Dodaj do ulubionych

Kobieta upiła psa!!!

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 14:00
Mieszkańcy jednego z bloków w Jeleniej Górze zawiadomili policję ze jedna z
sąsiadek notorycznie upija się w towarzystwie psa, któremu to wlewa dp miski
alkohol. Przybyli na miejsce policjanci poddali i kobietę i psa badaniom
alkomatem i stwierdzili że oba te stworzenia miały ponad 2 promile alkoholu we
krwi.
W protokole zdarzenia policjanci napisali: "badanymi bylikobieta i mieszaniec
płci męskiej"....
Obserwuj wątek
    • Gość: brzytwa Re: Kobieta upiła psa!!! IP: *.pcz.czest.pl 20.02.02, 14:57
      Gość portalu: GMR napisał(a):

> Mieszkańcy jednego z bloków w Jeleniej Górze zawiadomili policję ze jedna z
      > sąsiadek notorycznie upija się w towarzystwie psa

Widac byla to "kobieta nowoczesna". Moze nawet feministka.
      Coz, przynajmniej pies mial z kim wypic.
    • Gość: Gwendal Re: Kobieta upiła psa!!! IP: *.chello.pl 20.02.02, 15:39
      U mnie w bloku, kilka klatek dalej, mieszkał swego czasu koleś, który
      regularnie upijał swojego psa piwem. Z tego, co wiem psa trudno jest skłonić do
      picia mocniejszych alkoholi (z wódą to pewnie wręcz niemożliwe), ale z piwem
      jest podobno dosyć łatwo. Z innych zwierząt podobno świnie domowe i słonie
      lubią "chlapnąć" :-)

Gwendal
      • Gość: Indris Słonie IP: *.ibspan.waw.pl 20.02.02, 15:54
        Słonie nie tylko lubią popić, ale potrafią włamac sie do magazynów z alkoholem.
        Tak przynajmniej donosiła prasa z Indii. Słonie splądrowały tam kilkakrotnie
        wioskowe gorzelnie (czy bimbrownie). Po konsumpcji rozrabiały.
      • Gość: Hania Re: Kobieta upiła psa!!! IP: 195.217.253.* 20.02.02, 15:55
        Gość portalu: Gwendal napisał(a):

> U mnie w bloku, kilka klatek dalej, mieszkał swego czasu koleś, który
        > regularnie upijał swojego psa piwem. Z tego, co wiem psa trudno jest skłonić do
        >
        > picia mocniejszych alkoholi (z wódą to pewnie wręcz niemożliwe), ale z piwem
        > jest podobno dosyć łatwo. Z innych zwierząt podobno świnie domowe i słonie
        > lubią "chlapnąć" :-)
        >
        > Gwendal

Pies mojego wujka byl koneserem i uwielbial koniak i whisky. Jak tylko poczul
        zapach ktoregos z tych alkoholi, natychmiast biegl co sil w krotkich lapach (byl
        to jamnik) i doslownie zebral o poczestunek. Ciezko bylo sie go pozbyc ;) Zadne
        inne alkohole nie wchodzily w rachube.
        • Gość: Gapcio Re: Kobieta upiła psa!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 16:43
          Mój królik uwielbia browarek,domaga się stanowczo.
          Wykazuje niejaki umiar-nigdy się nie zatacza.
    • Gość: Jaceq Re: Kobieta upiła psa!!! IP: *.ppp.szeptel.net.pl 20.02.02, 17:02
      Gość portalu: GMR napisał(a):

> Mieszkańcy jednego z bloków w Jeleniej Górze zawiadomili policję ze jedna z
      > sąsiadek notorycznie upija się w towarzystwie psa, któremu to wlewa dp miski
      > alkohol. Przybyli na miejsce policjanci poddali i kobietę i psa badaniom
      > alkomatem i stwierdzili że oba te stworzenia miały ponad 2 promile alkoholu we
      > krwi.
      > W protokole zdarzenia policjanci napisali: "badanymi bylikobieta i mieszaniec
      > płci męskiej"....

Jakie to szczęście, że to nie była suka, bo by doszło do zbrodni lesbujstwa.

PS. Kiedyś (lata 70) udało nam się upić wińskiem słynnego psa J.Waldorffa - jamnika Puzona.
      Naprany jamnik krótko się wygłupiał i potem spał. Słaby łeb.
      Było to w Dusznikach-Zdroju. Potem pies jak nas widział, to spieprzał w przeciwnym kierunku.
      Kolega: "a mówiłem, że on woli piwo". Wino było podłe, acz gronowe.
    • Gość: GMR Re: Kobieta upiła psa!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 17:30
      Obrońcy zwierząt! Gdzie wy jesteście?
      • Gość: Jadwiga Re: Kobieta upiła psa!!! IP: *.acn.waw.pl 20.02.02, 17:59
        A sam sie nie umiesz bronic?
        • Gość: kundel Re: Kobieta upiła psa!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 11:53
          Mnie uczono ze swego pana się nie gryzie!
    • Gość: elde Re: Kobieta upiła psa!!! IP: *.bgvv.de / 10.128.3.* 21.02.02, 10:38
      Czy ten pies byl pelnoloetni?
    • Gość: elde Re: Kobieta upiła psa!!! IP: *.bgvv.de / 10.128.3.* 21.02.02, 10:38
      Czy ten pies byl pelnoletni?
    • Gość: Jaceq Re: Kobieta upiła psa!!! IP: *.ppp.szeptel.net.pl 21.02.02, 19:32
      Kiedyś porządne koty przepadały za walerianą (czy takowa jeszcze 'chodzi' w aptekach). Ale
      walerianka, to raczej dragi a nie wódeczka. Kiedyś widziałem jak średniej wielkości pies spieprzał
      przed kotem nabuzowanym walerianą.
    • Gość: ziobro Re: Kobieta upiła psa!!! IP: *.astercity.net / 10.133.128.* 21.02.02, 20:10
      To kiepska wiadomość. Prawdziwa hiena dziennikarska z "Wyborczej" powinna
      namierzyć i opisać przypadek gdy pies upił kobietę. Nie wstyd wam sensaci?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka