ploniekocica 12.08.10, 14:51 znacie taka postać? Mamy teraz nowa papieżycę Joannę i Joannę d'Arc w jednym. Joanne Burzyńską od Rozkochanych Naw, zwaną inaczej Panią Kitką. Nawet o dziewictwo jestem dziwnie spokojna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziemski_mlynarz Re: Papieżyca Joanna 12.08.10, 14:53 Możesz sprecyzować, któż zacz? Odpowiedz Link Zgłoś
henry.rollins Re: Papieżyca Joanna 12.08.10, 14:56 img814.imageshack.us/img814/6603/lekarza.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Papieżyca Joanna 12.08.10, 15:13 Pani Kitka we własnej osobie nomen omen Joanna :) Odpowiedz Link Zgłoś
vuvuzela Re: Papieżyca Joanna 12.08.10, 15:12 ploniekocica napisała: > znacie taka postać? > Mamy teraz nowa papieżycę Joannę i Joannę d'Arc w jednym. Joanne Burzyńską od > Rozkochanych Naw, zwaną inaczej Panią Kitką. > Nawet o dziewictwo jestem dziwnie spokojna. Gdzie o niej czytałaś? We Wprost, Newsweeku czy Polityce? Tak, to pytanie z tezą. Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Papieżyca Joanna 12.08.10, 15:16 Tym razem Twojej tezy nie potwierdzę aczkolwiek się do niej przychylam. Własnoocznie ją widuję niemal codziennie i to bez pośrednictwa kamery, a co do jej personaliów uświadomił mnie niejaki Indeed na tym forum. forum.gazeta.pl/forum/w,28,115174874,115176377,Re_Pochodnie_niosa_.html oooo faktycznie Wprostem mnie uświadomił, czyli jednak potwierdzę Twoja tezę :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vuvuzela Re: Papieżyca Joanna 12.08.10, 15:22 > oooo faktycznie Wprostem mnie uświadomił, czyli jednak potwierdzę Twoja tezę :) > )))) Polityka poświęciła jej oddzielny artykuł pt "Znam swoją strategiczność", Wprost strony - 12-18. Newsweek - strony 22-24 plus zdjęcie kitki na cała stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Papieżyca Joanna 12.08.10, 15:16 Odwal się od niej , to juz św.Anna. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Papieżyca Joanna 12.08.10, 15:22 "Nawet o dziewictwo jestem dziwnie spokojna. " Zapewne tak , i dlatego długie, o sporym przekroju elementy drewniane tak na nią działają.... Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Papieżyca Joanna 12.08.10, 15:27 A po co promowac ta oblakana fanatyczke ???!!! Ona nadaje sie na badanie do Tworek , bo co do tego , ze nie jest normalna nie ma ZADNYCH watpliwosci ... Odpowiedz Link Zgłoś
vuvuzela Za każdym razem jak patrzę na tytuł artykułu 12.08.10, 15:42 "Tablica zawieszona na ścianie Pałacu." czytam - Tablica zawieszona na ścianie Płaczu. Już kilka razy się na tym złapałam. Coś w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Papieżyca Joanna 12.08.10, 15:46 Papiezyca Joanna to sie przynajmniej bzyknela z jakims, zaciezyla i sie wydalo, ze kobitka jest. A ta w odzieniu workowatym pewnie nie wie co to sex i przyjemnosc. Stąd w niej tyle zlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Papieżyca Joanna 12.08.10, 15:49 wanda43 napisała: > Papiezyca Joanna to sie przynajmniej bzyknela z jakims, zaciezyla i sie wydalo, > ze kobitka jest. A ta w odzieniu workowatym pewnie nie wie co to sex i > przyjemnosc. Stąd w niej tyle zlosci. Jak wiesz tyle to napisz czy brala chetnie do buzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Papieżyca Joanna 12.08.10, 15:53 Przeczytaj ksiązke, to sam sie dowiesz Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Papieżyca Joanna 12.08.10, 15:58 wanda43 napisała: > Przeczytaj ksiązke, to sam sie dowiesz Ale to ty wyjezdzasz z tekstami o niej, wiec albo cos wiesz albo "spieprzaj babo" na forum koscielne. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Papieżyca Joanna 12.08.10, 16:01 Dziady, to, ze ty nie masz pojecia o historii religii, ktora wyznajesz, to nie znaczy, ze ja agnostyczka tez mam nie miec pojecia. A na forum koscielne to sam spadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Papieżyca Joanna 12.08.10, 15:59 Saygon pisowski swietojebliwy pisze : Jak wiesz tyle to napisz czy brala chetnie do buzi ? Glodnemu chleb na mysli pisowski zboczny debilu !! Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Papieżyca Joanna 12.08.10, 16:02 jacekm22 napisał: > Saygon pisowski swietojebliwy pisze : > > Jak wiesz tyle to napisz czy brala chetnie do buzi ? > > Glodnemu chleb na mysli pisowski zboczny debilu !! a ty tylko po bozemu europejcyku z PO ? Odpowiedz Link Zgłoś
derduch-co-sra-na-dwie-deski Maryja ssała Józefowi? A w dupe też dawała? 12.08.10, 16:19 AAA pewnie tylko od tyłu ją walił skoro zawsze dziewica. hahahahha. Katolicka szmato, spotkamy sie żeby "pogadac"? Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Maryja ssała Józefowi? A w dupe też dawała? 12.08.10, 16:23 derduch-co-sra-na-dwie-deski napisał: > AAA pewnie tylko od tyłu ją walił skoro zawsze dziewica. hahahahha. > > Katolicka szmato, spotkamy sie żeby "pogadac"? To i tak malo, podobno mojzesz posuwal barany no i co teraz ateistyczna szmato ? Z gownem sie nie gada, gowno sie spuszcza w kanal, wiec sam widzisz ze zanim do ciebie dojde to ty splyniesz do Baltyku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Papieżyca Joanna-pytanie estetyczno-higieniczne 12.08.10, 15:55 czy widział ją ktokolwiek przez te 4 miesiące w innym ciuszku? Dzień i noc w tej białej koszulinie i workowej spódnicy, bez prania, mycia i spania Odpowiedz Link Zgłoś
vuvuzela Re: Papieżyca Joanna-pytanie estetyczno-higienic 12.08.10, 16:05 zoro_wieczorowo_poro napisał: > czy widział ją ktokolwiek przez te 4 miesiące w innym ciuszku? Dzień i noc w te > j > białej koszulinie i workowej spódnicy, bez prania, mycia i spania W Polityce,Wprost i Newsweeku pisali, ze chodzi codziennie do domu i robi przepierkę. Że też nie wiesz o najważniejszej rzeczy w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Papieżyca Joanna-pytanie estetyczno-higienic 12.08.10, 16:12 św. Franciszek tez żył skromnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Papieżyca Joanna-pytanie estetyczno-higienic 12.08.10, 16:14 volupte napisał: > św. Franciszek tez żył skromnie. Ten to chociaz skromnie zyl i nikogo nie zamordowal tak jak mojzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Papieżyca Joanna-pytanie estetyczno-higienic 12.08.10, 16:16 Ona tez nikogo ...jeszcze. Ale i swietego agresja ateistów może z równowagi wyprowadzic. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Papieżyca Joanna 12.08.10, 16:14 czuj sie wirtualnie opluty w twarz za ublizanie i nazywanie mnie nawiedzoną! Jestes cham i bydle! Od dzis jestes u mnie na szaro jako wróg! Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Papieżyca Joanna 12.08.10, 16:17 wanda43 napisała: > czuj sie wirtualnie opluty w twarz za ublizanie i nazywanie mnie nawiedzoną! > Jestes cham i bydle! Od dzis jestes u mnie na szaro jako wróg! Nie caluj mnie w doope na odchodne razem ze swoja religia i Joannami. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch-co-sra-na-dwie-deski Ja cie katolicka ruro pocałuje, tylko znajde 12.08.10, 16:21 ścierwo katolickie, zdechnij, szkoda że Stalin umarł zbyt wczesnie. Zrobie z tobą to co z Gosiewskim, dobije kijem hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon dziekuje a tobie duzo zdrowia zycze ;-))) 12.08.10, 16:24 derduch-co-sra-na-dwie-deski napisał: > ścierwo katolickie, zdechnij, szkoda że Stalin umarł zbyt wczesnie. Zrobie z > tobą to co z Gosiewskim, dobije kijem hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
derduch-co-sra-na-dwie-deski Bedziesz miała katolicka szmato odwagę? 12.08.10, 16:16 spotkać sie ze mną? Masz jaja czyj jesteś tchórz jak kaczyniski? No jak katolicka szmato, złapiemy się i "pogadamy? Tchórzu. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Bedziesz miała katolicka szmato odwagę? 12.08.10, 16:18 spoko, juz tego chama nie widze. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Bedziesz miała katolicka szmato odwagę? 12.08.10, 16:25 wanda43 napisała: > spoko, juz tego chama nie widze. To nic nie zmienia, ja bede pytal cie dalej, brala do buzi czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Papieżyca Joanna 12.08.10, 16:24 Cool Joanny,od Szczypińskiej poprzez Muchę aż po Senyszyn.Wybór należy do Ciebie jak pisze na paczkach papierosów(trucizny). Odpowiedz Link Zgłoś