wanda43 24.05.10, 10:15 Kim jest ta gołębica? Jej lico powinna poznać cała Polska! Najbardziej tolerancyjna z tolerancyjnych! www.se.pl/multimedia/galeria/41713/ruszya-kampania-kaczynskiego/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allspice Re: Prezes i gołębica! 24.05.10, 10:21 Niesamowite:)...co za kobieta; nawiedzona czy z Komitetu Poparcia? Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Prezes i gołębica! 24.05.10, 10:24 Jaro wyglada jak papa wszystkich ludzi dobrej woli.;))) Odpowiedz Link Zgłoś
maly_niedopity Re: Obrzydliwe... 24.05.10, 10:27 Cały obraz potencjalnej prezydentury... Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Prezes i gołębica! 24.05.10, 10:35 Bo ja wiem? Ta prawa rączka do portfela? Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Prezes i gołębica! 24.05.10, 10:39 Ja pier...., co za kretynka. Może zwiała z domu wariatów? A może nie wie, że powinna tam się znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis Re: Prezes i gołębica! 24.05.10, 10:43 l.george.l napisał: > Ja pier...., co za kretynka. Może zwiała z domu wariatów? A może nie wie, że > powinna tam się znaleźć? > Nie wie bidulka, ze lon jeszcze nie jest swintym. :p Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Prezes i gołębica! 24.05.10, 10:48 Tęczowi powinni pokochac te gołębice. Ona pokazala im droge! Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis Re: Prezes i gołębica! 24.05.10, 10:50 wanda43 napisała: > Tęczowi powinni pokochac te gołębice. Ona pokazala im droge! och, gdyby ona jeszcze chlopcem byla :ppp Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Prezes i gołębica! 24.05.10, 21:11 wanda43 napisała: > Tęczowi powinni pokochac te gołębice. Ona pokazala im droge! Trzeba by poszukać dokładnych danych liczbowych ale podejrzewam, że % nekrofilii pośród tęczowych jest zbliżony do % nekrofilii wśród hetero. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Prezes i gołębica! 24.05.10, 10:49 Przylepic mu maly, czarny wąsik i mamy gotowego Zbawce Narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Prezes i gołębica! 24.05.10, 10:56 zastanawia mnie, dlaczego ci z SE to robią? Czy to az tak złe mniemanie o swoich czytelnikach, czy specjalne obrzydzanie go do konca? Innego wytlumaczenia znalezc nie moge. Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: Prezes i gołębica! 24.05.10, 13:53 Bardzo dobrze,że pokazali to zdjęcie.To jest ,to z czym trzeba się zmierzyć w wyborach.A swoją drogą normalny facet nie pozwoliłby na taki gest.No ,ale z refleksem kandydata jest kiepsko,bo już kiedyś on sam o mało co nie pocałowałby Sikorskiego w rękę Odpowiedz Link Zgłoś
invalid.cursor Re: Prezes i gołębica! 24.05.10, 14:09 Z całowaniem w rękę to tam zawsze był problem. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Prezes i gołębica! 25.05.10, 00:31 klara551 napisała: > on sam o mało co nie pocałowałby Sikorskiego w rękę Daj spokój - to były nieudane a odrzucone zaloty. Już już był w ogródku, juz witał się z gąską. Wychodził, ze od czegoś trzeba zacząć. Potem zwaliłby na roztargnienie i niechlujstwo obyczajowe. I na brak kindersztuby. Bo mu nikt nie powiedział jak w rękę się całuje. Nie rozglądając się na boki przeceż i nie nosem lecz ustyma. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Prezes i gołębica! 24.05.10, 10:52 pis_na_pis napisała: > l.george.l napisał: > > > Ja pier...., co za kretynka. Może zwiała z domu wariatów? A może > nie wie, że > > powinna tam się znaleźć? > > > > Nie wie bidulka, ze lon jeszcze nie jest swintym. :p Ale Jaruś mógłby się od niej nauczyć, że należy się schylić do całowanej dłoni, a nie wyrywać jej w górę. Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Re: Prezes i gołębica! 24.05.10, 10:51 l.george.l napisał: > Ja pier...., co za kretynka. Może zwiała z domu wariatów? Górne strefy stanów średnich poziomu pisiego elektoratu. --- "Ląduj, dziadu!" Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Prezes jak ojciec chrzestny 24.05.10, 10:56 albo inny przywódca sekty... w sumie mu współczuję sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Prezes jak ojciec chrzestny 24.05.10, 11:00 > albo inny przywódca sekty... w sumie mu współczuję sytuacji. Spójrz na jego minę :) Na zmartwionego ani zażenowanego nie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Re: Prezes jak ojciec chrzestny 24.05.10, 11:02 wanda43 napisała: > Spójrz na jego minę :) Na zmartwionego ani zażenowanego nie wygląda. A ja widzę go zażenowanego :) Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Prezes jak ojciec chrzestny 24.05.10, 21:17 woda_woda napisała: > wanda43 napisała: > > > Spójrz na jego minę :) Na zmartwionego ani zażenowanego nie > wygląda. > > A ja widzę go zażenowanego :) Może to nie jest zażenowanie. Może to "miłe zaskoczenie". Widzimy Prezesa tylko od pasa w górę. Przecież inna wierna może składać mu hołd poniżej pasa.... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Habemus wujam? 24.05.10, 11:00 ... Niespodziewana zmiana miejsc... :p Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Moj nie :) Ani jeden, ani drugi. 24.05.10, 12:49 Pisałem o "normalnych" inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Habemus wujam? 24.05.10, 21:18 ave.duce napisała: > ... Niespodziewana zmiana miej > sc... > > :p Jak to powiadają: Liż a będzie Ci wylizane. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon w ekstazie to ta pani jest 24.05.10, 12:15 jak Gabriel Janowski gdy po rękach całował... Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Tak bez przyklęknięcia? Okazała brak szacunku 24.05.10, 11:10 Gdyby przyklękla, to pocalunek moglby trafic nie w dloń, ale ..... Odpowiedz Link Zgłoś
krasawicamaskwy Prezes i gołębica 24.05.10, 11:11 Ale se kobita obciachu narobiła !!!! Ja bym na jej miejscu na ulicę się nie pokazała. Ludzie !!! Taki wstyd !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Gołąb czy gołębica! Jak to mówiOM 24.05.10, 11:53 jeden ....j. I tak wszystko obs_ra równo, nawet w locie, a może szczególnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Prezes i gołębica! 24.05.10, 12:12 cholera! On te kiece w jakim celu unosi? Miejsce do calowania chce ukazac? A to kokiet spaniol jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Ciemny lud w 24.05.10, 12:18 gumiokach całuje prawie w rzyć (napewno na wysokości rzyci) czornego luda. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Ciemny lud w 24.05.10, 12:38 rzyc, to z tyłu, a ten w chamburkach od frontu go zachodzi. Filut jeden ;) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Ciemny lud w 24.05.10, 14:25 Gdzie sie podzial link do tego w gumiokach? Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Ciemny lud w 24.05.10, 14:29 To chyba dość dobrze pokazuje, że to nie jest normalna partia tylko regularna sekta _taka co pierze mózgi. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Gdzie sie podzial link 24.05.10, 14:34 zadajesz pytania jakbyś się dzisiaj narodził - tam był jego qvintesencja rodzinny grabarz familii kaczorów. A swoja drogą to sOM farciarze. Po wojnie od komuchów dostali willę ( i podchadziaszczą posadę) a teraz od Dziwisza kwaterę wieczną na wawlu! Kto mi zechce wmówić, że kościół nie był w komitywie nomen omen z komuną? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Ciemny lud w 24.05.10, 22:42 x2468 napisał: > Gdzie sie podzial link do tego w gumiokach? moderator podPiSdził! A taki fajny był! :( Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Oj tam! Oj tam! My tu "aferujemy"... 24.05.10, 21:06 wanda43 napisała: > Kim jest ta gołębica? Jej lico powinna poznać cała Polska! Najbardziej > tolerancyjna z tolerancyjnych! My tu "aferujemy" a pan Prezes jest zwykłą konsultantką "ejwona" i widocznie ma na łapce jakiś topowy "nju-odur". Panie wąchają dyskretnie a Poncycjusz zbiera zamówienia. Pan Prezes jasno powiedział, że wspomaga powodzian i dlatego 1% od dochodu uzyskanego podczas akcji przekaże na rzecz budowy świątyni opatrzności. Niech sobie powodzianie popatrzą na coś co jest całe i suche. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Prezes i gołębica! 24.05.10, 21:20 o rzesz q... gdyby nie zdjęcie to za chiny bym nie uwierzył. Odpowiedz Link Zgłoś
a-wariatka-tanczy Re: Ojciec chrzestny i Kikuta? 24.05.10, 22:15 MY CIĘ CHCEMY!!! (3) (6)jkiko 23.05.10, 21:13 Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Ojciec chrzestny i Kikuta? 25.05.10, 00:25 nie, to o 70 kg za młoda na kiko. Odpowiedz Link Zgłoś