Gość: Z ukosa IP: *.proxy.aol.com 05.03.04, 14:23 Jakubowska przede wszystkim nie ma czola, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: T Jakubowska: staję przed państwem z odsłoniętym ... IP: *.lodz.msk.pl / 62.233.147.* 05.03.04, 14:24 a na czole znak kłamcy !!! Od początku wiedziałem. Wszyscy politycy bez wyjątku coś mają na sumieniu. Ale i Agora w tym wszystkim nie jest święta. Odpowiedz Link Zgłoś
90_procent_polakow [...] 05.03.04, 15:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
90_procent_polakow [...] 05.03.04, 15:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raz Re: a podobno nie wiadomo gdzie zniknelo kainowe IP: *.camden.sch.uk / 212.85.13.* 06.03.04, 05:06 plemie, a wystarczy opublikowac listy czlonkow PO i LSD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja ja Re: Jakubowska: staję przed państwem z odsłonięty IP: *.ipsp.uni-hohenheim.de 06.03.04, 10:44 Tak niestety zgadzam sie ze w Polsce nie ma politykw nieuwiklanych w afery, wystarczy poatrzec na ich twarze, a juz wiadomo ze aferzysta. A Agora no coz jest to wspaniala firma, ktora chciala zwalczyc tych niedobrych ludzi aby w Polsce zylo nam sie lepiej. Ale niestety nawet dzialanie dla dobra naszej ukochanej ojczyzny spotykaja sie z zawiscia i zazdroscia. Bo kazdy by chcial cos wykryc a najlepiej jakas afere ze znana osoba, a gazeta byla pierwsza. I od razu grono zyczliwych napada na GW to tylko z zazdrosci. Ja wierze w czyste intencje kierownictwa gazety. Ja im ufam jak sam nie wiem komu. Popieram ich i bede z nimi do konca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaz Ludzie! Toż stos juz płonie, opamietajcie się! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.04, 10:58 Co ona takiego zrobiła, ta Jakubowska? Niech mi ktoś wyjaśni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x do ciupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 14:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skok więzienia sa przepełnione niewinnymi nt IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 14:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madafaka Re: Jakubowska: staję przed państwem z odsłonięty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 14:27 nie dość, że bicz, to w dodatku stjupid... a mogłaby być choć sofistikejted ;) Odpowiedz Link Zgłoś
flora1 Re: Nic nowego, idzie w zaparte, tylko.......... 05.03.04, 14:31 ........ dlaczego z każdym słowem nos jej robi się coraz dłuższy? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
legal.alien Co robi prokuratora? 05.03.04, 14:32 Ma juz chyba wystarczajace dowody, zeby ja oskarzyc o skladanie falszywych zeznan? Zabrac tej glupiej i aroganckiej k.... imunitet i do ciupy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olus kwasny Re: Co robi prokuratora? IP: 5.5R1D* / *.vc.shawcable.net 05.03.04, 15:49 ile juz przykladow bylo z tym k...... czerwonymi,"w oczy im plujesz a oni mowia ze deszcz pada" za ryje knury i maciory do lochow raz na zawasze,powinny powstac cos ala peruwianski "swietliski szlak"ktory by tepil ten swinski,smierdzacy gnuj jakim jest ta czerwona zaraza Odpowiedz Link Zgłoś
etbl Klamczucha Jakubowska do wiezienia za manipulacje 05.03.04, 14:34 Wstyd, wstyd wstretna klamczucho. Ale ty nawet wstydu nie masz. Nalezy ci sie sad za korupcyjna manipulacje. Miller, ty skorumpowany moskiewski betonie. Latwych siedemnastu i pol miliona dolarow ci sie zachcialo! Wstyd cale to czerwone, zlodziejskie SLD. Tylko gniew czlowieka ogarnia! Poczekajcie wy na wybory, poczekajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator2 Re: Klamczucha Jakubowska do wiezienia za manipul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 15:14 etbl napisała: > Poczekajcie wy na wybory, poczekajcie! Twierdzisz Cipo, że na SLD głosowałaś ostatnio? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Jakubowska: staję przed państwem z odsłonięty 05.03.04, 14:40 biustem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlop [...] IP: *.burkert.com 05.03.04, 14:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p$ Ola wyglada jak transwetyta, to straszne! IP: *.topolowa.net 05.03.04, 14:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojek A ty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.04, 10:55 Przyjrzyj sie sobie. Jak Ty wygladasz? Jak całe nieszczęście! Nie pół nawet. Ja nie muszę Cię widzieć, by stwierdzić, że tak wyglądasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keks Re: Jakubowska: staję przed państwem z odsłonięty IP: *.de.ibm.com 05.03.04, 14:45 Mam juz dosc tej klamliwej pudernicy. Nie ja w koncu aresztuje prokuratura zebysmy nie musieli ogladac jej wiecznie zadowolonej geby. Jest pewne, ze chciala lyknac kase jak inni jej koledzy z SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Jakubowska: staję przed państwem z odsłonięty 05.03.04, 14:46 tylko 2 pytania jej zadali, ale po odpowiedziach wiadomo było, że to nie ma sensu...- ona jest jak nakręcona; czerwone jest białe i co jej zrobisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal [...] IP: 194.174.65.* 05.03.04, 14:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamrotek do ciupy !!!!!!!!!!!!!!!!! Pani Olu IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 05.03.04, 14:50 Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Bomba wrzucona do szamba! 05.03.04, 14:53 Z dzisiejszej rzepy: "Ekspertyza dysku Jakubowskiej liczy kilkaset stron, jest poufna i spoczywa w jednym egzemplarzu w siedzibie komisji śledczej. Wczoraj nie zamykały się tam drzwi, od rana członkowie komisji kartkowali dokumenty. - To bomba wrzucona do szamba - powiedział jeden z lewicowych członków komisji, zszokowany zawartością dokumentów." www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_040305/kraj/kraj_a_3.html Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Bomba wrzucona do szamba! 05.03.04, 14:54 za zetką: "Aleksandra Jakubowska powinna odejść z rządu – tak uważają m.in. wiceprzewodniczący klubu SLD Wiesław Kaczmarek oraz Izabela Sierakowska. Odczyty z twardych dysków komputerów szefowej gabinetu politycznego premiera jednoznacznie wskazują, że oboje składali fałszywe zeznania przed komisją śledczą - to opinia Zbigniewa Ziobro." Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Bomba wrzucona do szamba! 05.03.04, 15:26 za rmf: "Teraz jednak dowody są – jak to określił nawet Bogdan Lewandowski z SLD – bardzo poważne, aby znów można było ukręcić łeb sprawie." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Awx MILLER I JAKUBOWSKA MAJA RACJE IP: 162.108.22.* 05.03.04, 15:51 Tej wersji sie trzymac: Odczyty z twardych dysków komputerów szefowej gabinetu politycznego premiera jednoznacznie wskazują, że (!) to opinia Zbigniewa Ziobro. Tow Miller ma racje, trzeba teraz rozgonic te Komisje, a Jakubowskiej wrocic dobre imie. Jako rekompensate powinno sie jej dac jakies ministerstwo. Najlepiej Kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ESMERALDA Re: MILLER I JAKUBOWSKA MAJA RACJE IP: *.onlink.net 05.03.04, 20:03 Ale jaja jak balony. Ona staje przed nami z odslonietym czolem. Ona nie ma twarzy tak jak i jej szef. Oboje trzymaja sie swoich stolkow jak slynny N. Dyzma.Zawsze jej nielubilam ale teraz wiem dlaczego. Klamczucha, arogancka, bezczelna, sprzedajna, przekupna,interesowna i do tego sepleni. Bleeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emigrant Re: MILLER I JAKUBOWSKA MAJA RACJE IP: 64.7.141.* 17.03.04, 18:26 Droga Esmeraldo, Nie jestes odkrywcza - te "zalety" ma kazdy polityk pochodzacy z tak zwanej "lewicy". Czesc, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Smerf Re: Bomba wrzucona do szamba! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 16:04 > "Ekspertyza dysku Jakubowskiej liczy kilkaset stron, jest poufna i spoczywa w > jednym egzemplarzu w siedzibie komisji śledczej." I w związku z tą poufnością jest powszechnie znana i komentowana. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Bomba wrzucona do szamba! 05.03.04, 16:13 Gość portalu: papa Smerf napisał(a): > > "Ekspertyza dysku Jakubowskiej liczy kilkaset stron, jest poufna i spoczyw > a w > > jednym egzemplarzu w siedzibie komisji śledczej." > > I w związku z tą poufnością jest powszechnie znana i komentowana. Amen Witam Papę Smerfa:))) Gdzieżeś to bywał, żes nas tak długo nie odwiedzał? Co do poufności, to jeden ze śledczych zrobił sobie bryk na ręce:) Zmieścił się, bo to dwa krótkie mejle z całuskami. Reszta może być o wiele bardziej sensacyjna:) Ale też się dowiemy - i całe szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Smerf Re: Bomba wrzucona do szamba! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 16:30 >Witam Papę Smerfa:))) > Gdzieżeś to bywał, żes nas tak długo nie odwiedzał? Jestem ci ja jestem cały czas ale prowadzę obserwację pasywną. A co? Ja to nie mogę? A tak w ogóle to trochę się - w miarę rozwoju wypadków - podśmiechuję. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Bomba wrzucona do szamba! 05.03.04, 16:33 Gość portalu: papa Smerf napisał(a): > >Witam Papę Smerfa:))) > > Gdzieżeś to bywał, żes nas tak długo nie odwiedzał? > > Jestem ci ja jestem cały czas ale prowadzę obserwację pasywną. > A co? Ja to nie mogę? > A tak w ogóle to trochę się - w miarę rozwoju wypadków - podśmiechuję. Być może co inne pobudza nas do śmiechu ale śmiech to zdrowie a w zdrowym ciele zdrowy duch, więc się śmiejmy:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Kiedy ta ruda malpa wreszcie wyleci z rzadu ? IP: *.w81-48.abo.wanadoo.fr 05.03.04, 16:35 W kazdym normalnym demokratycznym kraju w obliczu tylu klamstw i niescislosci oraz nie kryjacego sie juz nawet przed nikim kumoterstwa cala ta banda bylaby juz dawno na bezrobociu !! Tylko w Polsce mozna sie dowiedziec ze ta ustawa byla obgadywana na imieninach u Olka (Kwasniewskiego) albo w knajpie na przyjeciu u takiego czy innego kacyka z ex-PZPR ! Kiedy sie to wreszcie skonczy ?? Miller atakujac komisje sejmowa jako premier i broniac slepo swoja ruda malpe bierze duze ryzyko i powinien odejsc razem z nia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harcerz [...] IP: *.bielsko.dialog.net.pl 05.03.04, 14:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podgladacz [...] IP: *.niva.no 05.03.04, 15:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Babę chyba przyspawano do stołka... IP: 213.25.91.* 05.03.04, 14:56 Szanowny Panie Premierze, jeżeli podczas następnego sondażu nie chce mieć Pan 8% poparcia, niech Pan zdymisjonuje tę panią. Ta pani jest drugą osobą, po panu ministrze Polu, która ciągnie Pańskie ugrupowanie na dno równo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lx Re: Babę chyba przyspawano do stołka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.04, 16:12 Jak to niech ją zdymisjonuje. Niech sam się poda do dymisji z całym rządem. Toc ona jest jego prawą ręką i on o niczym nie wiedział? Ze już nie wspomnę o innych konsekwencjach całej tej afery z ustawą i Rywinem... Do domu wszyscy a "grupa i czasopisma" pod sąd i do kicia! Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: Babę chyba przyspawano do stołka... 06.03.04, 00:20 No coś Ty, dopiero Olka pokazałaby, co potrafi. Przecież Miller wyraźnie jej się boi. W tym SLD-owie każdy na każdego ma haka, oni to nazywają lojalnością i koleżeństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tad Bez serc, bez ducha, bez honoru w slepiach IP: 62.168.26.* 05.03.04, 14:57 Miejsce tej pani jest w pierwszym rzedzie, na lawie oskarzonych - obok Rywina, Czarzastego i reszty "grupy". Tylko najpierw trzeba by rozwiazac obecny sklad sedziowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowalski Re: Jakubowska: staję przed państwem z odsłonięty IP: *.proxy.aol.com 05.03.04, 14:58 Rzygac sie chce na widok tej nieprzyjemnej, brzydkiej, klamliwej, wrzaskliwej, bezczelnej kobiety. Smrod ciagnie sie za nia jak za skunksem, a ona robi slodkie minki i kokietuje Millera i paru durnych wyborcow glosujacych na zlodziejska komune. Spadaj frajerko, bo jedyne co ci sie nalezy to kopniak w miejsce, gdzie plecy traca swa szlachetna nazwe. Co za lafirynda !!! Mam nadzieje, ze za bezczelne klamstwa i lamanie prawa spedzi pare miesiecy w pudle, zeby jej polamany rozum wyprostowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
wj2000 kowalski - jesteś cham i w dodatku wyjątkowo tępy 05.03.04, 15:20 Gość portalu: kowalski napisał: > Rzygac sie chce na widok tej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johan Re: Jakubowska: staję przed państwem z odsłonięty IP: *.chello.pl 06.03.04, 03:11 A gdzie tu jest łamanie prawa? Kowalski, ustalmy fakty. Pokaż mi kraj na świecie, w którym szewc (prostytutka, dziennikarz, pijak, debil, matka pracująca i kto tam jeszcze) nawet będąc parlamentarzystą samotnie przygotwuje ustawę. Kiedy chodzi o jakąkolwiek zmianę przepisów na całym świecie odbywają się konsultacje. Jeśli w Norwegii parlamentarzyści chcą zmienić przepisy dotyczące rybołówstwa, przede wszystkim konsultują sprawę z armatorami. Bo żywotny interes kraju polega na tym, żeby sytuację zmienić na korzyść. Konsultacja nie jest wobec tego niczym zdrożnym. Zwłaszcza, jeśli do końca parlamentarzysta nie zna się na zagadnieniu. To samo dotyczy członków rządu. A zdysku Jakubowskiej na razie wiemy, że przekazała Nikolskiemu stanowisko Agory i że Czarzasty przygotwuje jakąś tam wersję. Zauważ też, że Jakubowska przedstawiła Sejmowi (nie wiem, czy warto o tym gównie pisać z dużej litery) podtrzymującą jej (ustawy? propozycji?) pierwotną wersję (dekoncentracja) już po wyborze nowego prezesa TV. I nie jest mi wiadome, by ten protestował co do treści poprawki. Może to zatem jakaś psychoza w mediach? Awersja na Jakubowską (nota bene też jej nie lubię) to dziś już tylko bicie leżącego. Stosunkowo niedawno obiegła media dziwna informacja na temat łososia. Wyborcza pisała dość rozlegle na temat szkodliwości spożywania hodowlanego łososia z Norwegii i Szkcji (według tzw naukowców amerykańskich) podając jednocześnie, że najzdrowszy łosoś to łowiony w rzekach USA. Właścicielem Wyborczej jest ameryański fundusz powierniczy. Jeśli stać cię na inkryminowanego łososia, to sobie go sprowadź. Ja pozostanę przy bigosie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: Jakubowska: staję przed państwem z odsłonięty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 15:03 Bardzo dobrze, że Jakubowska nie podaje się do dymisji. To jeszcze bardziej obniży notowania SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Jakubowska: staję przed państwem z odsłonięty IP: *.gorzow.mm.pl 05.03.04, 15:05 Brawo Pani Jakubowska. Jestesmy z pania. Polowanie z chartami trwa. Jasiek Maryska z tym " mniej niż zero " zrobią wszystko, zeby swoje buźki wystawić do kamer. O klasie kato-prawicy świadczy wulgarny, obrzydliwy bełkot. Proszę się nie przejmować. " Mniej niż zero " może sobie bredzić co mu do głowy przyjdzie, a Pani niech robi swoje, niech Pani broni publicznych mediów. Jesteśmy z Panią, życzymy dużo zdrowia, sukcesów. Wie pani: psy szczekają, a karawana jedzie dalej. Z ty, że u nas to nie psy, to wściekłe szakale, hieny. Przepraszam wszystkie sympatyczne zwierzątka za to niestosowne porównanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiakoz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 15:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karlo Re: Jakubowska: staję przed państwem z odsłonięty IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 15:42 Cały ten rząd razem z nią doprowadził ten kraj do dna, a wy jeszcze im brawo bijecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Jakubowska: staję przed państwem z odsłonięty IP: 199.243.200.* 05.03.04, 19:38 A Ty pewnie z Konopi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Jakubowska: staję przed państwem z odsłonięty IP: *.ists.pl / *.gemini.net.pl 05.03.04, 20:01 Filip wyrwal sie z konopii. Pewnie wczesniej napchal sie tam marychy i teraz bredzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chil[u]m Re: Jakubowska: staję przed państwem z odsłonięty IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.04, 13:34 >Pewnie wczesniej napchal sie tam marychy i teraz > bredzi Widać,że wiesz o konopiach i ich przetworach tyle co napisze paru niedoinformowanych i szukających taniej sensacji dziennikarzy. Stop War on Drugs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MRYT Re: Jakubowska: staję przed państwem z odsłonięty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 15:08 Kiedy wreszcie zdepczą tą żmiję???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jakubowska: staję przed państwem z odsłonięty IP: *.echostar.pl 05.03.04, 15:15 Nie ma nic gorszego jak stara, brzydka i w dodatku głupia...prawda Olu - popatrz w lusterko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hakon666 CO ZA BEZCZELNA SZMATA!!!! IP: 5.2.* / 213.46.162.* 05.03.04, 15:19 rece opadaja i brak slow ciekaw jestem ilu sie znajdzie kretynow co w najblizszych yborach i tak oddzadza swoje glosy na to zenujace k**wisko glany sie same wiaza Odpowiedz Link Zgłoś
justynka.lada Re: Jakubowska: staję przed państwem z odsłonięty 05.03.04, 15:19 Ale z niej tupeciara i kłamczucha. Takich ludzi powinno sie odsuwać od władzy/polityki dożywotnio i w trybie natychmiastowym powinni odpowiadac za swoje czyny przed sądem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łapiński Re: Jakubowska: staję przed państwem z odsłonięty IP: *.echostar.pl 05.03.04, 15:21 Stara baba a jaka głupia. Na to schorzenie nawet Łapiński nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś