fredoo 18.06.10, 10:15 Czy życie młodego ofcera jest warte połowę tego co Prezydenta?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawieemeryt Re: jest warte połowę tego co Prezydenta?? 18.06.10, 10:24 Takiego prezynadęta!? Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: jest warte połowę tego co Prezydenta?? 18.06.10, 10:28 Ciekawe czy tymi milionami wspomogła wójka w kampanii??? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: jest warte połowę tego co Prezydenta?? 18.06.10, 12:25 A dlaczego niby osoby poszkodowane mają wspierać podupadające polskie kopalnie, co ??? Odpowiedz Link Zgłoś
analityka A ja chcę aby mi pracodawca płacił tyle co Tusk za 18.06.10, 10:34 A ja chcę aby mi pracodawca płacił tyle co Tusk zarabia. Taki cioł i tyle zarabia. A dlaczego chcę? A to dlatego, ponieważ chcenie nic nie kosztuje. Każdy sobie może chcieć co sobie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 [...] 18.06.10, 10:41 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Gdybyś,zamiast wciąż marszczyć siebie,pomyśla 18.06.10, 10:47 Ubezpieczenie dupku było wykupione z moich podatnika pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
kolor U Kaczynskich to tradycja rodzinna doic Panstwo 18.06.10, 10:52 Doil Rajmund, doili Lech i Jaroslaw, a teraz Marta Dubieniecka. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 [...] 18.06.10, 10:58 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Na Goleniaprezydenta nie żałowałeś!Debil Palikot 18.06.10, 10:56 fredoo napisał: Ubezpieczenie dupku było wykupione z moich podatnika pieniędzy ---> brał "twoje" pieniądze by się promować w KPP, w Komisji Posła Palikota ... i co, czemu nie wrzeszczysz??? A inna hiena cmentarna, Sikorski, myślisz że nie bierze "twoich" pieniędzy? A Niesiołowski ...??? Komorowski bierze "twoje" pieniądze od 20-tu lat a dopiero wczoraj u Paradowskiej przyznał się, że przez te 20 lat kolaborował z postkomuną, broniąc III RP! ... Czemu nie wrzaśniesz, by oddał? Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Żona borowca chce połowy odszkodowania Marty 18.06.10, 10:59 Jeśli ma podobne ubezpieczenie,to dlaczego nie:) był młody,oddany swojej,trudnej i niebezpiecznej pracy.Szkoda jego młodego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Żona borowca chce połowy odszkodowania Marty 18.06.10, 11:02 Tu chodzi o odszkodowanie z polisy ubezpieczeniowej? Tak w ogóle - jaki sens ma zestawianie tych dwóch kwot? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Marketingowy :-) 18.06.10, 12:21 spokojny.zenek napisał: > Tu chodzi o odszkodowanie z polisy ubezpieczeniowej? > Tak w ogóle - jaki sens ma zestawianie tych dwóch kwot? Wiadomo, kim jest M. Kaczyńska i resortem jakiej partii jest BOR :-) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 A poza tym .... 18.06.10, 12:23 wiadomo, kogo nienawidzi b. przystawka PiS - czyli adwokat tej pani :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Czy rząd ubezpiecza swoich funkcjonariuszy? 18.06.10, 11:28 fredoo napisał: > Czy życie młodego ofcera jest warte połowę tego co Prezydenta? Bardzo dobre pytanie. Jestem ciekawa czy rząd ubezpieczał swoich funkcjonariuszy wykonujących czynności służbowe? I na ile? Pracodawca powinien dbać o bezpieczeństwo swoich pracowników. Ciekawa jestem też czy premier jest ubezpieczony? Odpowiedz Link Zgłoś
kriss_7ban ja dodałbym jeszcze ... 18.06.10, 11:34 czapkę suszonych śliwek ... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Żona borowca chce połowy odszkodowania Marty 18.06.10, 12:18 Rzecz w tym, że prawi i sprawiedliwi ubezpieczyli tylko Kaczora. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Żona borowca chce połowy odszkodowania Marty 18.06.10, 12:29 fredoo napisał: > Rzecz w tym, że prawi i sprawiedliwi ubezpieczyli tylko Kaczora PiS nie ubezpieczył Kaczyńskich. Natomiast kancelaria prezydenta opłacała - najwyraźniej bezprawnie - ich ubezpieczenie z podatków, czyli moich i twoich pieniędzy. PiS bez malwersacji jest jak gulasz bez sosu... Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Czyżby :-) 18.06.10, 12:31 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Ubezpieczenie-Kaczynskich-bylo-mniejsze-niz-Kwasniewskich,wid,12369338,wiadomosc.html? ticaid=1a5e4 Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis Re: Czyżby :-) 18.06.10, 12:36 Co "czyzby"? Jake ma znaczenie wysokosc ubezpieczenia? Czy nielegalne ubezpieczenie innych osob w panstwie usprawiedliwaia nielegalne ubezpieczenie kaczusia? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Czyżby :-) 18.06.10, 12:38 Nie wiem nie interesowałem się tym bliżej - a było nielegalne ? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis Re: Czyżby :-) 18.06.10, 12:40 indeed4 napisał: > Nie wiem nie interesowałem się tym bliżej - a było nielegalne ? a bylo legalne? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj I ma niestety, ale ma rację! 18.06.10, 12:39 fredoo napisał: > Czy życie młodego ofcera jest warte połowę tego co Prezydenta?? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Niom .... 18.06.10, 12:44 Ale z drugiej strony - trudno zrozumieć, dlaczego rząd Tuska przyznał wysokie renty specjalne tylko rodzinom tych ofiar. W Polsce mieliśmy wiele tragicznych wypadków, ginie w nich mnóstwo osób - czyli co, dzielimy ofiary na lepsze i gorsze ? Troszeczkę jak by dziwne .... Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Żona borowca chce połowy odszkodowania Marty 18.06.10, 13:36 Trzeba pamiętać, że Borowiec osierocił małe dziecko, a Marta jest dobrze ustawioną kobietą w średnim wieku, będącą żoną faceta, który kręci niezłe lody. Odpowiedz Link Zgłoś