kontestatorbg 17.05.10, 12:10 Bo przeczytałem jego życiorys na Wikipedii i z tego by wynikało, ze nie ejst profesorem, a co więcej nie posiada nawet tytułu magistra. To prawda jest czy na Wiki jest jakaś nieścisłość?? Ktoś wie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapijaczony_ryj Jest aktualnym mistrzem świata w boksie w wadze 17.05.10, 12:15 ciężkiej. To na wypadek jak by ktoś chciał założyć 188 wątek w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
pucos On jest takim profesorem jak ja i Ty. 17.05.10, 12:22 Albo mój były profesor od Wu eFu. Ale tak trzeba mówić do największego moralnego autorytetu światowego i to szczególnie po jego słowach np. bydło lub nekrofilia. Mówić tak trzeba aby nie było mu smutno. Po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: A po drugie. Takich pytań nie należy zadawać. 17.05.10, 12:30 bo się "profesor" z konspiracyjną "małą maturą" (czyli dzisiejszym egzaminem gimnazjalnym), obrazi....... to wam mówi prawie_magister z ........... Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: A po drugie. Takich pytań nie należy zadawać. 17.05.10, 12:34 Co was tak to jatrzy? Joseph Brodsky skonczyl formalna edukacje w 15 roku zycia i mimo tego zostal laureatem nagrody Nobla. Gdyby to od was zalezalo pewnie moglby co najwyzej zamiatac ulice. Odpowiedz Link Zgłoś
ughj Re: A po drugie. Takich pytań nie należy zadawać. 17.05.10, 12:36 Daleko nie trzeba było szukać. Wałęsa po zawodówce też ma Nobla. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: A po drugie. Takich pytań nie należy zadawać. 17.05.10, 12:38 I jobla. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: A po drugie. Takich pytań nie należy zadawać. 17.05.10, 12:40 Arafat takiegoz samego. Brodsky jednak dostal nie za watpliwy wklad w swiatowy pokoj i przyjazn miedzy narodami,a za literature. Zasadnicza roznica. Odpowiedz Link Zgłoś
pucos A Edward Gierek wciągu pół roku zaliczył AGH w Kra 17.05.10, 12:44 A Edward Gierek oraz Grudzień I sekretarz KW PZPR w Katowicach wciągu pół roku zaliczył AGH w Krakowie.To były mózgi. Co Tam Joseph Brodsky. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: A Edward Gierek wciągu pół roku zaliczył AGH 17.05.10, 12:48 Nie kłam! W ciągu 2 lat. Odpowiedz Link Zgłoś