jak kilka lat temu bylo ? Kancelaria Aleksandra Kwaśniewskiego przypominała dwór, a to, co tam się działo, bliższe było Moskwie niż Sztokholmowi. I ty mi piszesz ze Dondon sie nie zmienil ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
a-wariatka-tanczy Re: Jarek jak alkolik - nie zeżarło 13.05.10, 18:38 poliglota może jesteś bo to znaczy samo tylko po turecku Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Jarek jak alkoholik, Bronek jak niepijacy 13.05.10, 18:39 Ten ci wodki ani wladzy do ust nie wezmie! A'propos, to to jest w ogole ten Bronek? Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: Jarek jak alkoholik, Bronek jak niepijacy 13.05.10, 19:07 Nie wiem który co lubi brać do ust plotek powtarzać nie warto . Odpowiedz Link Zgłoś