Dodaj do ulubionych

Zaczęło się:)))

06.07.10, 16:22
Pisiorki kwestionują wyniki wyborów i składają pozwy o ich unieważnienie
podając jako powód niemożność zapoznania się z kandydatami i utrudnienia w
samym głosowaniu mieszkańców z terenów po powodziowych. Odpowiednie wzory
pozwów już podobno krążą po sieci.
Biedni to jednak ludzie.....
Obserwuj wątek
    • mis-s Re: Zaczęło się:))) 06.07.10, 16:28
      oj biedni, biedni, bo pozwalają sobą manipulować i Kaczyński perfidnie to
      wykorzystuje.....
      • boblebowsky Re: Zaczęło się:))) 06.07.10, 16:33
        mis-s napisała:

> oj biedni, biedni, bo pozwalają sobą manipulować i Kaczyński perfidnie to
        > wykorzystuje.....

Nie ma zlituj, w wyścigu do koryta cel uświęca środki. Nawet Gierek okazał się
        być patriotą:))
      • rickky Re: Zaczęło się:))) 06.07.10, 16:53
        mis-s napisała:

> oj biedni, biedni, bo pozwalają sobą manipulować i Kaczyński perfidnie to
        > wykorzystuje.....

i jeszcze robią na dodatek wszystko, aby swoją biedę utrzymać a nawet pogłębić.
        Bogatsi i mądrzejsi wyborcy z innych rejonów uratowali ich przed kontynuowaniem biedy, a oni jak te ćmy, ciągle chcą do tego światełka, za jakie uważają PiS i jego przywódcę.
        Tylko, że PiS i ich wódz, w najmniejszym poszanowaniu ma ich interesy. Potrzebni mu są jedynie jako głosy wyborcze i mięso armatnie w ewentualnych harcach okołowyborczych. Absolutnie nie w jego interesie jest uczynienie z nich bogatszych, bo kto będzie wtedy głosował na PiS ???
        Na pewno nie bogaci. Ci mają zupełnie inne preferencje wyborcze.
    • zoro_wieczorowo_poro Re: Zaczęło się:))) 06.07.10, 16:33
      i wszystkie pozwy pójdą z miejscowości, które powódź znają tylko z TV.
      • boblebowsky Re: Zaczęło się:))) 06.07.10, 16:37
        zoro_wieczorowo_poro napisał:

> i wszystkie pozwy pójdą z miejscowości, które powódź znają tylko z TV.

Bezczelni i głupi jak zwykle, zważywszy, że na tych terenach odnieśli
        zwycięstwo, między innymi dzięki odpowiednim relacją w TVPIS.
      • mike.recz Re: Zaczęło się:))) 06.07.10, 16:37
        zoro_wieczorowo_poro napisał:

i wszystkie pozwy pójdą z miejscowości, które powódź znają tylko z
        TV.

SE przypomina, że:
        Do tej pory w Polsce nie zdarzyło się jednak, by stwierdzono
        nieważność wyborów prezydenckich. W 1995 roku po pierwszym
        zwycięstwie Aleksandra Kwaśniewskiego do SN nadesłano rekordową
        liczbę 600 tysięcy protestów wyborczych.
        www.se.pl/wydarzenia/kraj/internauci-uniewaznic-wybory-piszmy-protesty-wybor_145169.html
        I c.uj im to dało.
        • zoro_wieczorowo_poro Re: Zaczęło się:))) 06.07.10, 16:48
          tak się zastanawiam przeciwko komu i czemu oni protestują. Że nie poznali dobrze
          kandydatów? I co? W związku z tym chcą zmienić wybór? A przepraszam ..na kogo
          oni głosowali ? No nie uwierze że to wyborcy Komorowskiego , więc chcą
          zrezygnować z Jarka tym protestem? No jak to jest? :D
          • mike.recz Re: Zaczęło się:))) 06.07.10, 17:25
            Dlatego też śmiech na sali, tematu waga mniej więcej
            pomponik-pudelek:-)))
        • normalnyczlowiek1 Tylko nie zadałeś sobie trudu by sprawdzić,czemu 06.07.10, 17:42
          mike.recz napisał: nadesłano rekordową liczbę 600 tysięcy protestów wyborczych.
          I c.uj im to dało.

---> nic to nie dało.
          A na teraz sytuacja w sądach nie zmieniła się w sposób istotny w porównaniu z
          1995 rokiem. Wystarczy zaglądnąć sędziom do życiorysów i wszystko jasne!
          • mike.recz Re: Tylko nie zadałeś sobie trudu by sprawdzić,cz 06.07.10, 17:48
            normalnyczlowiek1 napisał:

> mike.recz napisał: nadesłano rekordową liczbę 600 tysięcy
            protestów wyborczyc
            > h.
            > I c.uj im to dało.
            >
            > ---> nic to nie dało.
            > A na teraz sytuacja w sądach nie zmieniła się w sposób istotny w
            porównaniu z
            > 1995 rokiem. Wystarczy zaglądnąć sędziom do życiorysów i wszystko
            jasne!
            >
            Bredzisz normals.
            • normalnyczlowiek1 Czyżbyś był usatysfakcjonowany uzasadnieniem sądu 06.07.10, 18:02
              mike.recz napisał: Bredzisz normals.

---> w sprawie matlak vs logiczne myślenie?
              Nie powaliło cię na kolana stwierdzenie w/w, że wszelka krytyka Agory i Adama
              Michnika jest szkodliwa społecznie? A to są jeszcze te najmniej kuriozalne
              uzasadnienia wyroków sądowych ...
              • mike.recz Prezentujesz wyrwane z kontekstu i przekręcone 06.07.10, 18:09
                zdanie. Próbujesz tym też zastąpić jakiś rzeczowy argument, którego
                do tej pory nie pokazałeś.

> mike.recz napisał: Bredzisz normals.
                >
                >Czyżbyś był usatysfakcjonowany uzasadnieniem ---> w sprawie matlak
                vs logiczne myślenie?
                > Nie powaliło cię na kolana stwierdzenie w/w, że wszelka krytyka
                Agory i Adama
                > Michnika jest szkodliwa społecznie? A to są jeszcze te najmniej
                kuriozalne
                > uzasadnienia wyroków sądowych ...
                >
                • normalnyczlowiek1 No to masz szansę podać ten szerszy kontekst. 06.07.10, 18:38
                  mike.recz napisał: Prezentujesz wyrwane z kontekstu i przekręcone
                  zdanie.

---> Przypominając o tamtym stwierdzeniu jedynie chciałem pokazać, że "myślenie"
                  wysokiego "sądu" nie zmieniło się od lat i poziom argumentacji również.
                  Zakładałem, że pełne, "prywatyzacyjne" uzasadnienie każdy poznał.
                  • mike.recz To Twoja powinność. 06.07.10, 18:57
                    Ty posłużyłeś się malutkim fragmentem, a powinieneś całością jeżeli w
                    ogóle.

normalnyczlowiek1 napisał: No to masz szansę podać ten szerszy
                    kontekst.

> mike.recz napisał: Prezentujesz wyrwane z kontekstu i przekręcone
                    > zdanie.
                    >
                    > ---> Przypominając o tamtym stwierdzeniu jedynie chciałem pokazać,
                    że "myśl
                    > enie"
                    > wysokiego "sądu" nie zmieniło się od lat i poziom argumentacji
                    również.
                    > Zakładałem, że pełne, "prywatyzacyjne" uzasadnienie każdy poznał.
                    >
    • tw_wielgus Re: Nie rozumiem protestów 06.07.10, 16:39
      Przeceiż to WIELKI SUKCES prezesa.
      Nawet SUKCES wzbudza w Wolsce protesty..?!
      • kochamjaktusk Ciekaw jestem jakby sie cieleta z PO zachowaly, 06.07.10, 17:37
        jakby szczekaly i wyly wszystkie Palimloty, Niesiolowskie czy
        Bartoszewskie.
        • tw_wielgus Re: Nie mam pojęcia, 06.07.10, 17:45
          nie zajmuję się hodowlą trzody, może zatem Ty nam powiedz, przeceiż
          jako niewykształcony mieszkaniec małej miejscowości lub terenów
          wiejskich powinieneś wiedzieć jak ŁONE wyją i szczekają..
    • elena4.2 Re: Zaczęło się:))) 06.07.10, 16:42
      I bardzo dobrze.
      To jest bardzo demokratyczne działanie.
      A pokaże jakośc wybranej wladzy, bez dwóch zdań.
      • wkkr Zwykle pieniactwo, a nie demokracja! 06.07.10, 16:53
        • kochamjaktusk Jasne, PO POwinno miec wszystkie prawa, inni 06.07.10, 17:41
          powinni tylko przytakiwac. To jest nowoczesne pojecie demokracji na
          potrzeby klamcow z PO.
    • boblebowsky drogi adminie, proszę o usunięcie tego śmiecia 06.07.10, 16:50
      z mojego wątku.

Z góry dziękuję.
      • normalnyczlowiek1 Nie wiesz,że to jest miejsce publiczne i kłamstwa 06.07.10, 16:54
        boblebowsky napisał: z mojego wątku.

---> takich jak ty, każdy ma prawo prostować?
      • kochamjaktusk Masz na mysli caly twoj watek. Zgadza sie gorszego 06.07.10, 17:38
        bagna trudno sobie wyobrazic.
      • elena4.2 Re: drogi adminie, proszę o usunięcie tego śmieci 06.07.10, 19:01
        Administracjo nie reagujesz na tę bździnę?
    • wkkr Przypominam, że to tak 06.07.10, 16:55
      kacza qrwa przegrała proces i została prawomocnym wyrokiem ogłoszona
      kłamcą!
      To pismeni są specjalistami od opluwania i oczerniania wszystkiego
      co im w danej chwili nie pasuje!
      • snajper55 Re: Przypominam, że to tak 06.07.10, 17:59
        fotoforum.gazeta.pl/photo/9/xf/le/ycbf/LE9C9CfaZzmzlzFV8X.jpg

S.
    • wkkr mogą sobie 06.07.10, 16:55
      skoczyć wyżej wacka!
    • tw_wielgus Re: Przecież BolszewickaSzmataPalikotowa Komorows 06.07.10, 16:58
      Mam prośbę abyś przestał nadużywać przymiotnika "bolszewicki".
      Z uwagi na liczne deklaracje prezesa w zakończonej kampanii
      prezydenckiej jest on zarezerwowany dla PIS i jego stronników.
      • normalnyczlowiek1 |Nie!To ty,jako WzorowyBolszewik,co innego widzisz 06.07.10, 17:21
        tw_wielgus napisał: Z uwagi na liczne deklaracje prezesa w zakończonej kampanii
        prezydenckiej jest on zarezerwowany dla PIS i jego stronników.

---> a co innego opisujesz, że widzisz. To typowe działanie esbeckich
        propagandzistów, oczernianie uczciwych ludzi i wkładanie w ich usta słów,
        których nigdy nie wypowiedzieli.
        Bolszewicy, czyli najgorszy komunistyczny beton, poparli Tuska a pośrednio
        Komorowskiego - wszak kierują się wspólnie tymi samymi przesłankami, co kiedyś w
        czasie Nocnej Zmiany. Nie wiesz, że pije szampana z radości Dukaczewski,
        Kiszczak, Jaruzelski, Urban ... a także wierna uczennica Mieczysława Moczara,
        Śledzińska - Katarasińska? To nie jest elektorat Kaczyńskiego. Dobrze, że go nie
        poparli, bo na pewno powiesiłby się ze wstydu, gdyby tak było.
        • rickky Re: |Nie!To ty,jako WzorowyBolszewik,co innego wi 06.07.10, 17:39

> tw_wielgus napisał: Z uwagi na liczne deklaracje prezesa w zakończonej kampani
          > i
          > prezydenckiej jest on zarezerwowany dla PIS i jego stronników.
          >
          > ---> a co innego opisujesz, że widzisz. To typowe działanie esbeckich
          > propagandzistów, oczernianie uczciwych ludzi i wkładanie w ich usta słów,
          > których nigdy nie wypowiedzieli.
          > Bolszewicy, czyli najgorszy komunistyczny beton, poparli Tuska a pośrednio
          > Komorowskiego - wszak kierują się wspólnie tymi samymi przesłankami, co kiedyś
          > w
          > czasie Nocnej Zmiany. Nie wiesz, że pije szampana z radości Dukaczewski,
          > Kiszczak, Jaruzelski, Urban ... a także wierna uczennica Mieczysława Moczara,
          > Śledzińska - Katarasińska? To nie jest elektorat Kaczyńskiego. Dobrze, że go ni
          > e
          > poparli, bo na pewno powiesiłby się ze wstydu, gdyby tak było.

Ostatnio, ile razy cię czytam na Forum, to jakbym oglądał tego gościa:
          www.youtube.com/watch?v=Ium2jGWdcGs
          • normalnyczlowiek1 Wiem.Już ktoś inny też usiłował wmówić tu na FK, 06.07.10, 17:49
            rickky napisał: to jakbym oglądał tego gościa:

---> że to ja ... ale faktem jest, że w zupełnie innej miejscowości pogoniłem
            palikotową bandę ...:)
            • rickky Re: Wiem.Już ktoś inny też usiłował wmówić tu na 06.07.10, 17:57

> rickky napisał: to jakbym oglądał tego gościa:
              >
              > ---> że to ja ... ale faktem jest, że w zupełnie innej miejscowości pogonił
              > em
              > palikotową bandę ...:)
              >

W podobny sposób ???
              • normalnyczlowiek1 W zupełnie inny sposób ... :) 06.07.10, 18:03
                rickky napisał: W podobny sposób ???
                • rickky Re: W zupełnie inny sposób ... :) 06.07.10, 18:05
                  Nie wyobrażam sobie tego.
                  Kłamiesz!
                  • normalnyczlowiek1 W zupełnie inny sposób ... :) 06.07.10, 18:20
                    rickky napisał: Nie wyobrażam sobie tego.

---> Niby dlaczego miałbyś sobie to wyobrażać lub nie? Nie było powodu, bym
                    zmyślał a faktem jest, że gdy przeczytałem w którymś wątku, że "to pewnie
                    normals", to szybko sprawdziłem! :)
                    • rickky Re: W zupełnie inny sposób ... :) 06.07.10, 18:25

> rickky napisał: Nie wyobrażam sobie tego.
                      >
                      > ---> Niby dlaczego miałbyś sobie to wyobrażać lub nie?

Aby ocenić twoją prawdomówność.

Nie było powodu, bym
                      > zmyślał a faktem jest, że gdy przeczytałem w którymś wątku, że "to pewnie
                      > normals", to szybko sprawdziłem! :)
                      >
                      • normalnyczlowiek1 W zupełnie inny sposób ... :) 06.07.10, 20:53
                        rickky napisał: Aby ocenić twoją prawdomówność.

---> No dobrze, może powinienem napisać: Niby dlaczego uważasz to za niewyobrażalne skoro nic o sprawie nie wiesz.
                        > > ---> Niby dlaczego miałbyś sobie to wyobrażać lub nie?

> Nie było powodu, bym
                        > > zmyślał a faktem jest,
                        ---> że gdy ty o tym wspomniałeś, to skojarzyłem z tamtą sprawą - a mogłem nie przypominać.

> że gdy przeczytałem w którymś wątku, że "to pewnie
                        > > normals", to szybko sprawdziłem! :)
                        ---> czyli ciut ciut pomieszałeś i połączyłeś na nowo wątki z różnych moich wypowiedzi - by zasugerować coś co nie miało miejsca...
        • tw_wielgus Re: A ja słyszałem.... 06.07.10, 17:40
          Jak się Gierek w tumnie obrócił po słowach Kaczyńskiego.
          Nie rozumiesz pojeć, to typowe schorzenie dla kogoś kto jadem zapluł
          klawiaturę a żółcią monitor. Ciekaw jestem, jak sobie radzisz z tym
          ogromnym stresem jakim są kolejne przegrane przez PiS wybory -
          "Stoperan" czy "Pampersy"..?
          • normalnyczlowiek1 To ty udajesz,że ich nie rozumiesz-siedząc w samym 06.07.10, 17:57
            tw_wielgus napisał: Nie rozumiesz pojeć

---> środku - ale to normalne. Będąc wewnątrz nie widać tyle ile można zobaczyć,
            gdy się stoi z boku.
            Wypowiadam się dostatecznie jasno, by mnie można było zrozumieć a tak samo jak
            nie ma u nas definicji lewicy, prawicy, tak i nie są zdefiniowani liberałowie
            czy bolszewicy ... Za to widać wyraźnie, że wtapiają się w siebie coraz bardziej!
            • tw_wielgus Re: Poproś kogoś aby Ci ten post przetłumaczył 06.07.10, 17:59
              z wolskiego na nasze, pls..

Niemniej z przykrością kontestuję, że do ostatniego pytania się nie
              odniosłeś.
              • normalnyczlowiek1 Niektóre pytania nie wymagają odpowiedzi-głównie 06.07.10, 18:17
                tw_wielgus napisał: Niemniej z przykrością kontestuję, że do ostatniego pytania się nie odniosłeś.

---> wtedy gdy zawierają w sobie od razu odpowiedź z nieprawdziwą tezą.
                Ta przegrana nie mogła a więc i nie wywołała stresu, ale mogę powiedzieć, że zrobiło mi się autentycznie żal ... żal tych, którzy nieświadomi tego co robią, zagłosowali na Komorowskiego. Tusk i Komorowski obiecują Internet w każdym domu, ale nie zdają sobie sprawy, że tylko dzięki temu, że nie ma internetu w każdym domu, to udało im się wygrać te wybory. To podobna sytuacja jak w początkach komunizmu. Wtedy komuniści obiecywali ludziom elektryfikację i naukę czytania i pisania. Wyobrażali sobie, że dzięki oświetleniu ludzie będą mogli więcej pracować - ale przeoczyli, że dzięki temu ludzie nie tylko nauczą się czytać i pisać, ale nauczą się także myśleć... :)
                • tw_wielgus Re: Niektóre pytania nie wymagają odpowiedzi-głów 06.07.10, 21:08

> tw_wielgus napisał: Niemniej z przykrością kontestuję, że do
                  ostatniego pytani
                  > a się nie odniosłeś.
                  >
                  > ---> wtedy gdy zawierają w sobie od razu odpowiedź z nieprawdziwą
                  tezą.
                  Zostańmy dłużej przy tym fragmencie, bo reszta tego co napisałeś to
                  brednie.
                  Niektóre pytania zawierają odpowiedź, ale moje zawierało aż dwie...
            • rickky Re: To ty udajesz,że ich nie rozumiesz-siedząc w 06.07.10, 18:09

> tw_wielgus napisał: Nie rozumiesz pojeć
              >
              > ---> środku - ale to normalne. Będąc wewnątrz nie widać tyle ile można zoba
              > czyć,
              > gdy się stoi z boku.

Pamiętaj, że oczywistość ta dotyczy również oceny twojej osoby!!!
              • normalnyczlowiek1 Niestety(dlaCiebie)mnie ta oczywistość nie dotyczy 06.07.10, 18:33
                rickky napisał: Pamiętaj, że oczywistość ta dotyczy również oceny twojej
                osoby!!!

---> gdyż zawsze stałem i stoję z boku a jeśli interweniuję, to na spokojnie,
                ale szybko i zdecydowanie i najczęściej tylko po to, by pogodzić "zwaśnione"
                strony - potem równie szybko wracam na pozycje obserwatora wydarzeń. Stąd
                roszczę sobie prawo do uważania siebie za obiektywnego obserwatora ... Ile to
                już razy na przykład prosiłem by mnie ktoś przekonał choćby do Tuska ... to i
                tak poza "argumentem", że mam kochać Tuska, bo Kaczyński "źle założył
                słuchawkę", innych powodów raczej nie usłyszałem.
                • rickky Re: Niestety(dlaCiebie)mnie ta oczywistość nie do 06.07.10, 18:36

> rickky napisał: Pamiętaj, że oczywistość ta dotyczy również oceny twojej
                  > osoby!!!

>
                  > ---> gdyż zawsze stałem i stoję z boku a jeśli interweniuję, to na spokojni
                  > e,
                  > ale szybko i zdecydowanie i najczęściej tylko po to, by pogodzić "zwaśnione"
                  > strony - potem równie szybko wracam na pozycje obserwatora wydarzeń. Stąd
                  > roszczę sobie prawo do uważania siebie za obiektywnego obserwatora ... Ile to
                  > już razy na przykład prosiłem by mnie ktoś przekonał choćby do Tuska ... to i
                  > tak poza "argumentem", że mam kochać Tuska, bo Kaczyński "źle założył
                  > słuchawkę", innych powodów raczej nie usłyszałem.

www.youtube.com/watch?v=Pr50QcSxP1Y
                  • normalnyczlowiek1 Nie trafione :) 06.07.10, 21:03
                    rickky napisał:
                    > www.youtube.com/watch?v=Pr50QcSxP1Y
                    >

---> Akurat to nie ma nic wspólnego także z asertywnością. Po prostu nie raz
                    wkraczałem w środek i to w dużo groźniejszych - z pozoru - sytuacjach - ale po
                    to by godzić a nie dzielić.
      • kochamjaktusk Przyklad dal Komorowski. Jaruzelski, Kiszczak i 06.07.10, 17:40
        wielu innych dygnitarzy majacy krew polskiego narodu na raczkach
        poparli swojego kumpla Bronka.
    • ogniemi Weź siędo roboty a nie ciągle na forum pieprzysz 06.07.10, 17:24

Zapracuj troche leniu na gospodarczy sukces Tuska.
    • kochamjaktusk Tusk obiecal sprawne przeprowadzenie wyborow 06.07.10, 17:35
      ale jak zwykle na obiecankach klamcy sie skonczylo. Konstytucja
      wyraznie daje prawo zglaszania przypadkow utrudnienia oddania
      glosow, ktore rozpatrzy sad. Jezeli sa takie przypadki liczne i
      uzasadnione, to wybory moga byc nawet anulowane.
      Zamiast szczekac zatem, poczytaj sobie ignorancie, bo twoj Premier
      sie do tego przyczynil lacznie z tym na-razie-prezydentem, ze nie
      wszyscy mieli rowne szanse.
      • tw_wielgus Re: Tusk obiecal sprawne przeprowadzenie wyborow 06.07.10, 17:43
        No i do tego ten termin!!!! Wielu wyborców PO wyjechało na wakacje,
        nie miało możliwości zagłosować!
        To jest realny problem.
        • kochamjaktusk Niektorzy wzieli ze soba za to po kilka kart wybor 06.07.10, 18:03
          czych ;). Skads te glosy na Bronka musialy sie przeciez wziac!!!
          • tw_wielgus Re: Niektorzy wzieli ze soba za to po kilka kart 06.07.10, 18:07
            To, jak widzisz nie przyniosło oczekiwanego skutku.
            Biorąc pod uwagę to ilu wyborców Napieralskiego zagłosowało na
            Kaczyńskiego od razu nasuneło mi podejrzenie, że ktoś fałszuje
            wybory.
            Bo przeceiż żaden lewicowy wyborca nie jest za dekomunizacją.
            Gdyby wybory były przeprowadzone uczciwie to Komorowski zmiażdżyłby
            Kaczyńskiego
    • silesius.monachijski.live Od tego jest sad, zeby to rozstrzyganc 06.07.10, 17:41
      boblebowsky napisał:

> Pisiorki kwestionują wyniki wyborów i składają pozwy o ich unieważnienie
      > podając jako powód niemożność zapoznania się z kandydatami i utrudnienia w
      > samym głosowaniu mieszkańców z terenów po powodziowych. Odpowiednie wzory
      > pozwów już podobno krążą po sieci.
      > Biedni to jednak ludzie.....
      >
      • gucio60 Re: tą zarazę, trzeba wytruć bo mnożą się jak 06.07.10, 17:46
        szczury, gdyby nie było cenzury to właśnie takie rozwiązannie bym
        zaproponował na skończenie z pisiorami, wiem jedank, że cenzura
        takiej propozycji nie przepuści i dlatego oficjalnie nie proponuję
      • tw_wielgus Re: Od tego jest sad, zeby to rozstrzyganc 06.07.10, 17:46
        No to rozstrzygnie, a wtedy rozegnie się wycie, że sądy nie są
        niezawisłe.
        • silesius.monachijski.live az tak sie boisz? tylko szachraj sie boi 06.07.10, 17:48
          tw_wielgus napisał:

> No to rozstrzygnie, a wtedy rozegnie się wycie, że sądy nie są
          > niezawisłe.
          • tw_wielgus Re: Tylko tchórz 06.07.10, 17:57
            wmawia innym, że się boją. Tym samym podbudowuje sobie podupadłe
            ego.
            Tak sądzę...
            • marudna.menda Re: Tylko tchórz 06.07.10, 18:01
              To typowa pisdacka grypsera. O strachu i leku moga godzinami.;)
              • tw_wielgus Re: Eeeeech te ich kompleksy... 06.07.10, 18:04
                Tylko w grupie pod opieką pielęgniarza czują się bezpieczni
            • indeed4 A propos " bania" :-) 06.07.10, 18:27
              Wiesz, ilu wyborców głosowało na Komorowskiego, dlatego że
              się "boją" Kaczora ?
              • tw_wielgus Re: A propos " bania" :-) 06.07.10, 21:11
                Boją się? Kto postawił taką tezę?
                Postawie odwrotną, to przeceiż wyborców Kaczyńskiego nieustannie
                straszy się różnymi kataklizmami a ostatnio chociażby dyktaturą PO.
                Zatem kto żyje w ciągłym strachu?
      • kochamjaktusk Niech sobie poszczeka. To jeden z platnych na tym 06.07.10, 18:05
        forum.
    • snajper55 Re: Zaczęło się:))) 06.07.10, 18:00
      boblebowsky napisał:

> Pisiorki kwestionują wyniki wyborów i składają pozwy o ich unieważnienie
      > podając jako powód niemożność zapoznania się z kandydatami i utrudnienia w
      > samym głosowaniu mieszkańców z terenów po powodziowych. Odpowiednie wzory
      > pozwów już podobno krążą po sieci.
      > Biedni to jednak ludzie.....

fotoforum.gazeta.pl/photo/9/xf/le/ycbf/LE9C9CfaZzmzlzFV8X.jpg

S.
    • total_immersion Tonacy powodzi sie trzyma . 06.07.10, 18:31
      • ave.duce Re: Tonacy powodzi sie trzyma . :))) 06.07.10, 18:33
        Dobre :)

:p
    • ukos Chodzi o to, żeby SN działał jak najdłużej 06.07.10, 18:34
      Im więcej sąd ma protestów, tym dłużej je rozpatruje. To zawsze o te
      parę dni opóźni zaprzysiężenie. Do tego czasu będą mogli "rozliczać
      Bronka z obietnic", co już właśnie zaczęli robić.
    • mis-s Re: Zaczęło się:))) 06.07.10, 18:45
      oj, pisiorki,pisiorki jednak nie radzicie sobie z przegraną i stąd te wasze
      frustracje,które wylewacie tu na forum.
      Jawicie sie jak te zaprogramowane cyborgi,do których nic nie dociera,żaden
      argument,a nawet fakt że wasz guru jednak "przerżnął" te wybory.Żal mi was.
    • behemot17-13 Re: Zaczęło się:))) 06.07.10, 18:46
      tak się dzieje kiedy PIS traktuje się jak religie, a Kaczyńskiego jak nieomylne
      guru. fanatyków przybyło ostatnimi czasy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka