Gość: Wasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 01:09 A jaką można mieć opinię?Koń jaki jest każdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marop Re: Autopoprawka rządowa "birka.doc" IP: *.proxy.aol.com 10.03.04, 01:11 Jakubowska to stara oszustka klamie bez wachania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiszczak Co ustalil w sprawie Adam z Olkiem IP: 221.217.34.* 10.03.04, 01:47 UWAGA wszystkie te rozmowy sa nagrane, skopiowane , tasmy i dyski zabezpieczone poza granicami PRL, a tak na wszelki wypadek, postapilismy podobnie jak z nagraniami rozmow Przy Okraglym Stole. Gen.Kiszczak Rozmowa pierwsza frgment Belweder 18-06-2002godz 11-23 - no to jeszcze po malym, (slychac szmery) sluchaj, moze Jolka by mnie zastapila? - no fajnie, ale co na to Miller? Przeciez to straszny antysemita! I ta jego Ola! - no to jest problem. Ale moze bys go w koncu ugotowal? - nie ma sprawy, tylko jak? - moglibysmy mu powiedziec ze napuscimy na niego to polskie chamstwo i pokazemy jego przekrety. - ty wiesz, Olek, ja juz nieraz chcialem mu osobiscie dopierdolic, bo go nie lubie, ale nie bardzo mam cos na niego. - syna ma umoczonego. - to malo, obaj wiemy ze dzieci nie odpowiadaja za bledy rodzicow i odwrotnie! (slychac rschotanie) - akta Stolzmanow i Szechterow zabezpieczone (kom. Gen. Kiszczaka) -wiesz, Olek, pogadam z Urbanem, on ma zawsze dobre pomysly. - tylko uwazaj, bo ten stary cap potrafi wypic jeszcze wiaderko! - a propos, to polej, ty tesz masz leb, Olek! - no juz nie taki jak kiedys, i uwazac musze, a z Urbanem to dobry pomysl! Rozmowa druga willa na Mokotowie 23062002 godz 19-06 - cos rzadko zagladasz? Obraziles sie? - eeeeee, wwwwwiiiesz, (slyhac szmery, odglosy rozlewania plynu), ty tez rzadko wpadasz! (dluzsze szmery) - chujowa ta twoja gorzala, nawet nie koszerna. - bo ja pppryyyywatnie, poradzic sie chceeemy! - ooo, a to co innego, nie mozecie z Olkiem nic wymyslec? Czekaj , niech zgadne, Miller? - no tak, wiesz Olek sie boi , ze mu Jolke zablokuje. - co ty , ochujales? NIE, TVP i Gazeta to juz starcza! - no wiesz, formalnie tak, tylko to cale SLD, oni sie zrobili straszne antysemity! - a co, kurwa, od poczatku wam mowilem, zeby z tym Millerkiem uwazac. Toz to chamek z Zyrardowa! Nie mozesz mu znalesc kumpli w Pruszkowie? - ta, znalazlem, ale ten idiota, Sekula, wszystko rozpierdolil! - a potem myslales ze bedzie inaczej, przyznaj sie! - nooooo, wiiiieeeeesz, ale Krzaka kopalem od poczatku! - malo skutecznie. No dobra, z Czeskiem juz gadales? - dzwonilem do niego, generalnie to mu wisi, jemu chodzi o swoich. - no dobra, przytrzasniemy go na lapowie! - wiesz, to ciezko, sam nie bierze. - ale dla partii wezmie! - myslisz , ze on taki baran? - ja nie mysle, ja wiem, oni wszyscy tacy, wiesz narod z partia, partia z narodem hehehe (slychac dluzszy smiech) - Juuuurek, ale w jakiej branzy, wiesz chlopaki od Kiszczaka sa prawie wszedzie, moga mi narobic klopotow! - no pomysl, czego Millerkowi brakuje? Poparcia w prasie, nie? Jak po to by by przyszedl, no i jeszcze obiecal dobra dla nas to nowa ustawe o mediach, tak zeby Polsat byl twoj,to mozna by udac ze dostanie pare zlotych, no nie? - no ale jak go napuscic? - to trzeba dobra rezyserke odpierdzielic, jednego z naszych poswiecic, to musi byc zawodowiec, (dluzsza cisza) juz wiem RYWIN, on jest teraz splukany, potrzebuje kasy na... ale wiesz , musicie wiedziec oba z Olkiem, nic za darmo, nie wiem ile to bedzie... - jasne, to co , pogadasz z nim? - no dobra , a co ja z tego bede mial? (chrobot na tasmie, ) UWAGA Ta czesc rozmowy jest czytelna i znana, ale narazie nie do opublikowania Gen. Kiszczak Rozmowa trzecia 23062002 godz 22-06 -cos ty, z choinki sie urwales, wiesz ktora jest? - spoko, Olek, wlasnie wyszedlem od Jurka, bo fajki sie skonczyly, zara musze wracac, ale jest pilna sprawa, zalatwi sie wszystko, jest plan, nie chce mowic o szczgolach, ale musisz teraz, powtazam, teraz zalatwic zgode Czeska, to bedzie w mojej branzy i TV. - ty narabany jestes? - trrroche, ale powtarzam , zalatw zgode Czeska na udupienie tego antysemickiego gowna! - ty, ja taka zgode to mam juz dawno, ale on bedzie chcial znac szczegoly. - nooooo, nieee moowiles o tym, ale dobra, moze jutro albo pojutrze wpadne do ciebie, to pogadamy rozmowa czwarta 25062002 godz 21-35 - po tym raucie to bym sie w koncu czegos napil, polej Adas. (szmery) - to co, Kwiataka kto ustawi, Szymczych? - nie, to wierny, ale glupol, on bedize pilnowal moich spraw w mediach, no i tak zeby te media byly tylko twoje, zostaw to mnie, mam pomysl. - no to powiedz? - wlasciwie to pomysl Jolki. - aaaaa, to roooozumiem, to bedzie ktos z biznesu! - no wiesz, nie chce sie do tego dotykac, w koncu to jej sprawa! (slychac smiech) - moze Starak z nim pogada, powie ze bedzie startowala z listy SLD, ale musi byc prasa po jej stronie, a tu klopot, bo Miller pieprzy ta medialna ustawe i nie bedziemy mogli kupic Polsatu, no a jak nie kupimy to nie poprzemy Jolki. - ty to teraz Adam powaznie mowisz czy to sa jaja? - Oleeeeek, ty wiesz, ja zawsze powazny jestem. - to nawet jest mysl, ale wiesz co , moze ty jej o tym powiedz? - ty, kuuurwa zawsze jestes taki saaam, zeby tylko jak najdalej od roboty! - no Adam, pamietasz w jak w 89 sie umawialismy? Ja mialem byc tylko od reprezentacji, a polityke robisz ty! - no dobra, a gdzie ta pieeer... Dama? - poczekaj, kaze cie umowic. - no dobra, ale to moze potym, jak Jurek zalatwi z Rywinem Rozmowa piata 27-06-2002 godz 12-03 - Jurek no w koncu jestem, wiesz jak jest, Polanski to pojebus, ale dobry. - Lew, kiedy ty cos o nas zrobisz tutaj, czas juz? - dobra ,polej lepiej, teraz nie mam kasy, wszystko wpierdolilem w tego Wajde, a to nie Schpielberg - no wlasnie, jest interes do zrobienia - a ile mozna stracic? - ty sie mnie nie pytaj ile mozna stracic, ty sie pytaj ile mozna zarobic! - ja chce wiedziec ile trzeba miec? - co ty Lew, bedziesz robil za listonosza, - dobra, o co chodzi? - widzisz Olek potrzebuje kasy zeby Jolke wprowadzic na swoje miejsce , Leszek potrzebuje poparcia dla SLD w mediach bo sie sypie, a Adam potrzebuje porzadnej ustawy o mediach bo przecie musi byc wg standartow europejskich, ale takich zeby to Agorze pasowalo, no wiesz chca kupic Polsat moze cos wiecej jakies radia, gazetki.No i ta kase Agora wywali, ty dostaniesz swoje, bo to musi byc ktos od nas, zeby Agora nie skrewila. - no to znaczy ze Jolka zapisze sie do partii Leszka? - no a jak ty myslales? - no a jaka moja rola ? -wiesz, kto sie do ciebie zglosi, ktos zwiazany z TV, zebys ponegocjowal pomiedzy Agora a rzadem, oczywiscie w sprawie podstawowej bo szczegoly tej ustawy rzadowej to dogrywa Jakubowska z Czarzastym i z Luczywo. Rozmowa piata 1-07-2002 godz 12-03 -Olek ? Tu Adam, wiesz mialem telefon, Jurek namotal tego rezysera, tak jak obiecal. - wiem, dzwonil do mnie, ale ty uwazaj Adam, bo te zgredy wszystko nagrywaja! - ja to wiem Olek, nawet teraz i jak bywam u ciebie, ale przeciez powiedziales ze z Czeskiem zalatwione? - no, niby tak, ale wiesz jak z nim jest, nigdy nie wiadomo! Jak zalatwil Walese? Pamietasz? - no ale Lechu byl glupi jak but, i sam sie podlozyl! Umow mnie lepiej z Jolka. - zalatwione, poczekaj chwile ......prosze mnie polaczyc z pania Kwasniewska...... -Jola, musisz sie spotakac z Adamem w sprawie glownej, masz jutro czas? Przerwa - dobra, czyli w Lazienkach w knajpie S. 13? - No co, slyszales? -Tak, w Lazienkach o 13. Rozumiem ze bedzie ta knajpa oficjalnie zamknieta? - oczywiscie. Oczywiscie Jolka odwali czesc oficjalna prezentacji Starkom i ciebie, potem ma pilne spotakania , a ty juz z namaszczenia mojego i jej powiesz S. ze w zwiazku z przyszla kampania trzeba w to jak zwykle wlaczyc Kwiatka, no i oni musza mu powiedziec ze gotowi jestescie wylozyc kilkanascie baniek salaty na to. No a forma przekazania to na roboczo. - jasne . Jutro wstrzelimy temat. Rozmowa szosta Restauracja Belvedere w Lazienkach Warszawskich 2-07-2004 godz 13-15 - nooo, to jaa mmmowie, Panie prezesie S., ze my sie wlaczymy, z zarzadem ustalilem, nnno ja mysle , to mmmoze byc 15 baniek, oooczywiscie w zieelonych i pozaa granicami tej trzeciej pospooolitej, - panie Adamie, to niech pan sprobuje, kawior z blinami a la Belvedere i oczywiście ostrygi na lo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Co ustalil w sprawie Adam z Olkiem IP: *.qc.sympatico.ca 10.03.04, 02:08 Panie Kiszczak dlaczego ktos nie zrobi z tego komiksu i opublkuje na internecie? Ja sie pytam? Czyzby w III Najjasniejszej artystow kwa brakowalo? Odpowiedz Link Zgłoś
gandalv Tak, tak, a bobry owijają to w..... Lepper ma 24% 10.03.04, 07:26 poparcia . Ja pakuje walizki i emigruje :(((((( Pozdrawiam Gandalv www.twojamagia.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bóbr Re: Tak, tak, a bobry owijają to w..... Lepper m IP: *.greennet.org.pl / 80.51.237.* 10.03.04, 08:12 K.... jakie bobry? Świstak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony baron sila zlego 100 na jednego IP: 134.130.194.* 10.03.04, 08:59 nie wiem jakie swinstwa ma na sumieniu jakubowska. jedno co wiem - to jest naprawde bystra baba, udziela tak blyskotliwych wypowiedzi ze w 100% nadaje sie do tego co robi. widzialem pare jej wystapien na zywo i przed komisja sledcza i kiedy byla zaskakiwana najdziwniejszymi pytaniami dziennikarzy oraz kontrrozmowcow. nie chcialbym miec z nia na pienku. nastepnym jej krokiem, kiedy juz nie bedzie miala nic do stracenia, byli koledzy i partnerzy w biznesie nie zostawia na niej suchej nitki, powinno byc wydanie autobiografii. chetnie bym sie dowiedzial, jaka przeszlosc, dziecinstwo, atmosfera w domu, w szkole sprzyja rozwinieciu takiego refleksu.. o ile oczywiscie zechce nam to zdradzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zastanawiacz Jak wyglądać będzie TV Michnika? Dramat!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 10.03.04, 07:26 Tak się zastanawiam - jeszcze potężniejsze narzędzie manipulacji i wykluczania.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myśliwy Re: Jak wyglądać będzie TV Michnika? Dramat!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 10.03.04, 08:30 Masz rację. Też o tym pomyślałem i powiem nawet więcej. Tyle lat ogłupiania przez komunizm sprawił, że społeczeństwo jest podatne na ogłupianie. Już dziś można bezbłędnie po poglądach, niby własnych, odróżnić czytelników GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: Jak wyglądać będzie TV Michnika? Dramat!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 14.03.04, 00:20 racja - twoje poglady, drogi czytelniku gw sa jak najbardzej widoczne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewierny Re: Co ustalil w sprawie Adam z Olkiem IP: *.inteko.com.pl 10.03.04, 11:29 Ty Kiszczak masz wielki polot do fantazjowania. Zatrudnij się w teatrze będziesz pisał scenariusze do stuk teatralnych.Ale polot w wymyślaniu idiotyzmów masz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wahadłowy wahanie pisze się samo h IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 02:05 wahanie pisze się samo h Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: wahanie pisze się samo h 10.03.04, 09:41 Autor miał na myśli wąchanie, ale nie używa polskich liter. Normalny człowiek musiałby się nieźle nawąchać, żeby tak łgać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: comrade killer [...] IP: *.neo / 217.96.36.* 10.03.04, 07:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wonsaty_burak_z_sld OLA I LESZEK TONĄ, CZAS NA NOWĄ PARTIĘ LEWICOWĄ 10.03.04, 11:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: August Re: OLA I LESZEK TONĄ, CZAS NA NOWĄ PARTIĘ LEWICO IP: *.nest.gliwice.pl / *.nest.gliwice.pl 14.03.04, 20:17 Zachodzi pytanie, poco nam wogóle partia lewicowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Ess Miller i Kwasniewski do wiezienia IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 10.03.04, 01:12 Cala szajka zwiazana z mrocznymi kregami SLD powinna zostac sprawiedliwie osadzona Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Ola, Ola! co ty tam robisz na tym zwolnieniu? 10.03.04, 01:18 A jakie są kolejne maile? Wnioskuję o zabezpieczenie kolejnego dowodu w sprawie czyli pani Jakubowskiej dopóki sobie pamięci całkiem nie zresetuje... BOR-owcy co prawda czuwają, ale wydaje mi się, że jest to opieka niewystarczająca. Panią Jot trzeba chronić przed nią samą by sobie niewyparzonego języka nie przełknęła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Biznes z 22 lipca IP: *.wa.bigpond.net.au 10.03.04, 01:51 kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&ITEM=1153487&KAT=237 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Autopoprawka rządowa "birka.doc" IP: *.org 10.03.04, 01:21 Co do tego, że cale to czerwone towarzystwo wzajemnej adoracji i wszawych interesów łże jak z nut, tylko kretyn może mieć wątpliwości. Nie chodzi jednak o sprawę Rywina - tak było, jest i będzie. Tylko ktoś pomylony mógłby przypuszczać, że dzieje się to poza premierem i władzami SLD. I tutaj właśnie kot jest pogrzebany. Dowodów na to, że Jakubowska skłdała fałszywe zeznania jest bez liku, a ta me[n]da nadal nie tylko chodzi wolno, ale wręcz naśmiewa się z wszystkiego, co nie lewe. Ciekawość budzi zaufanie prokuratury do calej sprawy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak wiele, takmalo Re: Autopoprawka rządowa "birka.doc" IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 10.03.04, 01:32 Aaaaaa, to mnie doprowadza juz do szalu... Tak wiele znajduje sie na tym dysku, a czy jakis biegly nie moglby tam po prostu znalezc maila typu: Wlodek, Robert - Lew zaryczal czas na nas. Albo cos innego konkretnego a nie tylko domysly przypuszczenia. No jak postawic ja albo kogos na takich poszlakach przed sadem?!!!?!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzych Re: Czyli Rokita moze miec racje IP: *.adsl.highway.telekom.at 10.03.04, 01:36 agora by kase wylozyla zeby miec Polsat ale.. Co z ustawy dajacej mozliwosc gdyby Polsat niechcial sie sprzedac ? Pan Adam uznal za bezczelnosc placenie z gory i zaczal sie zabezpieczac. Tak ,picie wodki w dzisiejszych czasach to za malo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PS Re: Sprytna Ola zamiast Joli na prezydenta IP: *.adsl.highway.telekom.at 10.03.04, 01:37 Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Dlaczego Birka nie pamięta? 10.03.04, 01:40 Przecież musiała być to dla niego kapitalna sprawa. Czyżby Polsat pierwszy otrzymał korupcyjna propozycję, ale odesłał oferentów do tych, którzy chcieli go kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda sprawa nabiera rumieńców IP: *.gdynia.mm.pl 10.03.04, 02:05 Zaczyna być klarowniej. Takie spekulacje: Nikolski ustawiał Millera na spotkania (Miller słuchał i kiwał bądź kręcił głową). Czarzasty penterował rynek operatorów typował oferentów. Jakubowska to sekretarka. I do tego wyjątkowo głupia. Rywin kolędował. Czy tylko on? I czy tylko do Agory? Agora była w świetnej sytuacji finansowej. Więc można było wydębić od niej najwięcej. Byc może była pierwsza na liście. Gdyby Michnik odrzucił propozycję Rywina (po cichu), to można było wyłudzić kasę z Polsatu. Watpię, by w układzie był Kwiatkowski. Tylko, jako półświadowmy informator (zawsze mógł przejść do rady nadzorczej innej firmy i się odegrać). Do podziału była kasa. Spora. Pytanie oczywiste i zasadnicze: kto z elit poczuje się obrażony nie dopuszczeniem go do spisku i podrzuci dowody, by pogrążyć do reszty konspiratorów? I jeszcze jedna wątpliwość: czy zdymisjonowana (ewentualnie) przez Millera Jakubowska poczuje się oszukana, wymięknie i zacznie sypać? Czy dlatego Miller zwleka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziadek Re: Autopoprawka rządowa "birka.doc" IP: *.icpnet.pl 10.03.04, 02:52 Czy wiecie która jest godzina? Proszę iść spać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOLA Re: Autopoprawka rządowa "birka.doc" IP: *.kgpsp.lan / *.crowley.pl 10.03.04, 03:34 No i jest pytanie - czy Solorz dal te 17,5 mln czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagnieszka Agnieszce Kublik do sztambucha IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.03.04, 03:50 Nie bądź bezpieczna. Komputer pamięta Możesz go zniszczyć. Zastąpi go nowy Spisane będą czyny i rozmowy Lepszy dla ciebie byłby świt zimowy I sznur. I gałąź pod ciężarem zgięta Jagnieszka (secundum CM) P.S. Zima w tym roku trwa przynajmniej do 21 marca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hawk Re: Agnieszce Kublik do sztambucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 12:08 Jagnieszka, wszyscy myśleli, że jesteś zakłamaną SLDUPą, a tu proszę- dokopujesz Jakubowskiej, aż miło- nieudolna próba zniszczenia komputera, spisane rozmowy- wszystko pasuje, jak ulał. Tylko ta propozycją, by Jakubowska powiesiła się zimowym świtem jast trochę ekstremalna, choć jest jakimś wyjściem , jak seppuku, no i nie sypnie juz nikogo. Tyle, że do seppuku potrzeba honoru, a ten przypadek u Jakubowskiej i Brunatnego Roberta nie zachodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdumiony Re: intryga jest tylko intrygą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 12:13 Nie wiem czy te pytania powinien zadać sąd ale obrońca już napewno: 1. Pani minister Jakubowska została w powszechnej opinii, również na wszystkich portalach uznana za zbrodniarkę godną spalenia bez sądu na stosie (były takie posty) bo: - zamierzała tak ukształtować ustawę aby Agora nie mogła kupić POLSAT-u - konsultowała się w tym celu z swoimi znajomymi, których uważała za osoby kompetententne w przedmiocie ustawy medialnej. W związku z powyższym zapytuję czy: a. Pani minister nie miała prawa reprezentować pogląd, że Agora nie powinna jednak kupować Polsatu? b. Dlaczego konsultacja z Czarzastym (sekretarzem urzędu państwowego d/s radia i telewizji oraz Kwiatkowskim (prezesem telewizji publicznej) ma być zakazana i zbrodnicza a konsultacja z p. Łuczywo i p. Rapaczyński reprezentującymi prywatną spółkę, która chce uzyskiwać zyski z posiadania stacji telewizyjnej dopuszczalna i wręcz chwalebna, c. Dlaczego Agora nie chciała walczyć o dogodny dla jej prywatnych interesów kształt ustawy na forum Sejmu lub Senatu przy pomocy zaprzyjaźnionych z sobą posłów i senatorów. Czyżby wyczuła, że nie zyska ich poparcia? d. Dlaczego Agora uważa Sejm i Senat za stado baranów (skądinąd może i słusznie) które posłusznie zaakceptuje ustawę w przedłożeniu rządowym - bo jej na dogodnym dla siebie tekście tego przedłożenia rządowego tak zależało? 2. USTAWY ZABRANIAJĄCEJ AGORZE KUPNO POLSATU NIE MA I NIGDY NIE BYŁO. DLACZEGO WIĘC: A. AGORA DOTĄD NIE KUPIŁA POLSATU? B. MOŻE POLSAT NIGDY NIE BYŁ DO SPRZEDANIA? C. DLACZEGO SĄD NIE ZAPYTUJE O TO PREZESA POLSATU? 3. Panowie: Nałęcz, Rokita i Ziobro uważają, że istnieje jakaś mityczna grupa trzymająca władzę i że należą do niej Jakubowska, Czarzasty i Kwiatkowski. Rywin, jak wiadomo poprosił Michnika o 17.5 mil. dolarów za swoją usługę. Jeżeli przyjąc, jak sugerują Nałęcz i koledzy, że działał z ramienia Jakubowskiej i kolegów, to DLACZEGO NIGDY NIE ZAPYTANO JAKUBOWSKIEJ, CZARZASTEGO I KWIATKOWSKIEGO PO ILE MIELI DOSTAĆ - Z TYCH 17.5 MIL.$? 4. Jak powszechnie wiadomo Rywin nie jest idiotą - jeśli ktoś jest innego zdania to należałoby konsekwentnie przyjąć, że idiotami są również Steven Spielberg, Roman Polański i paru innych znanych filmowców, którzy z nim współpracowali. Jednakowoż z dotychczasowych dociekań Sądu oraz Komisji wynika, że był idiotą ponieważ umówił się na spotkanie w miejscu, w którym można ustawić nawet 100 magnetofonów a pewnie i kamerę (jak się takie spotkania organizuje - vide Ekstradycja w wykonaniu tegoż Rywina). STAWIAM TEZĘ - TO BYŁA PERFIDNA INTRYGA UKNUTA Z UDZIAŁEM RYWINA I W OSTATNIEJ CHWILI ZMIENIONO SCENARIUSZ - STĄD SŁOWA RYWINA PODCZAS KONFRONTACJI U PREMIERA - JAKI BYŁEM NAIWNY. Stąd pytanie: a. Dlaczego uważa się obywateli polskich za idiotów i to za ich własne pieniądze wydatkowane na tą idiotyczną komisję? (choć trzeba przyznać, że odsetek idiotów w społeczeństwie polskim jest wysoki bo się dali na to nabrać - dowody na portalach: GAZETA, WP, ONET itd. b. Kto i kiedy odpowie za oszkalowanie szeregu porządnych ludzi? Kończąc chciałbym: a. serdecznie pogratulować panu Ryszardowi Kaliszowi, który jako doświadczony prawnik od razu się zorientował, że to wszystko jest kiepskim humbugiem i wycofał się z komisji, b. mieć nadzieję, że pan Rywin wreszcie zdecyduje się powiedzieć prawdę o tym wszystkim, c. mieć nadzieję, że pan Rywin po ew. powiedzeniu prawdy nie zginie w wypadku samochodowym lub nie zaczadzi się w swym domu lub nie zostanie po prostu zastrzelony lub zadźgany przez opryszka, który nigdy nie zostanie wykryty. INICJATOROM TEJ CAŁEJ AWANTURY SKŁADAM GRATULACJE - WYZNACZONY CEL, CZYLI UTOROWANIE DROGI DLA WŁADZY DLA GRUPY TĘSKNIĄCEJ ZA WŁADZĄ ZOSTAŁ OSIĄGNIĘTY. NIE UDAŁO SIĘ Z KWAŚNIEWSKIM, NIE UDAŁO SIĘ Z OLEKSYM, ZA TO UDAŁO SIĘ W PRZYPADKU MILLERA. NIEZNANY OJCZE CHRZESTNY TEGO SUKCESU - JESTEŚ WIELKI!!!! ALE NIE BĄDŹ TAKI PEWNY, ŻE TO NIGDY NIE WYJDZIE NA JAW!!!!! HISTORIA BYWA KAPRYŚNA A OPATRZNOŚĆ NIE RYCHLIWA ALE SPRAWIEDLIWA. MIEJSCE W HISTORII JEDNAK ZAPEWNIONE - GENIALNEGO INTRYGANTA Odpowiedz Link Zgłoś
hydy koń jaki jest każdy widzi 10.03.04, 13:26 Gość portalu: zdumiony napisał(a): > Nie wiem czy te pytania powinien zadać sąd ale obrońca już napewno: > 1. Pani minister Jakubowska została w powszechnej opinii, również na wszystkich > > portalach uznana za zbrodniarkę godną spalenia bez sądu na stosie (były takie > posty) bo: > - zamierzała tak ukształtować ustawę aby Agora nie mogła kupić POLSAT-u > - konsultowała się w tym celu z swoimi znajomymi, których uważała za osoby > kompetententne w przedmiocie ustawy medialnej. > W związku z powyższym zapytuję czy: > a. Pani minister nie miała prawa reprezentować pogląd, że Agora nie powinna > jednak kupować Polsatu? > b. Dlaczego konsultacja z Czarzastym (sekretarzem urzędu państwowego d/s radia > i telewizji oraz Kwiatkowskim (prezesem telewizji publicznej) ma być zakazana i > > zbrodnicza a konsultacja z p. Łuczywo i p. Rapaczyński reprezentującymi > prywatną spółkę, która chce uzyskiwać zyski z posiadania stacji telewizyjnej > dopuszczalna i wręcz chwalebna, > c. Dlaczego Agora nie chciała walczyć o dogodny dla jej prywatnych interesów > kształt ustawy na forum Sejmu lub Senatu przy pomocy zaprzyjaźnionych z sobą > posłów i senatorów. Czyżby wyczuła, że nie zyska ich poparcia? > d. Dlaczego Agora uważa Sejm i Senat za stado baranów (skądinąd może i > słusznie) które posłusznie zaakceptuje ustawę w przedłożeniu rządowym - bo jej > na dogodnym dla siebie tekście tego przedłożenia rządowego tak zależało? > 2. USTAWY ZABRANIAJĄCEJ AGORZE KUPNO POLSATU NIE MA I NIGDY NIE BYŁO. DLACZEGO > WIĘC: > A. AGORA DOTĄD NIE KUPIŁA POLSATU? > B. MOŻE POLSAT NIGDY NIE BYŁ DO SPRZEDANIA? > C. DLACZEGO SĄD NIE ZAPYTUJE O TO PREZESA POLSATU? > 3. Panowie: Nałęcz, Rokita i Ziobro uważają, że istnieje jakaś mityczna grupa > trzymająca władzę i że należą do niej Jakubowska, Czarzasty i Kwiatkowski. > Rywin, jak wiadomo poprosił Michnika o 17.5 mil. dolarów za swoją usługę. > Jeżeli przyjąc, jak sugerują Nałęcz i koledzy, że działał z ramienia > Jakubowskiej i kolegów, to DLACZEGO NIGDY NIE ZAPYTANO JAKUBOWSKIEJ, > CZARZASTEGO I KWIATKOWSKIEGO PO ILE MIELI DOSTAĆ - Z TYCH 17.5 MIL.$? > 4. Jak powszechnie wiadomo Rywin nie jest idiotą - jeśli ktoś jest innego > zdania to należałoby konsekwentnie przyjąć, że idiotami są również Steven > Spielberg, Roman Polański i paru innych znanych filmowców, którzy z nim > współpracowali. Jednakowoż z dotychczasowych dociekań Sądu oraz Komisji wynika, > > że był idiotą ponieważ umówił się na spotkanie w miejscu, w którym można > ustawić nawet 100 magnetofonów a pewnie i kamerę (jak się takie spotkania > organizuje - vide Ekstradycja w wykonaniu tegoż Rywina). STAWIAM TEZĘ - TO BYŁA > > PERFIDNA INTRYGA UKNUTA Z UDZIAŁEM RYWINA I W OSTATNIEJ CHWILI ZMIENIONO > SCENARIUSZ - STĄD SŁOWA RYWINA PODCZAS KONFRONTACJI U PREMIERA - JAKI BYŁEM > NAIWNY. Stąd pytanie: > a. Dlaczego uważa się obywateli polskich za idiotów i to za ich własne > pieniądze wydatkowane na tą idiotyczną komisję? (choć trzeba przyznać, że > odsetek idiotów w społeczeństwie polskim jest wysoki bo się dali na to nabrać - > > dowody na portalach: GAZETA, WP, ONET itd. > b. Kto i kiedy odpowie za oszkalowanie szeregu porządnych ludzi? > Kończąc chciałbym: > a. serdecznie pogratulować panu Ryszardowi Kaliszowi, który jako doświadczony > prawnik od razu się zorientował, że to wszystko jest kiepskim humbugiem i > wycofał się z komisji, > b. mieć nadzieję, że pan Rywin wreszcie zdecyduje się powiedzieć prawdę o tym > wszystkim, > c. mieć nadzieję, że pan Rywin po ew. powiedzeniu prawdy nie zginie w wypadku > samochodowym lub nie zaczadzi się w swym domu lub nie zostanie po prostu > zastrzelony lub zadźgany przez opryszka, który nigdy nie zostanie wykryty. > INICJATOROM TEJ CAŁEJ AWANTURY SKŁADAM GRATULACJE - WYZNACZONY CEL, CZYLI > UTOROWANIE DROGI DLA WŁADZY DLA GRUPY TĘSKNIĄCEJ ZA WŁADZĄ ZOSTAŁ OSIĄGNIĘTY. > NIE UDAŁO SIĘ Z KWAŚNIEWSKIM, NIE UDAŁO SIĘ Z OLEKSYM, ZA TO UDAŁO SIĘ W > PRZYPADKU MILLERA. NIEZNANY OJCZE CHRZESTNY TEGO SUKCESU - JESTEŚ WIELKI!!!! > ALE NIE BĄDŹ TAKI PEWNY, ŻE TO NIGDY NIE WYJDZIE NA JAW!!!!! HISTORIA BYWA > KAPRYŚNA A OPATRZNOŚĆ NIE RYCHLIWA ALE SPRAWIEDLIWA. MIEJSCE W HISTORII JEDNAK > ZAPEWNIONE - GENIALNEGO INTRYGANTA > ale Ty oczywiście wiesz lepiej - tak jak Jakubowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajkonik Re: intryga jest tylko intrygą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 15:18 Mam nadzieję, że swoje pytania zadajesz z ciekawości, a nie w konkretnym interesie konkretnej osoby. 1. Pani minister Jakubowska została w powszechnej opinii, również na wszystkich portalach uznana za zbrodniarkę godną spalenia bez sądu na stosie (były takie posty) bo: - zamierzała tak ukształtować ustawę aby Agora nie mogła kupić POLSAT-u - konsultowała się w tym celu z swoimi znajomymi, których uważała za osoby kompetententne w przedmiocie ustawy medialnej. W związku z powyższym zapytuję czy: a. Pani minister nie miała prawa reprezentować pogląd, że Agora nie powinna jednak kupować Polsatu? Miała, ale przypadek sprawił, że TYLKO Agora nie mogła kupić Polsatu. b. Dlaczego konsultacja z Czarzastym (sekretarzem urzędu państwowego d/s radia i telewizji oraz Kwiatkowskim (prezesem telewizji publicznej) ma być zakazana i zbrodnicza a konsultacja z p. Łuczywo i p. Rapaczyński reprezentującymi prywatną spółkę, która chce uzyskiwać zyski z posiadania stacji telewizyjnej dopuszczalna i wręcz chwalebna, Znowu zgoda na konsultacje, ale o ile w wyniku tych konsultacji powstała propozycja łapówkarska to już jest to karalne. Rapaczyńska plus Łuczywo walczyły o swoje, a więc o zyski Agory i jeśli mogły dotrzeć do decydentów to dlaczego nie ? Pytanie o etyczność takiego lobbingu jest retoryczne, ale to z pewnością nie jest karalne. Można powiedzieć nie wierzę Gazecie, ale nie można powiedzieć ukarać Gazetę za konszachty z czerwonymi. Przynajmniej w dzisiejszym stanie wiedzy. c. Dlaczego Agora nie chciała walczyć o dogodny dla jej prywatnych interesów kształt ustawy na forum Sejmu lub Senatu przy pomocy zaprzyjaźnionych z sobą posłów i senatorów. Czyżby wyczuła, że nie zyska ich poparcia? Jaki był i jest skład Senatu. Czy przypadkiem nie 70% jego członków to nie SLD. Czy koalicja SLD-UP-PSL rządząca w 2002 roku nie miała bezwzględnej przewagi w Sejmie ? A kto rządził SLD ? Czy nie Miller ? Chyba łatwiej rozmawia się z 1 człowiekiem lub jego emisariuszem - Jakubowską niż z całym Sejmem i Senatem. Swiadczy to zresztą o słabości systemu demokratycznego zdominowanego przez partyjniactwo. d. Dlaczego Agora uważa Sejm i Senat za stado baranów (skądinąd może i słusznie) które posłusznie zaakceptuje ustawę w przedłożeniu rządowym - bo jej na dogodnym dla siebie tekście tego przedłożenia rządowego tak zależało? Odpowiedź powyżej. dodam jeszcze, że partie w celu zapewnienia sobie głosów posłów przez całą kadencje każą im podpisywać różne zobowiązania w tym finansowe na wypadek wystąpienia z partii. Każda z dzisiejszych partii oparta jest o system wodzosko przywódczy, a ordynacja proporcjonalna to tylko pogłębia. 2. USTAWY ZABRANIAJĄCEJ AGORZE KUPNO POLSATU NIE MA I NIGDY NIE BYŁO. DLACZEGO WIĘC: A. AGORA DOTĄD NIE KUPIŁA POLSATU? B. MOŻE POLSAT NIGDY NIE BYŁ DO SPRZEDANIA? Był czy nie był na sprzedaż nie ma znaczenia. Ustawa uniemożliwiała tworzenie nowej telewizji, nie tylko zakup. Zakup jest sposobem pozyskania częstotliwości. Przcież są inne telewizje powiązane z Polsatem czy TVN jak TV4,Puls, które możnaby też kupić, ale widocznie nie mają wystarczającego zasięgu. jest też zawsze kwestia ceny. C. DLACZEGO SĄD NIE ZAPYTUJE O TO PREZESA POLSATU? Odpowiedź nie ma znaczenia. Nawet potwierdzona na wykrywaczu kłamstw. Bo pytanie zawsze można odwrócić. Czy Agora w ogóle chciała kupić jakąś telewizję ? Ważne jest, że latem 2002 wiele zainteresowanych osób wierzyło, że Polsat może być na sprzedaż, a Agora to poważny kupujący. Przecież to właśnie to podłoże tej sprawy. A kto i jak ją rozgrywał i jakie pozory stwarzał i kto się dał na nie złapać to oddzielna, może nawet podstawowa dla sprawy historia. 3. Panowie: Nałęcz, Rokita i Ziobro uważają, że istnieje jakaś mityczna grupa trzymająca władzę i że należą do niej Jakubowska, Czarzasty i Kwiatkowski. Rywin, jak wiadomo poprosił Michnika o 17.5 mil. dolarów za swoją usługę. Jeżeli przyjąc, jak sugerują Nałęcz i koledzy, że działał z ramienia Jakubowskiej i kolegów, to DLACZEGO NIGDY NIE ZAPYTANO JAKUBOWSKIEJ, CZARZASTEGO I KWIATKOWSKIEGO PO ILE MIELI DOSTAĆ - Z TYCH 17.5 MIL.$? Gdyby przyznali się do przynależności do grupy można by pytać, Skoro zaprzeczają to jaki jest sens tego pytania. Z matematycznego punktu widzenia to 5 lub 7 osób, bo wszyscy lubimy okrągłe liczby i dzieląc przez nie otrzymujemy 2,5 lub 3,5 mln dolarów czyli po 10 lub 14 mln zł na głowę. Jednak nie zapominajmy, że te pieniądze miały być także przeznaczone na nowy SLDowski koncern medialny na bazie ::? no właśnie czego ? to te równe podziały mogą wyglądać zupełnie inaczej. Czyli pytanie o podział jest przedwczesne. 4. Jak powszechnie wiadomo Rywin nie jest idiotą - jeśli ktoś jest innego zdania to należałoby konsekwentnie przyjąć, że idiotami są również Steven Spielberg, Roman Polański i paru innych znanych filmowców, którzy z nim współpracowali. Jednakowoż z dotychczasowych dociekań Sądu oraz Komisji wynika, że był idiotą ponieważ umówił się na spotkanie w miejscu, w którym można ustawić nawet 100 magnetofonów a pewnie i kamerę (jak się takie spotkania organizuje - vide Ekstradycja w wykonaniu tegoż Rywina). Muszę przerwać. Przychodzi swój do swego i w niejasnym zarysie, półsłówkami wyjawia o co chodzi. W dzisiejszych czasach niemal wszystko i wszędzie można nagrać, więc nie ma to znaczenia. Jeżeli Rywin z jakiś powodów wierzy, że Agorze bardzo zależy na kupnie Polsatu, a on miałby być jego prezesem to przecież rozmawia ze swoimi nowymi pracodawcami. Dla niego to duży interes, ma dość działalności na swoim, z dużym ryzykiem, gdy dostarczanie ludzi na plan filmowy, bo taki był m.in.zakres jego współpracy z wielkimi reżyserami, przy obecnym kodeksie pracy przestało się opłacać oznacza wejście na nową, dobrze płatną drogę kariery zawodowej. On nie nierze pod uwagę możliwości, że on jako pośrednik w handlowym interesie, może być wykiwany przez którąś ze stron ewentualnej transakcji. STAWIAM TEZĘ - TO BYŁA PERFIDNA INTRYGA UKNUTA Z UDZIAŁEM RYWINA I W OSTATNIEJ CHWILI ZMIENIONO SCENARIUSZ - STĄD SŁOWA RYWINA PODCZAS KONFRONTACJI U PREMIERA - JAKI BYŁEM NAIWNY. Odpowiedź powyżej. tyle, że nie tyle zmieniono scenariusz, co Rywin ,albo był wprowadzony w błąd przez grupę trzymającą władzę co do stopnia zaawsowania rozmów, albo nie wziął pod uwagę możliwości, że Michnik nie będzie chciał się dogadać na gruncie handlowym. Założenie : To Miller + consortes posyła Rywina do Agory (przynajmniej Rywin tak myśli). Skoro widzi Millera i notatkę to wie, że : a. Albo, że go oszukano, że Miller jest w spisku i mówi: o jaki byłem naiwny b. Albo, że dał się podejść Michnikowi, bo został oszukany co do handlowego jakoby charakteru rozmowy z Michnikiem i czując stracone szanse na jakiekolwiek prezesostwo w przyszłości mówi: o jaki byłem naiwny c. Albo... tych albo może być jeszcze kilka (np. że Miller, który osobiście go posłał stanie po jego stronie i odeśle Michnika na bambus) Stąd pytanie: a. Dlaczego uważa się obywateli polskich za idiotów i to za ich własne pieniądze wydatkowane na tą idiotyczną komisję? (choć trzeba przyznać, że odsetek idiotów w społeczeństwie polskim jest wysoki bo się dali na to nabrać - dowody na portalach: GAZETA, WP, ONET itd. Korupcja w Polsce sięgnęła szczytów, także szczytów władzy. Przecież Samoobrona ma największe poparcie nie dlatego, że jest najmądrzejsza, tylko dlatego, że póki co jest najmniej umaczana w przekrętny (przynajmniej w prasie i telewizji). Jeżeli procedury pracy nad innymi ustawami wyglądają tak jak praca Oli nad ustawą medialną to dobrze, że komisja jest i pokazuje takie kulisy. Już samo to wystarczyło za powód jej powołania. b. Kto i kiedy odpowie za oszkalowanie szeregu porządnych ludzi? Kogo masz na myśli ? Jakoś była spikerka komunistycznej telewizji i dzieci komunistycznych notabli do wizerunku porządnych lu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Flores Re: intryga jest tylko intrygą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 18:26 Gość portalu: zdumiony napisał(a): > Nie wiem czy te pytania powinien zadać sąd ale obrońca już napewno: > 1. Pani minister Jakubowska została w powszechnej opinii, również na wszystkich > portalach uznana za zbrodniarkę godną spalenia bez sądu na stosie Nie znam "powszechnej opinii". Moja, natomiast wyrobiona na podstawie doniesień głównie stronniczej Gazety Wyborczej jest następująca: dla Pani Minister Jakubowska nie stos, ale dymisja, albowiem UDOWODNIONO jej niekompetencje. Jako to: nieznajomość lub świadome łamanie procedur obowiązujących na stanowiskach, które zajmowała. Jej bałaganiarstwo lub skłonność do nieformalnych działań (wybierz, co Ci bardziej opowiada) pozwalało wpływać na kształt ustaw przez osoby do tego niepowołane. Tyle UDOWODNIONO - aż nadto do dymisji w cywilizowanym kraju (o poszlakach, których pełno nie mówię, niech je oceni sąd). Ale najwyraźniej nie żyjemy w cywilizowanym kraju. Pani Jakubowska jest ciągle na swoim stanowisku. Niech Cię więc nie dziwią więć niecywilizowane głosy na tym forum. Jest to zresztą bardzo niewinna forma odreagowywania nieucywilizowania władzy. Wolisz zamieszki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Flores Re: intryga jest tylko intryg? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 18:26 Go?? portalu: zdumiony napisa?(a): > Nie wiem czy te pytania powinien zada? s?d ale obro?ca ju? napewno: > 1. Pani minister Jakubowska zosta?a w powszechnej opinii, równie? na wszystkich > portalach uznana za zbrodniark? godn? spalenia bez s?du na stosie Nie znam "powszechnej opinii". Moja, natomiast wyrobiona na podstawie doniesie? g?ównie stronniczej Gazety Wyborczej jest nast?puj?ca: dla Pani Minister Jakubowska nie stos, ale dymisja, albowiem UDOWODNIONO jej niekompetencje. Jako to: nieznajomo?? lub ?wiadome ?amanie procedur obowi?zuj?cych na stanowiskach, które zajmowa?a. Jej ba?aganiarstwo lub sk?onno?? do nieformalnych dzia?a? (wybierz, co Ci bardziej opowiada) pozwala?o wp?ywa? na kszta?t ustaw przez osoby do tego niepowo?ane. Tyle UDOWODNIONO - a? nadto do dymisji w cywilizowanym kraju (o poszlakach, których pe?no nie mówi?, niech je oceni s?d). Ale najwyra?niej nie ?yjemy w cywilizowanym kraju. Pani Jakubowska jest ci?gle na swoim stanowisku. Niech Ci? wi?c nie dziwi? wi?? niecywilizowane g?osy na tym forum. Jest to zreszt? bardzo niewinna forma odreagowywania nieucywilizowania w?adzy. Wolisz zamieszki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konik Re: Autopoprawka rządowa "birka.doc" IP: *.internode.on.net.au 10.03.04, 06:23 kon? raczej krowa. Od tego smrodu wokol Rywingate trudno juz wytrzymac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Autopoprawka rządowa "birka.doc" IP: *.acn.waw.pl 10.03.04, 07:35 Jolalna Birka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Korzeniowsk Re: Cóż to za bidny mail? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.03.04, 07:43 Tylko z pozdrowieniami, bez "całusków"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SM [...] IP: *.stat.gov.pl 10.03.04, 07:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AM Re: JAKUBOWSKA TO SCIERKA IP: *.dip.t-dialin.net 10.03.04, 08:09 SM, nie przesadzajcie. Rzeczywiście Państwo to Ja - ale społeczeństwo to chyba jeszcze nie??? Jest jeszcze wiele chamstwa działającego wbrew moim interesom, ale powoli, lecz skutecznie ja ich wszystkich publicznie przedstawie w takich kolorach jak Jakibowską i Birka powyżej na zdjęciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Ola to najwieksza s... w historii Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.04, 09:02 Nie wiem jak mozna jeszcze taka babe trzymac kolo siebi. Ten Miller to jest chyba jakis debil lub samobujca ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LZ Zabawa polityczna dla internautów :-))) ZAPRASZAM IP: *.interkom.pl / *.interkom.net.pl 10.03.04, 08:14 Szanowni forumowicze; kazdy dzień przynosi nam nowe afery i aferki, których sprawcy pozostają bezkarni, tłumaczą się w sposób absurdalny, przestępstwa się rozmywają, odpowiedzialnoś rozwadnia, sądy umarzają itp. Otóż proponuję następującą zabawę. Załóżmy, że dochodzi do przestępstwa, którego oczywistość jest porażająca: np. jakiś ważny "nietykalny" VIP zabija, powiedzmy, człowieka na oczach stu świadków i w obecności kamer TV. Wymyślmy, jaka będzie linia obrony kryjacych go polityków, niektórych mediów, sądów, prokuratur itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekta Re: Zabawa polityczna dla internautów :-))) ZAPRA IP: *.clubnet.pl 10.03.04, 10:09 Tak naprawdę to szkoda czasu na wymyślanie scenariuszy,przerabialiśmy to już z synem Wałęsy i "pomrocznością jasną".A przecież jest jeszcze tyle śmiesznych jednostek chorobowych,że wyroku można by oczekiwać w XV Rzeczpospolitej.Zbliża się wiosna,ptaszki śpiewają,zostaw to bagno,idż na spacer... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Zabawa polityczna dla internautów :-))) ZAPRA IP: *.siec / 213.17.244.* 10.03.04, 10:42 To jest zadanie dla GTW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U_Bolt Re: będzie cią dalszy...... IP: 83.144.70.* 10.03.04, 13:38 Masz 100% rację. To jest zadanie dla GTW. Mamy nadzieję, Drogi Forumowiczu, że już wkrótce docenisz zaangażowanie i wysiłek naszych redaktorów w wyśledzeniu i ujawnieniu całego spisku przeciw wolności prasy i mediów w Polsce. Przekonasz się, że nasze pieniądze (pieniądze Agory) wydane na dotarcie do wszystkich e- maili z dysku minister Jakubowskiej nie zostały wyrzucone w bloto. Dostęp do nich uzyskaliśmy pierwsi i jesteśmy z tego niezmiernie dumni. Teraz jesteśmy gotowi zaspokoić w pełni Twoją ciekawość. Dlatego zaopatruj się regularnie w kolejny numer Gazety Wyborczej. Przez najbliższe 3-4 miesiące zapewnimy wszystkim niezmiernie frapującą lekture wspartą komentarzami najlepszych piór i długopisów zarejestrowanych na naszej liście płac. Twoja Redakcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Nie demonizujmy jakubowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.04, 08:25 Czytuję posty internautów zamieszczane na tej witrynie. Większość z postów pisze o jakubowskiej jak o potworze, który częsie całym rządem, a przede wszystkim premierem. Bez przesady. Jakubowska to typowy przykład pyskatej baby o mentalności sklepikary, której władza przewróciła w głowie. Podniecała się obiegowymi opiniami "lwica lewicy" i to ją rajało. Niebezpieczni są tacy, którym rozumu nie staje aby prowadzić normalną działalność polityczną. czarzasty i Kwiatkowski podpuszczali głupią babę, a ona sobie mogła porządzić. Spodziewam się, że w swojej działalności tak na wszelki przypadek zbierała haki na temat swoich kolegów. Te typy tak mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rys Marysiu! Masz rację - to tylko pyskata przekupa IP: *.toya.net.pl 10.03.04, 10:24 Na Bałuckim Rynku w Łodzi widuję baby bystrzejsze i bardziej pyskate od Jakubowskiej. Samoobrona już penetruje to środowisko i po najbliższych wyborach kilka z nich zacznie nam urządzać przyszłość. To dopiero będzie zabawa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zhk To już końcówka 10.03.04, 08:37 Wszystko się sprawdza ,jak myślałe. To już końcówka tej formacji. Ale finisz nie rzutem na taśmę tylko dyskwalifikacja. Jakubowska jest jej częścią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gandalf Re: Autopoprawka rządowa "birka.doc" IP: *.ultimo.masq / *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.04, 08:38 a miało być tak pięknie wywiady autografy - czy można być aż tak wyrachowanym...????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Świat według Jakubowskiej. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.04, 08:42 Co jeszcze ma być ujawnione aby ta Pani podjęła właściwą decyzję co ma w tej sytuacji zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ser Re: Autopoprawka rządowa "birka.doc" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 09:08 oni wszuscy to banda zlodziei ktora powinna byc wyslana do komory gazowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: star Re: Autopoprawka rządowa "birka.doc" IP: *.radom.pl 10.03.04, 09:09 gdzie diabeł nie może tam babę pośle Odpowiedz Link Zgłoś