Dodaj do ulubionych

Lepper wzywa partie polityczne do debaty progra...

IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 21.03.04, 12:39
Balcerowicz nie moze odejsc! Balcerowicz musi zostac!!!
I zostanie jak chce Pan Przewodniczacy...
Obserwuj wątek
    • Gość: tadeusz Re: Lepper wzywa partie polityczne do debaty prog IP: *.d1.club-internet.fr 21.03.04, 12:56
      • Gość: ZOMOeuropejczyk Z Samoobroną i LPR się nie dyskutuje IP: 195.205.230.* 21.03.04, 13:05
        • Gość: Xsax Szaletowy wzywa,Samoolewacze olejcie Polskę i UE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 16:16
          W szalecie to on już wcześniej wydrapał ten program!
    • Gość: Jacek M. Samoobrona jest wiarygodna. IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.04, 13:40
      Jeżeli Lepper obiecuje, że urzędnicy państwowi od najniższego do
      najwyższego szczebla będą rozliczeni ze swojej działalności -
      będę głosował na Leppera.
      Chcę by nieudaczników odsunięto raz na zawsze od państwowych posad
      a skorumpowanym skonfiskowano wszelkie dobra i skazano bezwarunkowo
      na długoletnie więzienia.
      Może to brzmi jak demagogia ale życzyłbym sobie takiej rewolucji jaką
      zapowiada Lepper.
      • Gość: koko Re: Do leppera IP: *.ppp.tiscali.fr 21.03.04, 13:46
        Lepper ty lepiej wezwij swoich partyjnych slugusow do wywozenia gnoju na
        pole.Juz czas na to ty PZPR-owski czerwony buraku!
      • Gość: xp Re: Samoobrona jest wiarygodna. IP: 195.13.39.* 21.03.04, 13:50
        Obudzisz się z ręką w nocniku. Niestety!
      • Gość: xp Re: Samoobrona jest wiarygodna. IP: 195.13.39.* 21.03.04, 13:53
        Niestety urzędników (przekupnych, to prawda) zastąpią złodzieje i przestępcy.
        • Gość: Rycho Re: Lepper najpierw sam do pierdla IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.03.04, 14:05
          Złodziej najgłośniej krzyczy"łapaj złodzieja"
          • Gość: Jaro Re: Lepper najpierw sam do pierdla ... w Klewkach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.04, 14:13
            Powoli już czas na to :) Zdaje się, że parę dni temu Jędrkowi zabrali immunitet.
      • Gość: Stach Ruda Re:Puknij się w głowę i to bardzo mocno, IP: *.goja.org 21.03.04, 14:47
        • Gość: Jacek M. Re:Puknij się w głowę i to bardzo mocno, IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.04, 15:04
          Jestem biedny.
          Mam 4 dzieci, niepracującą żonę i chorą teściową na głowie.
          Co Lepper może mi zabrać?
          A obiecuje, że da i zgarnie z banków te wszystkie lokaty; mojej nie
          bo nie udało mi się nigdy nic oszczędzić.
          Mój stary ruski telewizor co odbiera jeden program z pogiętej za oknem
          anteny pokaże mi jak Lepper goni całą tą waszą elitę i anuluje mi trzyletnie
          zaległości dla spółdzielni mieszkaniowej.
          Nas jest więcej i my w tej Polsce zostaniemy.
          Wy uczcie się języków i zdobywajcie kariery za granicą.
          My zagłosujemy na Leppera.
          • Gość: kuna Re:Puknij się w głowę i to bardzo mocno, IP: *.net.autocom.pl 21.03.04, 15:28
            Jacku M. -Co z ciebie za leń pokazuje, że nie weźmiesz do łapy tej swojej
            pgiętej anteny i nie wyprostujesz. Liczysz, że Lep zrobi to za ciebie
          • Gość: Scejbaty... popiejam, psyjdzie Leppiej bedzie leppiej,a złote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 16:26
            A złote zęby to niech im powybija w piejwszej kolejności, potem kazdemu po
            jednym, niech bedzie spjawiedliwie. Od czego jest optymiżm, odrosną programowo
            im złote, a mnie za zasługi dla partii!
            Scejbaty.
            Wsyscy scejbaci łonccie sie!
          • Gość: SaQ Re:Puknij się w głowę i to bardzo mocno, IP: *.student.pw.edu.pl / *.student.pw.edu.pl 21.03.04, 17:10
            > Co Lepper może mi zabrać?
            > A obiecuje, że da i zgarnie z banków te wszystkie lokaty;

Że zgarnie
      • Gość: Radek Re: Samoobrona jest wiarygodna. Do Jacka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.03.04, 15:06
        Problem w tym, że już na starcie Lepperowcy mają grzechy na sumieniu.
        Wyobraź sobie Jacku jak ta banda ruszy do koryta. Wtedy dopiero będzie
        republika bananowa z naszego kraju. A jeśli damy w ręce takich faszystów
        policję, służby specjalne to dopiero zacznie się polowanie na przeciwnika
        politycznego.
        Naprawdę, Samoobrona jest partią tylko opluwania, głoszenia haseł
        populistycznych. Nie mają żadnych programów społeczno-gospodarczych, tylko Pan
        Lepper bredzi bzdury, bazując na prymitywnych chwytach, typu: rozliczymy,
        rozpędzimy, rozwiążemy. Już próbował karirę zrobić na takim prymitywiźmie Pan
        Wałęsa, dzięki Bogu ludzie szybko się zorientowali.
        • Gość: jack Kto sie boi Andrzeja Leppera ? IP: *.proxy.aol.com 21.03.04, 15:25
          Do wszystkich pieniacych sie na SO pod rozwage.

Kto sie boi Andrzeja Leppera?

Na pewno nie 20,5% bezrobotnych.
          Na pewno nie mlodzi absolwenci szwendajacy sie bez pracy lub pracujacy za 600 zl
          (to przyszly potencjal partii)
          Na pewno nie ludnosc wsi zajmujaca sie rola, ktora wie, ze grozi im wyciecie do
          6-8% populacji (na dzis 30% populacji). Takie sa wymogi EU.
          Na pewno nie robotnicy z zakladow ulegajacych redukcji.
          Na pewno nie ci szperajacy po smietnikach.

ILE to jest %?
          Smiem twierdzic, ze wygrana Leppera jest ZAPROGRAMOWANA.
          I nie pomoze tu "piana" 100 czy 1000 internautow.
          Na Leppera NIE MA ALTERNATYWY w tym panstwie czy sie to niektorym podoba czy
          nie.
      • Gość: kuna Re: Samoobrona jest wiarygodna. IP: *.net.autocom.pl 21.03.04, 15:23
        Kim Lep rozliczy tych urzędników ? Jeśli nawet by miał to zrobic -trzeba na to
        10 lat nie robiąc nic więcej. Lep o tym wie -to pokazuje jego fałsz
      • Gość: SAB Re: Samoobrona jest wiarygodna. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.04, 16:31
        Biedaku. Jeśli Samoobrona jest wiarygodna w tym co mówi, zwłaszcza jej furer
        Andrzej Klepper to ty sie chyba z koniem na głowy pozamieniałes
    • Gość: Baba-w-oknie Re: Lepper wzywa partie polityczne do debaty prog IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 21.03.04, 14:53
      Jak doczytalam ze ta debata ma byc w telewizji to juz rozumiem. Lepper mysli
      pewnie ze ostatnio o nim za cicho i musi sobie darmowa reklame zrobic. Mam
      nadzieje, ze nikt powaznie nie wezmie tego gawedzenia do siebie, bo jak
      dyskutowac o gospodarce panstwa albo szkolnictwie z technikiem rolniczym? Znowu
      bedzie obiecywal ze wezmie z banku pieniadze i rozda po 900 zlotych co miesiac?
      Raz rozda, a na nastepny miesiac to skad wezmie? Bank to nie jest zaczarowany
      worek bez dna co to z niego mozna wyjmowac i wyjmowac, a nic nie wkladac. Taki
      z tego Leppera ekonomista, jak ze mnie zaczarowana krolewna! Jego caly program
      to same obietnice: da, podniesie, zlikwiduje, rozliczy, odbierze, ukarze... Ale
      ani slowa o tym jak to zrobi. Pewnie gadaniem?
      • Gość: jacek2 Re: Lepper wzywa partie polityczne do debaty prog IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 21.03.04, 15:17
        Ale problem polega na tym ze spora czesc polskiego spoleczenstwa - az 23%
        wierzy w te brednie!!!!
    • samoobrona_jedyna_alternatywa Brawa dla przewodniczacego A.Leppera 21.03.04, 15:28
      Pokazmy im ze nie chcemy sie obrzucac inwektywami, tylko walczyc o lepsza i
      sprawiedliwa polske ! walczmy na programy, oni juz mieli szanse ich realizacji
      tylko jakos im sie nie udalo, dajcie teraz szanse komus nowemu, glosujcie na
      Samoobrone ! to jedyna alternatywa dla tego "politycznego szamba" ktore do tej
      pory rzadzilo polska, wybierzmy lepsza Polske - wybierzmy Samoobrone !
    • Gość: tomek 1 Re: Lepper wzywa partie polityczne do debaty prog IP: 5.5D* / 213.40.3.* 21.03.04, 15:48
      "Po tym, co się stało, po tym, jak Platforma Obywatelska nazwała mnie
      barbarzyńcą, a ja ich złodziejami, wzywam PO i wszystkie partie do debaty
      programowej. Niech każda partia pokaże program, podpisze się pod nim i
      oświadczy, że będzie go realizować...

...Już nie mówimy, że Balcerowicz musi odejść. Balcerowicz musi zostać. My mu
      krzywdy nie będziemy robić, najwyżej resztę życia spędzi w luksusowym miejscu" -
      powiedział dziennikarzom Andrzej Lepper, nie wyjaśniając o co chodzi.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Po co tak od razu taki wielki chuligano-mędrzec i wielka nadzieja narodu ma w
      telewizji prowadzić dialog. Pan Lepper ma również do zrealizowania kilka
      innych, ważniejszych spraw, jak na przykład odsiedzenie kilku wyroków sądowych.
    • Gość: maruda wróg publiczny nr 1 IP: *.gdynia.mm.pl 21.03.04, 17:45

Nie wnikam, dlaczego akurat we Wrocławiu przewodniczącego olśniło.

Zastanawia mnie jednak "dyskusja programowa". Od lat słucham przewodniczącego
      Leppera - bo inaczej się nie da. Wszystkie jego przemówienia są wariacjami credo
      programowego "Balcerowicz musi odejść".

Jakby się zdarzyło, że Lepper zostanie premierem to po trzech dniach
      skonstatuje, że wszystkie jego przemówienia nadają się jedynie do podtarcia
      tyłka. Nie wiem więc, o jakim programie mówi Lepper - czy Balcerowicza skazać
      zaocznie na 5 czy 10 lat luksusowego życia?

No i bardzo jestem zaintrygowany, kto wyrósł w oczach przewodniczącego na nowego
      wroga numer 1? Czy też Samoobrona przeprowadzi w tej sprawie debatę?
      • Gość: kr Tym wrogiem musi byc Rokita IP: *.abhsia.telus.net 22.03.04, 04:32
        A Leppera do wiezienia. Tam jest jego miejsce za szkody, ktore juz wyrzadzil.
        Nie dajcie sie ludzie zastraszyc lepperowcom "co to nie maja nic do stracenia".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka