motostart2010 07.08.10, 21:04 Czy aby Jarosław K. nie przekroczył ich w zaślepieniu i nienawiści do wszystkiego i wszystkich ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wariant_b Re: Czy są jakieś granicy chamstwa w życiu public 07.08.10, 21:07 Tak są, wyznacza je właśnie Jarosław Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: Czy są jakieś granicy chamstwa w życiu public 07.08.10, 21:09 wariant_b napisał: > Tak są, wyznacza je właśnie Jarosław Kaczyński. czyli hulaj dusza, piekła nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon rekord jest bity codziennie 07.08.10, 21:11 motostart2010 napisał: > Czy aby Jarosław K. nie przekroczył ich w zaślepieniu i nienawiści > do wszystkiego i wszystkich ? I jesli mozna mowic o chamstwie i prostactwie to takie GW, TOKFM, TVN24 itd, bija rekord za rekordem. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj dopóki zyje jarosłąw K to niemozliwe 07.08.10, 21:13 Bop to cham genetyczny jak jego brat Odpowiedz Link Zgłoś
kriss_7ban nie pisz wątków o nim .. 07.08.10, 21:14 o tym trupie politycznym ... już uwolnijmy się od tych gnomów ... Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Czy są jakieś granicy chamstwa w życiu public 07.08.10, 21:15 motostart2010 napisał: > Czy aby Jarosław K. nie przekroczył ich w zaślepieniu i nienawiści > do wszystkiego i wszystkich ? I tak nigdy nie nadąży za Palikotem i dyżurnym jego zapleczem z tvn24 Jaro podąża utartym szlakiem. PO z chamstwa zrobiło szeroki gościniec w naszej polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
q3000 Re: wieszczysz , że złe kark zlamie ? 07.08.10, 21:29 Czy Jarosław wybiera się w jakąś podróż ? Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Czy są jakieś granicy chamstwa w życiu public 07.08.10, 21:27 mr.sajgon napisał: > Pieklo jest a ja jestem jego ambasadorem na > tym forum. Tak, oczywiście, ambasadorem. Najwyraźniej mania wielkości groteskowego wodza uderza do główek także jego pachołkom. Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: Czy są jakieś granicy chamstwa w życiu public 07.08.10, 21:42 mr.sajgon napisał: > Pieklo jest a ja jestem jego ambasadorem n > a > tym forum. Jak bedziesz mily to przeznacze ci jakis swoiski kociolek z > forumowymi emerytkami. ciśnie się na usta: jaki ambasador, takie piekło. Jeśli się czegoś miałabym bać to tego, że w tym twoim piekle sajgon umrę ze śmiechu, czytając o kolejnych urojeniach pissprezesa. Odpowiedz Link Zgłoś