przewodniczacy_po 22.08.10, 12:53 Pasibrzuch wyłazi z jachtu, czyli siódmy urlop pana prezydęta w tym roku: www.tuskwatch.pl/images/komor_jacht.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1tobi Re: Pasibrzuch 22.08.10, 13:00 A widziałeś Kaczora , jak się szarpie z mikrofonem? Napewno zapijaczonyryjuś ci to podeśle więc odpuść. Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Pasibrzuch 22.08.10, 13:28 O ile mi wiadomo kazdy pracownik o stazu > 5 lat ma prawo do 26 dni roboczych urlopu. Jesli sie zmiesci w tym limicie Pan Prezydent moze wziac wiec chocby i 20 x urlop w ciagu roku. Natomiast KAZDY praconik, niezaleznie od stazu i stanowiska ma tylko 1 slownie jeden week-end w tygodniu. Na ktory nie musi obowiazkowo latac na koszt panstwa samolotem ze sluzbowym barkiem obficie wyposazonym w malpki - wystarczylby wagon Warsu. Jak sie nie ma konta w banku to sie wydlubuje z kieszeni prywatna brzeczaca monete. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Pasibrzuch 22.08.10, 13:30 przewodniczacy_po napisał: > Pasibrzuch wyłazi z jachtu, czyli siódmy urlop pana prezydęta w tym roku: www.tuskwatch.pl/images/komor_jacht.jpg To i tak 'małe piwo' z nieróbstwem poprzednika:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Ten jest lepszy. I jakiś taki zaplątany, zagubiony 22.08.10, 13:32 www.grandpressphoto.pl/gallery/popup/2007_wydarzenia_Kuba_Atys.jpg Ratunkuuuu! Ochrooonaaa!! Tu jest strasznieee! Niech mnie ktoś uwolniiii! Odpowiedz Link Zgłoś
wzmozony_moralnie Powinieneś raczej uderzyć do Kaczyńskiego, 22.08.10, 13:38 skoro już tak się obnosisz ze swoja orientacją. 2.andrzej.d napisał: > obstawiam 130B Odpowiedz Link Zgłoś
2.andrzej.d moja orientacja jest właściwa 22.08.10, 13:40 dlatego znam się na miseczkach... Bronek to nietypowe 130B... taki rozmiar tylko na zamówienie, dlatego w toplesie na zdjęciu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek To żaden feler - to pożądana cecha. 22.08.10, 14:35 Jak to się świetnie pieści!! Mmmmm...! A na delegacjach nie trzeba szukać żadnych obcych bab, bo takich jędnych na pewno nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
psiogon Re: Wilk morski całą gębą 22.08.10, 14:43 To nie USA u nas nie ma konkursów piękności, a ile tam się mądrości zmieści ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Wilk morski całą gębą 22.08.10, 15:48 130 cm pasek dla prezes jest zbyt krotki.Obstawiam jakies 180.Przy 150 cm wzrostu. Odpowiedz Link Zgłoś