Dodaj do ulubionych

prezes Kaczyński i brzoza

05.09.10, 21:26
sądziłam, iż to takie niemądre, jak oceniałam - posty jednej z pań tutejszych o tym, że samolot nad
Smoleńskiem nie mógł stracić skrzydła z powodu brzozy.
ale pan Kaczyński idzie tym właśnie tropem.
powiedział co powiedział i już nie ma niechęci, ale zainteresowanie co się dzieje z tym panem- był
batman i to nie brzoza, ale on urwał skrzydło ?
Obserwuj wątek
    • ave.duce Re: prezes Kaczyński i brzoza 05.09.10, 21:59
      Co się dzieje? Nic. Norma.
    • wariant_b Re: prezes Kaczyński i brzoza 05.09.10, 22:01
      Oczywiście, że nie mógł stracić skrzydła, a tym bardziej rozbić się o ziemię.

Pewnie w Australii wylądował, tylko trzymają to w tajemnicy,
      żeby nie urazić wrażliwości religijnej Aborygenów.
      Przeżyliby szok, gdyby dowiedzieli się, że to tylko Kaczyński.
      • olga_w_ogrodzie Re: prezes Kaczyński i brzoza 05.09.10, 22:15
        tu idzie o pewne totalne zadziwienie : ludzie na forum różne głupstwa wypisują.
        ale krzesło w restauracji w i brzoza w wykonaniu kandydata na prezydenta, szefa największej partii
        opozycyjnej każą myśleć, iż kto coś nie teges.
        • jacekm22 Re: prezes Kaczyński i brzoza 05.09.10, 22:20
          Zaczynam sie dziwic , ze po tym TOTALNYM belkocie zademonstrowanym przez Yaroslawa , w
          dalszym ciagu roztrzasa sie kazdego baka ktorego pusci prezes .....!!!
          • olga_w_ogrodzie Re: prezes Kaczyński i brzoza 05.09.10, 22:36
            jacekm22 napisał:

> Zaczynam sie dziwic , ze po tym TOTALNYM belkocie zademonstrowanym przez Yarosl
            > awa , w
            > dalszym ciagu roztrzasa sie kazdego baka ktorego pusci prezes .....!!!

czy się komu podoba czy nie, to jest to człowiek, którego popiera kilka milionów ludzi.
            niewiele brakowało, by został prezydentem.
            trzeba się z tym liczyć.
            • rozum-ny Re: prezes Kaczyński i brzoza 05.09.10, 23:13
              olga_w_ogrodzie napisała:

> jest to człowiek, którego popiera kilka milionów ludzi.

Powinnaś chyba raczej użyć czasu przeszłego, ponieważ tych kilka milionów w
              większości głosowało na niego przez nieporozumienie, gdyż uwierzyli, że
              Kaczyński naprawdę się zmienił.
              Gdyby Kaczyński wygrał można byłoby mówić, że został wybrany przez
              nieporozumienie, bo ci ludzie nie na takiego Jarosława głosowali. Głosów tych
              oszukanych ludzi Kaczyński już nigdy nie odzyska.

• remez2 Re: prezes Kaczyński i brzoza 05.09.10, 23:11
          > i brzoza w wykonaniu kandydata na prezydenta
          ale krzesło w restauracj
          Przy stoliku w restauracji sejmowej siedzą dwie posłanki PiS. Podchodzi poseł z PO. Informują go, że ich kolega, poseł z PiS na którego czekają, stoi w kolejce przy bufecie. Poseł z PO zajmuje miejsce przy stoliku. Jeżeli ta wersja jest prawdziwa - prezes PiS ma rację.
          • woda_woda Re: prezes Kaczyński i brzoza 05.09.10, 23:14
            remez2 napisał:

Jeżeli ta wersja jest
            > prawdziwa - prezes PiS ma rację.

Tak, tak, ma rację - to zwyrodnialstwo jest!
            • remez2 Re: prezes Kaczyński i brzoza 05.09.10, 23:24
              woda_woda napisała:

> Tak, tak, ma rację - to zwyrodnialstwo jest!
              Ja bym to nazwał złym wychowaniem zwłaszcza, że chodziło o kobiety.
              --------------------
              • woda_woda Re: prezes Kaczyński i brzoza 05.09.10, 23:26
                remez2 napisał:

> Ja bym to nazwał złym wychowaniem zwłaszcza, że chodziło o kobiety.

nie móimy o tym, jak ty BYŚ to nazwał, tylko o tym, jak prezes był łaskaw to nazwać
                • remez2 Re: prezes Kaczyński i brzoza 05.09.10, 23:35
                  nie móimy o tym, jak ty BYŚ to nazwał, tylko o tym, jak prezes był łaskaw to
                  nazwać

Tak ładny wpis, że nie mam odwagi/chęci skomentować.
          • olga_w_ogrodzie Re: prezes Kaczyński i brzoza 05.09.10, 23:28
            remez2 napisał:

> Przy stoliku w restauracji sejmowej siedzą dwie posłanki PiS. Podchodzi poseł z
            > PO. Informują go, że ich kolega, poseł z PiS na którego czekają, stoi w kolejc
            > e przy bufecie. Poseł z PO zajmuje miejsce przy stoliku. Jeżeli ta wersja jest
            > prawdziwa - prezes PiS ma rację.

niech będzie, że jakiś poseł z PO bezczelnie usiadł był na krześle przeznaczonym dla posła PiiS.
            to jest dowód, argument, by polityk wiele znaczącej partii publicznie go podnosił , jako dowód nagonki ?
            no proszę Cię, Remezie...
            • remez2 Re: prezes Kaczyński i brzoza 05.09.10, 23:33
              niech będzie, że jakiś poseł z PO bezczelnie usiadł był na krześle
              przeznaczonym dla posła PiiS.
              to jest dowód, argument, by polityk wiele znaczącej partii publicznie go
              podnosił , jako dowód nagonki ?
              no proszę Cię, Remezie...

Nie. Jest to jeden z rozlicznych dowodów na prawdziwość tezy, że nakręcanie
              spirali złości/nienawiści prowadzi do nikąd.
    • damakier1 Re: prezes Kaczyński i brzoza 05.09.10, 22:21
      Tak słucham tego i słucham i coraz bardziej w oparach absurdu sie pogrążam. Dziś taka sytuacja u
      Anity Werner - najpierw filmik puszczony, w kórym pan Jarosław te wszystkie rewelacje o koszeniu
      brzóz skrzydłem samolotowym oraz o tym, że samolot z bombowca nierozbijalny jest przecież,
      zwłaszcza jak na miękkie walnie. Potem pani Anita o komentarz pana Kutza prosi, a ten mówi, że
      trudno ten stek bzdur komentować. A na to pan Czarnecki: nie może się pan, panie Kutz, na ten
      temat wypowiadać, bo nie zna sie pan na lotnictwie.
      No, zycie przerosło kabaret juz wielokroć.
    • marouder.abc A ty jestes inzynierem lotniczym.. 05.09.10, 22:25
      ..pracujesz zazwyczaj na Alei Krakowskiej w Instytucie, prawda?
      • kzet69 Re: A ty jestes inzynierem lotniczym.. 05.09.10, 22:36
        Do zweryfikowania bzdur Kaczyńskiego o bombowcach i brzozach nie potrzeba doktoratu z
        aerodynamiki, wystarczy kurs fizyki na poziomie gimnazjum...
      • ave.duce Re: A ty jestes inzynierem lotniczym.. 05.09.10, 22:37
        Jarosław K. jest?
        • gini Re: A ty jestes inzynierem lotniczym.. 05.09.10, 22:43
          taaa scial pare brzoz, potem zerwal linie, a potem szlag go trafil, znaczy sie :rozpadl sie w drobny mak .
          Wszystko jest jasne proste i klarowne ,zamiast trzymac sie pierwszego komunikatu, ze piloci popelnili
          samobojstwo za namowa Kaczynskich, to jeszcze jakies durne sledztwa prowadza .
          To co zostalo z wraku beda na dodatek jakims brezentem przykrywac, plotem ogradzac, a na zlom z tym!!
          Za& jakies 1000 lat polscy archeolodzy dojada na miejsce i pewnie znajda ten telefon satelitarny, ktory
          poslozyl jako narzedzie zbrodni.
          papatki
          • ave.duce Re: A ty jestes inzynierem lotniczym.. 05.09.10, 22:49
            Aleś się rozpisała! Całkiem niepotrzebnie.

> papatki
            • gini Re: co to jedna brzoza moze zrobic z samolotu 05.09.10, 22:52

Tekst linka
          • hal9000 Re: A ty jestes inzynierem lotniczym.. 05.09.10, 23:43
            To co zostalo z wraku beda na dodatek jakims brezentem przykrywac, plotem ogradzac, a na
            zlom z tym!!

Zgadzam się!!
    • woda_woda A mnie dziwi, 05.09.10, 22:26
      że media - a za nimi publiczność - roztrząsa to, co mówi ten chory z bólu i nienawiści człowiek.
      Przyzwoicie jest spuścic na jego słowa zasłone milczenia.

Bo tu jest potrzebny dobry psychiatra.
      • olga_w_ogrodzie Re: A mnie dziwi, 05.09.10, 22:32
        z całych sił unikałam sugestii n/t psychiatry.
        byle nie obrażać, choć, de facto, żadna obraza być chorym.
        ale teraz już nie obraza, ale ocena, że potrzebna pomoc.
        już nie zaburzenia, ale choroba niestety.
        rzecz jasna, moim zdaniem.
        • marouder.abc To gdzie sie w koncu zatrudnilas? 05.09.10, 23:02
          W Instytucie Lotnictwa, w Agorze, czy w Instytucie Psychiatrii i Neurologii?
          • olga_w_ogrodzie Re: To gdzie sie w koncu zatrudnilas? 05.09.10, 23:21
            tylko patrzę i slucham Marouderze.
            tylko tyle.
            odcinam się w tym momencie od politycznych sympatii i antypatii.
            to już przypadek kliniczny.
            nie widzisz tego ?

należałoby być eleganckim i nie komentować, gdyby nie fakt, że to osoba publiczna
            mająca miliony osób, które popierają...
            • marouder.abc A jakie objawy osiowe? 05.09.10, 23:32
              Moj brat, poki co, bo mial sie wynosic za granice, jeszcze pracuje w Instytucie
              Psychiatrii i Neurologii, wiec moze byscie rozwazyli te kwestie wspolnie.
              Nadmieniam, ze podobnie do ciebie, wrecz nie cierpial mnie czasami z uwagi na
              moja niejaka swiadomosc stanu rzeczy oraz znana niechec do zlosliwej ironii:)
              • indeed4 [...] 05.09.10, 23:48
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • woda_woda Re: A mnie dziwi, 05.09.10, 23:09

> z całych sił unikałam sugestii n/t psychiatry.

Ależ ja niczego nie sugeruję. Ja mówię wprost, ze prezesowi potrzebna jest specjalistyczna pomoc
          psychiatryczna. W końcu - zdarza się.
    • aniechto.only Re: prezes Kaczyński i brzoza 05.09.10, 22:33
      "że media - a za nimi publiczność - roztrząsa to, co mówi ten chory z bólu i nienawiści człowiek.
      Przyzwoicie jest spuścic na jego słowa zasłone milczenia. "

Gdyby to byly prywatne wypowiedzi prywatnej osoby- zgoda.
      Ale te straszne bzdury mowi prezes nawiekszej opozycyjnej partii, nie da sie tego zignorowac.
      • wujaszek_joe On bierze pierdy macierewicza na serio? 05.09.10, 22:44
        Nie wierzę. gra, jak zwykle. To potwór.
      • kora3 Re: prezes Kaczyński i brzoza 05.09.10, 22:58
        zgadzam się. Jeslibuy oficjalnie poali, ze oszalał, to inna bajka, ale tak - trudno nie pokazywac i nie
        komentwować tego
      • etwas-geheimnis Re: prezes Kaczyński i brzoza 05.09.10, 23:01
        Tego nie nalezy ignorowac , to trzeba kolportować w maksymalnym natężeniu. Niech
        te 8 milionów wie na kogo głosowało.
        • gini Re: prezes Kaczyński i brzoza 05.09.10, 23:04
          etwas-geheimnis napisał:

> Tego nie nalezy ignorowac , to trzeba kolportować w maksymalnym natężeniu. Niec
          > h
          > te 8 milionów wie na kogo głosowało.

Ja wiem dokladnie na kogo, nie wiem tylko czy lemingi wiedza, ze glosuja na faceta, ktorzy w kolko nawija o
          zielonej wyspie, a wyspa ta miesci sie chyba w dziurze budzetowej .No coz lemingi chetnie zaplaca
          podwyzszony vat, i inne takie .
          • etwas-geheimnis Re: prezes Kaczyński i brzoza 05.09.10, 23:09
            To wątek o Wielkim Strategu, jesli nie zauawżyłas:-)
    • etwas-geheimnis Re: prezes Kaczyński i brzoza 05.09.10, 22:56
      To jest po prostu żenujace ,że prezes najwiekszej opozycyjnej partii wypowiada
      takie androny:-)
      • etwas-geheimnis Re: prezes Kaczyński i brzoza 05.09.10, 22:59
        Tyczy sie to równiez wypowiedzi o jakichś miejscach w restauracji. {Plotka rodem
        z magla. Takie bzdurzenie po prostu nie przystoi znaczacemu politykowi.:-)
        • wariant_b Re: prezes Kaczyński i brzoza 05.09.10, 23:07
          etwas-geheimnis napisał:
          > Tyczy sie to równiez wypowiedzi o jakichś miejscach w restauracji.

No to przypomnijmy kulturę najwyższej próby:
          www.youtube.com/watch?v=qc7O5yNON2Q
          Może to ona spadła pod stół zwalniając krzesło.
          • etwas-geheimnis Re: prezes Kaczyński i brzoza 05.09.10, 23:13
            A
            to?wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/55,80271,6974468.html?back=/Wiadomosci/1,80271,7680387,sondaz__atuty_l__kaczynskiego__broni_tradycji__wady_.html
    • etwas-geheimnis Re: prezes Kaczyński i brzoza 05.09.10, 23:07
      ,,I smiech niekiedy moze być nauka , kiedy sie z przywar ,nie z osób natrzasa"
      Krasicki nigdy by nie napisał tej złotej mysli , gdyby znał Jarosława:-))
    • snajper55 Re: prezes Kaczyński i brzoza 05.09.10, 23:47

> sądziłam, iż to takie niemądre, jak oceniałam - posty jednej z pań tutejszych
      > o tym, że samolot nad
      > Smoleńskiem nie mógł stracić skrzydła z powodu brzozy.

Nie znasz się na samolotach a Prezes się zna i wie że samoloty różne ciekawe
      rzeczy potrafią. Prezes wie, że samolot może lecieć lotem koszącym a wtedy żadna
      brzózka mu nie straszna. Prezes nawet wie, że niektóre bombowce potrafią nurkować.

S.
    • retronick Pomroczność spiskowa tak ma .... 05.09.10, 23:48
      niedługo będą ( jeśli już ich nie ma - "... nie będą nam wmawiać, że biuałe jest białe..." ) omamy
      wzrokowe i słuchowe ( "... masz masz Dobroski z ziemi wolskiej do wolskiej..." ).
      Wtedy to dopiero dowiemy się jeszcze ciekawszych rzeczy
      • snajper55 Re: Pomroczność spiskowa tak ma .... 06.09.10, 00:02
        retronick napisał:

> niedługo będą ( jeśli już ich nie ma - "... nie będą nam wmawiać, że biuałe
        > jest białe..."
        ) omamy
        > wzrokowe i słuchowe ( "... masz masz Dobroski z ziemi wolskiej do wolskiej..
        > ."
        ).
        > Wtedy to dopiero dowiemy się jeszcze ciekawszych rzeczy

Brat mu opowie, jak ruskie zestrzeliwali samolot i jak go dobili strzałem w
        potylicę.

S.
        • olga_w_ogrodzie Re: Pomroczność spiskowa tak ma .... 06.09.10, 00:58

snajper55 napisał:

Brat mu opowie, jak ruskie zestrzeliwali samolot i jak go dobili strzałem w
          > potylicę.
          >
          > S.

mogę powtorzyć : nie jest eleganckie mówienie o tym, iż ktoś ma zdrowotne problemy.
          dość osobista sprawa.
          ale ten ktoś jest osobą publiczną i, choć tylko na stronie własnej partii o czymś mówi, to jednak
          ryzykuje - będzie oceniany.

pan Kaczyński przerobił już fortepian i intymne światło lampki,
          jazdę na Ś.P. Bracie,
          chorej mamie,
          ustawce w szacownej gazecie "Fakt" mającej dokumentować jego
          bliskość z bratanicą i jej dziećmi,
          potem stwierdzenie, że pani Kluzik się nie nadaje,
          bo nie umie walić po lłbie,
          następnie stwierdzenie, iz prezydent wybrany przez nieporozumienie,
          a 30. sierpnia, że eksperci byli do niczego,
          a za chwilę iż nie Mazowiecki, ale Geremek.
          a na koniec, że o krzesło szło.
          teraz ta brzoza...

to chore.
      • olga_w_ogrodzie Re: Pomroczność spiskowa tak ma .... 06.09.10, 00:18
        sądziłam, że to zaburzenia osobowości.
        i tak było chyba.
        od dziecka narastało.
        trudno oceniać z dala, ale teraz to choroba już jest jak mniemam.

Ś.P. Brat się uratował, bo miał normalną rodzinę. Żona tonowała.
        Może gdyby miała większą siłę przebicia, niz pan Jarosław - Pan Prezydent
        mialby lepsze notowania.
        a może wcale nie chciałby być prezydentem jadącym na popularności jaką zdobył będąc ministrem
        sprawiedliwości tylko siedział z mamą i wnuczkami w jakimś niebrzydkim ogrodzie.
        • wariant_b Re: Pomroczność spiskowa tak ma .... 06.09.10, 00:59
          > ... tylko siedział z mamą i wnuczkami w jakimś niebrzydkim ogrodzie

Na Helu wychodziło taniej. Na koszt podatnika.
    • retronick Dwa kurduple jak pajece podskakiwały ośmieszając 13.09.10, 19:54
      ... Wielkaju Rassiju. Ruskaja Bierioza ginąc we mgle wzięła na siebie cieżar odpowiedzialności za katastrofę.
      PS.
      Przyroda nierychliwa ale pamiętliwa.
      • indeed4 Posłuchaj. 13.09.10, 20:03
        Zwolennicy PiS przez wiele lat musieli wysłuchiwać chamskich i ordynarnych przymiotników dotyczących wyglądu prezydenta i jego żony, w tej chwili urząd ten sprawowany jest przez osoby, które obrzucić wyzwiskami jest wyjątkowo łatwo - a jednak tego nie robią.
        Rusz więc głową, doceń to i nie prowokuj sytuacji, kiedy będziesz musiał usłyszeć parę niemiłych słów dotyczących osób, które być może szanujesz i cenisz.
        • wujaszek_joe Re: Posłuchaj. 13.09.10, 20:07
          w ogóle tego nie robią zwłaszcza pod krzyżem czy na tym forum.
          Komorowski tym się różni, że nikogo nie obraża i szanuje Polskę. Nie wyzywa jej od ubekistanów itp.
          • indeed4 Re: Posłuchaj. 13.09.10, 20:17
            Mówię o przytykach odnośnie wyglądu - kojarzysz co to znaczy ?
            • thrawn11 Re: Posłuchaj. 13.09.10, 20:35
              Witam wszystkich,
              nie chce mi mi się odnosić do niespełnionych marzeń, do niewykorzystanych sytuacji, ... ale cały czas błądzicie, nie chcecie przyjąć do wiadomści, - oczywiście to nie był samolot bombowy, nawet pewnie, żaden mający takie możliwości, ... ale była możliwość przeżycia ... nie twierdze, że w tym przypadku, ale zaprzeczyć nie można, a wszelkie głosy, które twierdzą inaczej .... skąd ?? proste pytanie ... czemu nie spróbować odpowiedzieć a tylko poniżać?? a może właśnie nic nie będzie ...
              • indeed4 Re: Posłuchaj. 13.09.10, 20:40
                Spokojnie, śledztwo może potrwać jeszcze długo, ale na pewno ( wierzę w to ) w końcu się wszystkiego dowiemy, trochę cierpliwości ;-)
                • thrawn11 Re: Posłuchaj. 13.09.10, 20:56
                  szczerze wątpiąc, zapodaje zdanie, nikt5 nie wygra z rządem ...
                  • indeeed.4 Re: Posłuchaj. 13.09.10, 21:06
                    Nie będzie tak źle, rząd to straszne lenie , ale będą na cenzurowanym - chyba niespecjalnie przepadają za międzynarodową kompromitacją ;-)

www.tvn24.pl/-1,1673346,0,1,amerykanin-pomoze-zespolowi-macierewicza,wiadomosc.html
                    www.redakcja.newsweek.pl/Tekst/Swiat/537840,Kongresmen-peter-king-chce-miedzynarodowego-sledztwa-ws-smolenska.html
        • odnowiony_moralnie ŁŻESZ!Było przeciwnie.Musielismy słuchac chamskich 13.09.10, 21:17

i ordynarnych wystąpień prezydenta, oskarżających wszystko i wszystkich.
          Już to że są agentami GRU, pociotkami KPP, małpami w czerwonym, stokrotkami, groził ze nas urządzi. Nasyłał tajne służby o 6:01 rano by aresztowali ludzi i wywoływali terror. Paraliżował wprowadzanie reform, w tym finansowych wetując je lub bezpodstawnie kierując je do Trybunału Konstytucyjnego.
          Nawet jego zona OKŁAMYWAŁA SPOŁECZEŃSTWO w tak banalnej sprawi jak rok urodzenia.

Wiec przestań łgać jaki to on niby był biedny, ten zakłamany politykier.

indeed4 napisał:

> Zwolennicy PiS przez wiele lat musieli wysłuchiwać chamskich i ordynarny
          > ch przymiotników dotyczących wyglądu prezydenta i jego żony, w tej chwili urząd
          > ten sprawowany jest przez osoby, które obrzucić wyzwiskami jest wyjątkowo ł
          > atwo
          - a jednak tego nie robią.
          > Rusz więc głową, doceń to i nie prowokuj sytuacji, kiedy będziesz musiał usłysz
          > eć parę niemiłych słów dotyczących osób, które być może szanujesz i cenisz.
          • indeed4 Tu : 13.09.10, 21:22
            forum.gazeta.pl/forum/w,28,116163208,116448306,Re_Posluchaj_.html
            • indeed4 B/o 13.09.10, 21:23
              • odnowiony_moralnie Bardzo Ograniczonym prezydentem był. 13.09.10, 21:39
            • odnowiony_moralnie Mówiliście ze był ryży? Boście chamy. 13.09.10, 21:38
        • retronick Kurdupel nie jest pojęciem uznanym za obraźliwe, 13.09.10, 22:26
          indeed4 napisał:
          > Rusz więc głową, doceń to i nie prowokuj sytuacji, kiedy będziesz musiał usłysz
          > eć parę niemiłych słów dotyczących osób, które być może szanujesz i cenisz.

Kurdupel nie jest pojęciem uznanym za obraźliwe, tym bardziej pajac, więc wyłuszcz o co ci chodzi.
    • retronick Kurdupel w encyklopedii 13.09.10, 22:31
      Tekst linka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka