Dodaj do ulubionych

Episkopat zaprasza ,ludzie gloduja.

IP: *.server.ntl.com 20.02.02, 21:41
No i prosze , to juz mamy odpowiedz kto tak naprawde zaprasza Pape do kraju..
Uszatek mianowicie w imieniu Episkopatu a Kwachu (swiezo nawrocony) w roli koscielnego
poslanca zawiezie zaproszenie przy okazji robiac sobie wraz z malzonka i partyjnym betonem
wycieczke na koszt podatnika.. A to Polska wlasnie jak nie ma co jesc to trzeba robic igrzyska
Obserwuj wątek
    • kimmjiki Re: Episkopat zaprasza ,ludzie gloduja. 21.02.02, 00:18
      Tak to juz jest w tym naszym pieknym kraju;-(. Przy okazji pamietam, jak swego
      czasu miala byc pielgrzymka do Australii (a moze do Austrii, nie pamietam;-)),
      ale do niej nie doszlo, bo rzad odmowil sypniecia kasa, prywatni sponsorzy sie
      nie znalezli, a Kosciol az taki hojny nie jest, zeby wlasne pieniadze wydawac
      na pielgrzymki. Wkrotce potem (dwa lata temu) papiez pojechal do Polski,
      panstwa widocznie sporo bogatszego od Austr(al)ii, bo gotowego z miejsca
      wyasygnowac dowolna kwote... I dziwic sie potem, ze jestesmy takim zadupiem.
      • Gość: TexasBoy Re: Episkopat zaprasza ,ludzie gloduja. IP: *.ipt.aol.com 21.02.02, 02:22
        Czy sadzisz, ze wraz koncem poprzedniego Millenium naduzywanie religii
        sie skonczylo. I jakie sa skutki? Porownaj standard zycia z poziomem
        religijnosci w wielu krajach Europy a wnioski sa oczywiste.
        USA sa tu wyjatkiem. Biblia jest tu dokryna narodowa, szczegolnie dla
        dolow spolecznych. Lepiej przeciez ze czytaja Biblie niz Kapital Marksa
        (dzieki Biblii wielu w ogole nauczylo sie czytac).
        W Polsce, ktora obecnie wlazla w polityczny i ekonomiczny zaulek jestesmy
        swiadkami nowego cudu - wierni i niewierni (raczej swiezo nawroceni
        komunisci) na kolanach blagaja o przyjazd Papieza.
        Zeby sprawil cud w gospodarce i usmierzyl narastajacy bunt ludu.
        Ale czy tej spadajacej z niebios manny bedzie az tyle by pokryc koszty
        tych igrzysk, to trudno przewidzec.
        • Gość: ols bedzie powodz IP: 195.205.254.* 21.02.02, 10:11
          Ludzie nic to - bedzie powodz , zawsze po wizycie byla !!!
          • Gość: Ja Re: bedzie powodz IP: 213.241.67.* 21.02.02, 16:08
            > Ludzie nic to - bedzie powodz , zawsze po wizycie byla !!!

Kara Boska czy co?
            A swoją drogą, to po powstaniu w Wa-wie świątyni opatrzności na Polskę powinien
            spaść jakiś większy kamień z nieba :))
            Czarni lekką ręką wydają kupę kasy na stawianie monumentalych kościołów (cholera
            wie po co) a ludzie nie mają co do garnka włożyć.
        • Gość: OzRM Re: Episkopat zaprasza ,ludzie gloduja. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 14:02
          Sugerujesz że im wyższa religijność tym większa bieda?
          A Irlandia? a Bawaria (choć to kraj związkowy RFN ale to najbogatszy jego land)
          a Japonia i Korea PŁd (głeboko religijni szintoiści i buddyści)?
          Oszołom z Radia Maryja
        • Gość: OzRM Re: Episkopat zaprasza ,ludzie gloduja. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 14:14
          Wręcz przeciwnie! Dzięki wizytom papieskim przynajmniej chwilowo można
          zaobserwować korzystne zmiany na rynku pracy! Bezrobotni budują ołtarze, drobni
          rzemieślnicy dostają zlecenia na upominki dla papieża, dodatkową kasę dostaje
          policja i to nie tylko na paliwo, ożywia się rynek usług budowalnych
          (remontowane są fasady budynków na trasie przejazdu Ojca Świętego) a przez to
          na dłuższy czas zyskuje estetyka miasta które ma zaszczyt goscić wielkiego
          naszego rodaka, odnawiana jest nawierzchnia ulic i chodników..czy to jest złe?
          Te koszta opłacają się nam wszystkim, bo zrobione zostanie to co być może nie
          mogło się doczekać realizacji przez wiele lat!!
          A co my zyskujemy po też dość kosztownych wizytach brukselskich notabli w
          naszym kraju? Jak na razie to na ich żaądanie wprowadzamy wizy dla obywateli
          byłego ZSRR kasujemy specjalne strefy ekonomiczne dzięki czemu nasi drobni
          przedsiębiorcy muszą zwijać swój interes i żebrać o zasiłek! Oto dobrodziejstwa
          z wizyt waszych "papieży" z Brukseli w naszym kraju!!!
          Oszołom z Radia Maryja
    • Gość: pol Re: Episkopat zaprasza ,ludzie gloduja. IP: 12.31.53.* 21.02.02, 01:58

Ja wiem ,ze polityka polega na oszukiwaniu wyborcow ,ale szanowni liderzy SLD,
      nie przesadzajcie z tym balwochwalstwem.Gospodarka w ruinie, dna dziury
      budzetowej nie widac ,a wy nam serwujecie igrzyska? Jesli mnie zawiedziecie-a
      na to sie zanosi, to nastepnym razem pojde na wybory dopiero wtedy, gdy Jerzy
      Urban wystartuje na prezydenta, a wam na pochybel.

• Gość: Kagan Niech jedza komunie! IP: *.vic.bigpond.net.au 21.02.02, 03:04
      Gość portalu: rd napisał(a):
      No i prosze , to juz mamy odpowiedz kto tak naprawde zaprasza Pape do kraju..
      Uszatek mianowicie w imieniu Episkopatu a Kwachu (swiezo nawrocony) w roli
      koscielnego poslanca zawiezie zaproszenie przy okazji robiac sobie wraz z
      malzonka i partyjnym betonem wycieczke na koszt podatnika.. A to Polska
      wlasnie jak nie ma co jesc to trzeba robic igrzyska.
      RD!
      1. Kwach sie nieco spoznil z tym nawroceniem. Inny znany polski Chazar,
      Leszek Kolakowski zrobil to znacznie wczesniej. Ale coz: Kolakowski
      to pelny profesor, a Kwachu niepelny magister...
      2. Jak Polacy NIE maja co jesc, to niech czesciej przystepuja do
      komunii! Dla bezrobotnych proponuje NIE tylko oplatek, ale pajde chleba
      (cialo Jeszu) posmarowane maslem (mleko Miriam).
      Kagan, Ostubaf.
      • Gość: Litwin Re: Niech jedza komunie! IP: *.vline.pl 21.02.02, 10:15
        Gość portalu: Kagan napisał(a):

> Gość portalu: rd napisał(a):
        > No i prosze , to juz mamy odpowiedz kto tak naprawde zaprasza Pape do kraju..
        > Uszatek mianowicie w imieniu Episkopatu a Kwachu (swiezo nawrocony) w roli
        > koscielnego poslanca zawiezie zaproszenie przy okazji robiac sobie wraz z
        > malzonka i partyjnym betonem wycieczke na koszt podatnika.. A to Polska
        > wlasnie jak nie ma co jesc to trzeba robic igrzyska.
        > RD!
        > 1. Kwach sie nieco spoznil z tym nawroceniem. Inny znany polski Chazar,
        > Leszek Kolakowski zrobil to znacznie wczesniej. Ale coz: Kolakowski
        > to pelny profesor, a Kwachu niepelny magister...
        > 2. Jak Polacy NIE maja co jesc, to niech czesciej przystepuja do
        > komunii! Dla bezrobotnych proponuje NIE tylko oplatek, ale pajde chleba
        > (cialo Jeszu) posmarowane maslem (mleko Miriam).
        > Kagan, Ostubaf.

Musze Ci powiedziec Kagan ,ze choc sie nie zgadzam z Toba co do spraw religii
        katolickiej,to po przeczytaniu twojej powyzszej wypowiedzi polozylem sie na
        podlodze i smialem sie przez 10 minut....z tymi oplatkami i pajdami chleba dla
        Polakow to naprawde zabawne,DOBRE NAPRAWDE,DOBRE ! Ale do Markiza de Sade
        jeszcze troche Ci brakuje....
    • Gość: BIG MAMA Re: Episkopat zaprasza ,ludzie gloduja. IP: *.gda-wrz.leased.ids.pl 21.02.02, 09:31
      Narodzie czy nas stać na takie imprezy niech sobie PAPA spokojnie siedzi u
      siebie a nasi nie bedą musieli się prześcigać w przepychu to jest parodia Kwach
      znowu dupy daje i myśli że czarni to docenią eeeeeeeee żyć się nie chce
    • Gość: brzytwa A bziki dyskutuja. IP: *.pcz.czest.pl 21.02.02, 09:51

• Gość: Laik Re: Ale tępa ta brzytwa... IP: *.ec.bialystok.pl 21.02.02, 10:39
    • Gość: pyrka Re: Episkopat zaprasza ,ludzie gloduja. IP: 195.94.213.* 21.02.02, 11:32
      Gdy Bóg chce kogos ukarać to mu rozum odbiera, tak właśnie odebrał kłamczuchowi
      Kwaśnieskiemu, który chce prawicy zrobic kampanię samorządową na jesień za
      pieniądze wspólne, po drugie komuszki niczego sie nie nauczyli -kościół ma i
      tak w dupie i ich lizusostwo tamże
    • Gość: Astra Re: Episkopat zaprasza ,ludzie gloduja. IP: *.ima.pl 21.02.02, 11:32

> Uszatek mianowicie w imieniu Episkopatu a Kwachu (swiezo nawrocony) w roli kosc
      > ielnego
      > poslanca zawiezie zaproszenie przy okazji robiac sobie wraz z malzonka i partyj
      > nym betonem
      > wycieczke na koszt podatnika.. A to Polska wlasnie jak nie ma co jesc to trzeba
      > robic igrzyska

A co cię to obchodzi że Papa przyjedzie do Polski?!?!
      Nie ma cię tu więc CO CIE TO OBCHODZI?!
    • Gość: Astra Re: Episkopat zaprasza ,ludzie gloduja. IP: *.ima.pl 21.02.02, 11:37

> Uszatek mianowicie w imieniu Episkopatu a Kwachu (swiezo nawrocony) w roli kosc
      > ielnego
      > poslanca zawiezie zaproszenie przy okazji robiac sobie wraz z malzonka i partyj
      > nym betonem
      > wycieczke na koszt podatnika.. A to Polska wlasnie jak nie ma co jesc to trzeba
      > robic igrzyska

• Gość: Astra Re: Episkopat zaprasza ,ludzie gloduja. IP: *.ima.pl 21.02.02, 11:37

> ielnego
      > nym betonem
      > robic igrzyska

• Gość: rd Re: Episkopat zaprasza ,ludzie gloduja. IP: *.server.ntl.com 21.02.02, 12:29
        I coz z tego, ze mnie tam nie ma?
        Place w polsce (tez) podatki wiec jestem zywotnie zainteresowany na co one ida. To ze mieszkam w
        Londynie a nie na przyklad w Psiej Wolce nie ma namniejszego znaczenia. Cieniutki argument z tym
        niemieszkaniem...
        • Gość: Astra Re: Episkopat zaprasza ,ludzie gloduja. IP: *.ima.pl 21.02.02, 13:54

> I coz z tego, ze mnie tam nie ma?
          > Place w polsce (tez) podatki wiec jestem zywotnie zainteresowany na co one ida.
          > To ze mieszkam w
          > Londynie a nie na przyklad w Psiej Wolce nie ma namniejszego znaczenia. Cieniut
          > ki argument z tym
          > niemieszkaniem...

...i już tak boisz się żę z własnej kasy zapłacisz za przyjazd JPII do Polski????
          To podaj mi jeden argument że tak się stanie,a jeżeli go nie masz to jeszcze raz
          pytam:
          CO CIE TO OBCHODZI????
          Bo jak był Dalajlama w Polsce - religijnie mi obojętny ale mam szacunek do
          niego - to nie pytałam naokoło za czyje pieniądze przyjechał...A wracając do
          tych"głodujących" w twoim temacie, to uważam,że wielu z nich też się cieszy z
          wizyty...A zresztą...co będzie za rok.....
    • Gość: enx Re: Episkopat zaprasza ,ludzie gloduja. IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 13:53
      A co ciebie to obchodzi? Ty nie zapraszasz. Ja ciebie też do mojego kraju nie
      zapraszałem. Nie podoba ci się to wynocha!!! Tutaj nie masz nic do powiedzenia.
      W Polsce są miliony Polaków katolików. Wystarczy, że każdy da tylko złotówkę, a
      to wystarczy na kilka wizyt Ojca Świętego. Ty natomiast możesz na ten czas
      wyjechać na Antarktydę. I tam tam na zawsze zostać. Pieniędze widać masz, skoro
      stać cię na komputer i kontakt poprzez internet. Jako mieszkaniec Antarktydy
      zostaniesz zwolniony z podatków. Będziesz się żywił mięsem pingwinów. Podobno
      bardzo smakuje takim śmierdzielom ja ty. To my, katolicy zapraszamy Ojca
      Świętego i znajdziemy na to pieniądza z naszych właśnie podatków. Bo też
      płacimy podatki. Nie tylko ty. Ojciec Święty jest naszą dumą i chlubą na całe
      tysiąclecia. A ty będziesz zawsze wypierdkiem niewiadomego pochodzenia.
      • Gość: rd Re: Episkopat zaprasza ,ludzie gloduja. IP: *.server.ntl.com 21.02.02, 15:48
        A moze mi tak stosik rozpalisz pod nogami Katolicki ciemniaku?
      • Gość: STĘPEL Re: Episkopat zaprasza ,ludzie gloduja. IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 16:24
        Gość portalu: enx napisał(a):

> A co ciebie to obchodzi? Ty nie zapraszasz. Ja ciebie też do mojego kraju nie
        > zapraszałem. Nie podoba ci się to wynocha!!! Tutaj nie masz nic do powiedzenia.
        >
        > W Polsce są miliony Polaków katolików. Wystarczy, że każdy da tylko złotówkę, a
        >
        > to wystarczy na kilka wizyt Ojca Świętego. Ty natomiast możesz na ten czas
        > wyjechać na Antarktydę. I tam tam na zawsze zostać. Pieniędze widać masz, skoro
        >
        > stać cię na komputer i kontakt poprzez internet. Jako mieszkaniec Antarktydy
        > zostaniesz zwolniony z podatków. Będziesz się żywił mięsem pingwinów. Podobno
        > bardzo smakuje takim śmierdzielom ja ty. To my, katolicy zapraszamy Ojca
        > Świętego i znajdziemy na to pieniądza z naszych właśnie podatków. Bo też
        > płacimy podatki. Nie tylko ty. Ojciec Święty jest naszą dumą i chlubą na całe
        > tysiąclecia. A ty będziesz zawsze wypierdkiem niewiadomego pochodzenia.
        TO ZAMIAST WYDAWAĆ MOJE PIENIĄDZE W KOŃCU SIĘ ZRZUCICIE PO TEJ ZŁOTÓWCE,CZY TYLKO
        TAK BĘDZIESZ MARUDZIĆ.WIDAĆ JAK CI KTOŚ NADEPNIE NA ODCISK JAKI TO PRZYJEMNIACZEK
        Z CIEBIE-TYPOWY CHAM KTÓRY LEŻY W NIEDZIELĘ KRZYŻEM W KOŚCIELE A PRZEZ RESZTĘ
        TYGODNIA MYŚLI JAK TU KOGOŚ SKROIĆ I OBRAZIĆ
        rude boy now
    • hpx68120 Kto nie ma co jesc ? Ty, Rd ?? W USA ???! 21.02.02, 13:54

Gardlujesz i gardlujesz. I po co ?
      Nie masz co jesc ?
      W USA ???!!
      Przeciez tam papiez nie przyjezdza !

> ielnego
      > nym betonem
      > robic igrzyska

• Gość: rd Re: Kto nie ma co jesc ? Ty, Rd ?? W USA ???! IP: *.server.ntl.com 21.02.02, 15:58
        Gowno Cie to obchodzi czy mam czy nie mam co jesc w tym przyslowiowym (bo tam nie mieszkam)
        USA. Rozmowa sie toczy o ludziach glodujacych w polsce gdzie znowu szykowane sa igrzyska (grube
        miliony na to pojda) a ludzie nie maja co jesc. Rozejrzyj sie dobrze wokol to zobaczysz ze poza Twoim
        zaslepieniem religia sa jeszcze przyziemne sprawy ktorymi wypadaloby sie zajac niz sponsorowac
        kolejny manifest ciemnogrodzkiego uwielbienia dla Papy. I nie rzucajcie pierdol w argumentach ze to
        przecie kler placi bo to gowno prawda. A czy mam prawo do wyrazania swoich opinii mieszkajac poza
        granicami? Place podatki w POLSCE, zatrudniam ludzi za ktorych tez place podatki i ubezpieczenie
        wiec MAM swiete prawo sie wkurwiac, ze moi pracownicy u lekarza czy w urzedzie sa traktowani jak
        psy a pieniadze ktore powinno sie wydawac na rozwoj gospodarki , walke z bezrobociem, korupcja
        znowu pojda na wyjazd Kwacha i betonu partyjnego do Watykanu a Papa w rewanzu znowu wlezie na
        pieniadze podatnika zaszczycajac nas przemila acz kosztowna wizyta.
        EOT z mojej strony bo gleboko wierzacy Katole maja zdaje sie odrobinke przeprane mozgi i jak kon za
        siano pojda gdzie woznica (KK) kaze i darmowy trud przekonywac fanatyka religijnego (to ostatnie
        zdanie tak ogolnie do dyskusji a nie Ciebie w szczegolnosci).
        PS. Gratuluje poprzestawianych mozdzkow wszystkim ciemnogrodzianom. Wyslijcie KWacha jeszcze
        sto razy do watykanu (PRzeca on jest taki qrwa wierzacy)
    • Gość: OzRM Re: Episkopat zaprasza ,ludzie gloduja. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 14:15
      Wręcz przeciwnie! Dzięki wizytom papieskim przynajmniej chwilowo można
      zaobserwować korzystne zmiany na rynku pracy! Bezrobotni budują ołtarze, drobni
      rzemieślnicy dostają zlecenia na upominki dla papieża, dodatkową kasę dostaje
      policja i to nie tylko na paliwo, ożywia się rynek usług budowalnych
      (remontowane są fasady budynków na trasie przejazdu Ojca Świętego) a przez to
      na dłuższy czas zyskuje estetyka miasta które ma zaszczyt goscić wielkiego
      naszego rodaka, odnawiana jest nawierzchnia ulic i chodników..czy to jest złe?
      Te koszta opłacają się nam wszystkim, bo zrobione zostanie to co być może nie
      mogło się doczekać realizacji przez wiele lat!!
      A co my zyskujemy po też dość kosztownych wizytach brukselskich notabli w
      naszym kraju? Jak na razie to na ich żaądanie wprowadzamy wizy dla obywateli
      byłego ZSRR kasujemy specjalne strefy ekonomiczne dzięki czemu nasi drobni
      przedsiębiorcy muszą zwijać swój interes i żebrać o zasiłek! Oto dobrodziejstwa
      z wizyt waszych "papieży" z Brukseli w naszym kraju!!!
      Oszołom z Radia Maryja
    • Gość: Dzik My sie tu kłócimy, a komuchy po cichu ......... IP: *.pse.pl 21.02.02, 14:19
      My sie tu kłócimy a komuchy jak kradli tak kradną -
      odpędzili już tych z AWS-u i jest więcej dla nich

I to w tym wszystkim chodzi.

Nie pojmuję tylko jaki mają interes
      w tym żebyśmy śie tutaj żarli nasi drodzy emigranci.
      Dodatkowy argument, że warto było spieprzać z kraju ?

• Gość: Laik Re: My sie tu kłócimy, a komuchy po cichu ......... IP: *.ec.bialystok.pl 21.02.02, 14:34
        Gość portalu: Dzik napisał(a):

> My sie tu kłócimy a komuchy jak kradli tak kradną -
        > odpędzili już tych z AWS-u i jest więcej dla nich

Tak, małe złodziejaszki odpędziły złodziejską hołotę, chowającą się pod sutanną...
        • Gość: GMR Re: My sie tu kłócimy, a komuchy po cichu ......... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 15:59
          Gość portalu: Laik napisał(a):

> Gość portalu: Dzik napisał(a):
          >
          > > My sie tu kłócimy a komuchy jak kradli tak kradną -
          > > odpędzili już tych z AWS-u i jest więcej dla nich
          >
          > Tak, małe złodziejaszki odpędziły złodziejską hołotę, chowającą się pod sutanną
          - Za to teraz czerwone złodziejaszki lgną do sutanny jak pszzcoły do miodu!

• Gość: Laik Re: Episkopat zaprasza ,ludzie gloduja. do enx IP: *.ec.bialystok.pl 21.02.02, 14:53
      enx napisał:

>Ojciec Święty jest naszą dumą i chlubą na całe tysiąclecia. A ty będziesz
      >zawsze wypierdkiem niewiadomego pochodzenia.

Myślę, że już za 100 lat społeczeństwo będzie tak samo miło wspominało
      propozycję zakazu rozwodów wydaną przez JPII, jak my dzisiaj decyzję papieża
      dotyczącą powołania Świętej Inkwizycji w Średniowieczu.
      Tak, że nie wiadomo o kim za kilkaset lat bedzie mówiono chluba, a o kim
      wypierdek...
      • Gość: GMR Do Laika IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 16:00
        Nie wiadomo tylko czy świat będzie jeszcze istnieć
        • Gość: Laik Re: Do Laika IP: *.ec.bialystok.pl 21.02.02, 16:04
          Gość portalu: GMR napisał(a):

> Nie wiadomo tylko czy świat będzie jeszcze istnieć

Świat na pewno, ale czy kler będzie się jeszcze kręcił po świecie, no to bym nie
          był taki pewien...

• Gość: OzRM Re: Do Laika IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 16:10
            u nas napewno, w krajach trzeciego świata oraz w Ameryce też. Tylko Europa jest
            taka bezbożna. A tak poza tym podałem dobre argumenty za organizowaniem
            papieskich pielgrzymek ... zajrzyj tam
            • Gość: Laik Re: Do OzRM IP: *.ec.bialystok.pl 21.02.02, 16:32
              Gość portalu: OzRM napisał(a):

> u nas napewno, w krajach trzeciego świata oraz w Ameryce też. Tylko Europa jest
              >
              > taka bezbożna. A tak poza tym podałem dobre argumenty za organizowaniem
              > papieskich pielgrzymek ... zajrzyj tam

Napędzanie koniunktury, bo o tym piszesz, jest dobre, gdy się ma pieniądze. A jak
              ich się nie ma, to takie nadprogramowe inwestycje powodują zadłużenie, w tym
              wypadku budżetu centralnego lub samorządowego.
              Zarabiając 3 tys. spróbuj pobudować dom w ciągu roku . Zrobisz to zapożyczając
              się, będziesz miał piękny dom i jednocześnie efektowny krach finansowy. To
              spotyka każdego, kto wydaje więcej niż zarabia...

• Gość: Dr.KrisK OzRM - Młocie na Czarownice IP: *.eng.fsu.edu 21.02.02, 19:51
              Chłopie, twoje teorie na temat wpływu wizyty Papieża na polską ekonomię są
              fenomenalne! Toż z ciebie homoeconomicus przez profesór Anne Raźny
              wykoncypowany! Miałem możliwość zobaczyć od podszewki jak wyglądało
              finansowanie wizyty Papieża w moim mieście: oświadczam że była to Wielka Dziura
              Budżetowa. Pokryta oczywiście z naszych wspólnych pieniędzy.... cichutko i po
              kryjomu.
              Nie mam nic przeciwko przyjazdowi Papieża. Ale naprawdę nie wiem po co po raz
              kolejny budować ołtarze (zatrudnieni przy tym bezrobotni oplaceni zostali z
              fuduszy interwencyjnych z miejskiej kasy, a potem te ołtarze rozebrano - a w
              chodnikach dziury do Austaralii!) i podobne piramidy Cheopsa.
              • Gość: OzRM Re: OzRM - Młocie na Czarownice IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 20:05
                Ale dziury na trasie przejazdu papieża są zatkane! A odnowione fasady budynków?
                itd itd
                • Gość: Dr.KrisK Re: OzRM - Młocie na Czarownice IP: *.eng.fsu.edu 21.02.02, 20:27
                  Człowieku - gadasz takie głupoty, że aż hadko czytać. Po wizycie papieża w moim
                  mieście mamy piękną drogę na wielki plac, po której nikt nie jeździ. A fasady
                  owszem wymalowano .. a zresztą, co będę ci tłumaczył! Szkoda mojego czasu,
                  homoeconomicusie.
                  • Gość: Jacal Re: Do OzRM IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 22.02.02, 18:35
                    Posluchaj sobie ty tadzio-radyjowy fanatyku:
                    Piszesz, ze Polonia ma gowno do pielgrzymki watykanskiego starca do Ojczyzny,
                    bo to nie z ich pieniedzy. I tu sie radiomaryjowcu mylisz. Ja, z zona wysylamy
                    do Polski $200 na miesiac, by tych ludzi utrzymac przy zyciu. Ja jestem od
                    pokolen z Warszawy(tam dadza i daja sobie rade), ale rodzina zony jest spod
                    tarnowskiej wioski i bez tego wsparcia zycie Ich bylo by biologiczna wegetacja
                    ( BYLEM TAM I WIDZIALEM TO NA MOJE WLASNE OCZY DWA LATA TEMU, WIEC O
                    NACIAGANIU NIE MA MOWY
                    • Gość: OzRM Re: Do OzRM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 18:49
                      Prze takich ateistó jak ty przyszły na świat wielkie rewolucje francuska i
                      październikowa które w rezultacie mają na swym kącie więcej ofiar niż wszystkie
                      wojny toczone przed 1914 rokiem!! Znalazłeś sobie idealnego chłopca do bicia.
                      za całe zło świata winę ponoszą paież księża RM.. zapomniałeś dodać
                      krasnoludków sierotki Marysi i cyklistów!!
                  • Gość: Złośliwy Re: OzRM - Młocie na Czarownice IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 20:06
                    Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a):

> w mieście mamy piękną drogę na wielki plac, po której nikt nie jeździ. A
                    fasady
                    > owszem wymalowano ..

- Przynajmiej nie będziecie musieli jej reperować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka