homoso-vieticus 23.05.10, 08:37 Rozumiem doskonale i podziwiam nadal Jarosława Kaczyńskiego. Wybitni Polacy są nadzieją Narodu! www.se.pl/wydarzenia/kraj/kiedy-dzwoni-telefon-mysle-ze-to-leszek_140271.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bodo.2 Re: "Kiedy dzwoni telefon myślę,ze to Leszek" 23.05.10, 08:55 dwa razy nie wchodzi się do tej samej wody,to nie Marcinkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 "Mama zawsze myliła mnie z Leszkiem" 24.05.10, 08:14 To też z wywiadu dla Superekspresu :) Po plecach trupa własnego brata do władzy! Odpowiedz Link Zgłoś
bezpocztyonline Re: "Kiedy dzwoni telefon myślę,ze to Leszek" 23.05.10, 09:11 homoso-vieticus napisała: > > www.se.pl/wydarzenia/kraj/kiedy-dzwoni-telefon-mysle-ze-to-leszek_140271.html Postarzał się w oczach, naprawdę mu współczuję. www.se.pl/multimedia/galeria/41665/80880/kiedy-dzwoni-telefon-mysle-ze-leszek/ Ale głosować na niego nie zamierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: "Kiedy dzwoni telefon myślę,ze to Leszek" 23.05.10, 09:26 ale skąd w nim tyle siły i hartu ducha,każdego by już to zniechęciło do wszystkiego,musi go trzymać coś więcej,niż polityka Odpowiedz Link Zgłoś
bezpocztyonline Re: "Kiedy dzwoni telefon myślę,ze to Leszek" 23.05.10, 22:21 bodo.2 napisał: > ale skąd w nim tyle siły i hartu ducha,każdego by już to zniechęciło do > wszystkiego,musi go trzymać coś więcej,niż polityka Fanatyzm czy choroba psychiczna? A może żądza władzy sama w sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Wypitni juz nie! 23.05.10, 09:23 homoso-vieticus napisała: > Rozumiem doskonale i podziwiam nadal Jarosława Kaczyńskiego. > Wybitni Polacy są nadzieją Narodu! > > www.se.pl/wydarzenia/kraj/kiedy-dzwoni-telefon-mysle-ze-to-leszek_140271.html > Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin POlszewia już 23.05.10, 09:25 kręciła super lody a tu Jarek hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: POlszewia już 23.05.10, 09:35 witoldzbazin napisał: > kręciła super lody a tu Jarek hehehehehe: www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0 Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis Re: "Kiedy dzwoni telefon myślę,ze to Leszek" 23.05.10, 09:39 Tego telefonu nie zapomni do konca zycia. Kazdy z reszto kto by wyslal na smierc brata swoja ostatnia rozmowa telefoniczna mialby wyrzuty sumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: "Kiedy dzwoni telefon myślę,ze to Leszek" 23.05.10, 09:46 homoso-vieticus napisała: > Rozumiem doskonale i podziwiam nadal Jarosława Kaczyńskiego. > Wybitni Polacy są nadzieją Narodu! > > www.se.pl/wydarzenia/kraj/kiedy-dzwoni-telefon-mysle-ze-to-leszek_140271.html > Moglbys byc mistrzem ceremonii na panstwowych pogrzebach. A moze juz jestes?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: "Kiedy dzwoni telefon myślę,ze to Leszek" 23.05.10, 09:50 to nastaw se na wibracje Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkodyl Re: "Kiedy dzwoni telefon myślę,ze to Leszek" 23.05.10, 09:54 1tobi napisał: > to nastaw se na wibracje bedziesz myślał że to twój Miś Odpowiedz Link Zgłoś
a-wariatka-tanczy Wybitni są nadzieją,ale Kaczyński wybitny nie jest 23.05.10, 10:13 i nigdy nie będzie homoso-vieticus napisała: > Wybitni Polacy są nadzieją Narodu! > Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Lech dzwonil bo musial,teraz juz nie moze. 23.05.10, 10:22 Ale Jarus czeka na :melduje Panie Prezesie.Swiat blizniakow to specyficzna wiez/wiem cos o tym/,teraz nastapila "pustka",lepiej aby Jarek sie wycofal z polityki,moze go czekac...obled. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Ja z kolei, 23.05.10, 10:24 kiedy dzwoni telefon, wiem na pewno: to nie Leszek! I jest mi błogo.... Homosiu.... znawco wybitnych Polaków... od nadziei... Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: "Kiedy dzwoni telefon myślę,ze to Leszek" 23.05.10, 10:27 Czy podziwiasz wszystkich, którzy stracili brata? A co z tymi, którzy stracili siostrę? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka.z.zapalkami1 Re: "Kiedy dzwoni telefon myślę,ze to Leszek" 23.05.10, 10:27 ja też i nie odbieram... Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: "Kiedy dzwoni telefon myślę,ze to Leszek" 23.05.10, 10:36 A Lech, jak odebrał telefon od brata, to myślał. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis Re: "Kiedy dzwoni telefon myślę,ze to Leszek" 23.05.10, 10:38 wariant_b napisał: > A Lech, jak odebrał telefon od brata, to myślał. On nie myslal on sluchal. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Tego telefonu z 8.20 rzeczywiście nie zapomni... 23.05.10, 10:56 Tego telefonu z 8.20 rzeczywiście nie zapomni... Niestety, psychopata nie ma sumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Tego telefonu z 8.20 rzeczywiście nie zapomni 23.05.10, 10:59 spokojny.zenek napisał: > Tego telefonu z 8.20 rzeczywiście nie zapomni... > Niestety, psychopata nie ma sumienia. >Jarku pilot nie chce ladować! >Co to znaczy nie chce, MUSI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Tego telefonu z 8.20 rzeczywiście nie zapomni 23.05.10, 11:03 zapijaczony_ryj napisał: > > spokojny.zenek napisał: > > > Tego telefonu z 8.20 rzeczywiście nie zapomni... > > Niestety, psychopata nie ma sumienia. > > >Jarku pilot nie chce ladować! > >Co to znaczy nie chce, MUSI!!! > I Gosiu zarechotał zza grobu: orka2.sejm.gov.pl/IZ6.nsf/main/4D0917D9 Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Typowe wyparcie 23.05.10, 16:41 homoso-vieticus napisała: > Rozumiem doskonale i podziwiam nadal Jarosława Kaczyńskiego. > Wybitni Polacy są nadzieją Narodu! > > www.se.pl/wydarzenia/kraj/kiedy-dzwoni-telefon-mysle-ze-to-leszek_140271.html > To objaw wyparcia. To się zdarza po traumatycznych przeżyciach. Niestety, to świadczy o tym, że pan Jarosław Kaczyński nie przyjmuje do wiadomości śmierci brata a od tego już tylko mały krok do tworzenia wyimaginowanej rzeczywistości zastępczej. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis Re: Typowe wyparcie 23.05.10, 23:01 > brata a od tego już tylko mały krok do tworzenia wyimaginowanej rzeczywistości > zastępczej. Nie moze byc? Jeszcze jedna wyimaginowana rzeczywistosc? Przeciez on juz od dawna zyje w jakims rownoleglym swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Typowe wyparcie 23.05.10, 23:52 pis_na_pis napisała: > > brata a od tego już tylko mały krok do tworzenia wyimaginowanej > rzeczywistości > > zastępczej. > > Nie moze byc? Jeszcze jedna wyimaginowana rzeczywistosc? Przeciez on > juz od dawna zyje w jakims rownoleglym swiecie. Masz rację. Albo żyje w świecie równoległym albo wcale. "Chrońcie go, bo znów go zabiją" - takie słowa wykrzyczał uczestnik wiecu wyborczego z udziałem osobnika podającego się za Jarosława Kaczyńskiego. Skoro jest świadek, że Jarosław Kaczyński został zabity to kim jest osoba, o której każe nam się sądzić, że jest Prezesem? Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: "Kiedy dzwoni telefon myślę,ze to Leszek" 24.05.10, 08:21 Chce pogadać o tym, że źle zrobił z tym że go posłuchał z tym lądowaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: "Kiedy dzwoni telefon myślę,ze to Leszek" 24.05.10, 08:29 Tak 'wybitny Polak' udziela wywiadu i wywnętrza się gazecie o tak marnej reputacji:( Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś