kefirka.de 14.05.10, 20:15 Komorowski kompromituje się u Piaseckiego. Nie rozumie pytań, obraża dziennikarza, zaprzecza faktom. Esencja wypowiedzi to znów Kaczyńscy. Czy na prawdę takiego Prezydenta chcecie mieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_nick Re: Komorowski u Piaseckiego 14.05.10, 20:22 kefirka.de napisała: > Komorowski kompromituje się u Piaseckiego. Nie rozumie pytań, obraża > dziennikarza, zaprzecza faktom. Esencja wypowiedzi to znów Kaczyńscy. Czy na > prawdę takiego Prezydenta chcecie mieć? Nie wiem jak "oni", ja nie chcę takiego Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Komorowski u Piaseckiego 14.05.10, 20:42 off_nick napisała: Pyta sie ktos ciebie moherowa? Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Re: Komorowski u Piaseckiego 14.05.10, 21:03 wyluzowana.kaczka napisała: > Pyta sie ktos ciebie moherowa? Tak - Państwowa Komisja Wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Komorowski u Piaseckiego 14.05.10, 22:23 kolorolo napisał: > Hrabia BUC. Hrabia Bęc-Walski z Obornika Śl. Odpowiedz Link Zgłoś
donek_z_bagien Te Piasecki uważaj 14.05.10, 20:25 bo ciem wywalom jak Jankego z Ćwok FM. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kefirka.de Re: Te Piasecki uważaj 14.05.10, 20:40 > Janke wywalooony??????????? Po wywiadzie z JK. Ale to "podobno" nie ten wywiad był powodem. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Oficjalny powód,zawsze da się jakiś "rozsądny" 14.05.10, 23:46 kefirka.de napisała: Ale to ---> ... znaleźć! Może to być: Nagły spadek słuchalności programu lub spadek zaufania słuchaczy do przekazywanych treści. Tylko że informacji o tych nagłych spadkach nigdzie nie znajdziesz i nie zweryfikujesz ... > "podobno" nie ten wywiad był powodem. ---> Nie sądzisz przecież, że oaza wolności słowa, sTEK Fałszywych Wiadomości, mogłaby tak obrzydliwe insynuacje potraktować poważnie? Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Wywalony... 14.05.10, 20:41 jkiko napisała: Wywalony, a co? Pewnie Figurski go zastąpi Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Te Piasecki uważaj 14.05.10, 22:32 Cwoka Jankego wywalili?To bardzo dobra wiadomosc. A ty bagienny bzdoniu zapomniales swojego oblesnego hehehe.Daj glos.Dostaniesz kosc. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A ja od nikogo nie potrafie uzyskac odpowiedzi.. 14.05.10, 20:41 ..na pytanie, dlaczego mialbym oddac swoj glos na Bronka? Sam kandydat nie udziala jej. Obawiam sie, ze sam sobie takze nie odpowiedzial na pytanie, czego wlasciwie chce, starajac sie o urzad prezydencki? Odpowiedz Link Zgłoś
notozobaczymy Re: A ja od nikogo nie potrafie uzyskac odpowiedz 14.05.10, 21:01 > Obawiam sie, ze sam sobie takze nie odpowiedzial na pytanie, czego wlasciwie > chce, starajac sie o urzad prezydencki? Imo stabilizacji i uspokojenia sytuacji. Czyli tego, do czego powołany jest w RP prezydent - tworzenie forów dyskusyjnych, dbanie o pamięć, współpraca z rządem, gwarancja najwyższej władzy państwowej, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: A ja od nikogo nie potrafie uzyskac odpowiedz 14.05.10, 21:09 Domyslasz sie tego, czy kandydat osobiscie pofatygowal sie, by te pryncypia wyjawic? Ponadto, czy wie juz moze JAK te misje bedzie realizowal? Odpowiedz Link Zgłoś
notozobaczymy Re: A ja od nikogo nie potrafie uzyskac odpowiedz 15.05.10, 01:09 Wg mnie BK daje tego gwarancję swoim życiorysem - w zasadzie jako jedyny z kandydatów. No może jeszcze Jurek jest jeszcze skrajnym propaństwowcem - ale ten z kolei ma dramatycznie nieakceptowalne poglądy na wiele kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Komorowski u Piaseckiego 14.05.10, 20:52 No oglądałam, kurcze, chyba coś innego niż kefirka, zresztą nie pierwszy raz pisdak białe nazywa czarnym.... Czym sie Komorowski skompromitował????? Co "nie tak" powiedział? Jaka gafę popełnił? TAK, TAK, TAK, takiego prezydenta ja chcę mieć. Inteligentnego, elokwentnego, sensownie udzielającego odpowiedzi dziennikarzowi. Mówiącemu do rzeczy, rozumiejącego swoją przyszłą rolę, a jednocześnie nie pozwalającym zagonić się do rogu przez natarczywego dziennikarza (takim jest Piasecki). On nie musi kreować swojego wizerunku, zmieniać go co i rusz, bo ON MA DOSKONAŁY WIZERUNEK, choć pisdactwo widzi na opak...i niech sobie widzi co chce, ma takie prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Komorowski u Piaseckiego 14.05.10, 20:57 A niech się pocieszają. Poncyliusz dzisiaj przyznał, że Kaczor zombie jest. Wywiady z nim Janke fabrykuje. Chyba za to wyleciał z toku. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Nie łżyj aż tak bezczelnie,heniuś! 14.05.10, 21:07 haen1950 napisał: Poncyliusz dzisiaj przyznał, że Kaczor zombie jest. Wywiady z nim Janke fabrykuje. ---> Twoja Partia Oszustów już przegrała, bo nieudacznika wystawiła jako kandydata do fotela prezydenckiego. Wydawało się wam, że to zabawa w piaskownicy a tu ZONK! Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe umiesz tylko bluzgasz 14.05.10, 22:09 woreczek żółciowy ci pęknie. Prezes partii oszustów obiecał uroczyście że z lepperem nigdy przenigdy. Do obiecywania to on pierwszy. Za to o spółkę Srebrna nie wolno go pytać, reaguje takim oburzeniem że dziennikarze boja się drążyć temat. I nie drążą. Układ? Jakim cudem ma majątek choć go nie kupił? Za to świetnie insynuuje analogiczne przekręty innym. Mistrz obłudy. A Komorowski coraz bardziej mi się podoba. Nie strzela dowcipami z rękawa, ale to nie jest tok show. Mądry wyważony facet. Szkoda że języków nie zna. Ale to jedyna jego wada. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 PartiaOszustów ma jednego prezesa i do tegoDonalda 14.05.10, 23:15 wujaszek_joe napisał: Nie strzela dowcipami z rękawa ---> ... no chyba że o długiej kiełbasie lub o naszej Moskwie ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: PartiaOszustów ma jednego prezesa i do tegoDo 14.05.10, 23:31 Donald nie zrobił Leppera wicepremierem. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Donald zrobił z Leppera wicepremiera!Założysz się? 14.05.10, 23:37 wujaszek_joe napisał: Donald nie zrobił Leppera wicepremierem. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 W równoległym,to Tusk jedzie na Komorowskim 14.05.10, 23:57 wujaszek_joe napisiał: W twoim równoległym świecie na pewno ---> do Brukseli. A gdy już dojedzie, to się okaże się, że nie ma go czym naPOić. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: W równoległym,to Tusk jedzie na Komorowskim 15.05.10, 00:22 Nie każdy uwłaszczył się jak Kaczyńscy na Srebrnej Odpowiedz Link Zgłoś
kefirka.de Re: Komorowski u Piaseckiego 14.05.10, 21:01 Dziękuję za przyznanie prawa do własnej opinii. Zawsze to coś. Tylko wytłumacz mi proszę dlaczego używasz tak brzydkiego słownictwa? Ja Ciebie nie obrażałam, choć uwierz też bym potrafiła. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Komorowski u Piaseckiego 14.05.10, 21:05 No to mi łaskawie wskaż, co brzydkiego cię poraziło w moim słownictwie? Musisz być świadoma, że kłamliwa treść twojego postu jest chyba dużo gorszym przestępstwem niż moje potoczne słownictwo, nie sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Cud!!!Pierwszy post etty bez wulgaryzmów!Święto FK 14.05.10, 21:09 etta2 napisała: No to mi łaskawie wskaż, co brzydkiego cię poraziło w moim słownictwie? Odpowiedz Link Zgłoś
kefirka.de Re: Komorowski u Piaseckiego 14.05.10, 21:22 > No to mi łaskawie wskaż, co brzydkiego cię poraziło w moim > słownictwie? No sama przyznasz, że określenie "pisdactwo" do ładnych nie należy. Obrażalska nie jestem, jakoś przeżyję, ale wolałabym żebyś coś strawniejszego wymyśliła. W końcu przynajmniej w teorii mamy tu dyskutować. Wzajemne obrzucanie się takimi słowami raczej to wyklucza. >Musisz być świadoma, że kłamliwa treść twojego postu > jest chyba dużo gorszym przestępstwem niż moje potoczne słownictwo, > nie sądzisz? Myślę, że ani jedno ani drugie przestępstwem nie jest. Komorowskiego postrzegasz inaczej niż ja. Odnosisz się do mnie inaczej niż ja do Ciebie. Przynajmniej to drugie możemy zmienić. A wtedy można rozmawiać o tym pierwszym. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Komorowski u Piaseckiego 14.05.10, 21:29 No niestety, kefirko, nie rozumiemy się. Pisząc BZDURY jako relację z wywiadu z kandydatem na prezydenta, stawiasz się w szeregu PISDACTWA, parszywej grupy kłamców, oszustów i hipokrytów. Dlaczego to robisz? Przecież nie ty jedna oglądałaś ten wywiad, inni też widzieli i...widzieli coś zupełnie odmiennego. Dlaczego białe nazywasz czarnym? Oskarżasz nie mając żadnych powodów. I to jest pisdactwo, najgorsza zaraza, jaka nam się przytrafiła. P.S. Nie idź tą drogą......... Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Obłuda i kłamstwa Komorowskiego: 14.05.10, 21:33 etta2 napisała: Oskarżasz nie mając żadnych powodów. ---> na temat: RBN, Poncyljusza, Kaczyńskiego. Opluwał bezpodstawnie nie patrząc na własną hipokryzję. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe oczywiście tych kłamstw nie wymienisz 14.05.10, 22:27 dotychczasowy skład i działalność RBN była cacy, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Miej litość!Już tyle razy wymieniłem.. 14.05.10, 23:35 wujaszek_joe napisał: oczywiście tych kłamstw nie wymienisz > dotychczasowy skład i działalność RBN była cacy, prawda? ---> Nie w tym rzecz. Pierwsza bzdura, to zaproszenie wszystkich prezydentów i premierów do współpracy. Czy Bronek spodziewa się wojny z Rosją? Tylko niech powie kto kogo chce zaatakować, bo nie wiem czy się okopywać, czy kupić jakiś szybki POjazd wojskowy, by zdążyć na naszą defiladę do Moskwy? Dlaczego mu tak pilno i czy naprawdę sytuacja międzynarodowa stała się już tak tragiczna, że aż musimy nadwyrężyć umysł Mędrca Europy? No i jest jeszcze jeden problem. Jeśli to Rosja ma na nas napaść, to po pierwsze, nie mamy wystarczających zapasów alkoholu, by ich godnie ugościć a po drugie, ze względu na to, że "Ojczyzna w niebezpieczeństwie", to Polacy się zjednoczą i nie wiem kto pierwszy padnie, jak siądą przy jednym stole: Jaruzelski, Wałęsa, Kwaśniewski czy Kaczyński. (Wybacz, że nie wymieniłem Komorowskiego, ale on z racji znajomości szlacheckich tradycji, będzie im usługiwał przy stole i polewał). No a jeśli to my mamy na nich napaść, to - na bank - Kaczyński nie poleci z Jaruzelskim razem, by odebrać w Moskwie Defiladę Zwycięstwa ... I co teraz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Miej litość!Już tyle razy wymieniłem.. 14.05.10, 23:56 RBN za czasów prezydenta kaczyńskiego to jakiś nieżywy twór złożony z potakiwaczy dworu. Prezydent zginął więc warto zatroszczyć się o nasze bezpieczeństwo. W odróżnieniu od bliźniaków Komorowski przewiduje w RBN miejsce dla opozycji. Twoich wymiocin o wojnie z Rosją nie da się komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Więc może jednak rozwiń ten skrót: RBN! Bez tego 15.05.10, 00:04 wujaszek_joe napisał: Twoich wymiocin o wojnie z Rosją nie da się komentować. ---> mówisz o youpie Marynie. Pamiętaj, że chcesz odpowiedzieć na pytanie: Co grozi Polsce w najbliższych dwóch miesiącach, że po. prezydenta uznał utworzenie RBN za priorytet? No i koniecznie musisz wytłumaczyć, dlaczego ten nasz PO. prezydenta, chce już teraz użyć nasza tajną broń, czyli umysł Mędrca Europy? Odpowiedz Link Zgłoś
kefirka.de Re: Komorowski u Piaseckiego 14.05.10, 21:54 No Etta zastanów się co by było gdyby cały naród myślał, widział i mówił to samo, a na dodatek wszyscy szli by tą samą drogą. Okropność i tłok. Wcześniej dawałaś prawo do własnego zdania.Chyba przez parę minut nic się nie zmieniło. Lubisz jak na Ciebie mówią Pokemon? Nie uwierzę. To dlaczego dowalasz tak ostro innym, zamiast dyskutować? Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: Komorowski u Piaseckiego 14.05.10, 23:20 etta2 napisała: > No niestety, kefirko, nie rozumiemy się. Pisząc BZDURY jako relację > z wywiadu z kandydatem na prezydenta, stawiasz się w szeregu > PISDACTWA, parszywej grupy kłamców, oszustów i hipokrytów. chyba każdy odbiera tego typu wypowiedzi subiektywnie - przez pryzmat swych poglądów, cech osobowości. Kefirka miała prawo napisać o swoim odbiorze. nie obrażała politycznych przeciwników i nie obrażała Ciebie. czemu Ty obrażasz ją ? osobiście nie zgadzam się z opinią Kefirki co do tego, że marszałek tak źle wypadł w tym wywiadzie. ale była jedna rzecz, która mi się nie podobała - gdy Bronisław Komorowski uznał, że Ś.P. Prezydent, gdyby chciał, to ustawę o IPN odesłałby do Trybunału, a wiadomo wszak, iż zrobić tego Lech Kaczyński nie mógł, bo otrzymał ją dzień przed śmiercią. Dlaczego > to robisz? bo tak odebrała ten wywiad. miała prawo. Przecież nie ty jedna oglądałaś ten wywiad, inni też > widzieli i...widzieli coś zupełnie odmiennego. ludzie różnie odbierają nawet identyczne rzeczy. gdyby wszystkim podobało się to samo, to byłoby straszne. a, np., wybory nie byłyby potrzebne. Dlaczego białe > nazywasz czarnym? Oskarżasz nie mając żadnych powodów. I to jest ma powody. tak, a nie inaczej odebrała wypowiedzi marszałka. > pisdactwo, najgorsza zaraza, jaka nam się przytrafiła. zbędny i szkodliwy dla PO przejaw chamstwa. > P.S. Nie idź tą drogą......... ma prawo wybrać kandydata PiS, tak, jak Ty i ja mamy prawo głosować na kandydata PO. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Nie tylko, że masz to prawo, masz prawo z niego 15.05.10, 00:44 olga_w_ogrodzie napisała: ma prawo wybrać kandydata PiS, tak, jak Ty i ja mamy prawo głosować na kandydata PO. ---> ... nie skorzystać... i zagłosować na kogoś innego :) Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Z każdej jego wypowiedzi biła obłuda,hiPOkryzja! 14.05.10, 21:04 etta2 napisała: Czym sie Komorowski skompromitował????? ---> Kłamał, mówiąc o sobie, o swoich intencjach dotyczących RBN-u ... Nie potrafił nic powiedzieć nie odnosząc bezpośrednio do J.Kaczyńskiego. Wyszło z niego chamstwo, gdy opluwał Poncyljusza za jedno słowo a sam pluł na rodziny ofiar wielokrotnie, zarzucając motywy polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Z każdej jego wypowiedzi biła obłuda,hiPOkryz 15.05.10, 00:01 Podaj przykład plucia Komorowskiego na rodziny ofiar. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Zapominasz,że do tych rodzin zalicza się równieżJK 15.05.10, 00:35 wujaszek_joe napisał: Podaj przykład plucia Komorowskiego na rodziny ofiar. ---> Zarówno Komorowski jak i jego pieski Nowak i Halicki, co chwilę mówili o tym co przeżywają rodziny ofiar. A skąd oni mogli o tym cokolwiek wiedzieć? Kolejne seanse spirytystyczne sobie zorganizowali? Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: Komorowski u Piaseckiego 15.05.10, 00:25 Nie wiesz?Nie był u wizażysty,był na żywo,nie miał szans na powtarzanie ujęcia.Ruszał się trakcie wypowiedzi,uśmiechał,pokazywał zęby.Tego wszystkiego zabrakło w filmowym wystąpieniu przeciwnika.A za taki film Oskara nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Komorowski u Piaseckiego 14.05.10, 21:07 Masz rację, jesteś mydłek. Pisdacki mydłek. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 No,na klasie próżniaczej toTusk się zna-z autopsji 14.05.10, 21:13 kolorolo napisał: To klasa próżniacza jak powiedział swego czasu Tusk. ---> Całe szczęście, że podczas strajków w stoczni nie próżnował i poszedł z kolegami chlać wódę. W Świetliku było to jego główne zajęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: No,na klasie próżniaczej toTusk się zna-z aut 14.05.10, 22:11 Jarosław Kaczyński wysadzał wówczas radzieckie pociągi. Z pączkami. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Ty kłamiesz a ja - nie.Taka jest różnica! 14.05.10, 22:27 wujaszek_joe napisał: Jarosław Kaczyński wysadzał wówczas radzieckie pociągi. Z pączkami. ---> Chce ci się, w tak prymitywny sposób, ośmieszać? Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe żartowałem z twojego papierowego bohatera 14.05.10, 23:10 przepraszam że tego nie zaznaczyłem w taki sposób, żebys zrozumiał. Bezpieczniej było pod mamusiną kołderką niż "chlać w świetliku" Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Nie musiałeś!I tak doszedłeś do ściany! 15.05.10, 00:09 wujaszek_joe napisał: przepraszam że tego nie zaznaczyłem ---> Przecież wiesz, że merytorycznie, faktograficznie, nie masz żadnych szans ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Nie musiałeś!I tak doszedłeś do ściany! 15.05.10, 00:19 Jarosław Kaczyński wielkim bohaterem jest. Tam mam napisać? Bo w opozycji wódkę pili? A gdzie wtedy ludzie nie pili? Jarek miał wtedy inne hobby :) Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Widzisz,jak ładnie przyznałeś mi rację! :) 15.05.10, 00:40 wujaszek_joe napisał: Bo w opozycji wódkę pili? A gdzie wtedy ludzie nie pili? ---> Żadne zachowania z tamtych czasów nie deprecjonują nikogo. Dopiero to, co kto robił po 89 roku, decyduje o ogólnej ocenie. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Komorowski u Piaseckiego 14.05.10, 21:58 przedsmak dyktatury,ale zajdzie wysoko Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Komorowski u Piaseckiego 14.05.10, 22:10 Komorowski ma brata, który zostanie premierem??? Odpowiedz Link Zgłoś
selifselif Komorowski skompromitował się raz, przy IPN gdzie. 14.05.10, 22:54 Komorowski skompromitował się raz, przy ustawie o IPN, gdzie twierdził, że jak Lech Kaczyński chciał zawetować to mógł to uczynić. Przecież dzień przed katastrofą dopiero ta ustawa wyszła z sejmu. Uzasadnienia dla Trybunału Konstytucyjnego nie piszę się w 5 minut. Mówienie więc, że jeśli prezydent chciał zawetować to mógł to sam zrobić jest niedorzecznością. Ale gorsze jest mówienie przez ministra kancelarii prezydenta Dudy, że prezydent nie odesłał ustawy do TK bo nie zdążył się z nią zapoznać, bo była przesłana do Pałacu dzień przed katastrofą. Jak zatem minister Duda może mówić o jakimś testamencie Kaczyńskiego, jak Prezydent tej ustawy jak wyszła z sejmu na oczy jeszcze nie widział. To jest najgorsze, że prezydent ustawy nie widział na oczy, a od razu chciał ją wetować. I tu wychodzi małość Kaczyńskiego i jego ekipy. A Marszałek zamiast miotać z Piseckim i mówić, ze prezydent w te parę godzin mógł wysłać ustawę do TK, mógł odpowiedzieć, że prezydent przecież nie zdążył się z nią zapoznać w te kilka godzin, więc nie wyobraża sobie by teraz jakiś minister kancelarii twierdził, że Prezydent chciał tę ustawę zawetować, bo to by oznaczało brak dobrej woli u zmarłego Pana Prezydenta który pragnie wetować ustawy nie czytając ich. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Komorowski skompromitował się raz, przy IPN g 14.05.10, 23:03 Zgoda ,zapędził się. Trochę nagiął tą mozliwość przeslania do TK. Teoretycznie mozliwe ,ustawe znał skoro zapowiedzial veto , praktycznie dosć naciagana teza.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
selifselif Re: Komorowski skompromitował się raz, przy IPN g 14.05.10, 23:12 volupte napisał: > ,ustawe znał skoro zapowiedzial veto , praktycznie dosć naciagana teza. > :-) teoretycznie też możliwe, ale jeśli tak było, to niech minister Duda nie mówi, że prezydent nie zdążył się z nią zapoznać w jeden dzień. A przy okazji już wcześniej jego ministrowie mówili, że prezydent nie wszystko czyta co podpisuje, jak np. ten order dla Jaruzelskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Komorowski skompromitował się raz, przy IPN g 14.05.10, 23:20 Jesli Komorowski bedzie spotykal sie i rozmawiał jak w ostatnich dniach ,to jeszcze niejedna gafę walnie . Jednak to lepsze niz siedzenie pod kloszem ,wcale tak żle sie nie prezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
selifselif Re: Komorowski skompromitował się raz, przy IPN g 14.05.10, 23:28 Oczywiście. Błędy popełnia każdy. No może poza... Jak to mówią "błędów nie popełnia tylko ten, co nic nie mówi". Czyli chyba już wiesz o kim mówię :) Oczywiście, źle się nie prezentuje, ale jeszcze sporo musi się nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Komorowski u Piaseckiego 14.05.10, 23:18 kefirka.de napisała Oglądałam ten program i nie odniosłam wrażenia, żeby Komorowski nie rozumiał pytań albo zaprzeczał faktom. Nie zauważyłam też, aby obraził Piaseckiego. Może podasz Kefirko, jakieś konkrety? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Komorowski u Piaseckiego 15.05.10, 00:43 kefirka.de napisała: > Komorowski kompromituje się u Piaseckiego. Nie rozumie pytań, obraża > dziennikarza, zaprzecza faktom. Esencja wypowiedzi to znów Kaczyńscy. Czy na > prawdę takiego Prezydenta chcecie mieć? Typowe dla pisdolotów odwracanie kota ogonem. Już dawno ten dziennikarzyna powinien zapisać sie do PiS. Po tym wywiadzie jeszcze bardziej jestem tego pewien. Przez cały czas próbował Komorowskiego. przycisnąć do ściany. Na szczęście mu sie nie udało i stąd bezsilny wrzask wśród pisuarów. Odpowiedz Link Zgłoś
jas123456789 Re: Komorowski u Piaseckiego 15.05.10, 06:09 Czy dziennikarze TVN-u juz sie zapisali do PO? Bo powinni Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Komorowski u Piaseckiego 15.05.10, 02:45 Zezowate nieszczęście znów dało ciała(doopy)!? Odpowiedz Link Zgłoś
maciej508 Re: Komorowski u Piaseckiego 15.05.10, 06:20 Czy na > prawdę takiego Prezydenta chcecie mieć? 333333333333x TAK! Odpowiedz Link Zgłoś